Tagga Stockholm!

Staden jag inte tycker om taggar jag inför imorgon!

För då blir det foooootbooooll!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har inte ens bankat in det i skallen ännu, heh. 

Dagen började med shopping i Kallehamn (Karlshamn för er som inte förstår.....) med fina Evelina, mest underklädesshopping (behövligt på en hög grad!) men även body scrub, present till tisdag (hihihi) och pizza! 412 kronor fattigare (sur), heh... Känner mig alltid fattig efter shopping, tur att det inte händer så ofta! 

Annars så... Eeehm... Nej, inget. 

Jobbigt att det snöade och blåste som in i bomben idag. När det för några dagar sen var 20 grader ute... Hmm ja.

Jo en sak som hände idag på tågstationen i Karlshamn! Jag satt ner med Evelina då och bredvid oss gick en afrikansk kvinna med hennes bäbis i famnen. Helt plötsligt kom hon fram till mig och lämnade över ungen i min famn medans hon frågade på engelska om jag kunde hålla henne medans hon gick på toa. Visst kunde jag det, inga problem! Så helt plötsligt satt jag i famnen med en unge jag aldrig sett förut som kollade på mig och Evelina och log så sött! Och några på tågstationen satt och glodde som in i bomben på oss (kanske inte så konstigt). Haha aww, herregud, så sjukt söt unge och mysig att ha i famnen! Saknar att praoa på dagis bara för det, älskar att ha små ungar i famnen och mysa med! Tack och lov för att man får en ny kusin i maj!

Annars var det inget mer! Oj vänta nu... Är det Earth Hour nu!? *släcker lyset i taket* Eller är det om en timme? Hmm...

Nu ska jag duscha tror jag och testa min nya body scrub, nice! 

Ciao.

Påsklov, Stockholm på söndag och Varberg på tisdag!

Och förhoppningsvis ska jag kunna klämma in ett biobesök, American Pie - American Reunion, på påsklovet!

Ett antal dagar (veckor...) sen man skrev här! 

Bloggen får inte mycket av min tid. 

Vad har då hänt sen senast? En del.

Vi tar det i små punkter. 

1. Kärleken tog tyvärr slut bara dagen efter jag kom hem från Eskilstuna. Men inga särskilda problem, fortfarande goda vänner och det är jag glad över, snackade på skype senast idag! 

2. Ny kärlek. Åhja, det tog inte lång tid. Pff, vi får se hur det går.

3. Inte skjutit på ett tag. Har tröttnat så sjukt mycket på skyttet och inte tränat på 2 veckor nu. Ska nog ärligt talat inte skjuta mer luftgevär denna säsongen, vill inte mer. Och det har varit så sjukt skönt att inte skjuta ska ni veta! Känns nästan hemskt att säga så men det är verkligen så...

4. Mjällbys nya inmarsch låt har släppts, igår kväll! In på maif.se och lyssna! Stolt Och Stark - I Gult Och Svart! Kan redan den utantill nu! 

Hmm, mer var det nog inte egentligen.

Upp till Stockholm på söndag för att se AIK-Mjällby, sista gången någonsin på Råsunda! Och på tisdag drar jag till Varberg, tänker dock inte säga varför. Inte ännu. Hoppas verkligen det går bra där iallafall, hoppas med hela mitt hjärta! Imorgon drar jag också till Karlshamn med fina Evelina (som tog så sjukt bra hand om mig efter att förhållandet med exet tog slut, kärlek!) och gå runt lite, ska bland annat leta upp en sak tills tisdag! 

Jo, en sak som har hänt med mig är att jag har blivit en liten nörd när det gäller spel. Sitter nuförtiden och nördar Zelda på gameboy advance, Mario Kart online på wii och försöker lära mig att spela pokémon online på datorn! Nördigt värre! Jag gillar det. 

Ikväll har jag väl bara snackat på skype då, även kollat på Let's Dance, i princip endast för att Anton Hysén var med, har stor respekt för honom! Och han dansade dessutom bäst av alla och fick högst poäng av juryn, klockrent! Och Tony Irving vill verkligen ha honom, syns *blink*! Sitter nu i sängen och dricker pepsi och lyssnar på Fade Into Darkness. Annars är jag faktiskt inte i en stark Backstreet Boys, Westlife och Gareth Gates period... Funderar på vad jag ska göra nu...

Jag ska lira Mario Kart online, wordwide. 

Ciao.



Flänger hit och dit

Nja, jag skrev alltså inte senare när jag väl var på Lalandia.

Inte ens under hela vistelsen. Och nu är jag inte kvar i Danmark, nu befinner jag mig på mer norra breddgrader, närmare bestämt i Eskilstuna. Här har jag skjutit min största luftgevärstävling någonsin hittills, riksfinalen i Skyttiaden

Enligt mig gick det total skit. Enligt andra gick det väl okej. Eller ja, beror helt enkelt på helt vem du frågar. Frågar du mig var det för varmt där inne, jobbigt att andas och svårt att hålla sig stabil. Hade handduk med mig från hotellet, tänkte ha med den ifall jag skulle få handsvett med den blev till ansiktet, nacken och halsen istället, fruktansvärt varmt där inne! I slutet hade jag sådana problem med andningen så att jag fick andas om vid varje skott, och jag hade inte mycket tid på mig i slutet så att säga... Usch. Ingen drömtävling idag nej.

Ikväll tar vi (jag, mamma, min tränare och hans mamma) på hotellet här en lugn kväll, nu ska det spelas kort! Innan spelade vi minigolf i Munktellarenan tillsammans med en som heter Jonas, ganska kul, jag kom inte sist iallafall!

På tal om det, kom trea i minigolfen på Lalandia och vann bowlingen, så jäkla gött! Har aldrig vunnit i bowling mot min familj annars...

Men som sagt, ska spela kort nu!

Jag hör av mig... Någon gång då.

Ciao.

Nej men hejsan...

Inte skrivit här på ett väldigt bra tag!

Jag har väl ingen direkt ursäkt till det, egentligen. Men den senaste veckan har varit riktigt tuff. Hemsk. Så ja...

Just nu sitter jag i bilen på väg till Danmark, Lalandia! Även en tur till Tyskland blir det idag. I helgen blir det Eskilstuna.

Skriver nog mer ikväll eller när jag nu startar upp datorn.

Ha det gött så länge!

Ciao.


RSS 2.0