En sen natt

Som vanligt, en sen natt. Denna gången dock inte framför datorn gråtandes. Sitter framför tvn i soffan och kollar på OS. Bronsmatch i basket för damer, Australien-Ryssland, ser ut att bli en australiensk vinst för tillfället.

Annars då?

Mår fortfarande skit och vet inte om det blev bättre eller sämre efter igår. Det är något av det mest hemska - att inte veta.

Imorgon blir det att kolla på Göteborg-Mjällby och Sverige i OS-finalen i handboll mot Frankrike, antagligen hemma hos tränarens familj med min egna förutom brodern. Ljudet blir nog på på Mjällby-matchen, var inte förvånade... När man läser om Moestafa "Musse" El Kabirs återkomst och ett ytterst ungt mittfält med vad man antar kan bli Viktor Agardius, Andreas Blomquist och Craig Henderson som våra ynglingar. Och med Daniel Nicklasson som äldre spelare med rutin. Framförallt är jag nyfiken på om Craig ska spela. Inte spelat en match för a-laget sen han kom till Mjällby 2010 (det var 2010 väl...?), skador hit och skador dit. Ytterst nyfiken. Annars har vi Pode också som ett alternativ och även Anton Dahlström, en personlig favorit.

Unga talanger har Mjällby gott om - där har de deras framtid. Våra kära ynglingar.

Har kollat på flygresor till Eindhoven, var nyfiken på priserna. Mobilsajter säger nog inte mig ett skvatt om det. Någon gång i livet så ska jag dit iallafall... Helst när Ola Toivonen spelar kvar (vilket innebär att jag måste dit denna säsongen vilket jag inte kan om inte föräldrarna skulle vilja ta en tripp dit som vi gjorde till Berlin i juni, nej, här snackas det Prag istället.).

Har kört bil för första gången idag. Bara i väääldigt låg hastighet såklart på ett tomt ställe, för att lära mig grunderna om alla pedaler och växlandet. För att vara första gången antar jag att det gick hyfsat trots alla problem med frikopplingen. Får skriva upp två motorstopp (som sagt, problem med frikopplingen...) och inte allt för mjuka bromsingar ibland på den dåliga listan.

Efter sportevenemangen imorgon åker jag till mormor och morfar och stannar tills tisdag förmiddag när mamma och pappa är i Polen. Får se vad vi ska hitta på där.

Nu ska jag snart lägga mig, ska bara pallra mig upp till sängen och kanske söva mig själv med något på tv3 play. Inte för att de har dåliga program, men det är sövande för ögonen att glo på en skärm...

En stjärnklar natt, vintergatan så klar... Älskar det.

Australien vann nyss, bara så att ni vet det.

Ciao.


...

JAG ORKAR INTE MER.

Jag bara kan inte vara så här mer.

Jag bara... orkar inte mer. Det är tortyr det här.

Nej men oj...

Skrev ju verkligen idag också fastän jag hade tid... Inte. *suck*


Är bara så nere, har inte lust med någonting än att vara tillbaka i hans armar. Det suger att känna så här. 

Drömmer också om att vara på en PSV match för tillfället, vore underbart att få vara med om. Och att kunna flytande holländska! Wij zijn de boeren jongen! 

Ska kolla vidare på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 nu, har sett den så många gånger, tröttnar aldrig.

Ciao. (Och ja, Evelina min kära vän, ciao stavas så på italienska. Du som är servitris på en italiensk restaurang borde ha koll på sådant! På spanska stavas the chao.)

Sta op voor de kampioen!

Jupps, mina såkallade photoshop "talanger" som inte existerar. Bara för att jag är helt galen i PSV för tillfället. 



Dagens låt - lätt.
  

Ingen tid idag

Har inte direkt haft någon tid att skriva om fotbollen idag ändå... Hmm, superbra gjort.

Iallafall, Moestafa El Kabir är nu spelklar i Mjällby! Trodde aldrig på en återkomst... Och det spekuleras i affärer med Chippen. Jodå, kanske, kanske inte. Jag vet helt talat ärligt inte. Hoppas gör jag alltid!

Ska slänga upp en bild inom ett par korta minuter så ni kan få se mina rent ut sagt hemska nybörjar "talanger" i photoshop, ha-ha-ha.

Fortfarande deppad, märks?

Ciao.

