Kan alltid gå bättre

Så tänker jag hela tiden när det gäller skyttet vilket kanske är ganska dumt tänkt.

Jag är aldrig nöjd med mitt resultat vilket jag ändå borde varit nu ikväll, fick totalt 372 på 40 skott, om man räknar 20+20 blev det 184 och 188. Är ju vad jag brukar skjuta på träningarna och jag har inte skjutit in mig med min nya skyttejacka så borde vara nöjd... Borde. Men är inte. 

Nu ikväll blir det att lyssna på Rammstein och kolla på Dallas tror jag. Skulle haft ett Star Wars maraton visserligen men vet inte om jag orkar, hehe. Är helt inne i Dallas nu.

Ingen mer att skriva så ja, ha en bra kväll!

Ciao.

Jag är inget större fan av varken Tyskland eller tyska men...

Rammstein älskar jag.

Om ni är förbannade på era föräldrar någon gång, starta Rammstein på högsta volym i hörlurarna eller högtalarna, helt underbart! 

Skyttetävling idag, skjuter kl 17 för ovanlighetens skull. 

Packar skyttekläder, lagar mat och springer runt i huset samtidigt, börjar bli aningens stressigt nu! Men men.

Nu måste jag sluta skriva här!

Ciao.

You gotta be fucking kidding me...

"Ändra redigerare" och jag fick fram den där menyn med fet, kursiv, understruken text, ikonen där man laddar upp bilder och ikonen där man laddar upp symboler osv...

Men ändå, jag har inte orkat skriva något skit alls här. Jag har suttit och kollat framför datorn väldigt mycket den senaste tiden men nästan aldrig haft webbläsaren uppe. Jag har gjort andra saker... Tacka vet jag Skype. Ni förstår säkert vad det handlar om va? Jo just det, en person, en kille. Och ja, jag är kär. 

Just nu har jag ett litet Dallasmaraton för mig själv iallafall, är inne på säsong 3 just nu, spännande! John Ross III har nästan precis fötts och Pamela och Cliff har fått reda på att de lider av ett farligt virus som nu gör att Pamela inte vill ha ett barn för då får den det viruset och kan dö och hon kan inte berätta det för sin man Bobby. Ja, ni som inte fattar får väl ignorera det. 

Mjällby har fått två nya nyförvärv precis innan jul! Haris Radetinac och Mahmut Özen från Åtvidaberg FF och Varberg BoIS. Fina nyförvärv har jag fattat det som. Samtidigt som vi har tappat David Löfquist till italiensk Parma och Jesper Westerberg till norska Lilleström. Hoppas det går bra för dem!

Idag annars så vid 11 så var jag nere i en källare och städade, alltså luftgevärshallen som skytteföreningen inte ska ha längre i och med att vi flyttar. Har också varit i den nya och nu börjar den se riktigt fin ut! Stor förändring sen jag var där sist vilket inte var längesen! Efter städandet åkte jag och pappa ner till Hällevik för en fotorunda innan solen gick ner. Kan ju kanske ladda upp dem här senare då för att jag äntligen har fattat hur man gör det på den här nya designen på blogg.se, hohoho... 

Jaja, livet rullar det med.

Julklappar? Totalt sett har det blivit två olika kamerastativ, en Dallas dvd-box, earcuff, lipgloss, två choklad (kommer gå upp typ 10 kg efter den här julen...), skyttebyxor (har ju dock redan använt dem) och säkert något till som jag inte minns... Men nästan bäst av allt... MEDLEMSKAP I MJÄLLBYS SUPPORTERKLUBB SILLASTRYBARNA 2012!!!

Hoho, ojsan, nu fick Pamela reda på att hon är gravid, woop woop.

Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande iallafall, ska inte missa hela handlingen här... 

Ciao.

Verkligen ingen lust

Lust till att skriva har jag verkligen inte... Just den första meningen har skrev jag för en halvtimme sen, hehe. Men är så trött på blogg.se när ingenting funkar nu, inga bilder, "speciell" text, symboler eller "hopp" mellan raderna. Irriterande! Blev en sen natt inatt, som vanligt. La och skrattade i princip hela natten, hoho. Idag steg jag upp sent och fick ett litet städryck så har fixat mycket på mitt rum och så, bara att samla ihop alla gymnasiepapper var jobbigt nog, hur mycket som helst! Hujedamej. Sitter och myser med min vovve och har inte tid med det här skriveriet hoho. Sitter och drömmer mig bort till gymnasietiden. Tänk om jag börjar på det där skyttegymnasiet och flyttar då till Sävsjö? Bo på ett studenthem tillsammans med de andra skyttarna... Gemenskapen! Det kanske skulle bli en grym gemenskap! En sådan gemenskap jag kände på konfirmationslägret, det skulle vara så sjukt grymt! En sådan gemenskap känner man inte här när man bor ute på landet, träffar ju inte direkt någon när jag inte är i skolan tyvärr. Jaja, dags att glo på tv... Wiho, ett stort askmoln! Ciao.

