Han är tillbaka!

Killen som kom från FC Köpenhamn till Mjällby AIF för att sedan bli proffs i NEC Nijmegen är nu tillbaka i Mjällby AIF... Lån fram till den 31 juli 2012!

Jag minns han från 2009, en stor anledning till att Mjällby gick upp i Allsvenskan!

Han är tillbaka... Erton Fejzullahu!♣

Gamla bilder men vad gör det? 



Barnsinne

Idag har jag haft ett riktigt barnsinne. Jag har lekt på lekparken på stranden idag när jag och pappa käkade lunch från Lasses Kiosk, hehe. Skulle på synundersökning idag och orkade inte åka tillbaka till lektionen... Och så hade vi lunch efteråt men med tanke på den äckliga skolmaten vi har så tog jag och pappa annan mat istället! Lekte på lekparken som sagt, var ju helt själv där, haha! Sen kom en tant med en hund som glodde lite konstigt på mig, hehehe...

Gick ner och kände på vattnet nere vid stranden... Det var ganska iskallt. Men då så helt plötsligt fick jag tanken "Åh, snart är det varmare!". Tills jag kom på att hösten faktiskt kommer och att det inte är vår... Min hjärna lär ha kollapsat där eller något.

Annars som bevisade mitt barnsinne idag var när jag var hemma hos Evelina... Jag var enormt trött så la mig på hennes säng och började sutta på tummen (på skämt då såklart). Hon frågade om jag ville ha en napp och räckte mig en rosa underbar skönhet som direkt hamnade i min mun, haha! Så jag har gått runt och suttat på en napp i flera timmar idag! Nu har jag ont i kinderna...

Nu ska jag vara social med folket på Facebook och MSN, ta mig en dusch och sova gott förhoppningsvis! Och hoppas att drömmarna kan leda mig till rätt beslut...

Ciao.

31/8; You look at me and I got you in mind



Lipstick - Jedward

Äntligen hittade jag den

Skjutställningen. Ikväll hittade jag äntligen den där skjutställningen som passar mig i rem! Det mesta var nog bara att jag lade geväret på en annan plats i handen, bara flyttade den lite smått till vänster och helt plötsligt hade jag inte ont i handen! Den somnade bara lite och jag kunde skjuta av mina 8 provskott och 20 tävlingsskott utan att pausa en enda gång! Annars brukar jag pausa efter var 3:e skott... Tror det kan ha varit därför resulaten har varit då dåliga innan, har ju ändrat läge när jag tar ner geväret efter 3 skott bara. Nu rörde jag på mig så lite som möjligt och visst gick det bra! 192 och jag var absolut nöjd! Verkade även personerna på skyttet vara, haha! Var ju rekord och visst är det ett bra resultat med tanke på att jag inte skjutit rem så länge! Centrumskottet var det idag också, fick faktiskt 10.7 som är mycket bra men Camilla vinner definitivt då hon fick det högsta - 10.9!

Blir nog träning på torsdag också och så tydligen skyttetävling på söndag men det blir med kudde och inte rem. På torsdag får jag se ifall det blir träning med rem eller kudde, behöver verkligen skjuta rem men 5:e omgången av Elitserien ska skickas in senast på måndag så måste skjuta den. Ska helst vara bra väderförhållanden också för den sista omgången avgör om jag ska till Eskilstuna! 12 går dit och jag ligger på 13:de plats med 3 poäng bakom. Så behöver skjuta ett bra resultat så helst ingen blåst eller regn och inte för mycket sol. Krävs mycket, hehe... Men kuddskyttet är ju inte särskilt lyckat just nu ändå så. 

Nu måste jag lägga mig, är dödstrött!

Natti!

30/8; Ögon som glittrar, läppar som ber, det går i slowmotion, vill bara ha mer



Ögon Som Glittrar - Freestyle

Can you see the happiness in my eyes?



Är jag lycklig - nej. Men är jag ändå det på ett sätt - ja. Är det fel - vet inte.

Något är fel på mig...

Många ord och frågor har fått mig att fundera... 6/6 personer tycker en sak. 4 personer vet mer om det och har alla sagt samma sak. Varför tvekar jag då?

29/8; Åh vad det bubblar och det snurrar när jag snubblar över dig



Bubblar - Freestyle

28/8; Jag står precis på gränsen



Här var misstagets kläder med tanke på matchen. RÖDA BYXOR!? Hur tänkte jag!? Röda byxor är GAIS:are...

