Okej, nu är jag faktiskt sjuk

Halsen är värre, jag har ont i bihålorna, snörvlar och blir ibland täppt i näsan. Jag är absolut jätteförkyld.

Och mitt i allt detta så känner man ibland fästingar som kryper på kroppen trots att man har duschat efter att ha varit i skogen och så, fy fabian vad jobbigt det är!
En spräckt blåsa på en av tårna och helt förstörda fötter efter att ha haft högklackat bara lite grann idag när vi skulle ut och äta på restaurang, Salvatores förresten var det vi åt på. Inga höga klackar men ändå fick jag så förbannat ont av dem. Det hela slutade med att när vi gick till bilen som var långt borta så gick jag barfota igenom "centrum" upp till Hjortakroken i Sölvesborg. Detta resulterade i väldigt smutsiga fötter. När jag kom hem satt jag ute på gräset och helt plötsligt känner jag något slibbigt under foten, en mask. Uuuh...
Skyttet gick som Johan sa när han såg mitt resultat, värdelöst. Nej men... 191 iallafall. Koncentrationen är inte på topp.

Ska försöka sova bort förkylningen eller något, kommer inte att funka men ändå. Egentligen skulle det varit skönast och bäst att inte vara i skolan imorgon men jag har ett prov i SoS som är viktigt. Som påminner mig att jag borde plugga lite snabbt på det nu.
Godnatt!

Sol och värme

Solen lyser oss rätt i ansiktet... Därav de smått konstiga minerna.
Ååh nej, Molly är bakom mig!


Och helt plötsligt så ringde telefonen och Evelina blev på glatt humör...


PANG! (Jag gör inte fjortisminen, jag skjuter personen i telefonen).


Sol och värme♥ (När det inte är jobbigt varmt)

Benen är helt döda

Vandringen på 11,5 kilometer i hög värme avklarad! Benen är nu helt otroligt sega och jag är mycket trött. Vandringen i sig gick bra, gick med Nattis hela tiden och vi pratade och skrattade på som vanligt! Mycket skojigt. Annars hade jag väldigt ont i halsen hela tiden och snörvlade, jag är definitivt förkyld.
Mitt i vandringen så ropar helt plötsligt Nattis "Titta, där är ju din pappa!", och ja, där satt pappa och Molly på en sten. Molly helt galen som vanligt, min underbara lilla vovve♥
Efter att ha avklarat det mesta av vandringen så fick man äta hamburgare uppe vid Ryssbergsstugan, gott. Behövdes verkligen just då.
Efter vandringen så letade jag och pappa present till mamma, hon fyller ju år idag! Presentkort på Schack Matt blev det från mig och bror. Nu har vi käkat lite smörgåstårta, snart blir det nog glass eller något och ikväll ska vi ut och äta! Kan inte skriva vart utifall att hon skulle läsa detta. Bara för säkerthets skull.

Något trevligt och samtidigt lite otrevligt hände på vandringen också, jag och Nattis lyckades få några killar från vår klass och en annan klass bakom oss som tydligen var lite för varma. De klädde av sig antingen sin tröja, sina byxor eller både och. Så ja, de sprang runt där i skogen i kalsongerna. Det trevliga de höll på med var att helt plötsligt börjar en av dem spela gitarr och alla killarna sjunger i kör "Vi är pojkarna som busar med flickornas små musar, trumpeten känns så len mellan era ben. Om du drar ner min yxa ska du få se en yxa, en yxa som gör allt för att få lite ballt". Allsång på Ryssberget.

Nu ska jag vila lite, behöver vila både benen, halsen, ögonen, huvudet - ja, hela kroppen.

Idag är det ingen vanlig dag...

För det är mammas födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA!

GRATTIS MAMMA!



Vandring på G

Ut och vandra i 11,5 km i 25 graders värme, är ni sugna? Inte jag.

Det känns som om det kommer bli... Riktigt varmt. Och med ont i halsen som jag har fått värre nu lär det vara lite småjobbigt också.
Ett gott sällskap får väl lätta på det hela!

Efter vandringen blir det att åka med pappa och köpa present till mamma.
Nu har jag ätit frukosten och ska snart dra iväg till skolan. Tjoho.

Hörs!

Mattetävling i höst?

För några dagar sen berättade vår mattelärare att han kanske skulle anmäla vår mattegrupp till en mattetävling i Olofström till höstterminen i 9:an. Yes, hela gruppen blev ganska förvånad. Jag menar, om man tänker min mattegrupp, de flesta från min klass är i den gruppen (VG-MVG gruppen). Alltså, många kanske har VG-MVG men jag tror inte att det är så många, min klass är ju inte den klassen som är smartast direkt.
Vad var det nu...? Vann man i Olofström skulle man till Karlskrona, vann man där skulle man till Malmö och vann man där så skulle man till Berlin. Om jag minns rätt. Och vår mattelärare vill så jättegärna till Berlin tydligen så vi fick inte svika honom.
Vi får väl se hur det går... Man kan ju alltid hoppas, eller hur?


Betyg

G'day mates.

Vad händer och fötter?
Här händer det nada. Riktigt nada.
Jag sitter mest och tänker på mina betyg som snart ska vara klara. Tycker att betyg är ganska intressanta, jag vill se vad jag har presterat, och vid samtalen med lärarna kan man få höra vad man behöver göra bättre och ja, allt sådant. Har ju redan fått reda på att jag fortfarande har MVG i spanska och idag fick jag reda på mitt musikbetyg! Jag tycker inte att jag gör någonting på musiken egentligen men jag har faktiskt behållt mitt VG och det känns gött! Dessutom sa Herman, min musiklärare, att om jag gjorde bra ifrån mig på prov nästa år och dessutom övade in en låt där jag både spelar piano och sjunger så har jag en chans på MVG! Jag blev förvånad faktiskt, trodde inte att jag ens hade VG... Känns gött!

Ska jag trycka acceptera... Eller ignorera? Woop woop.

Imorgon är det vandring som gäller. 11,5 kilometer, kan ju inte säga att jag längtar... Jag får väl överleva antar jag.
Ont i halsen har jag börjat få också, tror jag kommer bli sjuk eller något snart, det är väl dags för mig att bli förkyld igen, är ju det väldigt många gånger om året. Ont i ögonen också, stort tecken på att jag börjar bli förkyld, det är då det är jobbigt att ha linser, argh.
Nu ska det ätas lite.

Ciao.

Fick order på telefon att gå och lägga mig

Och det var för ca 2 timmar sedan. Ojsan?
Telefonsamtal:
Jag - Hejsan
Person - Heeej
Lite snack och ett par minuter senare:
Person - Hihihihi, jag tycker att du ska gå och lägga dig nu.
Jag - ??????
Så ja, jag ska gå och lägga mig nu (för 2 timmar sedan) tydligen. Det är en order.

Personen på telefonen på ytterst gott humör när han helt plötsligt skriker "JAAAA!!!" i telefonen och man riktigt hör hur han ler... Det smittade av sig ganska fort må jag säga. Hihihihihihihi... Så, nu har jag fnissat av mig.

Godnatt!

Och vinnaren är...

Vinnaren av Mästarnas Mästare 2011 är... INGEMAR STENMARK!


GIF-MAIF

Gefle IF-Mjällby AIF
0-0 (0-0)

Varningar: Jesper Westerberg, Daniel Nilsson

Inte världens mest underhållande match precis om man får lov att säga det. Gefle börjar med en del chanser, bla ett farligt ribbskott som inte var långt ifrån målet. Mattias Asper gör flera räddningar också, vad hade vi gjort utan honom?
Gefle har kommandot i nästan hela första halvlek, det blev inte förrän i slutet även Mjällby började få en del chanser de också.
Olyckligt nog så i den 24:e minuten så faller helt plötsligt Musse medans han tar sig för låret. En muskelbristning och detta blev hans sista match för Mjällby. Tråkigt då han skulle vara med en bortamatch till!
Vi kommer verkligen sakna dig Musse!

Andra halvlek är ganska jämn, båda lagen har chanser. Hasse Bergren i Gefle skulle göra sin sista match och han - måste jag säga - kom till farliga skott. Men vår Mattias Asper var där och räddade skotten.
Matchen slutade som sagt 0-0 och måste väl säga att det var ett hyfsat rättvist resultat.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Johan Svensson), Patrick Osiako, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil (Robin Strömberg) - Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir (David Löfquist)
Måste ge allt beröm till backlinjen denna matchen, mycket bra jobb!

Topptrio:
Mattias Asper
Robin Cederberg
Patrik Rosengren


Nu är det uppehåll fram tills den 12:e juni. Antingen behövs uppehållet eller är det precis vad som inte ska hända när vi precis vunnit en och spelat en lika. Kollar man på tabellen är det ingen vacker syn, en placering från kvalplats. Men se det så här - vi har 6 poäng ner till botten, men också 6 poäng upp till 4:e plats och 9 poäng till 1:a plats. Så det är inte så hemskt som man faktiskt kan tro. Det är inte mycket poäng som skiljer.

KÄMPA MJÄLLBY VI GER OSS ALDRIG!

Mästarnas Mästare

Dags för final av Mästarnas Mästare!

Personligen tippar jag att Ingemar Stenmark vinner ganska lätt. Han kommer lyckas väldigt bra.
Hade jag fått bestämma så hade inte Brandin fått vara med i finalen, skulle varit Kenny Bräck istället, han är så cool! Han är störtskön, likaså som de förra vinnarna Per Elofsson och Armand Kranjc är.
Nej men Ingemar Stenmark vinner tror jag!
Alla deltagare i Mästarnas Mästare 2011.


Kenny Bräck!


Kramp

Kramp i någon sorts muskel, känns inte något vidare skönt. En muskel vid bröstet/revbenen ungefär, får kramp varje gång jag gör någon för snabb rörelse eller andas för tungt. Trycker jag gör det skitont. Har haft det här i några timmar nu, fick något otroligt kramp precis efter att jag hade skjutit klart, det stack i hela bröstet på mig. Nu börjar det dock sakta men säkert gå över, skönt ska ni veta. Detta brukar hända mig lite då och då och jag hatar det verkligen, kramp gör så djävulskt ont när det bara sticker till.
Försöker ignorera krampen och gå vidare istället...

Snart bär det av till farmor, ska käkas lite middag där antar jag. Det är ju morsdag idag så pappa ska väl gratulera henne. Jag själv kanske direkt går till soffan och somnar, känns bäst så nästan, är trött, jobbig vecka och en kul men lång dag igår. Sen är nog blodsockret ganska lågt också, hmm...
Nej, ska fråga när vi ska dra, är trött på att vänta och är otroligt rastlös. Kan inte någon ringa och prata med mig iallafall, jag känner mig så ensam? Buhu.
Every night in my dreams, I see you, I feel you... Snart verklighet hoppas jag♥

Ciao.

KA2-träffen

Nej, nej och återigen nej. Det gick inte alls bra - det går aldrig bra längre.
Ska jag vara ärlig så vet jag aldrig vad jag håller på med på skyttet. Jag vet inte vad som känns bäst, jag analyserar inte hur jag ligger när jag skjuter för om jag gör det börjar jag tänka och då skjuter jag dåligt i vilket fall som helst. Det jag vet är att jag skjuter bäst när jag skjuter alldeles för snabbt, i fälttempo, och är ganska avslappnad i kroppen. Låter geväret luta lite snett åt höger oftast (som det känns som).
Men det är aldrig något som funkar. Idag sköt jag först grymt bra på de första 10 tävlingsskotten, 98/100. Sen bara dalade det neråt och sista 5-skottsserien blev riktigt dålig, 45/50. Det minsta jag vill ha på en 5-skottsserie är egentligen 48 men det är inte så fruktansvärt lätt. Många tror att det bara är att pricka tavlan rätt hela tiden, att alltid sikta på ett och samma ställe hela tiden men det är så mycket mer! Precis allting ska vara likadant, hur du ligger, armbågarna, hur du har kinden på kindstödet, fötterna, andningen... Ja, i princip allting. Och det är inte lätt ska ni veta, att få det precis rätt.
På 25 skott fick jag 137/150, inte nöjd.

