Trött och sliten men äntligen har jag internet!

Efter mycket fixande fick jag internet här på hotellet. Man var tvungen att starta Internet Explorer för att kunna logga in, inget jag hade en tanke på. Jag tycker inte om Internet Explorer, jag använder ju Google Chrome. Men när man hade loggat in gick det att använda Google Chrome iallafall, tack och lov för det.

Sitter då i sängen på Vilsta Sporthotell i Eskilstuna. Med på hotellrummet är också mamma, pappa, Johan och Cicci, trevligt trevligt! Vi har varit ute och käkat på restaurang och så, käkade fisk, yummy. 

En lång bilresa var det idag och ett par stopp blev det. In på köpcentret A6 för att käka lite, passade även på att köpa en liten kalender inne på Gallerix. Var riktigt nära att köpa en AC Milan-kalender men gjorde tillslut inte det utan köpte en vanlig svart bara, MEN, på den ska jag sätta ett Mjällbyklistermärke! Blir säkert finfint! 

Nu är jag verkligen riktigt trött. 

Pratade lite med älsklingen imorse också, behövdes. Vi hade vår 5-månaders dag igår, yeeey, grattis till oss! My love♥ Tänka sig, 5 månader sen den där dagen, när vi pratade 13 timmar i sträck, från kl 5 på dagen tills 6 på morgonen... Somnade i soluppgången, stirrande på varandra. Ååh ja, jag var fast. Puss älskling!

Imorgon spelar IFK Göteborg-MAIF, får se om jag hinner att se matchen på datorn! Hoppas! Heja MAIF!

Ängeholms FF, som leder Superettan, förlorade idag mot ett annat topplag i Superettan, GIF Sundsvall. De förlorade med 6-0. Vad har de i Allsvenskan att göra? Pappa kallade de Ängelhåla idag. Dessutom - vad ska de göra åt sin "arena" eller vad man ska säga!? Har själv varit där och det behövs rustas upp...

Ska kanske vara social egentligen. Bara de vuxna som är det. Och jag är den enda som inte är vuxen här. Hehe. Nu ser det ut som om Johan och Cicci ska gå och tillbaka till sitt hotellrum också så ska väl snart lägga oss här också. 

Godnatt så hör jag av mig någon gång!

Morn morn!

Godmorgon allihopa.

Sitter i sängen och glor, vi ska åka iväg om ungefär 1½ timme tror jag så ingen större stress med tiden. Precis klätt på mig lite kläder och ska göra mig i ordning i ansiktet och håret. Ansiktet ser förj*vligt ut, förstår inte vad som hänt med det... Är väl någon produkt som jag har använt som jag inte tål säkert... Suck. Vi tjejer alltså.

Fast killar är komplicerade de också - minst sagt.

Dags att fortsätta göra sig i ordning innan vi åker till Eskilstuna!

Ciao.

29/9; Kjærlighet gjør blind



Linne - Lindex
Magtröja - Lindex
Jeansleggins - Gekås

Fela Igjen - Alexander Rybak ft. Opptur

Nu är det helg för mig!

Sista dagen i skolan för denna veckan för mig - "sjuk" imorgon då jag drar till Eskilstuna. Ska bo på Vilsta Sporthotell, hoppas det är något bra! 

Dagen var som alla andra torsdagar - seg som in i bomben. Fick reda på betyget på engelskauppsatserna idag, fick MVG, gött! 

Gjorde lasagne idag på elevens val, gott blev det med lasagneplattorna var fortfarande lite hårda... Men jaja, gott iallafall!

Pratar lite med älskling nu, wiiie.

Scrubs på tv, nice.

Annars så har jag lite huvudvärk nu, stress antar jag. Glömmer bort när vi har våra läxor och prov ibland och blir helt förvirrad...

Matteprov idag också, A-del på prov 1, vi fick gå efter 20 minuter och jag gjorde klart det på 10... Segt.

Nej, nu ska jag käka lite. 

Ciao.

Tålamodet ville inte som jag

Skytteträning idag direkt efter skolan. Jodå, det kändes bra och så och på de första 10 skotten fick jag det utmärkta 99 poäng. Men - jag tog för lång tid på mig mellan skotten och kände hur både tålamodet och koncentrationen försvann så sköt 92 de 10 sista... Slutresultat blev då 191, inte bra. Men ska komma ihåg de 10 första och tänka att inte ta så lång tid på mig och fortsätta ha tålamod! 
Blåste visserligen lite vid träningen också men inte så värst. På söndag kan jag inte skylla på någon vind ifall det går dåligt - vi ska skjuta inomhus.

Ekonomiprov idag direkt på morgonen. Usch, jag kunde frågorna men känner inte att det blev något MVG direkt, får hoppas på VG iallafall!

Dunkar musik jag aldrig hört förr från Spotify. Spotify har jag inte haft startat på evigheter... Heja Grooveshark just nu!

Dagen har varit helt okej, har haft en massa ryck, mest för att reta Elemina som hatar när jag får sådana ryck, hihihi! Går runt och säger massa strunt hela tiden bara för att vara störig, fuck yeah. 

Imorgon blir det sista dagen i skolan för denna veckan för mig - jag sjukanmäler mig på fredag. Ska ju åka till Eskilstuna på förmiddagen och orkar inte skaffa mig en ledighetslapp och underskrifter (ändå för sent nu) bara för en dag. Sjukanmälning blir det, shh, hemlis! Har jag tur på fredag förmiddag kan jag kanske få kolla på min älskling en stund också, naaw, så gulligt. Hihihihi. Grr. Okej, jag ska lägga av.

Nu ska jag nog... Fixa saker på datorn och så och så blir det att lägga sig i hyfsad tid ikväll, gick och la mig alldeles för sent igår! Får väl läsa eller kolla på någon film också kanske. Vi får väl se.

Ciao.

28/9; Got to know every inch of you, will you make my dream come true?



Linne - H&M
Tröja - Gekås
Tights - Cubus

Europe Skies - Alexander Rybak

Med en stor idol och en cooling

Efter MAIF-IFE så stannade jag och Evelina kvar en liten stund innan mamma hämtade oss. Vi hade lite småtråkigt och gick bara runt lite... Tills vi ser Elfsborgsspelare gå ut ur omklädningsrummet. Och vi tänkte ta lite foton! 

Så ja, här står jag med en av mina största idoler, David Elm! Är så otroligt glad över fotot!


Även Evelina fick vara med på foto med David!


Evelina fångade också Lasse Nilsson, han var ganska sur... Visst, sur efter en förlust kan man väl förstå men kunde väl varit lite gladare iallafall att man vill ta foto med honom? Jag menar, David och Stefan var hur schyssta om helst!


Och så slutligen jag igen med coolingen Stefan Ishizaki! Han tyckte att jag hade rätt tröja men fel märke, hehe. Såklart tycker ju jag att det är rätt märke, även ifall jag hejade på Elfsborg i guldstriden nu!


Måste kännas att det faktiskt kändes riktigt häftigt! Jag menar, en av ens största idoler, David Elm, och så coolingen Stefan Ishizaki! 

Great!

MAIF-IFE

Mjällby AIF-IF Elfsborg
2-1 (1-0)

Målskyttar:
Mjällby - Daniel Nilsson, Marcus Ekenberg
Elfsborg - Stefan Ishizaki (straff)



Varningar:
Mjällby - Pavel Zavadil, David Löfquist, Daniel Ivanovski, Mattias Asper, Patrick Osiako

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Robin Cederberg, William Leandersson - Pavel Zavadil (Daniel Nicklasson), Tobias Grahn (Patrick Osiako), Daniel Nilsson, David Löfquist - Pär Eriksson, Marcus Ekenberg (Erton Fejzullahu)


Det Mjällby jag fick se denna matchen, det vill jag absolut fortsätta att se! Snyggt och kontrollerat spel hela matchen igenom och äntligen lyckas man sätta sina målchanser! Spelet har ju inte varit något direkt problem de senaste matcherna, är ju bara att de inte lyckats sätta målchanserna. Men idag lossnade det- det började med den nyblivna pappan till Wilma, min egen favoritspelare, Daniel Nilsson! Han satte in ett riktigt snyggt mål i nättaket i första halvlek!

Andra halvlek såg ungefär likadan ut som den första, Mjällby hade spelet i princip hela matchen igenom. Marcus Ekenberg gör ett mål som många verkligen trodde var mål tills man såg att flaggan var uppe - offside.
Bara några minuter senare slår Löken en läcker genomskärare till en Eken som bara springer rakt förbi 3-4 Elfsborgförsvarare som har full koll på Pärlan istället, skjuter mellan målvaktens ben och jubel utbrister. Helt underbart!

Elfsborg får en straff också, förstår inte riktigt varför. Visst, Ivan drar i Elm men Elm drar också i Ivan... Ishizaki satte den snyggt iallafall.