Det kom jag på efter en halvlek och genast byttes kläderna ut till det här istället, mycket bättre!


Genom Eld - Oskar Linnros

Står precis på gränsen mellan två val... Jobbiga val. Bara en kan väljas.

Känslor obeskrivliga

Så många känslor... Negativa känslor. 3-0 förlust mot GAIS... En helt onödig utvisning på Patrick Osiako och då, då var matchen körd för ett par minuter efter det sätter GAIS just 3-0. Så förbannat onödigt!!!!!

Men vad ska man säga... Ett GAIS i toppform. Svårspelat, särkilt när GAIS är starka hemma! 

Bagarn och Osiako avstänga nästa match... Har inget emot att Osiako är avstängd, vill inte ha med honom alls! In med Danne på innermittfältet istället för att sätta honom på kanten! Blir väl Ivan som får chansen i och med Bargans avstängning. Eller så blir det Cederberg men jag hoppas på Ivan! 

Finns också andra känslor som är helt obeskrivliga... Och jag antar att de är positiva - på ett sätt. På ett sätt är de... Inte alls bra.

Fick det här meddelandet från Spåkulan idag... Shit.



Okej, många tror väl inte att sådant är sant. Men om sanningen ska fram så brukar sådant stämma på mig faktiskt! Horoskop stämmer och sådant, på alla möjliga lustiga vis.

Så om det från Spåkulan stämmer... Mm. Då vet jag inte vad jag gör.

Nu blir det att se ifall det finns något intressant på tv. 

Ciao.

2-0 i halvlek...

... Till hemmalaget tyvärr.

Efter andra halvlek ska jag bekänna ett stort misstag av mig. Det är fruktansvärt!

Kämpa nu MAIF, ni kan vända detta!♥



Bronze

Hemkommen från skyttet för ungefär 2 timmar sen! Gick så dåligt i grundomgången men på något sätt gick jag ändå vidare till final och finalen gick fint! Visst blev det några 9:or men det var iallafall bra 9:or och de satt ganska jämnt, inte jättemycket runt omkring. Och 10:orna var bra också! Så jag klättrade från 4:e plats till en 3:e plats och fick därför en bronsmedalj iallafall.

Skyttarna från Gammalstorp gick det bra för tycker jag! Jag fick ett brons, Johan fick ett guld och ett brons och Martin fick ett silver och ett brons! Grattis till dem! Sen var det ju diverse klasspriser också som delades ut. 

Nej, jag är inte alls nöjd med med skytte... Finalerna brukar gå bra men grundomgångarna går ju riktigt skit. Och nu är det hårdträning med rem som gäller istället, det går inte heller bra. Skärpning fröken Evelina!

Kan förövrigt tillägga något roligt - så mycket som jag skrattade igårkväll har jag inte gjort på grymt länge! Hade tillslut ont i käkarna och tårarna i ögonen! Kändes så fruktansvärt bra med tanke på hur jag mår egentligen, skönt att kunna skratta!

Idag är det också GAIS-MAIF, jag tror att matchen slutar 2-3. Tror alltid på mitt MAIF!♥

Ååh... Jag vet vad jag känner. Jag vet det nu. Tror jag. Men jag är så grymt förvirrad! Hur ska man göra om man verkligen älskar någon men ändå börjar bli kär i en annan...? Har hört att man alltid ska välja den andra eftersom man aldrig hade blivit kär i den andra om man älskade den första. Men... Jag älskar honom verkligen. Sjukt förvirrande. Det går kanske över efter ett tag... Men det är f*n ta mig inte lätt med tanke på vad som händer!

Ååh, kan inte vänta tills matchen börjar! Är så grymt rastlös... Ge mig något att göra!

Ja, kvällarna kunde ju ha varit bättre... Men jag säger inte hur!

Smått ryck jag hade igårkväll, var hemma själv till 8 på kvällen eller något och jag hade något extremt ryck! Jag var så grymt trött, sen så såg jag på en sjuk, galen, rolig och överdriven film som heter Epic Movie, såg bara en del av den men höll på att dö av skratt! Just min humor - den där överdrivna! Så jag sprang runt i köket och tv-rummet och bara skrattade! Samtidigt som jag var social med folk på facebook också, stackars människor som får lida... Haha!
Nej nu svamlar jag här. Bäst att lägga av!