5:a i min klass och en pokal fick jag - en värdelös. Finns faktiskt inte så många pokaler som jag är stolta över. Eller priser överhuvudtaget. Det är nog dem från Skol-SM och pokalen från Blekingeserien där jag blev delad vinnare. Blekingeserien är en hemmabanetävling i luftgevär där man skjuter 5 stycken 20-skottsserier, 1 serie i månaden ungefär kanske. De 4 bästa räknas och jag fick full poäng. Över det är jag stolt.

Men det finns så mycket mer att ge, så mycket mer. Det gäller bara att komma på hur jag ska göra.

En trött tjej som inte vet vad hon ska göra med skyttet. Med pokalen i handen, men inte stolt.


Men men... Vi försöker hålla glada miner iallafall, right?


Godmorgon!

Är uppe med tuppen idag. Anledning har jag också såklart- skyttetävling. Annars skulle jag nog aldrig vara uppe så här tidigt, hehe.
Hela huvudet och kroppen är trött och seg, knoppen och kroppen ska hänga ihop hela tiden lärde jag ju mig på föreläsningen igår! Så när jag nu sitter här på min säng så åker ögonlocken neråt ibland så jag blundar och nästan slumrar till. Så får jag inte lov att göra, skärpning!

Nu ropar mamma på mig att jag ska äta. Hon får äran att följa med mig på skyttetävlingen som morsdagpresen, grattis mamma! Hehehe.
Om en halvtimme ska vi vara i Norje (drygt 5 km härifrån) och sedan ska vi åka bil med Johan och Cicci upp till Eringsboda där skyttetävlingen hålls. Vädret ser inte ut att bli det bästa tyvärr.
Ska försöka på mig några mentala grejer och se om det kanske hjälper i skyttet! Något grymt jobbigt jag har är stor nervositet, ska försöka få bort det med att andas med magen, rytmiskt, lugnt, långa djupa andetag... Precis så ska jag göra.
Hörs!

Sjukt trött

Efter ca 12 timmar vid skyttet (fast 1½ timme hemma vid 17.30 också) så är jag sjukt trött.

Men en rolig dag har det varit! Men jag är lite besviken - ingen allsvensk fotbollsstjärna dök upp. Det var Marcus Ekenberg, David Löfquist och eventuellt någon till som skulle komma men nej, ingen visade upp sig. Det var otroligt synd och jag har ingen aning om varför de inte dök upp.
Föresläsningen var mycket intressant. Tror faktiskt att jag lärde mig någonting av det. Kan använda den nyttiga informationen på skyttetävlingen som ska skjutas om ca 10 timmar. Alltså ska jag upp om 7 timmar, tjoho.
Kvällen var lyckad! Vildsvin, potatissallad och tårta på det med en underbar skytteförening som sällskap, wonderful! Fast jag var ganska seg och trött så efter ett tag blev det lite långtråkigt.
Bestämt är det nu också vad jag ska göra på nationaldagen. Det blir upp antagligen väldigt tidigt sen blir det bilfärd med Johan till Älmhult och sedan en längre bilfärd med Johan, Roger och Camilla upp till Jönköping för skyttetävling. Jag uppskattar att det tar ungefär 4 timmar att åka bil upp till Jönköping, woho, jag längtar verkligen... Nej men det ska inte bli tråkigt, då skulle jag ju inte åkt med såklart. Men jag kommer säkert sova i bilen, hehe.
Lite bilder från familjedagen kommer kanske imorgon, vem vet.

Godnatt!

Dags för familjedag!

Tänkte stiga upp i god tid idag, kl 8 ungefär och duscha och sånt. Steg jag upp kl 8? Nej. Steg jag upp kl 10 efter mycket tjat av mamma? Ja.
Yes, jag är morgontrött.

Nej men jag ska väl hinna bli klar i tid iallafall, bara duscha jag inte hinner, får sätta upp håret i en panikhästsvans istället kanske, höhö. Är man seg så är man.
Tror att det kommer bli riktigt kul på familjedagen på skyttet idag! Först är det ju själva familjedagen, sen är det föreläsning och på kvällen ska det ätas vildsvin med skytteföreningen om jag inte minns fel! Så jag blir upptagen hela dagen så jag skriver inte mer förrän ikväll. Ni får leva med det.

Nej, nu ska jag göra mig klar helt, annars blir det försent iallafall!

Ciao.

Raderat

Försöker iallafall radera väldigt många inlägg just nu. Men det verkar inte uppdateras, tyvärr. Vill radera alla inlägg som är innan 2011 började (förutom Fotbollsåret 2010) för de beskriver verkligen inte vem jag är. Särskilt inte de inläggen jag hade i början när jag började blogga. Egentligen beskriver inte de i början av 2011 mig riktigt heller. Det är mer ifrån... Mars kanske. Någonstans där.
En massa smilisar, massa ord som jag inte orkade skriva helt som tex mycke, såna, e och sådant jag inte tycker om att skriva nu. Jag vill bli tagen seriös på vissa saker och då kan jag inte skriva smilisar eller sådana ord. Jag klarar knappt av att skriva dom längre, jag måste skriva de eller dem. Att andra gör det - jag bryr mig inte. Men jag vill inte göra det.

De inläggen beskriver också det jag trodde var kärlek för ögonblicket. Nu vet jag vad det är, jag upplever det just nu. Men det kan bli större - betydligt större. Snart så.
Samma som när jag radera alla bilder på bilddagboken, jag ville inte komma ihåg det jag upplevt och den om jag inte är. Nu finns bara ett fåtal bilder där med viktiga texter istället.
Samma sak här, eller ja, jag tycker själv att jag skriver aningens djupare och vettigare. Eller är det bara jag?

Något att fundera över.

Om skolan tar all min energi?

Svar - ja.

Det är otroligt tröttsamt i skolan just nu, hela huvudet är trött av stresshuvudvärken och jag orkar knappt koncentrera mig. Ändå presterar jag bra på läxförhören jag haft och har precis fått en fördjupningsbok till matten igen, man får ju det om man blir klar med kapitlet snabbt (och dessutom haft rätt på det). Och nu ligger jag fantastiskt nog och pluggar. Har ändå ingen lust till att sova just nu, somnade så fort jag slutat prata på skype, jag bara däckade till musiken ifrån datorn. Sen sov jag väl i kanske... 3-4 timmar. Skönt faktiskt.

Inget speciellt på tv eller någonting känner jag, kanske startar en film då någon verkar ha problem med sin telefon. Förresten, ni har aldrig lyssnat på tanten som pratar när en norsk inte kan svara i telefonen? Det låter skitkul, jag lovar! Tanten låter så glad jämfört med den tråkiga i den svenska telefonen. Norskar är kanske gladare...?

Det kan inte jag svara på.

Nej en film som sagt. Får se om jag har någon på datorn, tvn är för långt bort just nu (3 meter).
Ciao.

Utan dina andetag

Lyssnar på den grymt underbara låten Utan Dina Andetag med Kent. Den är så underbart fin!
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå när du inte ser på.
Ååh genomskinligt grå,
blir jag utan dina andetag.

Dagen har varit mycket trött, började med 80 minuter svenska, kommer säkert få IG i svenska då powerpointen inte kommer att bli klar pga vissa skäl med en ex kompis... Nej, la jag på ett VG innan kommer jag väl inte få IG, tror jag inte iallafall.
Just nu pluggar jag på SoS, det är jobbigt faktiskt. Man kan ju redan ganska så mycket om det men samtidigt inte, det är ett ganska svårt ämne. Sen passar ju inte jag riktigt ihop med no-ämnen, vet inte riktigt varför.
Mmm, jag vill ha dig när natten ser på, ååh, ta mig till havet och gör mig till kung.

Som ni märker tycker jag om låtarna jag lyssnar på, hihi.

I väntan på ett skypesamtal fortsätter jag lyssna på min underbara musik.
Hörs.

Headern fixad nu!

Wow, för en gångs skull lyckas jag fixa någonting med bloggen!

Headern fixad, lite mindre nu, bra va?
Klockan är ganska mycket nu och jag är faktiskt grymt trött. Ska jag lägga mig för det? Hmm... Nej.
Fredag imorgon, verkligen superskönt! Sedan blir det en helg full av skytte. Nästa vecka är det 3 dagar i skolan och sedan blir det 5 dagar ledigt i rad, herregud så skönt måste jag säga!
Problem med svenskan, en powerpointpresentation ska vara färdig senast på måndag, bilder fattas och den som jag gör powerpointen tillsammans med pratar jag inte med. Lyckat va? Och nej - det är inte bara så enkelt att man kan gå fram och börja prata med personen, för många lögner och svek som plågat mig. Nej, jag kanske rentav får fixa bilderna själv.

Nu ska jag vänta... Och vänta... Och vänta lite till.

Godnatt.

Lite nya grejer på bloggen som ni ser!

Bakgrunden, texten, headern och en fotbollsklocka fixad, just nu är jag supernöjd med hur bloggen ser ut! Det enda jag blev lite missnöjd med är att headern måste vara så pass stor, annars syns inte texten förstår ni.

Den beskriver ju mig perfekt, fotboll, Mjällby AIF... Ja, allt det där. Sen kanske folk som kikar in tror att det bara handlar om fotboll på denna bloggen men det är ju inte riktigt sant. Men fotboll är så stort för mig!

Om ni inte kan se något nytt, tryck F5.

Ja, nöjd är jag minsann! Vad tycker ni förresten, det är ju ni som läser?

0-0

0-0. Jodå, godkänt. Det går att spela även om inte Musse är med hela matchen, det gör det faktiskt. Högt betyg till försvaret, lägre till mittfältet och anfallet. Robin Cederberg utsedd som bästa spelare i Mjällby, kan nog hålla med om det, fast jag tyckte Mattias Asper gjorde ett riktigt bra jobb!
Har verkligen inget annat att skriva om. Får kanske försöka fortsätta fixa med designen, headern isåfall. Ska ju bara komma på en header också, kan ju vara bra, eller hur?
Ciao.

I väntan på andra halvlek

En sur första halvlek. Tråkigt spel, mest chanser från Gefle, lite mer chanser från Mjällby sista delen av första halvlek men annars helt stillastående, tråkig match.
Ännu värre är att Musse har fått lämna planen efter att helt plötsligt tagit sig för baksidan av låret och bara fallit ihop i smärta. Muskelbristning och direkt byte, in med Löken. Skit.

Positiva idag - 18/19 på ett geografiförhör, känns bra att få så bra resultat på geografin! Har hänt lite "konstiga" saker på lektionerna idag - något som får både mig och Nattis att brista ut i skratt.
Nu ska det fixas lite mat och kollas på andra halvlek av GIF-MAIF.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Gefle IF-Mjällby AIF slutar 0-2 och att Moestafa El Kabir och Marcus Ekenberg gör målen.
Vad tippar du?

Har försökt fixa lite med designen

Det har dock inte gått så bra.

