Tågkaos

Äntligen sitter jag på tåget mot Varberg efter en jäkla massa tågkaos!

Sena tåg, spårförändring, inställd slutstation, byte till ett tåg, extra bussar, hundratals människor och fy... Trött och hungrig.

Allt jag längtar till just nu är min älsklings famn som jag får vara i om en timme... Ååh!

Vi hörs!

Ciao.


Den långa resan tar sin början...

Hej svejs!

Efter härlig cykling och paddling med klassen så sitter jag nu på tåget, en del av min resa till Danmark!

Blir mycket olika transporter idag. Cykel, kanot, tåg, tågbuss, färja och bil. Fattas bara ett rymdskepp också.

Nu ska jag dricka denna underbara drickyoggi då jag är riktigt hungrig!

Ciao.


Dålig dag

Känns som en dålig dag idag...

Har lite rethosta, ansiktet ser fruktansvärt ut, utslagen på armen vägrar gå väck... Som plus på allt detta så gick nationella provet i matte, del C, riktigt dåligt kändes det som. Alla MVG-frågor... Satt hela tiden (11 frågor, 100 minuter) men lyckades inte lösa alla. Fick också reda på mitt betyg i engelska nationella (kom inte ihåg om det bara var hörförståelse eller läs- och hörförståelse) och fick "bara" VG+. Visst alltså, VG+ är ett bra betyg. Men jag vill verkligen ha bara MVG i engelska och blir besviken när jag får andra betyg. Får förhoppningsvis behålla mitt MVG i engelska iallafall, ett nationellt prov ska väl inte sabba allt? 

Positivt idag i skolan. Skrev alla Europas länder utan att kolla i kartboken! Känns skönt att man har ordentlig koll på det. Kan nog nästan alla huvudstäder också, finns säkert 3 stycken jag inte kan eller något. 

Idag ska det packas.

Packas inför imorgon-lördag. Ska väl inte direkt packa något speciellt, kläder såklart, gameboy (nörd...), datorn tar jag väl imorgon och toagrejer, ja, vanliga grejer. Färjbiljetterna är fixade och danska pengar, nice nice!

Imorgon blir det cykling och paddling med klassen. Med tanke på den dåliga kondition jag har kommer jag vara helt död efteråt. 12,5 km cykling och sedan paddling då... Har hört att det iallafall är mest raksträcka och nedförsbacke på cykelvägen dit (ska ju inte cykla tillbaka, pappa hämtar mig!), lite lättande! Tåg, tågbuss och färja direkt efter det, undrar om jag kommer somna på vägen... Bara jag inte somnar på tåget eller tågbussen! Kanske färjan! 

Aja, nu ska jag snart på skytte iallafall. Sedan hem och packa. 

Ciao.

Omval

Gjorde mitt omval till gymnasiet idag. Från att ha natur på skyttegymnasiet som förstahandsval och natur på Furulund som andrahandsval så blev det så här:

1. Natur - Furulundsskolan
2. Teknik - Furulundsskolan
3. Natur - Väggaskolan
4. Natur - Aleholmsskolan (skyttegymnasiet)

Så blir det. Men mest aktuellt är Furulundsskolan, skolan inne i Sölvesborg. Sen det där med programval... Jag vill ju bli läkare och då är enda alternativet natur och om jag ändrar mig på vägen så har jag det bästa programmet när man ska välja sen egentligen. Men innerst inne... Så ligger intresset mest hos teknikprogrammet tror jag. Jag är intresserad av informations- och medieteknik inriktningen, att få utveckla websidor och lära mig mer om sådant. Jag vet inte!!!!!

Sen när man går i årskurs 2 så får man väl välja lite egna kurser va? Som kan vara helt utanför programmet? Iallafall - där ser jag en möjlighet. Om jag går natur och känner att det blir riktigt mycket natur saker så kan jag välja någon kurs som... Hur ska man förklara det... Är en slags avslappning. Vet ju att Väggaskolan erbjuder riktigt många olika kurser men vet inte vad Furulund har... Ska försöka kolla upp det ifall det går! 

Övrigt.

Veckans schema ser väl ut så här ungefär:

Tisdag:
Nationellt prov i matte, C-delen (Måste ha MVG!)
Onsdag: Cykla ca 12,5 km och sedan paddla med klassen (kommer vara död efteråt...). Sedan blir det tåg till Varberg för att möta upp älsklingen! Sedan tar vi färjan över till Grenå och blir upplockade av hans mamma vid midnatt!
Torsdag: Vara med älskling. Fotbollsmatch på kvällen, Mjällby-Göteborg. Hoppas jag kan streama matchen!
Fredag: Vara med älskling
Lördag: Upp tidigt och åka tåg till Grenå. Åka hem från Danmark vid ungefär 14 tiden. Sorgligt.............
Söndag: Hmmm... Gråta? *överkänslig*

Ser bra ut! Önskar varje vecka kunde se ut så här (minus cykling, paddling, hemresa och gråt!)

Ska kolla vidare på tvn nu eller göra något annat, jag vet inte riktigt... 