Ciao.

Bronze Helt fel färger på medaljen, rött och blått, hur tänker de!? HIF ju, hata hata hata!


Vi vann!

Blekingelaget som bestod av mig, Johan och Camilla vann idag regionsfinalen mot Skåne! Nu är vi klara för riksfinalen som går i Eskilstuna om ungefär en månad! Skojsigt va?

Själv sköt jag inte alls bra men mina kära lagkamrater sköt riktigt bra båda två! 

Imorgon blir det skyttetävling igen, förbundsmästerskapet denna gången. Skjuter kl 9... Om jag gör som jag gjorde inatt, somnar vid halv 4-4 bara för att man drömmer konstiga mardrömmar. Det blev chatt på facebook istället med andra som heller inte kunde sova, haha. 

Sen jag kom hem så har jag sovit 1-2 timmar. Kändes skönt att kunna göra det men samtidigt inte för länge för då kan jag inte sova inatt (det var misstaget jag gjorde igår...). 

Kollar nu på Harry Potter och Den Flammande Bägaren. Har sett den så många gånger innan (tycker den är en av de bästa) så jag kan den i princip utantill... Men det är alltid kul på något sätt att se den igen och lägga märke till detaljer. Tex när Voldemort kastar Imperius på Harry så står det en dödsätare och klappar händerna. Hahaha, förstår inte varför...

Nu ska jag kolla vidare och se vad som annars går på tv ikväll. Och äta något kanske, har inte ätit något riktigt idag... Orkar inte heller men jag måste nog.

Ciao.

Kan knappt låta bli att gråta när Harry kommer tillbaka med Cedrics kropp... Det är så sorgligt. R.I.P Cedric Diggory♥ (Fast blev ännu mer ledsen när Fred dog... Ååh, jag är töntig men Fred Weasley, han är ju så grymt underbar. George är aldrig hel utan honom...)


27/8; I need to count on myself instead



Höhö, ser ut som om jag har världens längsta fingrar, mouhahaha. Jag lovar, det är bara för att jag inte kan stå still. Eller ta bra sådana här bilder överhuvudtaget.

Bet On It - Zac Efron

Trött och hyfsat förbannad

Den morgontrötta tjejen sitter på sin säng och är smått förbannad för att hennes mobilladdare fungerar inte. Mobilbatteriet är nere på 40% och jag kan alltså inte ladda den, varken från ett uttag eller en dator. Jag har vetat att det är något fel med laddaren men trodde inte det skulle sluta fungare helt. Blir väl att köpa en ny antar jag... Innan jag gör det får jag väl sätta i simkortet och sådant i min gamla mobil som har tröga knappar minst sagt. Mög.

Snart dags för skyttetävling då. Om jag bara lugnar ner mig och tänker på rätt saker på skyttet kanske det kan gå bra. Det måste det, inte bara för mig själv, utan också för lagets skull, det är i ett lag jag, Johan och Camilla skjuter. Vi tävlar mot ett annat lag från Skåne, kom inte ihåg vilka det var men Roger sa att det nog skulle räcka om alla tre bara sköt hyfsat. Men visst - man ska aldrig underskatta en motståndare. Det gör vi såklart inte heller.

Nu måste jag äta något skriker farmor till mig där nere så bäst att jag sticker. 

Ciao.

26/8; I keep dreaming you'll be with me



Break Of Dawn - Eric Saade

Chill skoldag

Sovmorgon, film, lunch, minigolfturnering och slutade vid 12, helt okej skoldag! Var ju klassens dag idag så började först med sovmorgon till kl 9. Nu är jag ju ett såkallat bussbarn och det går bara två bussar här på morgonen, vid samma tid båda två också! Båda går 7.32 och inte hade jag lust att vara i skolan vid 10 i 8... Som tur var var pappa hemma och kunde skjutsa mig, megabra!
Vi kollade på film i klassrummet då, På Andra Sidan Häcken, och haha, det var nästan bara lärarna som skrattade först men sen så började hela klassen! Och när björnen Vincent bara hade hälften av sin päls kvar så brast den ena läraren ut i gapskratt så att jag började skratta, hahaha! Det var också läraren jag slog i minigolfen sen, hon sa att jag inte ligger bra till, hehehe...