Alla varningar kan jag inte heller förstå - kan förstå Aspers och kanske Osiakos men inte resten, ingen aning om vart de kom ifrån?



Ska såklart stå "VISA HJÄRTA", a:et kom bara inte med


Vad skrattar domaren och Tobbe åt...?


Skyller du på gräset Anders...?


En stor idol! Och så med Danne i bakgrunden, mina favoritspelare här ju, nice!


Här gör Danne MAAAAUUUUL KAAAAA!!!!!


Eken har gjort ett mål och det jublades...


... Tills man upptäckte att flaggan var uppe - offside


Bara några minuter senare - Löken slår en riktigt snygg genomskärande pass...


... till Eken som bara har sprungit rakt förbi Elfsborgförsvaret, som hade full koll till Pärlan,...


... och bara skjuter bollen snyggt mellan målvaktens ben...


... och det blir MAUL KAA!


Så många glädjebilder... Kunde inte välja ut några speciella så det blev många, haha! Men såklart - GLÄDJE! Måste varit oerhört skönt för Eken också, det syntes!


High five!


Yes!


Pavel ut - Nicke in


Tobbe ut - Osiako in


Osiako blir fälld/filmar


Han blev i vilket fall som helst varad så jag antar att det var en filming. Om det nu var det han blev varnad för


Eken ut - Erton in


Heja MAIF!


Ivan fick något ryck... Vet inte riktigt vad det var men det måste varit roligt då Pavel skrattade!


Dagens två målskyttar, hand i hand! Båda var dessutom kaptener idag!



Måste ju bara tillägga att Elfsborgs spelarbuss är cool!


Perfekt dag att hämta sin nya Mjällbytröja! Daniel Nilsson♣ Målskytt och matchens bästa spelare!


Nu tar vi Änglarna på lördag! 




Att få se det leendet igen

Fick se min lilla älskling idag och ååh vad glad jag blev! Han bara satt där och log, så sött. Jag, superkär? Nääää. Nej men blev helt varm i hela kroppen och jag kunde inte sluta le. Helt underbart, har saknat känslan lite. Yaay, hoppas det blir så här snart igen! På riktigt helst♥

Iallafall, dagen bestod inte av så många intressanta lektioner. Matten, hade ett tal heeeela lektionen och det är inte helt löst ännu. Men min mattelärare sa också att det skulle ta minst hela lektionen. Hur svårt kan ett tal vara egentligen?

So-lektionen bestod mest av pluggande på ekonomi, busseleverna fick lyx och fick sluta tidigare (fast vi fick lova att plugga hemma hehe) så att vi kunde få ta en tidigare buss hem! Tack och lov för det - det gjorde så att jag kunde få se min älskling! Så tusen tack till min so-lärare, du räddade min dag!

Svenskaprov idag med, på författaren Hjalmar Söderberg. Kunde väl det mesta men det kan ha blivit några fel... Har tyvärr inte hunnit plugga så mycket, framförallt inte läsa hans texter, har bara läst dem en gång. Men man minns ju lite iallafall. Hoppas på MVG såklart! 

Har fortfarande inte fixat klart bilderna från MAIF-IFE. De ska bli klara nu ikväll, har satt upp en egen deadline... Samtidigt måste jag duscha, vilket tar tid för mig (jag är trots allt tjej...), hehe. Nej men de ska bli klara, lovar!

Jobba, jobba, jobba nu! 

Ciao.

<3

Ingen direkt hemlighet nu längre...



Faktiskt, det har gått 5 månader i övermorgon (om man inte räknar med lite upp och ner och grejer, inget illa om oss, andra saker bara). 5 månader sen de där underbara 13 timmarna som resulterade i något kallat kärlek. 

Men - det är inte som ni tror. Förhållandet är extremt komplicerat. Alltså inte på något negativt sätt så, jag tycker verkligen om honom, ja, jag älskar honom och är verkligen superkär. Men det är lite andra problem så att säga.

Men vi ska fixa det, han och jag! 

Som jag brukar säga - We are the young, we are the strong♥

27/9 (igår); 'Cause I can't live without your loving



Glömde lägga ut igår...

Tröja under - Shack Matt
Magtröja - H&M
Jeansleggins - Shack Matt

Falling From Heaven - 90's Avenue

26/9; I'm gonna fight to find myself, me and no-one else



Kofta - BikBok
Jeansleggins - Gekås

Scream - Zac Efron

Gött!

Kändes helt okej! Positivt att jag också kände 9:orna jag sköt, det är ju faktiskt bättre än att inte fatta var de kommer ifrån!



ÄNTLIGEN!

Äntligen äntligen äntligen gick skyttet bra! Äntligen la jag rätt, äntligen hade jag koncentrationen på rätt sak, allt bara blev så rätt! Från att ha skjutit riktigt skit i helgen och ja, i princip hela säsongen om vi inte räknar med några gånger (ja, segern i SSM fält med stöd sitter än på hjärnan) så sköt jag mitt nästa högsta resultat någonsin idag - 198. Så himla gött!

Får se till att skjuta så här på söndag i Eskilstuna också så ska det nog gå bra i Ungdomscupen! 

Skolan var helt okej idag, nu sitter jag och längtar tills skolkatalogen kommer. Tror faktiskt jag blir bättre på dessa skolfotona än de förra... Hoppas, hoppas, hoppas! 

Musiken dunkar, häääärligt!

Mycket att fixa med foton idag, naturbilder togs igår och såklart fotona från MAIF-IFE, det blev måååånga, hehe. 

Meddelanden från pojkar bara rullar in... Hahahaha! Ska lägga av nu, hehehe. Eller inte.

Nej, nu ska jag jobba med bilderna och svara på ett meddelande eller två! 

Ciao.

Sanning #5

Varje dag har jag kontakt med utländska personer. Detta tycker jag bara är positivt, man kan skaffa vänner faktiskt även ifall de inte bor i närheten! Har en jättebra vän i Holland tex! Dessutom så kan man träna upp sitt språk, jag tränar ju engelska som in i bomben varje dag! Kan ju vara bra eftersom jag funderar på att gå det humanistiska programmet.

Det är ett mycket bra sätt faktiskt, både att få nya vänner och öva sitt språk! Och vem vet - du kanske kan få kontakter till din framtida karriär i någonting!

Funderingen jag faktiskt haft i månader

Funderingen har dock aldrig varit särskilt stark eller något. Men nu funderar jag - ska jag ge upp korthållsskyttet?

Jag säger inte så bara för att Skol-SM gick skit och många andra tävlingar också, utan för att jag faktiskt inte tycker att det är särskilt roligt. Skytte är inte en rolig sport så att säga. Och nu är det så att det faktiskt går sämre och sämre för varje säsong och då är det verkligen inte roligt.

Samtidigt så vill jag inte skiljas från den gemenskap jag känner i min skytteförening.

Så jag funderar på att kanske fortsätta skjuta men inte tävla. Men det är såklart inte heller roligt. 

Det har gått bra en gång i år och det var när jag blev SSM-vinnare i fält med stöd. Vilket minne egentligen, jag var stolt över mig själv för en gångs skull. Men nu går det bara utför. 

En tävling kvar, i Eskilstuna nästa helg, sen är korthållet över för denna säsongen. Sen blir det hårda tag med luftgeväret! Även ifall det faktiskt är tråkigare en korthåll...

Nog med de funderingarna.

Efter det idiotiska fältskyttet idag så var jag, mamma, pappa och Molly ute och gick en lång runda. Visst rensade luften tankarna lite med så långt hade vi inte behövt gått tycker inte jag! Men men, jag fick några fina naturbilder och dessutom så såg vi hjortar! Många också och inget stängsel fanns där så de kunde ju lika gärna sprungit emot oss och stångat ihjäl oss eller något... Men de bara glodde.

Nu ska jag vara social med lite nytt folk jag inte känner! Haha, alltid lika kul att lära känna nya folk ju! 

Ciao.

Sanning #4

Jag brukar säga att min favoritspelare är Daniel Nilsson. Visst stämmer det men jag har även favoritspelare som inte spelar i Mjällby! Eller de är iallafall spelare som jag gillar riktigt mycket.

De är David Elm, Stefan Ishizaki, Agon Mehmeti och Dardan Rexhepi!

David Elm, Elfsborg


Stefan Ishizaki, Elfsborg


Agon Mehmeti, Malmö (fast han är väl någon annanstans nu om jag fattat det rätt...)


Dardan Rexhepi, Malmö


Dardan ligger dock lite halvt om halvt på den här listan... 

Självklart finns det fler spelare men de här gillar jag mycket av ibland anledningar jag inte själv förstår. Det är bara en impuls. 