Födelsedag

6:e augusti 1996 föddes jag. Alltså har jag precis firat min 16:de födelsedag, helt otroligt. En dag på Universeum i Göteborg var roligt (även om en apa nästan skrämde livet ur mig när den hoppade upp framför ansiktet helt plötsligt) och Mjällby förgyllde allt med en seger mot Örebro borta med 1-0, Marcus Ekenberg målskytt.

Men känslorna inombords är de värsta. Hatar mig själv så mycket. Samtidigt som jag är arg på honom... Samtidigt som jag vet att det kanske är mitt fel. Samtidigt som att han kanske inte är mogen för det här. Samtidigt som jag vill hjälpa honom. Förstår ni? Nej, det är helt förvirrat i hjärnan, och även hjärtat.

Ska nog skriva något om fotbollen imorgon om jag har tid. Händer ju en del intressanta grejer måste jag ju erkänna...

Nu måste jag stänga av och försöka sova - även ifall jag vet att det inte går på ett tag, går inte nuförtiden om nätterna...

Ciao.

Vet inte vart jag står längre

Hej ni alla där ute.

Jag kunde låtsas att allt är bra. Jag kan bara säga att jag är och campar utanför Göteborg med min familj och att jag fyller 16 år om två dagar. Men det är inte så. Egentligen skulle min pojkvän varit här. Han skulle åkt hem dagen efter min födelsedag. Istället åkte han hem morgonen efter han kom. Efter 14 timmar i Sverige så åkte han hem. Det gjorde ont att se honom. Det värsta var att det kan ha varit den sista kyssen vi hade, den sista kramen och kanske sista gången jag ens såg hans vackra ansikte och tittade in i de där underbara ögonen. För igår, på vår 4-månaders dag, tog det slut. Men jag vet inte vart jag står ändå. Han säger att det är en paus, för att se om han kan glömma bort de saker jag har gjort. Jag har bett om ursäkt och haft en förklaring till precis allt jag har gjort. Jag har också gett så mycket för förhållandet som inte kändes rätt för mig men som var rätt för förhållandet. Men han ger inte något tillbaka just nu för det känns inte rätt för honom. 

Det gör fruktansvärt ont. Jag vet inte vad som ska hända nu. Jag vet aldrig om jag kommer få se honom igen. Jag kommer ha den värsta födelsedagen i mitt liv och jag är så rädd för att jag kommer vara deprimerad när jag börjar gymnasiet vilket då kan förstöra 3 år av livet. Jag känner mig så fruktansvärt osäker utan honom.

Jag tänker tillbaka på de misstag jag har gjort... Jag har haft en anledning till dem, för att vara ärlig. Kanske inte det sista, det är så svårförklarat. Det som fick honom att åka hem efter att ha kommit hit igen. Jag gjorde så fruktansvärt fel. Men efteråt så sa han att han inte skulle beställa biljetten hem, han skulle sova på det. Men han beställde den. Han sa sen att han ville stanna, men han åkte hem. Sen dess har jag inte sett hans ansikte överhuvudtaget. Jag har bara suttit och gråtit alla dagar. Att sova ensam när man vet att man kunde ha haft bredvid sig om man inte hade gjort ett misstag gör så fruktansvärt ont och jag önskar att han kunde förlåta det, precis som jag förlåter honom för misstag. 

Bara för att han inte har problem med distansen, betyder det att jag inte får lov att kämpa för det eftersom jag tycker att det är svårt med distans? Ska alla saker kommer naturligt, får man verkligen inte lov att kämpa för saker här i världen som man verkligen vill ha? 

Jag vet inte varför jag ens skriver det här. Det kanske är fel. Men jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag har förlorat en av de personer som betyder mest i mitt liv, hur mycket jag än försökte och kämpade för förhållandet. Jag fick inte ett skit tillbaka nu, jag blev lämnad. Lämnad till att må så dåligt och inte veta vart jag står. Är jag singel? Är det komplicerat? Kan jag träffa andra eller ska jag verkligen försöka att bli ihop med honom igen? Vad ska jag göra, vart står jag? 

Jag orkar inte med detta. Jag gör inte det. Jag lever tyvärr på pojkvänskärlek, det är så det är och jag kan inte ändra på det. Jag vill bara spola tillbaka tiden och aldrig göra det misstag jag gjorde när han kom hit. För då hade han varit här, i min famn, lycklig...

RSS 2.0