På filmen fick vi dessutom ha godis och sådant med oss, så för att jag inte skulle bli utanför så tog jag med mig en påse kinapuffar och fanta. Orkade en tredjedel av kinapuffpåsen och sen höll jag på att spy, märks att jag knappt kan äta... På lunchen sen orkade jag knappt någonting och det var ändå spaghetti och köttfärssås. 

Minigolf efter det då ja, gick faktiskt ganska bra! Av 4 stycken i min grupp så vann jag, mouhahaha! Ändå gick jag runt och pratade i telefon hela tiden, hehehe. Hemligt om vem det var. Hihihi. 

Nästan direkt när jag kom hem så gick jag upp på mitt rum, la och tänkte lite... Ett par timmar senare ropar farmor på mig. Farmor är här och är "barnvakt" förresten, bara så att ni har koll. Jag är väldigt trött. Just nu pågår dock ett lite småroligt skypesamtal med två klasskamrater, Emma och Thomas, det är läskigt, jag kan ibland inte skilja på deras skratt. Scary... 

Har varit på ett fruktansvärt dåligt humör idag annars. Det har verkligen varit på botten. Mög.

Nu ska här... Sovas snart! Johan hämtar mig kl 10 imorgon och så blir det skytte vid 11. Hoppas att det går bra, Ungdomscupen som gäller!

Ciao.



Hammy♥


25/8; Can I get to your soul? Can you get to my thoughts?



Stereo Love - Edward Maya

Niklas Skoooooog!

Sitter nu och kollar på Fångarna På Fortet, det är NHL-laget VS Fotbollslaget, mycket intressant! Hejar på fotbollslaget (nästan självklart fastän jag gillar hockey lite ändå?)! En av de få jag känner igen är Niklas Skoog, i fotbollslaget! Och han har ju spelat i Mjällby hösten 2008, det minns jag minsann! Tror även att det var hans sista proffsklubb också. 

Han verkar vara hjärnan i laget, han säger det själv! Har skickats upp på två stycken gåtor och löst båda, oh yeah! 

Annars idag har det varit en lång dag i skolan, gick till halv 4 idag, jobbigt. När det var matte tänkte man att det var eftermiddag men sanningen var att klockan var 10.45... Segt.

Imorgon är det klassens dag!
Ska kolla på en film, klassföreståndarens tecknade favorit, På Andra Sidan Häcken... Har ingen aning om varför vi ska kolla på en barnfilm men jaja, 100 gånger bättre än skräck! 

Blev skytteträning idag igen... Idag uppe på hemmabanan tillsammans med Johan. Blev en serie rem och så 20 skott kudde bara rakt av. Blev en sån rejäl skillnad efter att ha skjutit rem och sedan skjuta kudde, fick ju inte någon riktig koll på pricken, kändes riktigt konstigt! Blev inte bra att skjuta i ordning rem-kudde... Men blir så trött om jag skjuter i ordningen kudde-rem, suck. Tredje kvällen på rad med skytteträning nu då, hårdträning är det som gäller! Inget skytte imorgon med tävlingar på både lördag och söndag. Det krävs nu inför JSM och Skol-SM

NHL-laget vann... Mög. Man ska ju inte skylla på en individ med Robert Prytz var inte bra på något sätt! Var imponerad både av Skoog, Yksel och Hedman! Vi älskar er fotbollsgrabbar!

Nu blir det fortsättning av Fångarna På Fortet och se om någon rolig kan logga in på Skype.
Ciao.

Niklas Skoog!


Fort Boyard, där Fångarna På Fortet spelas in!


Säsongen över för Dahla!

Blev inte glad när jag fick reda på denna nyheten när jag kom hem...



Ååh, detta var ju inte alls bra... Älskade Dahlas spelstil, han tillför alltid sådan kraft och snabbhet till spelet! Mög. Nu hoppas jag på att Robin Strömberg får chansen igen!

Krya på dig Anton!♣

Sista skolfotot avklarat nu, puh!