Jag kan ingenting om koder eller något sådant egentligen, det är ett under att det blivit ändrat i bakgrunden. Och dessutom har jag förstorat texten lite, den var ju så extremt liten. Ser ni inte skillnaderna så tryck F5 så uppdateras det.
Ska bara försöka fixa en header också, jag har ingen aning om hur man gör? Har försökt på alla möjliga sätt och vis men får inte dit bilden, det är extremt irriterande! Jag blir förbannad...
Förbannad är nog det minsta för att beskriva mig just nu. Nej, jag är inte förbannad kanske men ledsen. Otroligt ledsen, tårarna har börjat rinna nu. Tänk om det inte går... Om det går blir jag superlycklig, går det inte vet jag inte vad jag gör.
Vidare i livet.
Annars idag... 28/29 på ett geografiförhör! Har VG i geografi än så länge, känns superbra! Ska skriva om ett nordiskt land också, har valt Norge. Har gillat Norge ända sen jag var liten, älskar norska språket. Och nu när man ser bilder från naturen och allting, det ser superfint ut där!
Har precis avslutat ett långt och ledsamt samtal, därav tårarna. Snart kanske jag får ett samtal till, tydligen hade Evelina ringt när jag pratade i telefon och blivit förbannad för att jag inte svarade, hehehe... Upptagen!
Om hon inte ringer snart går jag och lägger mig. Godnatt!

Arrivederci Musse!


MAIF-DIF

Mjällby AIF-Djurgårdens IF
3-0 (2-0)

Målskyttar:
1-0 Pavel Zavadil
2-0 Moestafa El Kabir
3-0 Moestafa El Kabir

Varningar: Moestafa El Kabir

Publik: 4109



ÄNTLIGEN!

En sådan här seger var precis vad Mjällby behövde nu!
En inte allt för underhållande match men inte så få chanser heller för den delen, många farliga, mest från Mjällbys sida. Djurgården hade fler skott men färre skott på mål, och de hade bollinnehavet på sin sida också hela matchen. Men vad hjälper det när deras försvar är kasst och Mjällbys anfall på målhumör? Nej, just det.

Stående ovationer när spelarna gick in, alla stod upp för vår älskade Musse som gjorde sin sista hemmamatch för Mjällby innan han lämnar för Cagliari i Italien!

Jag var ju helt inne i mitt nya teleobjektiv denna matchen så koncentrationen las mest på fotograferingen som ni då kanske förstår. Trånga platser dessutom som gjorde det lite svårt att se. Men man fick ändå se snygga mål av Mjällby!
Redan i den 9:onde minuten skickar Pavel Zavadil in en läcker frispark av 2005-klass, en sådan man bara har längtat efter!
Moestafa El Kabir tar bollen från en Djurgårdsförsvarare och bara petar in den så förbannat snyggt rakt in i nätet!
3-0 målet kom efter ett lite... Knäppt väggspel? Snyggt var det iallafall, bollen bara stusade från spelare till spelare fram till Musse som skickade in den säkert i målet.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Johan Svensson), Patrik Osiako, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil - Moestafa El Kabir (David Löfquist), Marcus Ekenberg (Robin Strömberg)

En del förändringar i truppen sen senast. Patrick Osiako var tillbaka i startelvan men... Nja, jag tycker inte han är något så där rysligt bra som många beskriver honom. Han är så grymt... Långsam. Lite ego, passar inte när han ska passa. Det är inte bra, jag förstår inte varför han inte bara kan passa och inte försöka dribbla själv för att bara tappa bollen?
En glad överraskning var att unga Robin Strömberg fick komma in i matchen! Det första han gör är att fixa en hörna. Ett skott skickade han även iväg som jag inte tror var allt för ofarligt? Spelsugen var han iallafall, det syntes. Och det är så det ska vara, spelsugna spelare, det är vad man behöver! Robin är nog ett framtidshopp att lita på.
Topptrio:
Moestafa El Kabir
Patrik Rosengren
Pavel Zavadil





2005-frisparken ska läggas...


... Och det blir maaaauuul!


Så nära.


Men här har det minsann blivit 2-0!


Slitvargen som som vanligt gjorde sitt jobb i det tysta.


Långt där borta syns det att Musse, vår stora lilla anfallare, har gjort 3-0.


Musse blir för sista gången utbytt på Strandvallen, stående ovationer!


The new guy, Robin Strömberg!



UNDERBART!

Det bästa med att vara med i elevrådet

Belöningar. Nej faktiskt så brukar vi inte få det men nu så ska hela elevrådet gå ner på stan och käka pizza om exakt en vecka på lunchen! Skojsigt va? Och skolan betalar hehe. Jag har ett problem bara... Jag är den enda från min klass som är med i elevrådet (min klass är inte alls engagerad i sådant) och jag känner typ ingen som inte går i min klass, iallafall inte som jag direkt jag kan prata med. Jaja, får väl sitta där i ett hörn med en pizza för mig själv, höhö.
Ni som går på min skola och inte är med i elevrådet - känn er avundsjuka.

När man har tråkigt kan man...

Kolla väldigt intresserat på Myrornas Krig, en mycket intressant serie.


Kolla på Scrubs utan ljud och en tv som är lila, yes, vår tv är konstig.


Fjolla med hunden som leker katt.


Leka gangster.


Eller fjolla för sig själv i väntan på telefonsamtal!


Coolt värre

Hehe, yeah! Det bästa var ju nästan att jag fick numret före mamma, mouhaha! Bara för att jag visste att man skulle sätta i säkerhetsmagasinet på ett mausergevär, så smart är jag minsann!



Familjedag på skyttet 28/5

Jag hälsar alla välkomna till familjedag den 28/5 i Bjäraryd på skyttebanan!

Som det står på bilderna under så kommer det finnas flera aktiviteter, hoppborg, lotterier, tipspromenader.
Och såklart chans att prova på luftgevär, korthåll och mauser!

Själv kommer jag vara där hela dagen så ni kan ha chans att träffa lilla mig också, ser ni någon person som springer runt med sin älskade kamera så har ni nog hittat mig! Nej, jag sköjer bara!

Och även så kommer någon/några allsvensk/a fotbollsstjärna/or delta under dagen! Ingen vet vilken/vilka ännu, det får vi nog reda på på torsdag, allt jag vet är att det inte blir allsvenskans bästa målvakt Mattias Asper.

Som sagt, alla är varmt välkomna!





Jag skojar, nej vänta, jag sköjer

Godkväll.

Precis kollat klart på sporten och blivit förbannad, fy fabian för fotbollshuliganerna! Det blir bara värre och värre. Det är inte bara AIK-Syrianska som blivit förstörd utan nu också Malmö-Helsingborg, så j*vla dumt och puckat!
Skytteträningen var inte lätt idag. Blåste på ganska bra ibland. Ett kasst resultat, lagom bra att det var månadstävling idag, verkligen lyckat av mig. Ibland går inte allt som en dans på rosor. Ett gevärsskyttekort fick man idag också, får väl visa det någon gång, det är ju så grymt häftigt! Haha jag skojar bara, nej vänta, jag sköjer. Jag säger alltid sköjer nuförtiden, hmm, undrar vad det kan bero på...?

Mycket snack på skyttet idag, mycket om familjedagen som ska vara nu på lördag! Mer info alldeles strax med dåliga foton.
Dags att duscha och slänga in ett inlägg om familjedagen, man får ju skriva lite mer nu när besökarna blir lite fler. Fortfarande är antalet minimalt men ändå, det stiger lite grann.

Skytte i regn... Eller sol? Eller hur var vädret nu igen?

Mycket omväxlande väder. Först regn, sen sol, regn, sol, regn, sol osv. Man kan inte vara mer än osäker på hur skytteträningen kommer att bli idag, kan ju säga att det inte är kul att skjuta i regn. Särskilt inte om det är kallt också som det är ute. 

En halvt panikslagen dag för min del. Panik för jag-vet-inte-vad. Hade inte hört en röst bara, var nervös att det hade hänt något. Inget att oroa sig för, jag fick höra rösten senare. Puuh, tack och lov. Jag och mina panikattacker, jag måste lägga av. Annars en väldigt dagdrömmande dag, jag var nog halvt borta på alla lektioner. Tex elevens val, hemkunskap, när jag skulle torka disken så stod jag länge och torkade en skål tills Nattis säger "Eve, är du inne i din egna lilla värld?" och jag bara rycker till. Hehe, jo, nog var jag allt i min egna lilla värld, den värld som ska vara min på riktigt också.
En sväng på stan med Nattis efter skolan, stora artiklar om Musse lite överallt, härligt att se! Han har gjort ett stort avtryck här i vårt lilla samhälle! Listerlandet, Sölvesborg, Blekinge och hela fotbollssverige kommer minnas honom, den flygande holländaren, den stora lilla anfallaren! El Kabiiiiir!

Tar nog en powernap innan skyttet, det behövs, ciao.

Jag hade varit precis som Olle

Lille Olle gick på småskolan när läraren frågade eleverna vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp: Polis, advokat, brandman, osv. Men Olle som vanligtvis var den som höll låda och var klassens mest aktive kille, satt för sig själv i ett hörn. Läraren tyckte detta var konstigt och frågade Olle om han inte skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbade med. Olle sa:

- Min farsa är erotisk dansare på en homo-bar. Där han tar av sig alla kläderna och dansar näck framför en massa andra kåta män som betalar honom för det. Och de som betalar riktigt bra följer han med hem och blir påsatt av...

Läraren blev mycket förskräckt över denna förklaring, Han drog lille Olle åt sidan medan de andra i klassen satt å ritade:

- Är detta sanningen Olle?

- Näääe svarade Olle skamsen, men farsan spelar fotboll i Djurgårdens IF, och det är så jävla pinsamt.


Hade det varit jag hade jag varit exakt likadan som Olle! Hahaha, in your faces 08'or! Pinsamt när ni skriker att alla luktar fisk i Sölvesborg när vi inte ens är i Sölvesborg, vi är i Hällevik fjollor! Och ni luktar bara stress och svett...


Från bloggen Funnythings.


El Kabiiiiiiir!

Musse, Musse El Kabiiir, El Kabiiir, El Kabiiiiiiir!

Mjällby-Djurgården 3-0, Musses sista hemmamatch för Mjällby och tvåmålsskytt!

Vi kommer sakna dig Musse!♣



Bilderna blev bättre (mycket bättre till och med) med teleobjektiv, sweet awesomeness (eget påhittat ord)! Sen om de är bra är en sak, men de blev bättre iallafall!
Trots händelsen om min älskade katt så lägger jag mig med ett leende på läpparna. 3-0 seger för Mjällby, tanken om att en person där ute älskar mig, tanken på att en person kan komma hit snart... Ååh, bättre tider väntar! Sommaren 2011 ska bli något grymt att minnas om jag får som jag vill!♥
El Kabiiiiiiir!

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Mjällby AIF-Djurgårdens IF slutar 3-0 och att Moestafa El Kabir gör alla målen.
Han ska få ett perfekt avslut på Strandvallen!♣

Lilla kisen min

Ja, som ni kanske har läst inlägget nedan så har min katt dött. Imorse hade mamma hittat henne, överkörd. Det är faktiskt lite konstigt, Amanda har nästan aldrig gått ut på vägen, hon var bara inomhus eller lite ute i trädgården. Hon var ganska lat, rörde sig inte mer än när det var en solkatt framme från någons klocka. Då blev det allt fart i henne! De första 2 åren i hennes liv så levde hon inte här. Men när hon var 2 år så fick hon komma hit istället, 2 år innan jag föddes. Hon hade haft det dåligt så de första 2 veckorna la hon bara och gömde sig bakom soffan tills en dag då pappa fick en solkatt på sin klocka, haha. Älskade lilla kisen♥ I hela mitt liv har hon funnits här och det var dags för henne att dö, hon var sjuk, det visste vi. Men att hon skulle bli överkörd, det var oförväntat.
Vidare i livet... Dagen har varit ganska hyfsad. Snart klar med jeansvästen på slöjden och det är bara en lektion kvar så det blir jobba, jobba, jobba på nästa lektion! På musiken ska jag spela gitarr, det går så där superdåligt. Jag är verkligen dålig på gitarr, önskar att jag var bra. Får överleva.
Huvudvärken, den bankar på.
Ikväll är det minsann fotboll! Test av teleobjektivet och Musses sista hemmamatch! Vi kommer sakna dig♣

R.I.P Amanda

December 1992-23 maj 2011

Lillmattes, min, kise

Älskade "storasyster", i hela 18½ år har du levt, i 16½ år har du levt hos oss, du har funnits med mig i hela mitt liv, hela min barndom, hela min uppväxt. För ett par år sen började mamma och pappa kalla dig för lillmattes kise, alltså min kise. Och det var du verkligen, min älskade lilla kise.