Men mest av de här 4 nu är David Elm högst upp. Men min favoritspelare är ju självklart Daniel Nilsson.

#13 rockar♣

Mjällbytröjan

Den här hämtades idag! Perfekt att Daniel Nilsson (hans namn och nummer på tröjan) gjorde mål idag! 

13♥



Från att vara förbannad till överlycklig

Skyttetävlingen vill jag inte ens skriva om. 189, blev bäst av Blekingeskyttarna på något riktigt konstigt vis. Vinden snurrade åt olika håll och under en tid kom solen så att halva pricken la i skuggan och halva i solen. Inga bra förhållanden till att skjuta direkt. 

Så går vi över till det överlyckliga istället! 

Mjällby vann med 2-1, jag har hämtat min nya Mjällbytröja och dessutom - jag har blivit omkramad av en av mina största idoler, David Elm, idag! Och även Stefan Ishizaki, han är cool! Bild kommer någon gång såklart! Överlycklig var jag... Visst, de spelar inte i Mjällby men jag är ett stort fan av dem!

Nu ska jag kolla igenom bilder från dagens match och så och bara tänka på hur det kändes att krama sin största idol och en cooling! 

Ciao.

Sanning #3

3 och 13 är mina favoritnummer. Men mitt turnummer är 3. 3 är också numret på korthållsgeväret jag skjuter med.



Skytteskor

Skytteskorna som inhandlades, snygga va? 2 295 kr, inte så snyggt...


Lektioner för 2:or

Tack och lov så gick lektionen idag för 2:orna om miljön ganska bra, ungarna pratade så mycket så det var inget fara! Aaw, när jag och Elemina var klar med lektion så kom en av ungarna fram och kramade oss och så "Jag tycker om er", hur gulligt är inte det då? Jag blev skitglad över det faktiskt, tyckte det var urgulligt...

Efter den väldigt korta skoldagen idag (2 lektioner, score) så åkte jag, mamma och pappa ner till Åkarp, till Sportec för att först och främst skaffa skott och skytteskor. Och när de testade geväret så hade de tydligen sagt att mitt gevär inte mår så bra. Så nu är mitt luftgevär inne på operation, buhu... Krya på dig bössan♥

Och skor blev det! Kändes helt annorlunda att ha de på sig än vanliga skor såklart. Hoppas att jag blir stadig i mitt stående skytte nu! 

Var också på vapenkontroll i Kristianstad idag inför Skol-SM. Korthållsgeväret var bara bra! Spännande nu inför morgondagens och söndagens tävlingar... 

Inte mycket mer att skriva egentligen, ska duscha och kanske kolla på en film eller något, ska nog lägga mig hyfsat tidigt ikväll, ska upp supertidigt imorgon. Blä.

Ciao.

23/9; Steal the show, create disasters



Skjorta (som sitter förbannat konstigt på bilden...) - Brokiga Boden
Jeansleggins - Shack Matt


Evelina dålig på att ställa sig fint på bild? Näääää, inte alls.
Kände för lite sådan här stil när man skulle vara lärare idag, hehe.

Why Do We Need Fashion - Eric Saade


Att glömma geväret på skyttet var väl inte så katastrof?

Hehe. Glömde verkligen inte geväret på skytteträningen idag, inte alls då. Haha men nej, jag hade tänkt lägga i skotten i väskan där geväret låg men så behövde inte jag hämta några skott själv så jag glömde bort hela väskan! Tack och lov finns det ju snälla människor här i världen, i det här läget Johan som lämnade geväret hos mig och även skotten. Nu var ju både Camilla och Johan kvar uppe på skjutbanan så var ju ingen fara direkt. Men ändå, glömma geväret? Smartare kan man ju tänka ibland.

Alla skoldagar kan vara så som denna idag tycker jag. 3 lektioner fram tills 11.20 sen sluta, hur gött som helst! Fast imorgon kommer vara bättre gällande skoldagen, börjar 12.20, har två lektioner och slutar 13.50! Fick reda idag på so:n att Sverige är det land där elever går minst tid i skolan... Hehe, märks väl inte? Men kl 9 imorgon ska ju jag och Elemina undervisa 2:or om miljön så blir ändå ingen sovmorgon... Mög.

Förresten, NATTIS HAR KOMMIT HEM!!!!
Jag är helt totalt überglad för har ju inte träffat henne på två veckor nu, hon har varit på semester den ungen! Har tusen saker att snacka med henne om... Visst, det har funkat i skolan utan Nattis också men det är inte detsamma, jag behöver den lilla ungen!

Snart ska jag åka in till stan tror jag, bror har fotbollsträning och jag och pappa ska väl gå en runda med hunden eller något. 

Skyttet gick aphål förresten. Fint uttryck, aphål.

Ciao.

Cool i keps



Undrar vad jag gjorde för min på det andra fotot egentligen... Ser ut som jag plutar med läpparna, what!?

Hittade denna kepsen inne i förrådet på idrotten en gång... Det är Mjällbys logga och så står det JUNIOR ovanför den. Den är väl lite liten och tillhör inte mig men... Visst är jag cool?

22/9; You drag me down, you lift me with your magic



T-shirt - Brokiga Boden
Jeansleggins - Shack Matt

Tokyo - Danny Saucedo

Sanning #2

Jag är väldigt snål när det gäller kläder. Tex byxor, jag vill inte betala över 300 kronor, knappt det ens! Därför är jeansleggins bra, kostar ofta under 200 och sitter som smäck! 

Annars är jag väl inte jättesnål direkt, ganska normal tror jag att jag är! Men kläder... Där är jag snål, go rea och Brokiga Boden!



Ibland känner jag mig så j*vla bra...


Sanning #1

Jag har någon slags fobi mot toaletter. En väldigt konstig fobi, jag klarar verkligen inte av bajamajor tex. Men ibland måste man ju...



Tar livet med storm eller tar inte livet med storm, det är frågan

Dagen har känts hyfsad, har tagit lektionerna med storm och på rasterna har jag dampat sönder. Nej, jag skämtar men dagen kändes hyfsad. Och lektionerna gick ganska bra de också faktiskt! 

Mest glad just nu är jag för att jag har bara lektioner till 11.30 imorgon fast jag egentligen ska sluta 15.30! 4 timmar senare, går inte att klaga direkt! Så det blir skytteträning imorgon också redan vid kl 3 ungefär, behövs inför Skol-SM!

Egentligen har ju luftgevärssäsongen börjat nu men jag fortsätter att skjuta utomhus tills Skol-SM och riksfinalen i Ungdomscupen är slut efter nästa helg. Det negativa är ju att det blir mörkt tidigt nuförtiden förstås så får skjuta lite tidigare än vanligt om det är möjligt! Negativt med långa skoldagar då såklart...

På tal om skytte - på fredag åker jag ner till Sportec i Åkarp. Ska köpa ett par tusen skott till mitt luftgevär och serva geväret också tror jag. Sen blir det inköp av skytteskor! Redan känner jag mig fattig då skorna kostar 2000 kronor... Mamma och pappa bidrar visserligen med en tusenlapp med känner mig ändå fattig nu. Hehe.

Nu blir det en sväng inom den varma goa duschen och sedan film tror jag! 

Ciao.



21/9; Take my hand, we'll make it I swear



T-shirt - Newbody
Skjorta - Brokiga Boden
Jeansleggins - Nya från Shack Matt, sitter som smäck! (Inte så skrynkliga i verkligenheten och de är riktigt svarta, inte gråa...)

Livin' On A Prayer - Bon Jovi

Uppsats och två filmer

Morgonen började med en engelskauppsats på minst 4 sidor! Blir man glad när man får höra orden eller? Fick välja mellan två teman att skriva om - vänskap eller sitt egna land. Jag valde ganska lätt mitt egna land, Sverige såklart. Totalt blev det nästan 7 sidor skrivna på en timme, hehehe... Jag kom faktiskt på ganska mycket att skriva om och kunde orden på engelska så det kändes bra! Hoppas att jag fåt behålla mitt MVG i engelska! 

Efter engelskan var det film i aulan som gällde, en film om miljön, An Incovenient Truth. Någon som har sett den? Det är Al Gore som pratar i filmen och har gjort den. Den berörde mig något otroligt faktiskt. Jag har aldrig varit speciellt involverad i miljöfrågor, visst, jag vet att vi förstör den men aldrig men visste inte att det var så här! Det är hemskt det som händer vår moder jord! Skärpning! 