I'm sorry

Har bara inte orkat med att skriva något de senaste dagarna. Skolan har kört slut på mig och ja, allting, tänkandet om precis allt. Fast egentligen har jag haft tiden och jag har suttit framför datorn men fastnar man i något annat är man körd har jag märkt. De senaste dagarna har varit fulla av olika saker. I onsdags var jag i Lund med några från skolan, studiebesök på Lunds Tekniska Högskola, Vattenhallen Science Center LCH. Det var de som i provvalet hade valt NA-programmet eller teknikprogrammet skulle dit och jag hade ju valt NA som tredjeval då, nu står dock det som förstaval. Coolt i Lund, vi gjorde eget schampo! Och lödade en såkallad "syskonretare". Efter att ha avslutat dagen där skiljdes jag från elever och lärare och blev upplockad av mamma och pappa istället för att åka till Sportec. Skulle testa skyttekläder och sådant där. Och hem kom jag med egna skyttebyxor, skyttejacka och som ett plus på det hela, pannband. Testade att skjuta med dessa igår och det slutade mest med röda märken över nacke och hals efter jackan, den skaver så mycket. På tal om skytte, de ringde från Aleholmsskolan, alltså skyttegymnasiet. Ingen antagning ska det vara helt plötsligt och mina betyg såg bra ut sa han jag pratade med så blev nog inga problem att komma in på skolan alls. Ska göra ett studiebesök där någon dag och ett läger ska också utföras där i februari. Frågade annars om hur mycket träning det är och så. Det viktiga är att skolan går före träningen bara så det kan variera, vilket bara är bra sagt tycker jag, skolan går ju före och det är viktigt att tänka på. Särskilt om man ska gå NA som (nog?) är den tuffaste linjen. Varje dag efter skolan nuförtiden så går jag och lägger mig direkt, antingen vilar jag i några minuter bara eller så gör jag som jag gjorde idag - sover i 5 timmar. Var fruktansvärt trött! Nu är jag lite piggare och ska inte sova riktigt igen. Just nu kollar jag på Titanic på tvn och innan kollade jag på Smurfarna, fin filmkväll här. Ska fortsätta kolla nu, och logga in på min egna dator tror jag, sitter nere med den större som inte har något ljud, ett trögt ä, inget msn och inget Skype. Irriterande värre. Aaw, nu kommer den söta scenen mellan Jack och Rose, när de står där i fören ni vet. Gulligt värre. En bättre framtid ska jag försöka hoppas på iallafall nu! Ciao.

Att nästan svimma i luciatåget, inte så mysigt

Att vara vid skolan ca 7:30 idag var väl inte en dröm, men händer det bara att det är lucia en gång om året så skadar det inte! Men iallafall, luciatåget gick bra förutom slutet, när det var två låtar kvar var jag tvungen att gå ut därifrån, stod och vinglade och svimmade nästan, fick inget riktigt syre där inne. Jag är riktigt förbannad på mig själv över det! Skit alltså... Resten av dagen var inte bra, somnade nästan på alla lektioner plus efter skolan när jag var hos frisören och klippte mig, somnade nästan i stolen, ganska pinsamt ja... Tur att jag inte somnade på skyttet ikväll! Lånade ett stativ ikväll på skyttet och testade att skjuta med det och jodå, det gick bra! Sköt 40 tävlingsskott totalt och fick resultaten 184+188, nöjd! Ett avsnitt Dallas nu, sedan House, sedan Dallas igen .På jullovet eller tidigare ska jag ha ett Star Wars maraton, lätt! Jag, nördig? Näää. Var hos SYV idag, hon hade fått en tid till ett studiebesök på John Bauer på måndag men eftersom vi ska se en viktig film den dagen så får jag åka efter nyår istället. Sen ska hon nog fixa ett studiebesök på naturvetenskapsprogrammet på Furulund också, fint! Så blir alltså studiebesök på samhälle och natur. Får ju åka upp och besöka Aleholmsskolan också, skyttegymnasiet. Men gör det nog i samband med antagningen till själva skyttet. Ska återgå till tvn nu och mitt kära sociala folk. Ciao.