Dagens låt 23/5

Eiffeltornet - Ted Gärdestad

Jag såg i tidningen 
att nu finns det en chans 
för mig att åka billigt utomlands. 
Det är bra för mig, 
men synd om dig (mhmm) 
För om jag ser dig le, 
mot nån annan kis, 
tar jag planet till Paris 
Jag bor på hotell 
för en kväll, skyll dig själv! 

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet 
om du sviker mig 
för jag ska hämnas, om jag lämnas 
ensam utan dig. 
Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet 
om du lurar mig, 
men jag hoppas att jag stoppas 
i hissen upp av dig. 

Det är väl ganska klart, 
att du är populär. 
Men det ställer bara till besvär. 
Jag blir förbisedd, vilseledd (mhmm) 
Du vet att jag begär, en liten bagatell, 
jag vill ha dig för mig själv. 
Var beredd på allt, och framför allt 
Ta det kallt 

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet, 
om du sviker mig. 
För jag ska hämnas om jag lämnas 
ensam utan dig. 
åååh ja hoppar, ner för Eiffeltornet, 
om du lurar mig. 
Men jag hoppas att jag stoppas 
i hissen upp av dig. 

bapapapapdadaha 

Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet, 
om du sviker mig. 
För jag ska hämnas, om ja lämnas 
ensam utan dig. 
jag hoppar ner från Eiffeltornet 
om du lurar mig. 
Men jag hoppas att jag stoppas 
i hissen upp av dig
http://grooveshark.com/s/Eiffeltornet/2zmUoL?src=5

Jag vill ha dig när natten ser på

Ta Mig Till Havet - Peter Lundblad

Vill ha dig här och nu älskling♥

En perfekt morgon, nästan

Sova hyfsat länge och sedan prata i telefon med en speciell person i kanske en timme, wonderful. Kan bara bli bättre på... Ett sätt antagligen. Hihihi, snart så.
Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet om du sviker mig!

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestads Eiffeltornet, riktigt bra! Nästa låt blir nog Sommarnatt!

Sooooooooooooommarnatt...

Annars har jag ju inte hunnit göra något idag, det ska nog inte göras något speciellt heller för den delen. Planera lite för mitt nya rum får jag väl lov att göra, är tydligen bråttom att bestämma vilken färg jag ska ha på väggarna... Eeh. Vad passar till gult och svart? Grått kanske men det är ju så tråkigt... Svartvitt kanske. Vi får se.
Jag vill ha en egen måneee...

Zzzzz... Ja, jag är trött.

Nej, upp från sängen och ut kanske? Soligt väder och varmt, bara en sak - det blåser kallt. Brr, nej, jag får väl ändå lov att gå ut lite!
Ciao.

Dagens låt 22/5

Fantasi - Freestyle

Om jag vågar 
(a-ha, a-ha) 
Skulle jag gå fram till dig och fråga om du vill 
Men jag står här 
(a-ha aaa) 
Och ser alla andra som svärmar runt dig

Men i min Fantasi 
Rullar vi runt bland mjuka kuddar 
Fantasi 
Du bort mina bekymmer suddar 
Fantasi 
Du säger att du älskar mig 
Fantasi 
A-ha

Dina vänner 
(a-ha, aaa) 
Garva åt mig när jag försökte få fram 
Vad jag känner 
(a-ha, aaa) 
Men jag fick bara fram: 
eh..?

Men i min Fantasi 
Rullar vi runt bland mjuka kuddar 
Fantasi 
Du bort mina bekymmer suddar 
Fantasi 
Du säger att du älskar mig 
Fantasi 
A-ha

Fantasi 
Rullar vi runt bland mjuka kuddar 
Fantasi 
Du bort mina bekymmer suddar 
Fantasi 
Du säger att du älskar mig 
Fantasi 
Vill bara flyta bort i Fantasi 
Fantasi 
Fantasi 
Fantasi

Fantasi 
Rullar vi runt bland mjuka kuddar 
Fantasi 
Du bort mina bekymmer suddar 
Fantasi 
Rullar vi runt bland mjuka kuddar 
Fantasi....
http://grooveshark.com/s/Fantasi/3oXE0s?src=5

Dagens låt 21/5

Snart Tystnar Musiken - Tomas Ledin


Om du tror på det första ögonblicket
Om du vågar lita på det
Då finns det ingen anledning att gå ensam härifrån
Tänk på det som hänt mellan oss ikväll

Snart tystnar musiken
Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,
Jag vill att vi skall älska, inatt

Om du vågar lita på vad du känner
Om du säkert vet att det är så
Då får du inte tveka, du kan inte bara gå
Efter vad som hänt mellan oss ikväll

Snart tystnar musiken
Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,
Jag vill att vi skall älska, inatt

Det finns tillfällen i livet,
Som aldrig kommer igen
Man känner det på sig,
Av nån anledning vet man att det är så

Snart tystnar musiken
Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,
Jag vill att vi skall älska

Snart tystnar musiken
Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,
Jag vill att vi skall älska,

Jag vill att vi skall älska, inatt
http://grooveshark.com/s/Snart+Tystnar+Musiken/3KTs3v?src=5
Ååh, min sommardröm med dig♥

Jag ville bara berätta detta för dig...


Holje marknad

Hemma från Holje marknad! Det var typ ingenting jätteintressant där... Köpte nästan en knallröd keps, tjoho! Fast nää, köpte en parfym faktiskt, billigt, 100 kr! Eller det är billigt va...?
En cola har jag också, tjiho! Marknadsgodis ångrar jag att jag köpte, mår illa och nougaten smakar skit. Fast ändå äter jag det höhö.
Sitter och lyssnar på det jag tycker är värsta sommarlåtarna, mest låtar från Tomas Ledin och Ted Gärdestad! Annars är det ju låtar som Sommarnatt, När Vi Gräver Guld I USA, Fantasi, Ta Mig Till Havet och sånt... Wonderful!
Denna parfymen köpte jag, luktar lite sommar, perfekt. Någon som vill komma hit och lukta...? *blink*

Festivaler och hur man får upp mig ur sängen en lördagsmorgon

Godförmiddag folket. Sitter i min säng och undrar vad som ska hittas på idag. Har jag uppfattat det korrekt blir det en tur ut på det älskade Listerlandet! Och då ska minsann kameran med. Annars hade jag tänkt på att sticka till Holje marknad med Evelina men det är nog redan försent. Var annars väldigt sugen på det, får längta till Sweden Rock och framförallt Killebom istället! Och en Jazzfestival i Hällevik skulle inte sitta fel... Sen är det ju Östersjöfestivalen någon gång också. Japp, en tröja har jag där alla dessa festivaler står, en gratiströja från en Mjällbymatch som jag tappat bort, wää!
På tal om det, ni skulle sett hur mina föräldrar fick upp mig ur sängen idag... Pappa kommer in och säger "Eey, vakna, vi har köpt tidningen där det står med stor rubrik att Mjällby har stora problem med Strandvallen". Sedan sa han att mullvadar hade trängt in och bitit sönder värmeslingorna. Jag studsade upp ur sängen.
Sanningen; Mjällbys ungdomar tvingas åka hem och duscha pga problem med omklädningsrum.

Ja, så kan man få upp mig ur sängen en lördagsmorgon när jag bara vill sova och drömma mig bort. Drömmen är inte så långt borta.
Idag måste jag bestämma mig om en sak också! Skytteläger i Hällevik med start 7 augusti, dagen efter min födelsedag... Ska man eller ska man inte? Sista anmälningsdag idag, aj aj aj.
Nu ska jag nog ta och klä på mig, kan ju inte sitta i pyjamas hela dagen. Eller...?
Ciao.

Jack Sparrow blandat med pizza

Utgör min eftermiddag och kväll. Har sett på Pirates Of The Carribean, On Stranger Tides, wonderful! Kapten Jack Sparrow♥ Finns ingen som kan vara som honom, ingen som kan spela honom som Johnny Depp. Filmen tyckte jag var bra men den första är nog bäst iallafall, man saknar ju Will Turner och Elizabeth Swann.
Pizza efter det, yummy.
Det har varit studiedag idag så har varit ledig. Kunde sova länge, skööönt! Tror jag behövde det. Men stresshuvudvärken sitter ännu kvar.
Ett inlägg om HBK-MAIF skulle ju skrivas för ett tag sen... Vet faktiskt inte om jag orkar, kollade knappt på matchen iallafall, var ju aningens upptagen med konfirmationskalas.
Finns allvarligt talat inte mycket mer att säga, det har i princip inte hänt någonting idag förutom bion och det då. En lugn dag helt enkelt.
Ibland vill jag faktiskt vara en pirat... Som kapten Jack Sparrow.

Stresshuvudvärk, yeho

Var hos skolsköterskan idag, skulle kolla vad min väldigt jobbiga huvudvärk som nu varit snart 4 veckor i sträck berodde på. Testade synen, såg ner till sista raden. Hon frågade vart i huvudet jag hade ont och hon kom enkelt fram till att jag har stresshuvudvärk. Det är stress. När jag sa det till pappa undrade han bara varför jag var stressad. Jag suckade ganska mycket åt det. Mamma förstod precis varför jag var stressad. Det har varit så mycket nu, konfirmation, problem i skolan, problem med vänner, ja... Problem helt enkelt. Sen har jag blivit lycklig också, tack och lov, jag blev räddad.

Ååh, är jag den enda som blir riktigt irriterad på mig själv när man missar ett samtal som betyder mycket? Argh.

Förresten, ni få som läser det här, jag har bytt identitet. Och den tänker jag inte nämna, hehehe... Om några år kanske den kommer fram, vem vet? Hihihi.

Nu på tv - Fyra Bröllop. Efter det på tv - Herr Och Fru. Men vad i? Jisses så mycket bröllop det blev mitt i allt då... Yeho, Richard Herrey ska vara med i Herr Och Fru, han är ju så cool. Diggi-loo Diggi-ley cool är Richard Herrey! Har aldrig tänkt på att efternamnet på bröderna Per, Richard och Loui rimmar med titeln på kändaste låten de har, nice.

Snälla 08'or, jag ber er snällt att sluta ringa hit. Är ni AIK:are kan ni dra åt fanders. För att vara snällt sagt.

Annars har det varit en liten temadag i skolan, på förmiddagen iallafall. Det var SoS-tema idag. Så det började med 90 minuter SoS i klassrummet. Skulle skriva förklaringar på "svåra" ord och det tog nästan hela lektionen, vad i? Film efter det i en timme, Love Boogie, ganska bra, kul att det var flera skådespelare man kände igen ändå, det var ju bara en "kortfilm" så att säga.