Lunch och sen en engelskalektion, gjorde först hörförståelsetest, ett lätt tack och lov. Korsord med en av världens finaste låtar i bakgrunden, Somewhere Over The Rainbow. Kändes helt okej. "Film" på so:n efter det, Lika. Egentligen var det en teater med de hade spelat in det på en videokamera så vi fick se den i filmversion. Det var två tjejer från 3:an på Väggaskolan i Karlshamn som var där och pratade om mobbing. De berättade hur de hade känt sig på högstadiet när de själva hade gått på Bokelund, samma skola som jag då. De påminner mig mycket om mig själv. Det ena hade haft mycket acne och folk stirrade på henne för det och den andra var kristen och folk hade varit elaka för det. Jag är en blandning. Visst, jag har inte extremt mycket acne men visst har jag, jag är ju en helt vanlig tonåring! Och kristen är jag men har väl inte gått ut med det öppet direkt så ingen har väl brytt sig. Och visst har jag vänner och folk som accepterar mig. Och om det inte gör det tror jag inte att det är pga finnar eller min kristna tro utan att jag mer är som jag är. Jag är udda, konstig och aningens onormal. Men - de få vänner som verkligen förstår sig på mig - de är guld värda. Tror det är kanske 2 stycken som verkligen förstår mig som står mig riktigt nära. Fast egentligen kanske det bara är 1... Sen finns det någon jag älskar men som kanske inte förstår mig helt men det gör inte mig något, man lär sig att förstå mig. Tillslut om man orkar fullfölja processen, hehe.

Nu ska jag banka i mig själv lite kunskap om konsumentkunskap, tjoho... Eller inte.

Trött som in i, soooova skulle vara otroligt skönt! 

Natti natt.

20/9; Tienes que pelear por una estrella



En av tröjorna jag köpte igår, 8 kronor, nice va?



La Copa De La Vida - Ricky Martin

Gymnasieinformation och billiga kläder

Egentligen hinner jag inte skriva så mycket för måste stänga av datorn om mindre om en timme, har bestämt det. Det måste bli skärpning om när jag går och lägger mig och så, är ju dödstrött i skolan sen! 

Synd, bara för att idag har det hänt mycket och jag har egentligen tonvis att skriva men kan ju försöka skriva lite kortare iallafall. 

Hade gymnasieinformation idag och kan ju bara säga att det är megamycket att veta, att ta in i hjärnan. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill bli i framtiden... Gymnasieprogram som intresserar mig är just nu ekonomiprogrammet, humanistiska programmet, samhällsprogrammet eller mediagrej (vet inte vad programmet heter, hehe). Det är så otroligt svårt! Är ju intresserad av matte, språk och media, vad ska man då välja? Supersvårt.

På tal om varför det står billiga kläder så köpte jag idag 5 plagg tror jag för ynka 47 kronor. Jodå, Brokiga Boden funkar finfint! Visst är det ganska gamla plagg som var inne för kanske ett par år sedan som finns där men allvarligt talat så bryr jag mig inte. Och man blir ju lite unik, eller hur? Hittade även idag svarta jeansleggins på Shack Matt som jag ska köpa imorgon, de kostar dock 179 kronor men det är inte så jättefarligt ändå. Fast jag är ganska snål faktiskt, hehe. 

Idag har jag känt mig så himla pigg och glad hemma. Okej, kanske inte pigg men glad. Trots att jag innerst inne är otroligt ledsen över ytterligare en konstig händelse idag. Det är lögner, det känner jag på mig... Jag mådde faktiskt hyfsat bra idag. Det var lite livin' la vida loca känsla. Och det känslan gillar jag starkt och det är den känslan jag borde ha. Vara trevlig mot folk, ta motgångarna starkt och möta världen med ett leénde. Plugga på så jag får bra betyg, en bra gymnasieutbildning, kanske högskoleubildning, ett bra jobb och en bra framtid. Sen får det väl bli att hitta sin kärlek också. Jag har hittat den, det har jag absolut. Men vet inte om Gud vill att det ska bli oss två. Iallafall inte just nu, tålamod Evelina, tålamod...

Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen ska jag lägga mig i tid. Imorgon väntar nästan inga vanliga lektioner, bara en vanlig! Blir först engelska uppsats i 80 minuter, sedan film om miljön, lunch, engelska och film (filmat en teater) på so'n. Chill dag förutom uppsatsen förstås men förhoppningsvis ska det gå bra om jag inte får skrivkramp! 

Natti och sov gott sötnosar. Haha.

En regnig dag med bra träning

Godkväll.

Skyttetävling idag i Älmhult! Fält var det och okända avstånd så skulle träna på framförallt avståndsbedömning. Började med 0/12 träff på första stationen. Eeh ja. Nej, det var inte avståndsbedömning som var fel där, det var jag och mamma som förvirrade varandra så jag skruvade på fel håll så jag skruvade så att skotten skulle ta längre neråt när de skulle ta länge uppåt - ett idiotiskt misstag. Men som många sa - bättre att göra det idag än på Skol-SM nästa helg, helt sant ju. 

Resten av målen gick bra, totalt 4 miss på de 6 andra målen så jag var nöjd så sett! Under de två sista stationerna började det regna också, haha fy, det rann vatten från håret och ansiktet sen så jag började skratta! 

På tal om att skratta - jag skrattade ganska ordentligt när Wayne Rooney halkade när han skulle slå straffen mot Chelsea och grovmissade. Visst det kan hända alla men ändå ganska "kul" att det händer i Premier Leauge och Wayne Rooney. Sen vann ju hans lag med 3-1 också. Matchen mellan just Manchester United-Chelsea verkade påminna starkt om Helsingborg-Mjällby som förövrigt slutade 3-0 idag. Väldigt starkt.

Andra roliga saker idag - jag har kollat på den norska versionen av Let's Dance. Skal Vi Danse? Det var första programmet och domarna gav redan nästan full poäng, shit! Roligt var också att Anna Anka var med. Kanske lite för att Alexander Rybak var med i svenska Let's Dance

Awe, så megasött par på tv, de enda överlevande på en öde ö, kille med superkrulligt blont hår, film från typ 80-talet eller något. Udda och megasött, haha. Jag är trött, det märks. ÅÅÅH EN SKÖLDPADDA! Nej så sött. Jag gillar söta saker, hehehe. Ååh, fast ungdomarna är så tröga så de fattar inte att tjejen är gravid - killen bara "Hur får du magen att röra på sig så där?" och tjejen säger bara att hon inte vet... Måste ta reda på vad denna filmen heter. Filmen heter Den Blå Lagunen fick jag reda på nu.

När jag kom hem från skyttet idag kollade jag klart på andra halvleken av Helsingborg-Mjällby. Vad jag fick se så var det vad jag hade hört - jämnt och Mjällby spelade minst lika bra som Helsingborg. MEN det finns skillnader. Man ser skillnaden på varför Helsingborg antagligen kommer vinna Allsvenskan och varför Mjällby är med i bottenstriden. HIF sätter sina chanser, Mjällby gör det inte. Och sen är det också tyvärr domarna - de dömer för storlagen. Tex så var HIF:s första mål solklar hands. Tyvärr.

Nu ska jag lägga mig, det måste jag verkligen så jag kan få sova. 

Godnatt.



MAIF-AIK

Mjällby AIF-AIK

0-2 (0-0)

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Joachim Lantz, William Leandersson - Pavel Zavadil, Tobias Grahn, Patrick Osiako, David Löfquist - Pär Eriksson, Marcus Ekenberg

Ledsen men jag kom verkligen inte ihåg vilka som bytte med varandra, men vet iallafall att inhopparna var Erton Fejzullahu, Adam Berner och Daniel Nicklasson. Om det har blivit något fel ska jag rätta till det senare.

Varningar:
Patrick Osiako
Daniel Nicklasson


En match som jag tycker Mjällby spelade bäst. Mjällby höll i taktpinnen nästan hela matchen och flera målchanser skapades, några riktigt farliga också som man tycker borde gått in i mål ibland. Men mitt i allting skulle oturen komma fram när Joachim Lantz, mycket oturligt, styr ett inlägg från AIK i egen kasse. Att sedan AIK gör 0-2 är också ganska mycket otur. Men visst, allting är inte otur, det kan man inte alltid skylla på. Men denna matchen var otur. Dessutom tappade domaren helt greppet ibland, förstod inte alls några av hans beslut! Nej, denna matchen var Mjällbys och de borde ha vunnit den eller iallafall spelat lika. Det är otroligt synd att det inte ska lyckas, tyvärr. 

Jag vill verkligen ha Daniel Nilsson på planen, det blir bättre då! Tyvärr kunda han inte vara med i denna matchen då hans sambo väldigt snart ska föda barn och då kan antagligen inte Danne koncentrera sig, vilket är förståerligt. Men saknade verkligen han på planen!

Skottkarta:


Bilderna blev varken bra eller många pga mörkret, det blir helt enkelt inte bra bilder då. Därför kvällsmatcher på hösten inte är bra, svårt att ta bilder då! Bättre med matcher vid 16 eller 17, då blir det lättare att ta bilder.