Fattar ingenting!

Tänkte visa min dag i bilder här men vet inte hur man lägger in bilder, blogg.se har ändrat sig jättemycket här! Blir så irriterad... Har inte orkat skriva något, har försökt fixa bilderna och så men har såklart inte funkat. Har inte heller lyckats ladda ner iTunes till datorn, ingenting fungerar idag! Luciaträning idag och jag var nära och svimma. Fick stå på en smal bänk, omgiven med fullt av folk och inte ätit någon lunch förutom en clementin (tycker inte risgrynsgröt borde vara lunch...). Får hoppas att det går bättre imorgon på lucian, då är det riktigt att uppträda inför alla som gäller! Måste lära mig sångerna ordentligt nu... Yesbox. Kärlek till LMFAO, Coldplay, blink-182 och New Found Glory! Också kärlek till Dallas! Tänkte kolla ett avsnitt efter att ha tagit en dusch. Kollar videoklipp från Dallas på youtube, har igen aning om varför egentligen, är lite nördig idag! Har fått reda på mitt svenska-, engelska-, och mattebetyg för höstterminen idag! Samma som förra, VG+, MVG och VG+. Nöjd ändå, hade inte förväntat mig något annat! Matteläraren vill verkligen ge mig ett MVG och frågade mig hur det skulle gå till... Jag måste göra bättre ifrån mig iallafall, en sak som är säker. Ska satsa hårt på nationella proven! Trötter jag är... Uppe alldeles för sent om nätterna, svårt att stoppa. Jaja, ska gå nu så jag hinner kolla Dallas innan jag lägger mig! Ciao. Update; Nu fungerar det inte att göra hopp mellan raderna heller, blogg.se, skärp er!

Paniken börjar komma

Skrev ett inlägg i eftermiddag på mobilen och självklart gick inte det att lägga upp, det raderades... Fick något enormt ryck då. Men nu är jag här vid datorn och irriterar mig istället på att man inte kan variera texten med fet, kursiv och understruken text!? Och inga symboler heller... Irriterande! Skyttet igår iallafall. Fick inget jättebra resultat men jag var nöjd på ett sätt var det var en period, mellan skott 20-33 ungefär som sköt riktigt bra! Sen tappade jag mitt fokus och det gick verkligen skit. Tyvärr. Så alltså ska jag nu lägga fokus på... Fokus! Dagen har varit helt chill, snackat med folk på Skype och msn och så. Nu tänkte jag se ett avsnitt av Dallas, sen är det minsann dags att lägga sig! Trött är jag även ifall jag gick upp sent idag, sov som en stock hela förmiddagen. Är helt panikslagen. Får inte bort det, ligger och vrider mig i sängen av panik, på vippen till att börja gråta. Magen börjar göra ont och jag känner mig som världens värsta människa, en fullkomlig idiot. Vill kräkas, ligga i sängen och gråta... Jag får sådana här ryck ibland. Ungefär varje dag till och med. Jag vet varför men samtidigt inte. Det är konstigt. Ett avsnitt av Dallas var det som gällde ja! Ciao.

Trötter

Orkar inte starta datorn bara för att skriva lite, höhö. Är så där väldigt megatrött och somnade nästan på kalaset ikväll på slutet, hur kunde man inte när lillkusin la helt däckad på en? Blev ju akut trött själv.

Men har verkligen ingen lust att sova egentligen, helt sjukt. Men jag borde, helt ärligt. De senaste nätterna har inte resulterat i mycket sömn så att säga... Well well.

Skulle ladda upp en bild på pepparkakshuset vi gjorde idag men det vägrar ladda upp bilder här, crap. Skulle visa det fina taket ju!

Godnatt.

Ciao.


Testing

Testar nu blogg.se mobilapp! Har ju nästan bara hört negativt om den men men, får testa den själv ju!

Har varit på skyttetävling idag, berättar mer om det när jag är vid en dator, jobbigare att skriva på mobilen även ifall jag har lärt mig att skriva riktigt snabbt med denna nu och jag har använt min nya mobil i ungefär 2 timmar, haha. Lite skillnad mot min xperia x8 men jag vänjer mig nog.

Nu är det kalas för lillkusin utanför Kristianstad som gäller! Känner jag mig själv kommer jag sitta med mobilen hela tiden...

Förrsten, appen Jango till iPhone är riktigt bra, älskar den!

Ciao.