Klassfotot taget idag och fick även vara med på ett händelsefoto till! Fotografen kom och frågade mig, Nattis och Elemina ifall vi ville vara med på ett händelsefoto och om det inte fanns något roligt att göra förutom att sitta och prata, alla hans bilder hade nämligen sett likadana ut! Så ja, vi fick gå ner till källaren, ligger lite tidningar och där som vi fick låtsas läsa (jag hittade en pirattidning, hihi). Har en känsla av att jag kom väldigt mycket med på fotot, han gick nära med kameran bara för att någon hade blivit vit i ansiktet, haha!
Klassfotot och porträttfotot gick bra förhoppningsvis... På porträttfotot så skulle man sitta på en stol, ha händerna snyggt lagda på låren, luta hakan lite uppåt och sen mitt problemmoment - lägga huvudet väldigt mycket på sne! Jag tyckte det var alldeles för mycket men fotografen sa "Lite till, lite till... Lite till... Och så pyttelite till!". Tog 3 foton, fotografen tvingade mig att le med tänderna på varenda foto... Tja, ler jag inte med tänderna brukar jag se sur ut så det kanske var bäst!

Lite fika med Evelina och Cajsa efter skolan sen bar det av hemåt och nästan direkt till skytteträning, idag igen! Denna gången lite extraträning på Sölvesborgs hemmabana i Ynde (precis utanför Sölvesborg ifall någon inte vet). Gick dåligt idag... Vet inte vad det är med mig. Blir kanske träning imorgon också. Och så är det tävlingar på lördag och söndag, ingen sovmorgon. Snacka om att denna veckan är full med skytte, som visserligen är nödvändigt men ändå. 

Kan förövrigt tillägga till detta inlägg att mitt minne börjar verkligen bli dåligt... Jag minns ju ingenting, och särkskilt inte det jag har sagt inom 5-10 sekunder. Är nog inte riktigt kry i huvudet.

Har sett 3 Mjällbyspelare idag också! Såg (Evelina trodde iallafall) Pavel Zavadil gåendes när vid stod vid busshållsplatsen, Marcus Ekenberg som åkte förbi i en bil och så *trumvirvel* PÄRLAN! Han var ute och gick utanför skolan, bara vandrade... Vår Pärla!♣

Är grymt trött nu... Ska nog sova tidigt ikväll, får hoppas att jag lyder mig själv också... Ciao.

24/8; Love is filling up the air, so incredible



Timeless - Eric Saade

Nu är man inte bara med i elevrådet längre

Nu är jag även med i likabehandlingsteamet! Min mattelärare och klassföreståndare Daniel ville byta ett par ord med mig någon minut efter mattelektionen. Han berättade att kuratorn ville att han skulle fråga mig om jag ville vara med i likabehandlingsteamet eftersom jag tydligen är perfekt för det. Jo men visst, man tackar för den kommentaren! Jag sa såklart ja, ser ingen anledning till att inte vara med där. Så nu är jag både representant för elevrådet och likabehandlingsteamet (där tillsammans med Elemina) för 9c! Vilket också innebar att jag fick ta två skolfoton idag, både elevråd och likabehandlingsteam. Dessutom fick jag vara med på ett såkallat händelsefoto, första gången i mitt liv, haha! Imorgon är det dags för klassfotot också.

Förresten, har ju aldrig berättat om hur det var på Liseberg... Jodå, livslång kö till mycket! Oftast 50 minuter till Balder, ungefär så... Åkte knappt något alls för att vara mig själv faktiskt, bara 13-15 åk! Men, jag är nöjd eftersom jag för första gången i hela mitt liv - har aldrig vågat innan - åkte Kanonen, Uppskjutet, Höjdskräcken och Uppswinget! Åkte såklart flera karuseller, bl a Kållerado... Vilket syntes och kändes när man gick med bokstavligen dyblöta byxor, såg ut som jag hade gjort både ett och annat i byxorna när jag gick. Tog timmar innan det torkade!

Kanonen - Jag skrek som in i... Loopen kändes faktiskt knappt men snurren, ett helt varv, fy vad läskigt! Åkte den 2 gånger till sen, hehe. 

Uppskjutet - Jag svimmade i denna karusellen! Haha, jag skojar inte, jag var avsvimmad i ungefär 2 sekunder tror jag (om man nu kan kalla det att svimma). Jag vet inte riktigt varför faktiskt. Men det var precis innan man blir tyngdlös för en kort sekund som jag helt plötsligt tuppade av... Sjukt.

Höjdskräcken - Åkte den när det var bäckmörkt ute... Medans man satt på toppen av tornet och såg hela Göteborg i nattetid framför sig, det var vackert... 10 sekunder senare försvann allting och jag skrek!

Uppswinget - Trodde det skulle vara betydligt läskigare och något stort tryck när man gungade men nej, det var inget vidare.