Man måste ju skaka hand även med dumma domare...


Undrar vad den där minen ska betyda egentligen?


Tyvärr, Pärlan, inget mål idag...


Inte för Eken heller


Och nej - inte heller för dig Löken


Vem ska lägga frisparken?



Pärlan fattar inte vad domaren menar med sitt beslut riktigt... Inte många andra heller


Pavel slet och slet...


Pärlan ut - Erton in. Förstår inte varför Swärdh bytte ut Pärlan?


Jocke, målskytt idag, tyvärr på fel håll


Pavel har ajaj... 


Nicke får syna det gula - vad jag anser helt utan anledning


Och ändå - trots nederlag - så står Sillastrybarna, Mjällbys trogna supporterklack, upp och sjunger för sitt lag.

Mjällby, vi ger aldrig upp!


Nu krossar vi HIF i nästa omgång - för Mjällby - VI GER ALDRIG UPP!


Upptagen hela dagen

Har inte hört av mig ännu här, ledsen för det!

Men har verkligen varit upptagen hela dagen! Även ifall jag har haft datorn igång och suttit bredvid den väldigt länge har det bara blivit så att jag inte har skrivit ännu, har känt mig för upptagen.

Iallafall så började det med att jag och Evelina åkte in till Kristianstad idag för en liiiiten shoppingtur, blev inte mer än 2 timmar och det slutade med ett par helt vanliga långa, svarta tights bara faktiskt. Synd, behövde faktiskt kläder men inget som lockade, särskilt inte priserna (snåljåpen här). 

Efter det kom jag hem och börjde med mitt lilla projelt... Mjällbyväggen som ska bli riktigt snygg! Så nu har jag tagit en massa "gamla" tidningar och även min Mjällbypärm från 2010 (ska kanske klippa lite i den från 2009 också, hehehe...) och det har resulterat i massor av bilder! Kommer bli grymt snyggt snart, det lovar jag! 

Har även hunnit med att skära mig på pekfingret på en glasskärva så nu sitter jag här med ett plåster och har ajaj. Och så går det aningens trögt att skriva, hehe. Men men, så är det, hoppas det inte förstör något på skyttet imorgon bara...

Just det, skyttetävling imorgon ju i Älmhult, lite fältträning inför Skol-SM nästa helg. Behövligt och roligt! Blir att ha understället på sig, ska tydligen bli kallt... Mög. Hoppas det går bra iallafall!

Hoppas det även går bra för Mjällby imorgon när de möter HIF (HIV)! Vi har förlorat alla möten mot dem de senaste 2 åren tyvärr... Men inte ska vi sluta kämpa för det! Vi har ju bara förlorat med 1-0 (kan varit 2-0 någon gång också), HIF har ju den spelstilen att de gör ett mål och går sen ner i totalt försvar som är i princip omöjligt att knäcka. Jag ogillar den spelstilen, det gör fotbollen tråkig. Men nu har inte HIF varken Rasmus Jönsson eller Alexander Gerdnt kvar så de är ju lite svagare framåt. Nu gäller det bara också att Mjällby börjar göra mål igen så att vi kan ta 3 poäng (och guldet helst, hehe) från Helsingborg! Vill verkligen inte att de ska vinna guldet, vill se Elfsborg ro hem det i år! En dröm är att Mjällby en dag står där med SM-pokalen och Svenska Cupen-pokalen i nävarna och lyfter upp dem, skulle bli helt underbart. Både för själen, hjärtat, hela kroppen och såklart - fotograferingen!

På tal om fotografering så ska jag försöka fixa det mesta från MAIF-AIK ikväll. Vet inte om jag blir klar men eftersom det inte blir mycket bilder denna gången så kanske det går ändå. Men egentligen måste jag lägga mig, ska upp halv 8 imorgon...

Dags att börja jobba med bilderna, hörs!

Här är bilderna jag har klippt ut. Och det är ändå inte riktigt alla, hehe.


Lite bättre precis nu

Nu fick jag ett svar. Men förklaringen låter ändå så... Falsk. Men visst kan det vara sant, jag litar på personen ju. Och jag älskar personen - kanske för mycket.

AJ HUVUDVÄRK! Jag har mycket ajajaj i huvudet. Ändå inte alls lång dag och inte jobbiga lektioner direkt men huvudvärken är ju hela tiden. 

Kollar på Simpsons nu och det handlar om något Star Wars liknande och jag fick nu extrem lust att kolla på Star Wars. Nörd.

Skytteträning ikväll, orkar knappt. Trött och huvudvärk + att jag precis har varit extremt ledsen och förbannad vilket jag fortfarande är faktiskt. 

Nu visar de reklam för Lejonkungen på tvn också, måste se! 

På torsdag/fredag nästa vecka ska jag och Elemina hålla en lektion om miljön för 1:or, vet inte hur vi ska göra eller rättare sagt - VAD vi ska göra. Hehe, men ska nog bli roligt och bra iallafall!

Nu ska jag kolla vidare på Simpsons och drömma mig bort till det jag hoppas är en snart framtid. 

Ciao.

16/9; Du är den som håller mig när jag sjunker i förtvivlan



Sista Andetaget - Jan Johansen

Allt går fel

Den nya energin jag fick för någon dag sen är som bortblåst.

Totalt j*vla bortblåst. Tänkte att wow - jag är ganska glad ändå och kan kanske lösa mina problem. Svaret blev nej. Mitt liv blir inte lyckligt för när det väl är på någon bra väg så händer det något annat som får mig att bryta ihop. Denna gången var det den underbara men ack så svåra kärleken. 

Jag har egentligen ingen aning om vad som har hänt. Det är nog det som känns mest, jag vet verkligen inte varför detta händer.

Till råga på allt förlorade Mjällby idag hemma mot AIK med 0-2. Ett eller två självmål. Härligt, verkligen. 

Precis allt är ju fel, hur ska man lösa det då!? Om han bara kunde sluta ignorera mig och säga vad som är fel iallafall...

Imorgon är det sista dagen innan helg. Bra, helg behöver jag fastän den inte blir ledig. Imorgon kväll är det skytteträning, lördag blir det nog en tur till Kristianstad med Evelina om jag orkar och på söndag är det fältskytte i Älmhult. Fullspäckat fast jag verkligen skulle behöva en ledig helg.

Vilket påminner mig om att jag måste sova. Om jag ens kan, det är inte säkert. Jag kan ju drunkna i mina tårar.

Borde inte gå till skolan imorgon egentligen. Idag var jag en blandning mellan förbannad och ledsen, så vissa lektioner slängde jag böckerna på bänken och bara såg så förbannad ut. På engelskan bröt jag ihop, tack och lov innan klassen hade gått in, bara jag och Elemina där då. Min lärare sa att jag skulle gå ut på toaletten så länge. Där stod jag ett tag med många tårar och kramar med Elemina. Kramar är nog vad jag behöver. Sen skulle vi sjunga en sång - Somewhere Over The Rainbow. Så otroligt fin låt. Kommer lyssna sönder den - garanterat.

Sova ja. 

Godnatt.

15/9; What are words if they're only for good times then they're torn?



What Are Words - Chris Medina

14/9; Reaching for the phone 'cause I can't fight in anymore



Love & Hope... Precis vad jag inte känner nu.

Need You Now - Lady Antebellum

Förvirrad och trött

Jag blir så förbannad. Samtidigt som jag blir ledsen. Jag vet vad som är bäst för mig egentligen men jag vill inte göra det för det är svårt, mycket svårt. När man älskar en person så mycket är det svårt, minst sagt.

Lämnar det.

Bokelundsloppet idag då, 4,6 km! Hade faktiskt tänkt jogga/springa lite, brukar faktiskt göra det men eftersom jag faktiskt är sjuk så ska man ju inte göra det. Evelina var också sjuk så vi gick tillsammans. Vi kom väl ändå i mål på en hyfsad tid, långt ifrån sist iallafall, great! 

Ganska segt i benen nu då, trött i huvudet. Blir alltid så. Men - nu har jag gjort mitt 4:e och sista Bokelundslopp, tjoho!

Ska nog ta och sova lite faktiskt... Men så säger jag alltid och så gör jag inte det. Lär ju sluta likadant denna gången. 

Ciao.

13/9; Sometimes to give your heart and soul is not enough



Med den nu välanvända almenackan, hehehe...

If You Gave Me Your Love - Ola Svensson


Den stora belöningen

Vad får man för stor belöning ifall man skriver ner alla orden vi ska ha i vår ekonomiordlista till so-läraren?

EN RÖD BLYERTSPENNA!

So-läraren sa att jag skulle skriva ner orden i ekonomiordlistan till henne för då skulle jag få en stor belöning om jag stannade kvar efter lektionen. Belöningen var två saker jag fick välja emellan - blyertspenna eller tuggummi. Valet för mig, som hatar tuggummin, var naturligtvis mycket enkelt.