"Kärringskrälle" och ny mobil

Såg för första gången julkalendern idag och skratta ihjäl mig åt ungen Charlie som sa "Käringskrälle". Höhöhö, sjukt härlig unge!

Seg dag, idrottsprov och allt. Men det gick bra tror jag, hoppas på MVG! Eller iallafall VG, siktar på ett VG i betyg i idrott så det hade varit bra. Bort med alla G betyg! Fem ämnen, bara bort med dem...! Minst VG i genomsnitt, that's it. 

Min nya mobil har kommit idag! Och ja, det blev en iPhone 3GS. Jag personligen tror att jag är mer en android-människa, har alltid varit emot iPhones på något sätt men nu blev det så här. Ett bra erbjudande var det på mobilen och min egna är ju inte fullt frisk så att säga så det var bara att slå till så får vi se vad jag tycker om den! 

Kollar på Idol för en gångs skull ikväll. Bara för att det är final mest. Herregud vad de klagar på Robin idag, jag tycker han är grymt bra! Jaja. De som inte vinner kommer ju ändå längre än vinnaren, haha... Förresten, herregud, Amandas hår!

Inte mycket mer att säga. Gott med hemmagjord pizza och limeläsk ikväll! Imorgon upp tidigt, ska skjuta kl 9.50, blir hämtad ungefär 8.10, känns ju verkligen... Supergött. 

Jo förresten, John Bauer var på skolan idag. Har redan varit på öppet hus men pratade med dem idag igen, om samhäll med inriktning på media och journalistik då. Han jag pratade med pratade mest om hur mycket folk klagade på friskolorna, förra året fick de inte ens vara ute på besök i skolorna och tidningen skrev om att de inte hade utbildade lärare och en massa sådant. Jag vet inte riktigt hur det är men mamma har berättat att hennes jobbarkompisars ungar som gått på John Bauer har fått sina betyg sänkta. Så det är ju absolut inte bra. Men ska nog göra ett studiebesök där och vara med på lektionerna och så iallafall!

Ska dricka min älskade limeläsk nu! Ha en trevlig kväll folket!

Ciao.

Jobbig dag

Sova 1½ timme, inte äta någon lunch för att man inte hade någon att sitta med, nästan somna på svenskan och absolut ingenting att göra på engelskan bara för att man är 2 lektioner före resten av klassen. På detta fick man en hörförståelse i spanska man inte visste om och en grym huvudvärk. Jobbig dag, yesbox.

Grymt trött, förståeligt efter den lilla sömnen i natt. Skolan helt otroligt seg idag, trodde aldrig att det skulle ta slut.

Dags att fara på skytte nu så jag hinner inte skriva något mer. Inte för att det finns något att skriva heller, egentligen. 

Ciao.

När jag säger att jag ska kolla på film

Så fastnar jag i princip alltid framför datorn, chattandes med någon. Typiskt mig.

Var verkligen bombsäker på att jag skulle kolla på två filmer idag men nej nej, såklart fastnar jag framför denna lilla minidatorn, tjoho. För mycket datorberoende (mest chatt ikväll då), svar ja. 

Men jag har också gjort min historialäxa! Ryska revolutionen och mellankrigstiden. Stalin, Lenin och Hitler. Skönt att ha det avklarat så att inte läraren blir förbannad på mig... Senaste lektionen var hon riktigt förbannad, jag var nästan rädd för henne. Men efter att ha känt henne i snart 3 år så vet jag hur hon är, hon är väl förbannad men också på skämt. Härlig lärare iallafall. 

Har inte ätit mat sedan lunch vid halv 12... Har ätit ett par kanelbullar vid 4 kanske, inget mera. Nu börjar magen kurra lite faktiskt men jag borde egentligen lägga mig. Men ändå sitter jag framför datorn. Jag är en typisk ungdom, great. 

Jaja, det har varit en rolig kväll iallafall, har suttit och fnissat och skrattat och många saker. Härligt i dessa deprimerande tider!

Nu är jag även anmäld till skyttetävling på lördag och skytteläger i januari. Fint.

Dator, käk, sova? We'll see.

Ciao.

Jag och min "nya" klasskamrat äger på att göra kanelbullar, sådeså

That's it.

Vi fick kanske inte så många kanelbullar som resten av hemkunskapsgruppen men våra blev bäst för det, mycket finare! Jodå, så att...

När man ändå pratar om klassen. Här är en hälsning till en i klassen (lovade ju att skriva något om honom här idag); POOOOOKE! Och ja, jag ska läsa godnattsagor för dig någon gång, jag lovar.

