101 Dalmatiner

Ligger i sängen och kollar på 101 Dalmatiner. Överlägset en av de sötaste filmerna någonsin! Riktigt barndomsfilm också, det gillar vi! Smälter när jag ser hur söta hundarna är, ååh...

Vad som stör mig en aning är att tjuvarna är de som jag numera känner till som Dr. House och Arthur Weasley. Att höra Hugh Laurie prata ren brittiska är inte vanligt i mina öron faktiskt...

Bara syng att ligga här helt ensam... Saknar min älskade Johan som in i bomben!! Längtar ihjäl tills han kommer hem på tisdag... Tiden går så långsamt utan honom och saknar hans kyssar och varma famn!

Förstörda barndomsfilmer...

Sedan jag fick reda på de personer som gjorde rösterna till vissa karaktärer från ett par av mina favoritbarndomsfilmer, så är filmerna i princip förstörda... Haha skämt åsido men ändå, blir irriterande när man tänker på det!

Anders Jansson som Bruce i "Hitta Nemo".



Richard Wolff som Scar i "Lejonkungen".

För en gångs skull...

... Så lyckades faktiskt JAG vinna över älsklingen i en skyttetävling i stående luftgevär, i lördags! Även ifall jag tycker att han förtjänade vinsten... Vann med endast 1,1 poäng och är riktigt nöjd med mitt resultat trots ett par 8:or. Så med det så tror jag att jag sätter punkt för denna luftgevärssäsong. Den klassas tyvärr som underkänd. 

Förresten, jag har världens bästa pojkvän, jag bara säger det ♥


Tack spanskan för mardrömmar

Hatar att så fort vi ska se en film på spanskan så blir det en sjukt psykisk j*vla skräckfilm. Varför!?

Säkert många som gillar det. Kalla mig fjollig men jag klarar inte av det. Sist vi såg en sådan psykisk film så hade jag mardrömmar i flera veckor efteråt. Varför kan vi inte bara få se en helt normal film istället som faktiskt fler personer antagligen gillar.

Är ju helt sjukt att man ska behöva gå ut från lektionen bara för att man blir äcklad och rädd...

Nu på bussen hem till älsklingen, får väl be han trösta mig och berätta att ingen människa ska sticka nålar i ögonen på mig och att ingen unge med en påse på huvudet kommer att jaga mig... Fy f*n säger jag bara. Normala filmer på undervisning - ja tack!


RSS 2.0