Får man inte bara så fina belöningar av sin so-lärare ibland?

På konstigt humör just nu - klaga inte.



Något värt att satsa på lite grann iallafall?

Såg nyss att jag hade fått en kommentar från en styrelsemedlem i Sillastrybarna och tänkte att fotografering av fotbollen och så är kanske värt att fortsätta satsa på? Och ja - jag ska ta bilder på Sillastrybarna, det lovar jag. Först behöver jag bara ha mitt standardobjektiv med mig, det är det enda!

Men jag älskar ju fotboll, Mjällby och fotografering så varför inte? Det är ju faktiskt något jag gillar att göra!

Vi lämnar ämnet.

Gjorde ju ett no-prov idag, elektronik närmare bestämt. Om jag har rätt har jag tabbat mig ordentligt. Pga en sak, att jag trodde att det som är transistor kallas för kondensator! Jag kände att det nog var fel men eftersom jag inte kom på ordet kondensator så kan det ha kostat mig 3 eller 4 frågor! Sen om jag inte har rätt på alla kopplingar (vilken lampa lyser mest, bla bla bla...) är ju en sak, det vet jag att jag inte kan. MVG i teknik och fysik blir det inte iallafall...

Har varit ganska förbannad idag. Väldigt förbannad också för den delen. Känner hur jag blir sviken gång på gång! Ska det någonsin lösa sig!? Eller så är jag bara inte tålmodig nu... Men det vet nog de flesta om.

Skytteträning var det idag också, den sista officiella korthållsträningen för denna säsongen! Fast jag kommer såklart träna korthåll tills jag skjutit riksfinalen i Ungdomscupen vilket är i början av Oktober. Känner inte att det är bra att blanda i en massa luftgevär mitt i allting när jag ska hårdträna nu. Dessutom har någon "bestämt" att jag inte ska skjuta luftgevär förrens då, haha. Får väl lyda order. Träningen i sig gick inte bra. Har nämligen vant mig vid att skjuta rem nu (ni förstår kanske inte skyttesnack men iallafall) och då blir skjutställningen högre. Så nu kan jag inte ligga lågt ner med kuddarna för jag skjuter dels inte alls bra och jag får också fruktansvärt ont i hela armen. Så jag provade att lägga en kudde till under för att komma högre upp och visst blev det bättre! Bara att skruva ner axelstödet nu så blir det nog bra! Siktet blir för långt upp om jag inte skruvar ner det märkte jag, hehe.

Bokelundsloppet imorgon, 4,6 km! Jag tänker gå faktiskt, dels för att jag inte har den där bra konditionen och dels för att jag är sjuk. Är fortfarande förkyld, ont i halsen, hostar och befarar en liten feber. Och man ska ju inte springa om man är sjuk direkt. Men då kan jag ju hålla resten som ska gå sällskap, är jag schysst eller? Haha nej, stackarna får stå ut med mig...

Om 4 minuter är det House så får dra mig neråt nu! 

Ciao och antagligen godnatt!

MAIF-IFK Norrköping

Mjällby AIF-IFK Norrköping
0-0 (0-0)

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Joachim Lantz, Daniel Ivanovski, William Leandersson - David Löfquist (Daniel Nicklasson), Daniel Nilsson, Tobias Grahn, Erton Fejzullahu (Adam Berner) - Pär Eriksson (Pavel Zavadil), Marcus Ekenberg

Ett hav av offensiva krafter helt plötsligt! Med de mest offensiva i startelvan (Eken, Pärlan, Erton, Löken, Tobbe...) visste jag inte riktigt om det skulle bli succé eller bara för mycket. Det visade sig att det blev nog lite för mycket. Positionerna passade inte riktigt spelarna så att säga, tycker inte att de kom in i sina roller direkt. Ingen direkt syntes eller gjorde något magiskt där framme. Men visst - sådan är fotbollen ibland. Frågan är - hur ska startelvan se ut egentligen för att funka som bäst? Försvaret är givet med Jeppe, Jocke, Bagarn och Wille. Visst gjorde Ivan en bra insats i Bagarns frånvaro men Bagarn är snäppet bättre. Just nu iallafall. 
Mittfältet och offensiven är lite svårare att bestämma. Så många offensiva krafter som ändå kanske inte ska användas på samma gång för då blir bara positionerna fel! Man märkte ju att tex Erton inte trivdes i rollen som yttermittfältare för han är anfallare. Så vad ska man göra åt det? Det återstår att se.

Matchen i sig tycker jag gick lite fram och tillbaka men Mjällby dominerade mest. Mjällby började mycket starkt, sen blev det mer och mer Norrköping för att tillslut åter vara mycket Mjällby. Jag är ju ingen expert men lite kan jag väl få säga ändå, hehe. Min bild av matchen iallafall. 

Skottkarta:


Men visst - 0-0 var väl ett hyfsat rättvist resultat.

Inga större klagomål hos domaren heller, var lite feg med kortet (inget kort delades ut ju!) men han var bra när det gällde att dömma frisparkar iallafall. Hellre att vara lite feg med kortet än att vifta med det hur som helst, eller hur? 

Nu kör vi bilder!



Alexander Lundin, nästa Mattias Asper?


Eller... Professionell dansare av något slag? Indisk stil detta kanske?


Daniel och Niklas, de två kandidaterna för Mjällby till Supporterlaget 2011! Bara en av de kan väljas, rösta här!



Grahn kör den chilla stilen! (Slår vad om att alla med kamerorna försöker fota Erton...)



Riktigt gött att se Erton tillbaka på Strandvallen! Starka minnen från 2009 från honom och förhoppningsvis ska det skapas nya, bra då förstås!


Asper hade inte särskilt mycket att göra i målet


Skulle ta en bild på Wille. Känner att ett antal fler spelare kom med... Vad jag kan se är det nog 6 stycken va? Undrar om det är sektionen för Mjällbyspelare som inte spelar just den dagen


Pärlan har ajaj...


Tobbe sprang och slet


I andra havlek tyckte jag att det hände mycket vid hörnorna, synd att ingen boll gick in bara! Var andra chanser också såklart, bla visade Erton att han har kvar sin teknik!

Pavel gör sig redo för inhopp


Pärlan ut - Pavel in


Pavel gjorde ett bra inhopp!


Löken ut - Nicke in


Wille, en av de bästa spelarna i matchen! Här fick han tyvärr inte frispark...


Erton ut - Berner in (Berner, störst i Mjällby!)


Den avslutande hörnan resulterade tyvärr inte i något mål den heller... Även ifall det var nära!


Just det, vi får ju inte glömma manifestationen som pågick! Under de första 10 minuterna så var det inga Sillastrybare på plats där de brukar stå, inga! Detta som en protest mot vad SvFF håller på med, de visade hur det kommer att sluta ifall SvFF fortsätter att hålla på så här! Tyvärr var det vissa som inte fattade vad vara tyst var för något, även ifall de blev tillsagda, suck. Och visst var det tyst. När de sedan kommer in och börjar sjunga så hör man Norrköpingsklacken ropa "SvFF" och Sillastrybarna replikera med "Fotbollsmördare!". Och när de hållt på så ett tag så avslutas det med applåder från båda parterna. Jag undrar när SvFF ska förstå att de är fotbollsmördare...

För vad skulle Mjällby vara utan sina Sillastrybare? Eller ja, alla lag utan sina supportrar?


Det är bara till att svälja det här och gå vidare, krossa AIK på torsdag!



Ny energi

Trots att jag sitter i min fåtölj, mycket trött, så fick jag helt plötsligt ny energi! Ny energi till att göra saker! Jag vet att om allt bara går rätt så kommer det bli bra, det kommer det! 

Jag har märkt att det är bra att använda en kalender för jag ser nu att det är oftast flera saker på en och samma dag som ska göras, mycket smart med kalender då! 
Ska försöka plugga stenhårt till varje prov, därför borde jag verkligen sätta igång med fysiken. Nu.
Jag ska läsa ut mina böcker innan jag ska lämna tillbaka dem till biblioteket (okej, det kommer inte gå).
Jag ska få höga betyg så att jag kan välja vilken linje och skola jag vill.
Förhoppningsvis så kommer jag att välja en skola en bit härifrån så att jag kan flytta hemifrån, helst tillsammans med någon då. Jag vill inte vara kvar här i Sölvesborg faktiskt på ett sätt. Samtidigt vill jag vara nära här så att jag kan fortsätta skjuta för Gammalstorp SKF och kolla på Mjällbys matcher såklart!
Jag ska ta mitt mopedkörkort nu i höst, ska, ska, ska! 
Sommarjobb till nästa sommar, ska försöka få ett tillsammans med Evelina, måste ha pengar...!
Och så måste jag lista ut vad jag vill jobba med och så. Senaste idéerna har varit sportjournalist/fotograf/filmare, ja, ni fattar eller något inom turistbranschen, är ju intresserad av språk och så!