Jag kommer nog sakna min klass när vi skiljs åt trots allt. Jag trivs egentligen inte jättebra där om man ser det studieväg och jag fullkomligt hatar när det luktar rök i hela klassrummet men humorn och det där "gulliga" i vår klass som lärarna brukar beskriva det kan ingen slå. 

Ska väl bli skönt att komma till en klass som kanske är lite mer seriösa, om det nu är dit jag kommer, men jag kommer självklart sakna mitt kära 9c. I snart 4 år har vi hållt ihop, 19 elever har stuckit/kommit/kommit och stuckit igen men vissa är c-klassen trogna!

Och vår klasströja kommer bli bäst. "Flytta på er ni obrukbara, här kommer vi wunderbara", passar oss perfekt!

Dagen i övrigt har varit sjukt tröttsam. Vaknade inte när mamma tydligen hade ropat på mig, vaknade upp helt förvirrad och kallsvettig en kvart senare och fick stressa så där lagom på morgonkvisten men det fixade sig, jag var inte ens sent ute. 

Sista hemkunskapslektionen hade jag idag! Och då menar jag sista någonsin... Så sjukt tråkigt! Visserligen betyder det nog att jag slipper julstädningen, power. Men ändå, bild nästa termin som gäller och jag föredrar verkligen hemkunskap. Sådant är livet. 

Filmtajm ikväll hade jag tänkt, har en film jag laddade ner för en dag sen och en film till som kanske har 10 minuter kvar att laddas ner. 

Huvudvärken får gärna gå över också.

Ciao.


Att lägga sig under täcket precis innan träningen var en dålig idé

Ytterst dålig.

Som någon kanske då kan ana så blev det ingen träning idag, då jag la mig under täcket och tänkte och helt enkelt somnade på magen som någon slags plattfisk. Eller nja, men ni förstår vad jag menar. Väcktes ur mina drömmar vid ungefär kvart över 6 och kände ingen lust att träna alls. Kände att jag bara skulle somna stående med geväret i händerna. 

Men men, sådant händer. Får kanske ta igen det här på torsdag då jag tänkte skjuta 3 gånger denna veckan. Men det blir ju bara två men ska möjligtvis tävla på lördag. Jag har ju försökt undvika tävlingar denna säsongen men det skulle vara bra och tävla också. Måste bestämma mig om detta imorgon och även om vinterlägret som är i början av januari. Många val, tufft värre.

Tänkte sätta igång ett avsnitt av Dallas då det inte går att sova längre bara för att jag gick upp och åt middag. Försökte lyssna på "lugn" musik och sådant men nix, icke sa nicke, somna kunde jag inte.

Har snart kollat alla avsnitt av Dallas säsong 1 och 2, och det är bara de vi har, trist! Får komma på något annat att kolla på sen när man inte har något bättre för ig om kvällarna... Får väl se ifall de andra säsongerna går att ladda ner.

Ciao.



Kabaré Kalabalik

Inte mycket har hänt i skolan idag så jag tar upp endast en sak nu!

Gruppen Komodo gav Bokelund en helt fantastisk show idag i aulan, Kabaré Kalabalik Über Fantastic Deluxe Supreme! Skolan har då aldrig haft en bättre show, bara Vocal Six som kan komma i närheten. Men Gud vad jag älskade dessa!

Från deras Facebooksida:

"Komodo kombinerar trummor, percussion, teater, rörelser, humor, allvar i föreställningar, nummer och shower i oväntade eller väntade sammanhang. Krispigt, lekfullt och med en stor portion passion."

Om de någon gång är någonstans i närheten av er, gå och kolla på dem ifall det är möjligt, det är verkligen värt det!

GRYMT BRA!

Går inte att få samma känsla via video och bilder men men! 






Awesome.

Var hos syon idag förresten, Gud, så mycket att ta in i hela skallen. 

Skytte om en timme hade jag tänkt. 

Nu... Chill dill.

Ciao.

'Cause nothing beats me and my hat

That's it.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt... Eller?

Nja. Iallafall inte när det är slasksnö som kommer följt av regn som bara sabbar dagen.

Första snön för denna vintern har kommit hit till södra Sverige då ja! Förra året på precis det här datumet var det snö. Mycket mer snö. Och då snackar vi decimeter! Mycket det kan skilja faktiskt. 