Ciao.

Lite fjollbilder från min sida! Jag är helt hyper idag, har varit ända sen igårkväll!


Try this...

Min pojkvän kunde ju inte detta kan jag berätta... Jag kan det mesta iallafall!


Nya lillkusinen!

Hälsade på nya kusinen igår, endast 1 dag gammal (2 dagar idag då)! 

Så sjukt söt och liten! Välkommen till världen lillen ♥



Glad!

Vilken glad tjej jag är just nu!

Mjällby vann idag mot Kalmar med 2-1 borta på Guldfågeln arena!

Jag ska till Danmark nästa vecka för att spendera några dagar med min pojkvän!

Min moster ringde för någon timme sen och berättade att jag har blivit kusin till en pojke!

Glad, glad, glad!

En bra lördag, sjukt härlig!

Hihi naaw, min pojkvän är så söt, leker med sin lillasyster, de hade te-party innan, gulligt va? *blink*

Aldrig varit så här lycklig! Även ifall jag kan gråta på grund av att jag saknar min pojkvän så har jag aldrig varit så här lycklig!

*smile*

Nu ska bara Kristianstad vinna handbolls SM-finalen (ser inte ljust ut dock...) och Sverige vinna hockeyn ikväll mot Italien!

Ciao.

Hemma, borta eller framför tvn spelar ingen roll... Tröjan och halsduken ska vara på!




Ojsan...?

10 dagar utan att skriva här, ojsan hoppsan?

Förra helgen var den bästa i mitt liv! 

Min pojkvän var hemma hos mig för första gången och det var helt underbart, hela helgen var bara fantastiskt! Förutom när vi sa hejdå då... Grät så fruktansvärt mycket (är otroligt känslig och har lätt för att gråta, pff), så mycket att han själv började gråta...  Men resten av helgen, bästa i mitt liv!

Vi gjorde allt möjligt, tittade på en film, var ute och gick i Hällevik, skyttetävling, glassbåten... Och mös för det mesta! 

Och nästa vecka åker jag till Danmark för att träffa honom, på onsdagskvällen, wiiiie!

Det är svårt med distansförhållanden, riktigt svårt. Man ska vara glad om man ens kan träffas en gång i månaden... Och jag grät så fruktansvärt mycket efter att han hade åkt, även dagen efter i skolan och kvällen efter det. Men när ma väl är tillsammans, är väl då man inser att det ändå nog är värt det! För den kärlek som han ger till mig har jag aldrig känt förr, aldrig känt mig så älskad! ♥

Denna veckan har varit ganska tråkig, helt vanlig. Är sjuk... Snorar, ont i halsen, hostar och bihålorna börjar också göra ont... Dessutom har jag konstiga utslag på armen, ingen aning om vad det är! Så sjukt irriterande... Men de börjar gå väck iallafall! Hoppas jag verkligen inte är sjuk till nästa vecka heller.

Det enda negativa med att åka till Danmark nästa vecka då är att jag missar Mjällbys hemmamatch mot IFK Göteborg (Pärlans gamla lag också...) på torsdagen, väldigt synd! Men kärleken är värd mer och jag ska försöka streama matchen så att jag och älsklingen kan kolla på den!

Övrigt. Jag har Mange Makers nya låt Drick Den på hjärnan, hela dan har den suttit där! Bra låt. 

Nu ska jag fixa en kopp varm choklad, brukar lugna ner min huvudvärk.

Ciao.

Två bilder ifrån förra helgen, söndagen på skyttetävlingen, på mig och älsklingen. Bilderna är ganska konstiga men ja... Enda bilderna som finns! Och vi är själva konstiga så! Solen i ögonen också, fiiint! Så... söta tillsammans? *smile* Watch out, he's mine!





Sista dagen på långledigheten

Varit ledig fyra dagar i rad nu, har varit ytterst skönt! Sova sent, mmm...

Idag har det varit ytterst lugnt. Gick upp relativt sent och duschade, kollade sen på Harry Potter Och Halvblodsprinsen, bara två filmer kvar efter den då! Är på mitten av 7:an nu! Imorgon blir det att se den sista! 

Skytte har jag varit på också, blev sista träningen innan första tävlingen för denna korthållssäsongen på söndag. Har också bevakning i publiken av min älskling på söndag, lite nervös faktiskt... Ser så fjolligt ut när jag skjuter, haha... 

Är verkligen nervös nu när han ska hit... Första gången ju, har ju bara träffats i Varberg innan! Ska självklart bli helt underbart men jag är så nervös! Fjärilar i magen, herregud! Ska nog bli bra!

Aww, Rons min när han är svartsjuk på Harry och Hermione! Stackaren... Han får ju sin flicka sen iallafall!

Älskar brittiskan i Harry Potter... Uttrycken! Brilliant, wicked och så vidare. 

Vidare. 

Imorgon är det då skola och vi börjar dagen med två nationella delprov i matematik, wohooooo! Verkligen. Usch egentligen.

Ska kolla vidare på Harry Potter nu!

Ciao.

RSS 2.0