Naaw, så gulliga man kan vara på tvn då. När får jag det så gulligt tro? Snart förhoppningsvis. Wiiiiiiiiie. Beware, don't read this crazy shit I write, it can be dangerous to your mind... Beware.

MEN RING IGEN DÅ INNAN JAG FÅR UTBROTT! Hrm...

Nej, hejdå.

Alltså ååh... Jag skulle gärna vilja lägga upp en bild här men jag vågar inte, hihihi.

Surfs up dude.

Sova, sova, sova

"Sedan konfirmationen så bara sover och sover du" - Pappa

True true. Jag har sovit ganska mycket efter konfirmationen. Har somnat så fort jag kommit hem från skolan typ. Idag kom jag hem en timme tidigare, la mig på soffan, drömde mig bort till någons famn, och somnade. Och ja, jag sov i till klockan 20, i ungefär 4 timmar. Är lite piggare nu fast ändå hängig. Blir en dusch snart, undrar om det piggar upp eller bara gör mig tröttare, hmm... Börjar bli lite småhunrgig också, har inte ätit sen lunch men har ingen aptit.
Skolan idag var väl okej. Ganska "kul" att se hur svaga vissa människor kan vara.
Ååh, denna huvudvärk! 3 veckor i sträck nu, jag orkar snart inte mer. Tog en huvudvärkstablett idag hos skolsköterskan och sa detta till henne och ska på undersökning imorgon. Visst släpper huvudvärken när jag tar en tablett men den kommer tillbaka igen efter bara några få timmar. Och man kan ju inte gå och droga huvudvärkstabletter hela tiden, right? Jag droger röster istället, lilla jag. En röst i mitt hjärta. Och jag fjollar nu, jag tycker om det. I mitt hjärta.
Nej, måste dricka något och duscha nu och så lägga mig tidigt. Fast jag försökte ju lägga mig tidigt igår men somnade inte förrän 12... Och vid 1 så ringde telefonen! Jag som var helt trött trodde det var alarmet så jag bara stängde av det och insåg 2 sekunder senare att jag hade lagt på telefonen helt enkelt. Men jag trodde fortfarande att klockan var så mycket att alarmet skulle ringa. Så jag förberrede mig på att sätta i linserna. Personen ringde igen och denna gången lyckades jag svara utan problem, grattis till mig. Frågade för säkerthets skull vad klcokan var och ja, klockan var nästan 1. Lyckat av mig, verkligen. Fast det var skönt såklart, så kunde man sova sen igen.
Jag känner mig väldigt lyckad ibland, verkligen.

Hur trött får man lov att vara egentligen?

Ögonen är mer än halvslutna, ögonen är tårade och jag bara stirrar rakt fram. Jag är verkligen trött, minst sagt. Och jag saknar en röst, en röst jag inte hört på hela dagen, ååh, jag klarar knappt det här!
Rösten är som en drog för mig.

Skytteträningen gick sådär. 193 som resultat är väl bra men jag sköt inte bra, det var det som var grejen. Ojämnt och sådant, vet inte vad jag höll på med riktigt. Tänkte bara att jag skulle hem och sova som jag hade gjort en timme innan skyttet också.
Men jag har inte lyckats somna igen. Och sen var det ju House kl 21 i en timme. Och nu sitter jag i min säng igen och nu när jag ska försöka sova igen kommer det nog gå utan problem.
Men jag vill höra rösten först...

Imorgon är det... En helt vanlig dag. Yeap.
Godnatt.

Inte länge kvar nu

Snart sommarlov. Ska det bli det bästa sommarlovet någonsin? På ett sätt ser det ut som ett nej men jag ska minsann se till att det blir helt awesome! Förhoppningsvis blir det som jag vill, hihi.
En månad kvar. Sommarlov. Sen börjar det igen och då är det dags för 9:an. Då allt ska väljas, gymnasium och allt. Fy, vad jobbigt om jag ska vara ärlig, jag vet verkligen inte vad jag vill. Hur ska man veta? Jag är inte intresserad av något speciellt yrke, jag vill tjäna bra med pengar, det är väl det enda jag vet.
Allt för mycket sägs. Snart vet alla.

Dagen, en kort dag som tisdagar är men ändå så segt. På elevens val, hemkunskap, gjorde vi kokosmuffins, som kärleksmums fast som muffins. Ganska gott faktiskt men det är ändå något som inte är i min smak, jag vet inte vad.
Hur trött som helst, det regnar vilket gör mig ännu tröttare och ikväll är det skytte. Får väl försöka hålla minen uppe på något sätt.
Visste ni att vissa folk beskriver mig som modig, vis och känslig (eller hur man ska säga det)? Och att de säger att de är ovanligt för att vara i min ålder? Jag är stolt över det.

Ciao.

Dagens citat

"Du går precis som Pingu när han har bråttom" - pappa

Jo tack för den du!
Utanför sjukhuset när jag tyckte att jag gick för långt böjt fram med ryggen och skulle överdriva det lite...
Alltså gick jag tydligen såhär;
Pingu♥


Min snea fot är helt normal

Shuu. Sitter i soffan och kollar på Family Guy, har väldigt tråkigt.
Idag har inte hänt något direkt... Super. Var på sjukhuset imorse, hos ortopeden. Jag tycker verkligen inte om sjukhus, satt och var livrädd medans pappa retade mig, argh. Fick en finsk läkare eller något, han pratade väldigt kort och snabbt, knappt så man förstod. Men tydligen är min väldigt snea fot helt normal. Tydligen inbillar jag mig att den blev sne efter skadan för ett år sedan. Tydligen har jag ont ibland för att jag försöker rätta till den själv. Och så kommer jag med sanningen - den blev sne efter skadan (kan ha blivit mer sne då jag tror att jag belaster högra benet mer än det vänstra) och jag har inte försökt rätta till den själv så det är inte därför jag har ont. Men visst - han är experten, inte jag.
Frukost på sjukhuset åt jag, räkmacka och cola, muuuuums!
Kom till skolan när halva slöjden var kvar, var tvungen att hinna till slöjden, måste bli klar med jeansvästen innan terminen är slut annars får jag inget betyg i slöjd...
Var hos kuratorn när vi hade bild också, ska träffa henne snart igen.

Inte mycket mer att säga. Nu ska det kollas på Scrubs!
Ciao.

Uttråkad


Presenter och annat

Från mamma, pappa och bror.
Korshalsband, även mitt dophjärta är på halsbandet nu.
Från mostrar med familjer.
En ängel, ett halsband och ett par öronhängen.
Från faster med familj.
200 kr.
Från farbror med familj.
400 kr.
Från grannarna.
Presentkort på 200 kr på Smycka.
Från Lena, pappas nästkusin. Träffar typ aldrig henne, senast var väl i Malmö i November när vi var på fotboll. Nej förresten, sågs snabbt senaste hemmamatchen för Mjällby... Äsch skitsamma. Visste inte ens att hon visste att jag skulle konfirmeras så var en glad överraskning att jag fick ett kort skickat av henne!
Från Evelina fick jag en film, Dream Girls, och en påse kinapuffar, wiie! Har dock ingen foto på det... Men ändå, mums!
Från farmor.
Thomas Sabo armband och 1500 kr.
Från mormor och morfar.
Ett objektiv till kameran, 70-300 mm.
Och så blommor från lite var och en!
Fick ju såklart en bibel från kyrkan också. En dag kommer jag läsa ut den, en dag...
Bild från konfirmationen. Gud vad jag ser sur ut... Tro mig, jag var inte sur! Skit på mitt hår också. Apa.
Här såg jag lite glad ut iallafall, dock som ett mongo... Och mycket vind i håret.
Och här var maten vi hade! Muuuums I say.
Ja, konfirmerad är jag. Jag har bekräftat min kristna tro. Det känns bra, mycket bra.

Konfirmation och ESC

Godmorgon! Här i min säng sitter lilla jag, trött som in i fast har ändå ingen större lust att sova fast jag känner att jag måste. Tänker lite på igår...
Finns så mycket att säga fast samtidigt inte. En konfirmation. Min konfirmation. Nervös som in i bomben var jag så jag kunde knappt sjunga när vi väl skulle. Ändå satt jag och sjöng allting, alla psalmer som skulle sjungas och ja, sådant. Vad finns det egentligen mer att säga om en konfirmation?
Kalaset efteråt var väl ganska kul! Precis när vi kom hem så hade matchen mellan Halmstad BK-Mjällby AIF pågått i 13 minuter. Så jag parkerade mig direkt i soffan med några andra i släkten. Fick se Mjällby spela dåligt, Bagarn göra självmål och förlust med 1-0. Rädslan för att det blir Superettan nästa år börjar tyvärr komma... Men jag ska inte tänka så! Allsvenskan ska det vara. Mat var det ju också såklart, en exotisk planka eller vad man ska säga. Vindruvor, kiwi, kycklingklubbor, jordgubbar... Och andra exotiska frukter som jag inte åt som typ papaya och melon. Efter mycket tjat från mamma och två kusiner så var jag tvungen att öppna mina presenter också. Och ja, jag gillade dem! Ett halsband, ett par örhängen, ett Thomas Sabo armband (annat än det jag redan har), en film, blommor, kinapuffar (WOHO!) och ett objektiv till kameran! 70-300 mm, så det kan zooma lååångt. Fotbollen, här kommer jag i förhoppning om bättre bilder!

Fick också ett korshalsband på morgonen, mammas gamla så det går i arv. På det satte vi också mitt dophjärta. Kommer nog ha det varje dag.

Supernöjd med presenterna, tack alla!♥

Eurovision Song Contest var det ju på kvällen också! Jag såg väl de 7 första bidragen, gick upp efter Sveriges bidrag, tror jag skulle kolla en sak eller något. Ungefär 3 timmar senare vaknar jag i min säng med kläder på och allt och ser att klockan är 00.58 och att jag har missat resten av tävlingen och min favoritdel röstningen. Snabbt in på Facebook och ser att Sverige kom 3:a! Det är faktiskt riktigt bra med tanke på placeringarna Sverige har haft den senaste tiden! Så det är bara till att gratulera Eric Saade till bronset, välförtjänt!
Läste även att det var Danny som läste upp Sveriges röster och att han hade en Eric Saade-tröja på sig, hahaha, det är nice!
Det var en lång dag igår, antagligen därför jag somnade, hehe.
Visar väl någon bild någon gång. We'll see.
Nu är jag trött så godnatt.
I will be popular, I will be popular, I'm gonna get there, popular!
Yeah, Eric Saade!


The big day

Den stora dagen är kommen. Konfirmationen. Och jag måste ju erkänna att jag är lite smånervös även ifall jag knappt ska göra någonting. Sjunga två sånger och spela upp en pjäs är det jag ska vara med på. Men jag har nog lite scenskräck så jag är lite nervös iallafall. Hela kyrkan kommer ju säkert vara full av folk! Det kommer säkert gå bra ändå.

Ååh musiken från Star Wars!!!! Bror spelar Star Wars spel och jag lyssnar på ljudet, yeah.

Så mycket som har gjorts de senaste helgerna, behöver verkligen få sova ut någon gång också! Får nog bli imorgon. Är hur trött som helst och behöver nog sova bort den ständiga huvudvärken. Nu på morgonen har den släppt lite iallafall.

Inte mycket mer att säga... Ska ju förbereda mig och sådant med också, duscha, klänning, smink, frisyr (okej, det vet jag inte)... Känner mig så otroligt vetande. Någon som vet vad man kan ha för frisyr till konfirmationen? Vågat hår tänkte jag först men det går nog inte med plattången som jag har här... Så uppsatt...? Kan inte göra sådana frisyrer... APA.
Dags att börja göra sig iordning då kanske... Hörs!