En grå och trist måndag. Det var så jag beskrev "Utanför mitt fönster", en svenskauppgift vi gjorde idag. Kollade ut genom skolfönstret, helt öde. Usch. Ingen luciaträning idag heller. Jag tycker faktiskt att luciaträningarna är roliga, jag älskar ju att sjunga men vågar ju inte göra det själv när någon hör på direkt, gör det när jag är hemma själv eller om man sjunger en massa folk i aulan som vid lucia då till exempel. 

Fått reda på att jag ska till Lund den 14:de. För oss som till "provvalet" valde naturvetenskapsprogrammt eller teknikprogrammet (jag tog nv som tredjeval då, nu är det mitt förstaval) så är det en resa ner dit till vattenhallen som gäller. Ska väl göras en del experiment bland annat, prata lite om jobb och sådant om jag har förstått det rätt. Hoppas det blir intressant!

Har varit på skytteträning idag också, ingen öppen träning så bara jag och Johan som tränade idag. Idag tränade jag mycket och brydde mig inte jättemycket om resultatet. Jag tillät mig själv skjuta slarvskott då och då, vilket jag inte borde gjort visserligen, men men. Dåliga resultat fick jag på de tre 20-skott serierna jag sköt (förutom den sista kanske) men med tanke på vissa slarvskott och inga provskott innan två av serierna så får jag väl vara nöjd på något sätt. Behöver ju träna mer så passade på idag. Blir kanske träning imorgon och på torsdag också, vi får se. Mycket träning innan antagningen till skyttegymnasiet får det bli iallafall, det är en sak som är säker! 

Inte mycket mer att skriva, borde skrivit tidigare idag men fastnade framför The Sims Social på Facebook, så där var jag körd. Hehe. Brukar inte spela Facebookspel längre men The Sims Social och FIFA är två undantag!

Well well. Får se vad kvällen har att erbjuda till mig!

Ciao.

Bara för att Nanne Grönvall är cool

Kollar på Copycat Singers ikväll, mest bara för att Nanne Grönvall är med. Älskar hennes röst! Hon sjunger så förbannat bra. Älskar också och själv sjunga hennes låtar, sådan energi man behöver till det, härligt! Avundsjuk, Håll Om Mig och Jag Måste Kyssa Dig, wonderful. 

Svårt att avgöra vilka som är copycat och vilken som är Nanne faktiskt. Imponerad av de som kan härma Nannes röst så bra, den är ju speciell på sitt sätt. Precis som Bryan Adams röst faktiskt! 

Var ute och gick en runda nu ikväll med mamma, pappa och vovven, behövligt. Lat som jag är med den sämsta konditionen behöver lite (mycket) mer motion egentligen. Well well. 

Är det allvarligt ifall man får "kramp" i bröstet ibland? Kan få det lite när som helst, sist var nu precis innan vi kom hem från rundan och innan dess var det på en no-lektion. Äckligt och inte särskilt smärtfritt. Antingen är det väl hjärtat eller någon muskel runtomkring.

Ska fortsätta kolla på tvn nu, sen blir det en dusch och förhoppningsvis ska jag kunna somna hyfsat tidigt så att jag inte svimmar av trötthet i skolan imorgon, måste vara pigg till luciaträningen! 

Har jag förresten nämnt att jag är en av de 8 som kan bli lucia på skolan? Har jag nog inte... Kul är det iallafall, vill faktiskt jättegärna bli det!

Nannes lillebror är nog mycket yngre än henne, hmm. På tal om ingenting.

De sjöng nyss Jag Måste Kyssa Dig. Hur enkelt som helst att höra vem som var Nanne!

Ciao.



Ny start måste ju nästan inkludera nya saker

Så ja, ny header har ni väl antagligen sett att jag har och idag har jag även ändrat bakgrunden!

Så, vad tyckas och tänkas? 

Jag var tveksam men har vant mig vid denna nu så tycker den blev bra iallafall! 

Allt för att visa hjärta för sitt lag, right?

Ut och gå en sväng nu hade jag tänkt, tänkte vara lite aktiv nu, är ju så lat... Hehe.

Ciao.

Jag önskar att jag kände den här killen...

Om jag kände den här killen, skulle jag göra allt för att hjälpa honom, herregud ♥
Jag ska be till Gud för den här killen, för alla människor är lika värda och ingen ska behöva ha det så här ♥
När jag såg den här videon började jag gråta, för jag tänkte, att världen är inte rättvis. Inte på något sätt. Och INGEN ska behöva ha det som den här killen, ingen!
Vi människor är hemska varelser.





Godmorgon/godkväll?