Jo förresten om språk, funderar allvarligt på att studera norska på gymnasiet... Jag tror inte jag kommer ha någon större användning av det men älskar verkligen språket! Onödigt kanske...

Och nu måste jag som sagt plugga fysik. Men också försöka ladda upp iallafall några bilder från MAIF-Norrköping. Sen när det inlägget kommer upp är ju en annan sak.

Det här är typiskt mig - deppa ihop men sen när jag får höra en röst eller bara får något i hjärnan så blir jag helt plötsligt fylld av ny energi! Det svänger.

Nu - jobba, jobba, joooobba.

Tårarna rinner men jag vet inte varför inatt

Har inte skrivit något idag fast jag har varit hemma hela dagen, nepp.

Somnade med tårar, vaknade likadant. Vaknat många gånger under natten, oftast fortfarande med tårarna rinnandes. Men varför gråter jag? 

Jag vet att det finns någon där ute som faktiskt försöker hjälpa mig - och det är pga den personen jag gråter av någon anledning. Jag vet faktiskt inte riktigt varför men jag tror att personen träffade flera ömma punkter. Både igår och idag.

Vet att personen försöker hjälpa mig men min hjärna vill inte få in det så det är inte lätt. 

Nej jag har inget att skriva om egentligen, det jag ska göra är väl att få ut bilderna från matchen igår men det gör jag nog imorgon, är ändå ledig då, studiedag tack och lov! Och ska faktiskt använda dagen till att studera också, elektronik. Tjoho... Eller inte. Förstår mig verkligen inte på det och har prov på det på tisdag! Kommer sluta illa...

Imorgon hoppas jag att jag kan vara på bättre humör. Humöret är verkligen nere i botten. 

Jag skriver när jag har något vettigt att komma med! Vilket jag oftast inte har men ändå. 

Ciao.

Att aldrig kunna prestera när det verkligen gäller

Just den meningen har naglat sig fast på min hjärna. För det är exakt så jag känner - att jag inte kan prestera när det verkligen gäller. 

Ingenting var rätt idag. Varken praktiskt med ställningen eller något eller tankemässigt. Koncentrationen var långt ifrån där den skulle vara. Och dessutom mitt i skjutningen så fick jag kramp, det var precis som om någon stack en kniv i mig, rakt igenom ryggen ut i magen. Eller tvärtom. Ont fick jag iallafall, tappade andan. Jag har ingen aning om vad som hände. En dålig skjutning och 188 som slutresultat.

När jag satt där och stirrade på tavlan, så oerhört besviken och förbannad på mig själv så hör man en röst bakom sig. Eller så känner man en hand på ens axel. Men jag var såpass besviken och förbannad att jag inte ens kunde titta upp på de personerna. Efteråt ville jag inte kolla någon i ögonen för det klarar jag inte av. Som tur är försöker de ändå göra mig på gott humör. Alla förutom jag sa att det var ett dåligt resultat - precis som det brukar vara.

För det är precis så som det är va? Precis som vanligt. Frågan är - ska det alltid vara precis likadant? Det är precis vad jag inte vill. Skyttet går sämre, livet går sämre. När livet går dåligt överhuvudtaget så går skyttet dåligt. Jag vill få det precis tvärtom.

Efter att jag hade skjutit bestämde jag mig trotsallt att åka ner till Strandvallen, så att jag trots allt såg matchen mellan MAIF-Norrköping. Var ju Ertons första match för Mjällby sedan han kom tillbaka så kände mig lite smått tvungen, och kameran har ju nästan rostat kan man tycka så dags att använda den igen. Matchen slutade 0-0 och bilder kommer väl någon gång.

Kan glädja mig åt en sak - jag fick ett fin fint klistermärke till geväret! Var mitt fjärde klistermärke nu, man får ett på tävlingar som JSM, Skol-SM och SM.



Skol-SM 2009, Skol-SM 2008, SM 2008 och JSM 2011


Resultatet från tävlingen... Ni kan ju se hur dåligt jag skjutit!


Jag summerar dagens tävling med ett ord - kasst.

Jobbig dag med inslag av en glad nyhet

Måste få ordning på mitt liv, NU. Idag har det varit ett h*lvete. Huvudvärk och värk i ryggen i skolan, bråk så fort man kommer hem och förvirrande saker hela dagen. Jag fattar i princip ingenting av vad som händer här!

Kan iallafall glädja mig åt en sak! Såg nu att jag hade fått ett sms vid 14.40 från Johan där han skrev att han hade blivit svensk junior mästare i ställning! Hade fått reda på det via Facebook innan jag såg smset så hade redan grattat haha. Men det är typiskt mig att aldrig kolla sms i tid eller missa viktiga samtal, suck... Men superstort grattis till Johan då! Nu är det jag och Camilla som också ska visa vart skåpet ska stå! Gammalstorpsskyttarna tar hem alla guldmedaljer... Haha nej jag siktar väl inte direkt på guld i JSM då det mest är en kul grej, min första remtävling ju... Men man vet ju aldrig, eller hur? Fast inte säkert att det blir någon tävling imorgon... På grund av allt bråk här. Suck.

Kom på idag att jag har no-prov till tisdag redan! Fysik, teknik, elektronik... Kalla det vad du vill men det är något jag knappt förstår mig på iallafall. Det blir verkligen hårdplugg i helgen på det! Har dragit fram en kalender, tror det är bättre om jag har den framme och skriver in alla prov, tävlingar, träning, ja allt helt enkelt! Känns lättare så tror jag då det är stressigt, 9:an nu ju.

Ska nog faktiskt sova så tidigt som möjligt idag, ska bara läsa lite först, läser jag inte ut mina böcker snart lär jag snart få ett fint litet kärleksbrev från biblioteket! 

Natti!

.

Somtimes I don't feel like continuing to live.

I don't want to kill myself, I just want it all to stop or go away.

I want to be calm.

I want to be happy again.





9/9; Standing in the rain, dealing with the pain



Highway Man - Hoffmaestro

R.I.P Stefan Liv

Det är tragiskt.
Tänk er det själva... Om ert favoritlag hade varit på ett flygplan som kraschade och ingen eller bara några få överlevde. Allt skulle ju bara vara borta. Jag kan inte tänka mig att Mjällby någonsin skulle göra det, det går inte. Livet skulle nästan i princip gå i spillror bara för att jag älskar Mjällby så mycket.
Tänk nu de som hejade på laget som Stefan Liv spelade i, tänk hur de måste känna sig!

Det är precis som i filmen We Are Marshall

Jag vill att alla - supportrar till hockey, någon annan sport och även ni som hatar sport - skänker en tanke åt Stefan Liv, hans fans, nära och kära.

R.I.P




Snart riktigt sjuk

Lagom till JSM, kul, verkligen. Inte för att skytte är någon större fysisk ansträngning men samtidigt, hur kul är det att vara bland folk när man är sjuk och ligga och hosta på skjutbanan? 

Är iallafall nog riktigt sjuk nu, har varit småförkyld i en vecka nu eller något så nu bryter det nog snart ut på riktigt. Mer snuva, ont i halsen och hosta. Sådant jag har ungefär varannan månad om inte oftare, verkar ha väldigt lätt för att bli förkyld, är nog aldrig helt riktigt frisk. Har dessutom ont i hela kroppen... Suck, måste vara något allvarligt fel på mig.

Segaste dagen i skolan är torsdagar så ja - det var segt idag. Men jag var inte med på sista lektionen, idrotten, så fick sluta tidigare så att jag kunde ta den tidigare bussen hem iallafall - kommer ju ändå hem en timme tidigare, skönt! Hem och lägga sig på soffan och inte orka någonting. Orkade inte ens släpa mig upp till mitt rum för att hämta datorn. Lathet på hög nivå.

Har fått reda på att matchen mellan MAIF-IFE är samma dag som jag är på Skol-SM. Och dessutom börjar tydligen matchen redan kl 14.00!? Så antagligen missar jag min fjärde raka hemmamatch också! Dessutom mot Elfsborg, jag vill ha foto på David Elm faktiskt... Han är en person som inspirerar mig på något sätt. Detta är ju löjligt katastrofalt för min del. Kameran börjar bli rostig känner jag, får ut och fota något annat så länge... Men det roligaste är ju att fota fotboll!

Nu ska jag starta musik så att jag slipper höra min bror som alltid pratar/skriker till tv-spelen samtidigt som han lyssnar på musik som han också kan sjunga till. Han har rummet bredvid mitt och vi har inga dörrar... Kul, superkul. Idag slog han till mig i ansiktet i skolan med en linjal eller något, på skoj såklart, men gissa om jag var förbannad på honom!? Unge...