Fredagen den 13:onde

Fredagen den 13:onde♥


Det började med att flytta en tv-bänk...

... Och slutade med att flytta alla möbler på rummet förutom bokhyllan. Sängen, nattduksbordet, tv-bänken, sittkudden, sittpallen, keyboarden och stolen. Nu dönar musiken ut ur mina högtalare. Musiken kommer ifrån mobilen som jag gick och undrade vart den var i 20 minuter innan jag kom på att den var ur den musiken kom ifrån. Jag är aningens trött också. Det enda negativa är väl att sänglampan saknas nu då den sitter fast på andra sidan rummet. Akut nödlösning - den gamla skrivbordslampan.
Popular med Eric Saade spelas nu vilket påminner om Eurovision Song Contest igår, Sveriges bidrag med just låten Popular blev uppropad sist av alla! Japp, faktiskt var det lite smånervöst där i slutet, Europa hade varit galna om de röstat bort den låten! Men bara för att den ropades upp sist betyder det ju inte att den fick minst röster av de som gick vidare iallafall. Men Sverige är i final och det är gött!

Skolan idag var lugn. Efter lunchen skulle vi avsluta kärlekstemat med en film, Linas Kvällsbok. Har aldrig sett den men tyckte den var bra! Och Ivar var ju bara så söt! Hehehe. Och Danne var bara weird.
Vi Vill, Vi Kan, Vi Ska kommer nu ut ur högtalarna, käääärlek till de gulsvarta!

Annars händer inte mycket. Jo, skor till konfirmationen har skaffats! Vita, lite klack (kommer jag klara av att gå?)... Svårt att förklara hur skor ser ut, kanske visar någon gång! Konfirmation imorgon... Är helt stressad, huvudvärk tre veckor i sträck nu, verkligen gött... Idag har det bankat som in i på eftermiddagen. På grund av stress, huvudvärk, värk i låren och letande av skor så fick jag skippa boxningen idag. Men Evelina skippade den också, hon skulle vara någonstans kl 19 och träningen slutar 18.30 och det har även hänt att det har blivit övertid. Smart drag av oss båda tror jag trots lite träning de två senaste veckorna. Okej, vad säger jag, har varit på 3 boxningsträningar typ...
Viva La Vida.

Äsch, har tråkigt, drar in på Picnik och fixar någon bild.
Ciao.


Naaw...


Temadag - kärlek

Godkväller.

Sitter och kollar på Eurovision Song Contest, ska jag vara helt ärlig tycker jag att Sveriges låt är bäst hittills, det är mer fart i den och ja, allt är bättre. Den och Finlans låt är väl de enda bra jag har hört än så länge, har hört att Norges låt också var bra men den gick inte till final iallafall. Ni vet ju hur det är, alla grannländer röstar på varandra så de där nere vid Serbien, Kroatien, Ukraina, ja, sådana länder. Ändå vann ju Norge 2009 och innehar poängrekordet. Men det var ju för att Alexander Rybaks låt Fairytale var grymt bra. Precis som Sverige vann en gång med Diggi-loo Diggi-ley som är skitbra!
Vidare i livet. Temadag idag i skolan - kärlek. Författaren Måns Gahrton och illustratören Johan Unenge var på besök, skaparna av Eva & Adam. Så fort de började prata kände jag igen rösterna, de pratar i två av mina ljudböcker jag har som är just om Eva & Adam. Intressant att lyssna på dem faktiskt.
Jobbade ju i fotogruppen. Behövde inte oroa mig särskilt länge för att få jobba själv, Olivia, Maja och Moa var så snälla och undrade om jag ville vara med i deras grupp. Och mina svartvita foton verkade vara till ett stort nöje! Skulle gärna visa fotona men de som det är folk på ska jag inte visa. Kan visa ett på ett par händer...? Ja, det kan jag! Fotograferna var iallafall jag och Olivia och modellerna Maja och Moa. Till några foton fick vi också ha Moas kille Albin till hjälp. Är faktiskt riktigt nöjd med mina foton idag, det blir bättre om man är flera och kan ha lite "modeller" och sådant.
Kollade på skor efter att jag hade slutat, behöver ett par till konfirmationen som är om två (!) dagar. Och sommarskor för den delen. Evelina och Emma M följde med mig ner och telefonen var vid örat nästan hela tiden på mig. Att vara social med både Evelina, Emma och personen i telefonen samtidigt som man kollar på skor var lite svårt men det funkade ändå!
Konfirmationsträff efter det. Sista nu innan konfirmationen, gick igenom hela konfirmationen och övade på sångerna vi ska sjunga, Du Omsluter Mig och Lord I Lift Your Name On High. Älskar låtarna. Vi fick hem vår psalmbok och arbetsbok. Så nu kan jag sitta med min psalmbok och sjunga min favoritpsalm hela dagarna, Tryggare Kan Ingen Vara. Fråga mig inte varför jag gillar den psalmen, jag kan allvarligt talat inte många men denna tilltalar mig på något sätt. Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara...

Ååh, Danmarks låt låter faktiskt bra ju! Nordens bidrag har ju lätt varit bäst.

Skytteträning idag också. Mycket som hände idag! Började med 189, apa. Sköt en gång till och fick 193, lite bättre iallafall.
Återgår till tvn nu.
Ciao.

Johan Unenge och Måns Gahrton, bilder jag tog idag. Fick ta och beskära bilderna lite, Maja är med på båda och jag kanske inte får lägga ut bilder på henne så det är därför.


En av bilderna som togs idag.
Love ♥



Imorgon kommer kändisar till skolan

Godkväll. Har precis duschat och ska snart gå ut i husvagnen och sova där då det åskar. Fast det åskar inte egentligen, det är mamma som säger det men allvarligt talat så gör det inte det. Åskan är påväg mot Karlshamn och har passerat Sölvesborg för längesedan. Så nej, ingen åska.
Imorgon har vi temadag i skolan! Förra terminen hade vi ju också en temadag, deckare, och då kom ju Laura Trenter och någon annan som jag inte kommer ihåg namnet på till skolan. Laura Trenter hade man ju hört talats om. Imorgon är det temat kärlek och då kommer Måns Gahrton och Johan Unenge på besök! De har man hört talats om mycket väl och läst böckerna de skrivit och illustraterat. Eva & Adam, har läst alla böcker utom den senaste (som ska vara den första) och alla serieböcker! Så de känner jag verkligen till, ska bli kul att de ska komma! Man ska ju välja olika grupper till temadagen och jag har valt gruppen som inriktar sig på foto. Så det blir att ta med sig kameran till skolan och så. Sen får vi se vad det blir av det!
Vasalunds IF-Mjällby AIF spelade Svenska Cupen idag. Vasalund spelar i Norrettan och Mjällby i Allsvenskan. Vasalund vann med 2-1. Man ska aldrig underskatta en motståndare! Så Svenska Cupen är redan över för Mjällbys del, absolut inte kul. Får nöja mig med att AIK åkte på pisk mot Åtvidaberg som vann med 3-0, mouhahaha!

Kom på en till rebus vi hade idag:
Mig+snäckskal+vinkel+toalett. Me+shell+angel+loo = Michelangelo

Nej, ska föna håret nu och så, börjar bli riktigt trött i ögonen. Jag längtar redan bort till mina drömmar som förhoppningsvis blir verklighet...
Puss.

Johan Unenge och Måns Gahrton.



Friidrott och rebusar

Nämen om man skulle städa? Svar - nej, jag kollar på tv istället. Trött och alldeles slapp i hela kroppen, så går det när man har dubbelpass i idrott! Som visserligen inte varade helt eller var särskilt ansträngande. Eller jo, det är jätteansträngande att springa iväg med en boll samtidigt som man pratar i telefon i stekhet värme. En 80-meters löpning och två kulstötar var det också. Måste säga att jag verkligen suger på friidrott, värst är nog längdhopp och höjdhopp. Och spjut ska vi inte ens tala om, jag får knappt iväg det! Det enda jag har varit hyfsad på någon gång är kulstötning men nej, mina armar är faktiskt för svaga för det. Kan ju nöja mig med att jag är bäst på det av tjejerna i min klass iallafall (möjligtvis en som slog mig idag men aldrig gjort det innan)!
Idag skulle vi lösa lite rebusar på engelskan, ganska klurigt i början men sen lossnade det!
Tex: Två+mammas bror(slang)+luta, vet ni vad det blir? Two+mas bro+lean, vet ni nu? Thomas Brolin.
Ska+sylt skaka+spjut. Will+jam shake+spear = William Shakespeare
Råna+var. Rob+been = Robyn
Rånare+tå bil+förlust. Robber+toe car+lost = Roberto Carlos
Nu kommer jag inte på fler som stod på pappret.
Men nu måste jag äta en hamburgare och sen städa... Allt för denna konfirmation. Som dock jag längtar till, vill känna Guds kraft. Tyck att jag är töntig, visst, men kände jag så på konfirmationslägret kan jag säkert känna det på konfirmationen också.
Ciao.

MAIF-TFF

Mjällby AIF-Trelleborgs FF
0-1 (0-0)

Återigen säger jag att fotbollen är orättvis.
Mjällby dominerar hela matchen igenom, spelar mycket bättre än Trelleborg. Visst var Trelleborg okej, när de väl hade bollen men Mjällby hade definitivt bollen mest. Och de spelade mycket bra. Det är bara just målen. Målen, det är dem som måste komma, det är dem som räknas! Bollen går inte in i det förbannade målet!
Tror man är lite bortskämd med förra årets start så att det är därför många som klagat jättemycket (gamla sura gubbar ni vet som bara säger "de gaur inte"). Men nu börjar också jag klaga lite, den riktiga skärpan i avsluten måste fram nu! Visst är det lite otur också, Mjällby har verkligen inte tur i sina matcher. Men det är skärpan också. Och nu när Musse försvinner om en månad då? Visst, det hänger inte bara på Musse men han är den främsta målgöraren. Och nu när dessutom Peter Gitselov också är borta så är det bråttom att hitta ersättare.
Men en bra spelad match, det är så det ska se ut!
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski (Robin Cederberg), Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson, Pavel Zavadil, Daniel Nilsson (Patrick Osiako), Johan Svensson (Adam Berner) - Moestafa El Kabir, Marcus Ekenberg

Nu fick även Mjällby två skador i denna matchen. Daniel Ivanovski fick ett nyckelbensbrott och kunde absolut inte spela mer med en arm i låst läge, lite "äckligt" att se precis när han blev fälld (?), han snurrade ett varv på marken, grinade illa och höll sig för armen, man riktigt såg smärtan, urgh... Även Daniel Nilsson fick en skada då han hade en målchans, han har fått en blödning i höften, en skada som han hade i början av säsongen också. Ivan är borta i minst en månad och Danne är nog tillbaka snart men antagligen inte till nästa omgång av Allsvenskan som är på lördag.
Måste bara berömma Adam Berner! Jag vet inte om jag var den enda men jag tyckte att hans inhopp var riktigt bra! Snabb som attan och förde spelet framåt, nice!
Skottkarta:
! = Skott på mål
Boll = Mål
Topptrio:
Pavel Zavadil
Daniel Nilsson
Daniel Ivanovski (trots skadan i slutet av första halvlek)


Stod på annan plats på matchen i hopp om bättre foton och ingen sol som lyser rakt på kameran. Jag tror att det lyckades lite, iallafall med solen!
Kapten Rosengren


Favoriten

Här på Strandvallen är vi snälla!


Aj, aj, aj.


Det ska vara exakt.

Adam Berner var snabb och bra! Knappt så att han fastnade på kameran. Mycket suddigare än de andra, höhö.