Nja, kväll är det då inte iallafall. Inte morgon heller för den delen men för mig är det "godmorgon" här!

En lång sovardag som vanligt när det är helger, har behövts hela helgen! Så går det om man är uppe sent på kvällarna.

Filmen jag skulle kolla på igår uteblev dock för socialt folk loggade in på msn och så, roligt det också! 

Sen jag har stigit upp har det inte hänt mycket, startade datorn och parkerade mig i soffan framför tvn och kollade på backhoppning ett tag. Nu är det skidskytte som gäller istället, det är bättre. Socal på msn också, as always. "Bästa vän" är inloggad, alltid lika intressanta konversationer om allt och inget som kan utspela sig! 

Äta skulle vara bra nu också, känner hur magen kurrar. Så får det bli.

Ciao.

En turlig sak för Sverige idag iallafall

Sverige-Argentina spelade idag, handbolls-VM för damer, 37-11 till Sverige. Jodå, lite tur hade Sverige idag!

En minst sagt trevlig kväll har spenderats hos familjen Yngveson! Många skratt blir det alltid när man umgås med dem, och prat om allt mellan himmel och jord. Till och med den här lilla bloggen kom på tal under någon minut, kul det också ju! 

Jag är då inte trött! Alla andra som jag vill vara social med bara sticker och lägger sig. Vad de inte vet är att jag och mitt superstetoskop sitter i deras garderober, hah! Kan väl förstå att de flesta är trötta, själv har man ju druckit läsk ikväll, inte bra ifall man borde sova... Men men, blir att kolla på en film istället då hade jag tänkt, skojsigt! 

Har suttit och tänkt på i princip en person hela kvällen. Kommer alltid älska personen, men jag är inte kär längre. Men kärleken kan alltid återupplivas, eller hur?

Nu fick jag något djävulskt ont i ryggen också, verkligen superskönt en sådan här lördagsnatt! Eller ja, det är väl inte skönt någon natt för den delen. Jag var faktiskt väldigt sarkastisk. 

Jag talar flytande sarkasm och ironi förresten! Även svenska, engelska, lite spanska, lite norska, lite holländska, lite italienska, lite franska, lite tyska och säkert något språk till. Jag kan skratta på grekiska och spanska. Det ni! 

Colan verkar i hela kroppen nu och blodsockernivån sjunker nog ner snart så jag ska krypa ner under täcket och kolla på en film! 

Ciao.

Otursdag för Sverige

Teodor Petersons rem lossnar (eller något) i semifinalen och Pellegrino bryter av hans stav i finalen i sprinten idag. Skidor jag snackar om, om ni inte förstod det.

Skidskyttet; Hård vind när svenskarna skjuter, flera bommar, inte kul alls.

Otur Sverige, otur.

En kylig förvinterdag är det idag, det blåser och regnar något rysligt ute. Själv sitter man inne med filt över knäna, ljus tända, nybakade saffransbullar med vit choklad (smakar faktiskt ganska bra) och skidor på tvn. Sämre kan man ha det. Men även bättre, en mysig kille här hade ju inte varit fel, eller hur?

Ikväll blir det en kväll med familjen hemma hos familjen Yngveson. Blir väl säkert skytte- och fotbollssnack. Stackars mamma är den enda som inte gillar fotboll av alla oss dock, vilket gör det roligare att prata om det visserligen! Äsch, hon ska nog också komma med något att säga som intresserar någon, inga problem! 

Inga bra placeringar för svenskarna tillslut, tror Ekholm kom på 13:de plats... Kan ju inte gå bra varje dag.

Finns säkert något annat på tvn att kolla nu, tycker mamma iallafall. Aha, Så Mycket Bättre är det som gäller nu, förra säsongen på tv4 play. Well well.

Ciao.

Datorproblem och EM-lottning

Argh!

Får riktigt ryck på min dator snart! Inte nog med att vissa knappar på tangentbordet inte fungerar och att det är ett streck mitt egenom skärmen, den har också flera datorproblem som inte går att lösa. För att lösa problem med tex YouCam, MSN och Skype måste jag ladda ner nya versioner av det men det fungerar inte och då blir det ett nytt datorproblem! Jisses...

EM-lottning var det ikväll. Sverige får möta Ukraina, England och Frankrike, en ganska snäll lottning men men, det kan sluta hur som helst!

Breaking Dawn som jag såg ikväll med mamma var jättebra! Ska bli kul att se den andra delen om ett år! Jag har aldrig varit så jätteförtjust i Twilight men visst, filmerna och böckerna är bra, det kan jag inte säga något emot. 