Ciao.

8/9; How can I show my love so you will open your arms to me?



Highway Man - Hoffmaestro

Ösregn och ytterligare stress

Vaknade av ösregn. Eller ja, jag vaknade ju av alarmet men när jag vaknade var det ösregn. Det riktigt vräkte ner. Och det var bara att tänka - på med långbyxor och tjocktröja! Plus jacka och så måste jag ha håret i hästsvans annars lockar det sig... Mycket skit för mig när det regnar, höhö.

Har nyss pluggat spanska och ekonomi och sitter nu och är social med fina personer istället. Wonderful. Skönt när man väl har pluggat färdigt men stressen är tyvärr inte borta ännu ändå.

Lång skoldag, skytteträning och plugg - stress.

Skytteträningen idag gick väl sådär... 189 med sista skottet som en 8:a. Visserligen både blåste och regnade det och visst påverkade det skotten. Sen måste jag kommiti något felläge då jag fick ont i hela armen men lat som jag är orkade inte ändra. Jaja, skjuter jag runt 192 på lördag så är jag nöjd!

Jag ska lätt bli börsmäklare. Tjäna så där 84 000 i månaden. Visserligen sjukt hög skatt då men mycket pengar ändå! Måste kanske höja mina betyg först, hehehe... Nej men jag är ju iallafall lite intresserad av siffror, gillar ju matte och så!

Ska nog snart sova, behöver en lång natts sömn. Men kan ju inte sluta prata med folk bara så där heller? Nja, stannar uppe en liten stund till.

Ciao.

Förresten, idag åker Nattis iväg till Spanien och stannar där i två veckor! Gissa om jag kommer sakna henne!? Min snygging ju! När hon kommer tillbaka lär hon bli bombarderad av en massa babbel från mig, hehehe...

7/9; Thoughts running trough my head



Angels - Robbie Williams

Ett viktigt samtal och en massa stress

Hade verkligen ett superviktigt samtal idag för hjärtat... Måste bara tacka ihjäl Emma för att jag fick låna hennes telefon, det behövdes supermycket!

Efter det där telefonsamtalet var jag i princip helt säker på vad jag ville. Det försvann dock med tiden tyvärr... Nu är det lite... Inte 50/50 men 60/40.

I övrigt börjar stressen ta över något enormt. Det finns ingen beskrivning över min klass. Svenska- och engelskalektionen idag var total kaos. Jag brukar säga att jag har respekt för lärarna. Då blir jag kallad lärarnas kelgris. Men vet ni vad? Jag är mycket hellre "lärarnas kelgris" än att vara någon dum förbannad j*vel som gör allt för att förstöra lektionerna. Jag vill ha mina betyg och vill ha dem bra!

Var på skytte idag också, gick ganska bra! Sköt ju bara rem då nu inför JSM på lördag. 192 igen, kändes bra! Tog en paus och sköt sen igen, fick 187 då... Inte speciellt nöjd men ja, jag var ju väldigt trött och orkade knappt någonting. Och resten av folket där tyckte det var bra ändå. 

Nu kollar jag på San Mariono-Sverige och Kim Källström har precis gjort 1-0 till Sverige! Skönt.

Snart blir det välbehövlig sömn... Ciao.

Update; 2-0 till Sverige, Chippen!
Update 2; 3-0 till Sverige, Martin Olsson!
Update 3; 4-0 till Sverige, Tobias Hysén!
Update 4; 5-0 till Sverige, Chippen igen!
Sista och 5:e updaten; SLUT, 5-0!

6/9; I am still and wait here in the silence until you come and sit a while with me



You Raise Me Up - Westlife

Strömavbrott i hela byn

De jag pratade med undrade vart jag helt plötsligt tog vägen. Jo, hela den lilla byn jag bor i fick ett strömavbrott, helt underbart när man pratar med folk och kollar på U21-landskamp va? Missade ju att Sverige vann med 4-0, såg bara en liten del fram till 2-0! 

Vissa människor är så kloka... De ger mig mycket att fundera på. Att vissa av dessa är personer jag aldrig träffat gör inte mig något, de är mina vänner för det. Konstigt nog, kanske en av mina bästa vänner, iallafall när det gäller vilka man kan prata med!

Livin' La Vida Loca! Spansk musik på hjärnan just nu, yes. 


Missade elevrådet idag men har tydligen blivit vald till sekreterare eller något sådant, kul! 

Sitter och grämer mig fortfarande över att jag kommer missa MAIF-IFK Norrköping... Försöker komma på ett sätt att spela in matchen, tycker ju att videon borde funka! 

Livin' La Vida Loca som sagt... Är det kanske så man borde gå runt och tänka? 

Nu blir det åter snack med folk och skön musik i högtalarna! Och så får jag försöka lägga mig i tid ikväll... 

Ciao.

5/9; El perfume de tu aliento quiero respirar



Bulería - David Bisbal

Bulería bulería!

Sitter och lyssnar på låten Bulería, har blivit helt galen i den sen vi sjöng den på spanskalektionen så var såklart tvungen att leta upp den och nu spelas den i högtalarna här! 

Lyssna här

Är hemkommen nu också från mormor och morfar så nu har jag och pappa varit duktiga och tagit in en en mindre madrass på mitt rum (behövde ju inte ha 1.90 precis... Ska ha 1.20 sen), satt ihop det mesta av garderoben och jag själv har faktiskt satt in tvn här! 

Är ganska trött i hela huvudet faktiskt. Som vanligt egentligen. 

Har varit en tråkig helg. Har inte funnits de mest sociala människor, ingen skyttetävling och ingen fotbollsmatch... 

Nu kom mamma hem... Om jag inte har helt fel har hon en massa blåbär med sig som snart är uppkäkade, hehe.

Återkommer om jag hittar något att blogga om! Ciao.

Här var det bra uppdatering!

Väldigt.

Men jag har väl en liten anledning som vanligt. Är hos mormor och morfar för morfar fyller år idag så firar honom men en del av släkten! Grattis morfar♥ Idag har jag åkt till Kosta Outlet och sådant skit med moster, hennes pojkvän och bror. Det var lagom tråkigt fast det funkade väl. Det slutade med att ala fyra satt på trappan utan Coop Konsum och drack läsk eller käkade glass... Måste sett nice ut.

Har nyss lurat Elemina som in i bomben, hahah att hon gick på det också! Nej men en del av det var ju sant på ett sätt faktiskt så det var inte 100% lögn, hihihi.

Jag sitter i funderingarnas land nu, som alltid. Mina drömmar... De visar något som jag inte tror kommer bli sant. Men jag är inte säker på om jag vill att just de drömmarna ska bli sanna heller. Inte innerst inne iallafall. Komplicerat vet ni.

Har kommit på att jag glömt bort att skriva om flera matcher faktiskt. Men jag kommer skärpa mig med det nu. Kommer inte skriva om de förra men när jag väl går på någon match igen (över en månad sen jag var på Strandvallen och över en månad sen jag såg en match överhuvudtag, katastrof!) så kommer jag skriva så gott jag kan. Ibland räcker bara inte den lilla energin till.

Nu ska här nog snart ätas lite... Ciao.

2/9; Bara lukten gör mig svag



Utan Dina Andetag - Kent

Om man bara kunde

Om jag bara kunde;

Åka till Florida eller Kalifornien på språkresa. Eller iallafall till Malta, England eller Spanien!
Skjuta bra... Kudde har gått illa hela säsongen.
Göra så att jag inte missar Mjällbys nästa hemmamatch, 3:e hemmamatchen i rad jag missar! Katastrof!
Orka träna och få en fin kropp...
Få bort alla finnar...
Sjunga, älskar att sjunga!
Sluta bli förbannad på någon jag älskar så mycket.
Bli en bättre fotograf och använda kameran mer.
Stiga upp i tid på morgonen.
Bestämma mig.

Mycket saker jag önskar att jag kunde göra. Alldeles för mycket.

Idag har jag varit riktigt trött i skolan för övrigt... Var uppe sent igår och tjabbade (på skämt då) med en (jag vann!) så det blev lite sent... Envis som jag är hade ju int een tanke på att ge upp heller så lite mitt eget fel också kanske men jaja. Somnade nästan på varenda lektion! Dåligt av mig... Men torsdagar, ni ska bara förstå hur sega de är! När det känns som att det är eftermiddag och nästan sista lektionen så är det i själva verket förmiddag, hur segt som helst!

Lite sömn skulle sitta fint... Men inte ännu.

Ciao.

1/9; Bortom låsta portar finns ett lyckans land



Ingen Kan Älska Som Vi - Tommy Nilsson

RSS 2.0