Så nära, så nära...


Måste ju säga att bilderna ser bättre ut när de är på kameran än förstorade på datorn... Kanske borde förminska storleken på dem i inläggen.


Fast fotot här ovanför älskar jag. Jag vet inte varför men det ser så... Bäst ut.

En Evelina på äventyr bland körsbärsträden


Vaaaarmt

Shit pommes vad det är varmt ute. Så varmt så att jag är yr, steker sönder och känner mig alldeles slö vilket jag visserligen har gjort ett bra tag. Allt detta precis när det är dags att göra iordning på sitt rum inför konfirmationskalaset på lördag!
Telefon... I'll be back soon.

10 minuter senare.

Och här är jag igen. Vart var vi...? Skitsamma.
Jag har bränt ris 2 gånger i rad idag. Något jag aldrig gjort i hemkunskapen är att koka ris och idag skulle jag och Natalie göra det på elevens val och ja, det blev ganska misslyckat när vi helt plötsligt sprang bort till kryddhyllan och stod där och skulle välja ut kryddor. Riset blev brunt och äckligt. Yes, jag smakade.
Nu när jag kom hem var det riktigt härligt väder ute så stack ut med kameran, mina gula inte-alls-missfärgade-eller-för-stora-skor och Molly. Så snart ska det både visas fotboll, körsbärsblommor och mig själv faktiskt. När jag har städat lite på mitt rum och hittat kamerasladden.
Städa ja... Ciao.

Det är faktiskt humor

Nu när Osama Bin Laden är död är fortfarande hans bror Marme Laden och hans något mörkare bror Choko Laden fortfarande på fri fot. 
Hans vegetariske farbror Sal Laden och hans farbror Piñaco Laden (alkoholist) och hans dementa farfar Varvardeja Laden är även efterlysta.

Bloggar funkade inte igår

Jaha. Igår verkade mångas bloggar inte funka? Såg några som skrev det på tex facebook, det var något fel som stod när man skulle publicera ett inlägg, så gjorde det på min också. Så efter att ha skrivit ett långt inlägg så gick det självklart inte att publicera. Great.
Men det var väl inte så mycket att säga egentligen, det var om Evelinas konfirmation i lördags, kommer upp minst två bilder sen på den vackra konfirmanden! Hoppas man själv ser lika vacker ut på sin egen konfirmation, en fin klänning har jag iallafall! En kändis var på konfirmationen förresten, Mattias Asper, Allsvenskans bäste målvakt! Han var ganska lätt att upptäcka då huvudet stack upp (198 cm lång, yesbox).
Och igår var det skyttetävling, Ryssbergsknallen, på hemmaplan. Grundomgången gick bra, fick 193 och kom 2:a i min klass. Sen skulle jag skjuta final men det gick verkligen skitdåligt, ingen aning vad jag höll på med. Tror jag la mig helt fel. Lyckat.
Fotboll efter det. Mjällby dominerar matchen men lyckas ändå förlora med 0-1. Orättvist men Mjällby måste göra mål på sina chanser, det funkar inte så här.
Annars så är jag riktigt trött, det var värre igår än någonsin. Sov 2 timmar efter fotbollen och mådde skitdåligt. Har haft ständig huvudvärk i 2 veckor nu förresten, jobbigt. Det går över lite då och då men det är varje dag.
Foten är lite vrickad och ännu mer sne sen i fredags, vrickade den på idrotten. Den är ju redan sne så när jag hade på gympaskorna och hälinlägg och skulle jogga så vrickade jag till foten lite lätt och nu har jag ont i den när jag går. Passar nu när jag ska till sjukhuset om en vecka. Ska till ortopeden och se om de hittar något fel på foten/benet/höften.
Telefoooooon... Rösten, wiie!
Neeeej, nu börjar tvn lysa lila! Hatar när det blir så, argh...
Ååh, snart är det dags för Pirates Of The Carribean, I Främmande Farvatten, ska nog se den! Och Harry Potter Och Dödsrelikerna Del 2 för den delen, den är ett riktigt måste, den Harry Potter-nörd jag är.
"I am Julieta. And I am made of such stuff dreams are made on." - William Shakespeare

Apa, apa, apa. Huvudvärk and I say goodbye.

Jag tippar att matchen mellan Mjällby AIF-...

Jag tippar att matchen mellan Mjällby AIF-Trelleborgs FF slutar 2-1 och att Marcus Ekenberg och Moestafa El Kabir gör målen. (Grym huvudvärk, finalen gick skit, jag mår inte så fullt bra, snälla Gud låt Mjällby vinna)


Zzzzz....

Blööh, jag somnar verkligen snart. Äsch, jag får väl skylla mig själv antar jag. Vaknade faktiskt av mig själv vid 20 i 8 kanske och la och tänkte ett tag tills mobilen ringde vid kvart i 8. Då var det Skype som gällde tills nu ungefär. Inte undra på att jag är trött, sen att jag redan har somnat några gånger mellan dessa klockslag, det är ju en annan sak.
Ska nog ta och starta en film faktiskt, det är 5 timmar tills jag måste vara nere vid kyrkan så jag har gått om tid på mig faktiskt ju. Sen måste jag ju bara duscha, klä på mig, sätta i de säkert väldigt konstiga linserna (hemgjort vätska, hmm?), sminka mig, fixa håret och sånt tjafs. Man måste vara fin när man ska på speciella grejer!
Först ska jag nog äta upp min (hrm) påse med kinapuffar, onyttig som jag är just idag. Det är helg för böveln.
Mmm... Smultroncider.nu

Nej, film som sagt och mys med mig själv - tyvärr buhuuu.
Hörs.

Ögonlocken blir bara tyngre och tyngre...

Och jag som hade tänkt vara uppe typ hela natten. Nu förstördes de planerna, dels för att en persons ström försvann och för att jag verkligen är trött. Och imorgon bitti ska jag bli ringd och väckt kl 7, hurra. Nej, jag gick ju faktiskt mer än gärna med på det så det blir bra.
Smart som jag är har glömt linsvätskan mitt i alltihopa också. Det blir att göra egen, koka upp vatten, hälla i salt och låta det svalna så är det iallafall salt och sterilt.
Att spela blockflöjt med näsan är coolt. Största talangen!

*Vaknar till*

Zzzzz.... Godnatt.

Kinapuffar, smultroncider och en underbar person - wonderful.

Äntligen helg

Finally! Denna veckan har faktiskt gått ganska segt om man ser på vissa saker och riktigt snabbt om man ser på andra. Men nu är det äntligen helg! Soooova... Och så blev det inte så. Jag tänker minsann inte sova. Uppe hela natten, det har jag lust med, hihi. Och imorgon är det ju Evelinas konfirmation som jag ska kolla på kl 15 och efter det drar jag med på konfirmationsfesten hon ska ha, hoppas verkligen hon har frågat sina föräldrar, höhö.
Hmm... Det kanske händer något annat också imorgon. Hihihi. Håller tummarna på att den har kommit.

Och på söndag är det ju skyttetävling också, Ryssbergsknallen på hemmaplan. Och fotboll också för den delen vilket påminner mig om att jag måste ladda mitt kamerabatteri. Gratis entré till matchen på söndag! Om jag nu inte är helt korkad och har fel. Dock blir det kanske att gå själv... Evelina ska ju till Liseberg och någon annan vet jag inte om de kan. Hade jag fått bestämma själv hade jag tagit med mig en alldeles speciell person men den personen bor tyvärr lite långt bort, synd. 

Maaaaaaage.

Jag är faktiskt lite trött. Och har några grymt irriterande bett på benet, foten och höften, vet inte om det är loppbett eller något. Kliar som in i gör det och gör ont, svider.
Skulle vilja visa en text som jag fick av någon men jag vågar faktiskt inte göra det. Hihihi, det kittlas.

Städa måste jag också göra, bör ju iallafall vara lite undanplockat inför kalaset för konfirmationen nästa vecka. Hela rummet är verkligen stökigt och madrassen jag sitter på gör det bara ännu värre.
Fortsatt städning och kanske lite käk på gång nu, vem vet.

Så här lagom dödstrött

Är det de 4 proven på 4 dagar nu som tröttat ut mig ordentligt? Eller är det att jag sitter framför datorn så länge och går upp kl 6 bara för att jag ska väcka någon? Jag tror på båda alternativen.
Men det skiter jag i, får väl bli trött men jag är minsann lite glad iallafall.
Jag är så duktig att jag nu två dagar i streck har tagit slut på mobilbatteriet. Förstår inte hur jag lyckas när det är 100% på morgonen, har aldrig tagit slut på det, brukar vara nere på 75%... Fast jag har ju blivit en sån där sitta-och-prata-i-telefon-via-Skype-nörd så det är det som tar batteriet antar jag. Hehehe, härligt ändå. Allt för rösten♥
Fick tillbaka mitterminsprovet i matte redan idag, fick bara VG... Jag blev faktiskt besviken om jag ska vara ärlig. Har gjort ett engelskaprov idag också och tror jag rätt blir det första provet på hela 8:an (och kanske 7:an) som jag inte har MVG på. Hade helt enkelt inte koncentration eller ork till att plugga, det finns ju så mycket annat att tänka på.
Snart så blundar jag och då tror jag att jag somnar... Längesen jag var så här trött.

Efter skolan har jag varit i Karlshamn och kollat efter kläder till konfirmationen nästa vecka. Och jajamensan, jag hittade en fin, kort, axelbandslös, vit klänning! Den är faktiskt ganska söt och tillsammans med en jeansjacka blir den lite tuff. Hoppas bara inte det är kallt nästa vecka på lördagen, då kommer jag frysa ihjäl... Annars köptes också en vit BH och en konfirmationspresent till Evelina! Hon vet nog inte om att jag hade tänkt att köpa något men men, hon kanske blir överraskad då om hon inte läser detta innan hennes konfirmation som är på lördag!
Nej, dags att kolla annat nu. Ajöss till sjöss.

Jahaaa...

Jag förstår inte varför jag sitter i sängen med datorn i knät just nu. Klockan är ju inte alls mycket. Och jag gick upp kl 6 och var klar halv 7, vad i...!? Det måste vara något personligt rekord. Det är 40 minuter tills bussen igår och jag har bara frukost kvar. Äsch, jag har grejer att göra under tiden.
Jag kan ju väcka den jag väckte kl 6 igen bara för att vara elak för han har somnat igen... Det kan bero på att vi är tysta för tillfället. VAAAAAAAAAAAAAKNA!!!!!!!!!!!!!

Idag är det engelskaprov, fy bubblan vad mycket prov det har blivit denna veckan, är inne på det 4:e nu. Men jag hoppas och tror att jag kan det iallafall, det är komma ihåg man måste göra.

Ett enkelt "Böö" räckte för att väcka kostymnissen.

Annars idag händer väl inget direkt speciellt. Tänkte ju träna boxning idag men Evelina kan nog inte så får skippa det, kanske tar träningen imorgon istället om jag hinner, det är mycket som ska göras imorgon. Ska leta upp en klänning till konfirmationen bla. En enkel vit, hur svårt ska det vara? Mycket svårt.

Nu återgår jag till annat.
Ciao.

Hej (ingen fantasi till rubrik)

Här är jag, Evelina-som-inte-orkar-skriva-på-dagarna-då-hon-känner-sig-upptagen-med-att-prata.
Höhöhö. Nej men kostymnissen tvingar mig att uppdatera (argh) så då får jag väl göra det då. Hmm... Vad ska man säga? Jag har druckit cola idag. Jag hade en mycket underhållande idrottslektion då jag pratade i telefon i en halvtimme tills batteriet var nere på 7%. Jag har haft två prov, ett mitterminsprov i matte och ett läxförhör i religion. Jag tror att båda proven gick bra. Nu har jag precis ätit, pasta idag igen för jag äter minsann inte pyttipanna. Blää.
Kostymnissen ville att jag skulle skriva något om honom. Hej! Jag tycker om dig, hejdå!