Nu ska det bli en dusch hade jag tänkt, innan det blir natt är väl bra! 

Ciao.

Snart dags för bio med mamma

Senare ikväll, närmare bestämt om ca 35 minuter blir det att se bio, Breaking Dawn, med mamma! Fint!

Studiedag har det varit idag, sov tills jag skulle slutat skolan i vanliga fall, oj oj. 

En räkmacka, dagens första mål mat, har precis ätits upp och såg att Sverige tog guld i skidskyttet idag! Missade tyvärr hela loppet men men, så är det. Imponerad av skyttet, många sköt full träff, mycket bra skjutning! 

Slapp och lugn dag så att säga. Nu ska jag göra mig i ordning lite, kan inte se så här risig ut även ifall jag bara ska på bio, tro mig. 

Ciao.



December - back on track?

1 december. Back on track?

Vissa knutar på livet håller sakta men säkert på att lösas upp och jag kan mer ofta skratta och le. Visst har jag mina dåliga dagar, de mer fundersamma och misslyckade. Idag har varit en totalt misslyckad dag för mig, jag har vält omkull och tappat saker och varit allmänt klumpig. Skyttet gick "dåligt" och jag grät av förtvivlan. Typiskt mig.

Och så kom jag till Furulundsskolan på öppet hus. Skolan jag sagt att jag inte tänker gå på i och med att jag inte vill vara kvar i Sölvesborg och att jag vill träffa nytt folk. Kom till skolan, ser direkt att det är en mysig och liten skola som säkert skulle passa mig perfekt egentligen. Och folket var det inget fel på heller! Folk jag kände igen i massor men även folk jag aldrig sett förut, härligt faktiskt! 

Och folket på Nv-programmet, vilket folk alltså! "Kidnappade" mig och skulle göra en massa experiment, supertrevliga och framåt. Frågvisa minst sagt och ville verkligen visa allting. Hur härliga som helst! En sak jag bara älskade var när en kille kom fram och skakade först hand med mamma och sen med mig och verkligen presenterade sig, INGEN hade gjort det innan. Han var en utbytesstudent från USA och pratade faktiskt hyfsat bra svenska, fast det syntes att det var svårt. Men lite smått sjuk som jag är tyckte jag såklart att det var supergulligt. En annan kille påstod sig vara bästa charmören någonsin och att tjejer gillar killar i labbrock... Jojo, han kan få det som han vill då! Tjejerna gav även bra information om hur mycket läxor det är, hur hårt det är på Nv-programmet och så. Mycket bra information ikväll och Furulund är ett alternativ! 

Men det finns ju också ett skyttegymnasium. Ansökan till själva skyttet är inskickad och snart blir det upp till antagningen. Kommer jag inte in på skyttet är jag väl redan klar för Furulund egentligen, om jag kommer in då såklart, det vet man ju aldrig. 

Har även varit på John Bauer och Väggaskolan.
John Bauer vill jag gå på om jag ska gå linjen med inriktning på journalistik och media. Vägga var en fin skola och även där var Nv något som lockade men jag vet inte, allt det här med pendlandet... Plus att det luktar kattkräk i Karlshamn.

Skulle nog inte börjat skriva på bloggen igen nu... Känner att det blir lite mycket. Och då har vi inte ens gått in på fotbollen ännu! Ett annat inlägg och dag. 

50% säker på Furulund. 85% säker på Nv. 

Har velat gå samhällsprogrammet en lång tid nu och i princip vägrat att gå naturvetenskapsprogrammet. Har inte orkat helt enkelt. Men sen lyssnar man på allt och kanske inser att det är bäst att gå Nv iallafall. Dessutom vill jag bli barnläkare har jag kommit fram till nu. Och då är det Nv som gäller eller bara en massa plugg efter gymnasiet sen. Ytterligare ett problem är att man måste ha högst betyg i allt för att komma in på läkarlinjen. Men som min so-lärare sa idag - det finns en mängd olika genvägar. Välja läkarlinjen i ett annat land är ett exempel. Tex Danmark, är ju faktiskt nära härifrån så att jag inte flyttar så superlångt ifrån mitt älskade Mjällby! Norge, där kan man bli rik men ligger ju så fruktansvärt långt iväg... Nja. 

Mot sängen, drömmarna och gymnasievalen! 

Back on track.

"Låt aldrig rädslan att misslyckas hindra dig från att spela spelet"

Ciao.

RSS 2.0