Klar!
Klart slut, nu slår jag mig själv till en knut.

IFK NKG-MAIF

IFK Norrköping-MAIF
0-3 (0-2)

Mål:
0-1 Moestafa El Kabir
0-2 Daniel Nicklasson
0-3 Moestafa El Kabir

Varningar:
Daniel Nilsson

ÄNTLIGEN! En storseger, första segern på bortaplan och målen rullade in! Det var minsann på tiden, oturen kanske äntligen vänder nu. Matchen i sig var ändå ganska jämn på ett sätt. Först var det mest Norrköping, sen var det lång tid Mjällby, sen blev det lite Norrköping och sen Mjällby igen. Men mest Mjällby kan man väl tycka.
Jag var inte så koncentrerad under matchen så har knappt något att skriva egentligen... Kan knappt utse någon topptrio. Duktigt.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Adam Berner), Pavel Zavadil, Daniel Nilsson, Johan Svensson (David Löfquist) - Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir (Samuel Petrone)

Skottkarta:
Boll = Mål
! = Skott på mål
Topptrio blir svår att utse, den första är självklar men resten väljer jag väl nästan slumpmässigt.
Topptrio:
Moestafa El Kabir
Daniel Nilsson
Pavel Zavadil

Det får duga för den här matchen. Duktigt.


Jag är Lisebergsfärgad

Sitter här i rosa pyjamasbyxor och grön kofta i lite lagom ljusa färger vilket gör så att jag är Lisebergsfärgad. Någon som förstår mig?
Precis tagit en lång dusch. Varmvattnet tar tyvärr slut snabbt så stod ju nästan och frös till slut. Inte roligt särskilt med tanke på hur kallt det var på skyttet idag, stod och skakade på slutet. Men några sms värmde upp. Har fått en uppgift med att sätta upp en affisch på skolan om Familjedagen som ska vara i skytteföreningen, alla är såklart varmt välkomna!
Berättar mer om Familjedagen någon annan dag.

Nu ska här ätas lite, bara för att jag är speciell och vägrar äta bruna bönor (hur kan man!?) så går jag ner och gör det jag brukar göra när ingen man kan ätas för min del. Spaghetti. Yesbox, spaghetti och bacon blir det. Äter det ganska ofta faktiskt men tröttnar typ aldrig på det. Det är ju supergott!

Japp, i väntan på kostymnissen käkar jag god mat, lagad av lilla mig.
Ciao.

Förresten, skytteträningen gick bra idag. 192 och 193 som resultat. Att jag skjuter i ett rejält snabbt tempo uppmärksammades särskilt av Johan som la på banan bredvid mig idag. Han sa att det var omöjligt att undgå. Men men, jag skjuter på mitt sätt, när det går som bäst! Snabbt som attan i fälttempo.

Oj, House är det nu också, får kolla på det!

Mjällby och Gitselov bryter kontraktet

Från Maif's hemsida:

Mjällby AIF och Peter Gitselov har efter en tids diskussioner valt att bryta kontraktet i samförstånd parterna emellan med omedelbar verkan. Anledningen är av personliga och sociala skäl och vi önskar Peter lycka till med framtida utmaningar.

Jaha... Det här kom som en liten chock faktiskt. Men är det sociala och personliga skäl så är det ju, det finns ju inget att göra åt. Anledningen är att hans tjej har skaffat ett toppenjobb och därför väljer Peter Gitselov att flytta tillbaka till Ryssland där en klubb redan har varit intresserad av honom länge.
Man glömmer inte matchen mot Djurgården hemma förra året när Gitselov gjorde mål!
Lycka till Gits, du kommer vara saknad! ♣



Mmmm... Gifflar.

Mmmm... Torra, äckliga smaklösa gifflar. YES, NU KOM JAG TILL OSTFYLLNINGEN! Genast blev allt mycket bättre. Har man inte ätit lunch så har man inte.
Hellu på er förresten. Här ligger jag alldeles torr i halsen, trött i huvudet, sur på det dåliga vädret (snöregn och kallt), ledsen men samtidigt glad förstås. Om ni bara visste... Skolan idag var verkligen... Skit. Gick till en dator och loggade in så fort jag hade möjligheten bara för att kunna snacka med någon som alltid var inne, tack och lov för det. Urjobbiga 9:or idag som försöker kastar blöta papper på en från sitt klassrum för att sedan knacka på fönstret till ens klassrum lektionen efteråt. Verkligen moget.

Fick reda på mitt mattteprovsresultat idag! Fick 39/40, alltså MVG! Blev faktiskt ganska stolt, var längesen jag fick MVG på ett matteprov nu, har bara varit precis 2 eller 3 poäng under. Men nu så! Imorgon är det mitterminsprov i matte, på den enda dagen då vi inte har matte. Så det blir matte hela veckan, tur att det inte är ett så tråkigt ämne iallafall. Sen har vi so-prov imorgon också, Bente sa att om jag gjorde mig bra ifrån på det så har jag chans på VG, goodie!
Skytte om 40 minuter... I detta skitvädret!? Argh.

Jaa, här sitter man och längtar minsann.
Jahaaa, jaa, mmm, tsss. Sitter och funderar på hur många gånger dessa ord har sagts de senaste dagarna.

Nej, utloggning härifrån och så skrivandet av Norrköping-MAIF kommer väl någon gång men förstå att jag inte var koncentrerad under den matchen så det kommer inte vara mycket skrivet.
Ciao.

Då var vi där igen

Denna skola... Åter där igen - gå ensam, må skit. Vara ledsen hela dagen. Jag trodde inte att det hade märkts på mig. Dessutom inte idag så jag har hoppat omkring glad som in i även ifall jag inte haft någon att vara med. Men då kom det - som en knytnäve rakt på käften. Hade bildlektion och helt plötsligt kommer Susanne, vår klassföreståndare in och kallar på mig. Jag hade ingen aning vad det var men gick med iallafall. När man får höra att lärarna har sett att jag har sett ledsen ut den senaste tiden så blir man ju bara nästan mer ledsen. Hon berättade det för mig och jag fick förklara ganska mycket.
Iallafall så tyckte Susanne att vi skulle gå till kuratorn med en gång. Så ja, vi gick dit och jag fick prata i 10 minuter (skulle ha soundcheck sen). Susanne gav mig en stor kram, log och sa att hon tyckte om mig innan jag gick in. Det kanske låter töntigt att hon tycker om mig, jag tas ofta som lärarnas kelgris. Men det är fel, jag bara har respekt för dem och är trevlig och ärlig. Det är något många saknar. Det var mycket känslor. Ni förstår - så fort jag börjar prata om något som sårat mig ordentligt eller något jag är ledsen över så börjar jag gråta. Jag är ganska känslig. Men jag är så glad ändå. Jag sa till kuratorn att jag skiter i om folk pratar skit om mig och sånt, att jag hellre står själv än att vara med falska "vänner" som bara ljuger. Hon tyckte jag var otroligt modig. Och jag tror faktiskt att jag är det. Hon bad mig att låna en bok på biblioteket imorgon som heter Du Äger. Jag tror den kan hjälpa mig, och hoppas. Jag ska inte gå in på fler detaljer om detta, nästa möte med kuratorn ska bokas och jag ska inte direkt skriva vad de handlar om här.
Har pratat på Skype på mobilen idag typ 3 gånger, då var jag minsann glad.

Nu lyssnar jag på musik och väntar på en sak.
Dessutom har jag blivit rejält överraskad idag. Herregud, ni skulle sett hur mycket jag började le och hur chockad jag blev! Bara en som läser detta vet... Hihihi. Galet.

"Melodifestivalen" idag. Jag sjöng inte men jag måste ge beröm till min klasskompis Jasmine som stod och sjöng! Hon fick visserligen hjälp av Herman, musikläraren, och han sjöng mest och tydligast men ändå, att stå där själv mitt framme på scenen inför hela 8:an, halva 9b (de var domare) och några lärare, det är starkt! Låten vi hade var iallafall urkass. Riktigt dålig faktiskt. Vann gjorde låten Ful som framfördes av halva 8b. Den var skitbra! "Ful, ful, ful, ful men ändå ganska kul".
Nu sitter jag och sjunger för mig själv när flera folk kan höra, bra gjort när man har världens sämsta röst!

Annars mår jag bra. Ja, det gör jag. Det pirrar i hela kroppen vettni. Så häääärligt.
Nu ska jag lägga ut detta inlägget, för en viss någon väntar på att få läsa allt detta. *blink*
Ciao.

Pigg eller helt enkelt övertrött?

Sov inte alls många timmar inatt och steg upp kl halv 8 och ändå var jag pigg vid skyttetävlingen! Stod och stampade, hoppade, fnissade. Jag vet - jag är helt galen. Galen och antagligen inte pigg utan övertrött.
Skyttet gick sådär. Första 10 skotten var jag fullt koncentrerad och siktade nooooga. Det resulterade i massa 9:or. De sista 10 valde jag att göra på mitt sätt - skjuta snabbt, avslappnat och sikta väldigt mjukt och inte fullt så noga kanske. Det resulterade i massa 10:or. Alltså - att skjuta alldeles för snabbt och avslappnat är precis min stil och ingen kan ta det ifrån mig.
Min lilla kostymnisse har stuckit iväg på ett möte. Jag saknar redan ihjäl mig efter honom, håller tummarna för honom också! Ni ska veta det att den här helgen har varit helt underbar. Fantastiskt känns det.

När vi åkte hem från skyttetävlingen så började helt plötsligt telefonen ringa. Jag undrade vem det kunde vara. Och jag fick minst sagt en chock när jag såg det! Jag svarade och rösten från världens bästa kom i örat på mig. Det var visst någon som saknade mig, eller? Hehehe. Mamma blev också chockad, fast det är inte så konstigt hahahaha! Har blivit lite utfrågad om det här jaa... Haha nej skojar bara. Bara lite frågor.

Ja, galen. Galen ska man vara, det finns inga måsten. Jahaaaa. Hihi. Nu publicerar jag detta inlägget innan jag kommer skriva något mer sjukt. Jag skäms redan över inlägget men skit samma! Är man lite så där lycklig en helg som denna så är man.

Just remember darling all the wile you belong to me


You Belong To Me - Jason Wade

Äntligen blir jag lycklig av kärleken, jag älskar dig och det vet du för du kommer läsa detta hihi. Och då vet jag att du kommer le och då kommer jag bli varm och det kommer kittlas i magen. Allt detta vet redan du din lilla kostymnisse, jag älskar dig pojk!♥

Goodmorning!

Och denna gången är det faktiskt morgon. Jahapp, vaknade för 2 timmar sen. Nu ligger jag och kollar och småler åt den person som jag ska väcka nu. Hmm, skrika eller väcka snällt? Tar nog faktiskt snällt.
Har hunnit duscha och fixa mig. Nu är det bara frukost kvar också sen drar jag på skyttetävling. Blir nog att köra om lite mer än 45 minuter kanske. Tiden har gått ganska fort denna morgon, inte så konstigt kanske, hehe.
Annars inte mycket mer att säga. Personen är väckt, snällt också. Fast man skulle kanske startat något irriterande ljud på mobilen...? Nää.
Nu får vi hoppas att det går bra på skyttetävlingen idag. We'll see.

Jag älskar dig.

RSS 2.0