Så jag är nöjd över att jag vågade!♣

Nu blir det en dusch och sen dubbelavsnitt av Hell's Kitchen, gött! Hade skytteträning idag, gick piss. Träning i Sölvesborg imorgon, hoppas på bättre resultat inför tävlingarna på lördag och söndag!

Ciao.

Kanonen


Uppskjutet


Höjdskräcken


Uppswinget


LISEBERG♥


23/8; Told you I was trouble with my bad behaviour



Skriver datumet, en text från en låt (som oftast passar in på mitt liv), lägger ut en bild på mig själv från dagen (alltså som typ dagens outfit, men jag är ju inte den där superbloggaren med en massa pengar till en massa kläder så det lär bli upprepat...) och skriver vilken låt texten är ifrån. Nice huh?

Bad Behaviour - Jedward

Ny profil

Skrivit en ny profil om mig själv, bara till att klicka på mitt namn "Evelina Nilsson"! Läs om ni orkar... Den är lååång... Men ja, det kan ju alltid vara intressant att läsa iallafall, huh? Eller ja, vi säger så.


I don't wanna go, I don't wanna stay, we're going up and down, we're going round and round



Echo - Eric Saade

Päääääärlan!!!!!!

Pär "Pärlan" Ericsson, underbar!

Mjällby må ha spelat dåligt idag men Pärlan var där han skulle vid rätt tidpunkt! Asper var fantastisk i målet och backarna försvarade grymt bra! Örebro kanske hade flest chanser men jag menar, de kom inte riktigt förbi vår backlinje och särskilt inte vår Asper! Och Pärlan, han är där han är, just när han ska! 

2-0 till Mjällby mot Örebro, båda målen av Pärlan och vi ligger nu 10:a i tabellen! Tänk att vi la näst sist för inte alls så länge sedan... Kämpa grabbar!♣

Nu blir det sängen, musik och en bok, borde somna tidigt idag, om jag någonsin lyckas. Somnar med ett leende iallafall!

Godnatt!

Vårt succélån!


Halvtid

1-0 till Mjällby i halvtid! Pärlan! Dock otroligt dåligt och slarvigt spel, det finns mycket att jobba på! Örebro har absolut överlägset boll och målchanser men deras målchanser är inte jättevassa, de får inte till det sista. Bra för MAIF såklart.

Nu gör vi en bra andra halvlek!


Snart dags för match!

Går runt och svär och spottar, f*n vad Telia är kasst! Ska bara köpa en enda liten fotbollsmatch, ÖSK-MAIF, men neeej, jag får inte fram Pay-Per-View menyn och så måste man starta om hela skiten! Vilket gör att hela digitalboxen måste laddas vilket tar en evighet. Nej, jag är inte ett stort fan av Telia.

Hoppas att humöret blir bättre om ca en kvart när matchen börjar, MAIF mot 3 nya härliga poäng! Skulle tippa på att resultatet blir 3-0 eller 3-1 till Mjällby och att Pärlan, Eken och Löken gör ett varsitt mål!

Matchen köpt nu iallafall, höll på att bli riktigt förbannad...

Heja MAIF!


Nu - sova

Ledsen för att jag inte har uppdaterat som jag i princip lovade. Men hotellet hade inget internet och jag hann inte uppdatera när jag var hos mormor och morfar natten mellan fredag-lördag, eller jo, men det var bara KFF-MAIF jag hann skriva om. Tar ju en tid att ladda upp bilderna...

Berättar mer om Liseberg imorgon tror jag (om jag inte somnar direkt när jag kommer hem) för nu måste jag sova, ska bara föna håret (vilket tar en evighet) och borsta tänderna först! 

Ciao!

Förresten... Vissa folk är bara sjuka i huvudet, eller hur?



Somnar jag inte i tid som jag inte brukar får jag försöka söva mig själv med musik i öronen eller en av de tre böckerna jag lånade från biblioteket i fredags, Darlah, 172 Timmar På Månen.


KFF-MAIF

Kalmar FF-Mjällby AIF
0-3 (0-0)

Målen:
David Löfquist (straff)
Patrick Osiako
Pär Ericsson



Tre mål på fyra minuter och 18 sekunder!
Det var helt galet. Ingen hade kunnat tro det innan Pärlan blev fälld och Löken skulle lägga straffen. Efter det så bara rullade det på... Kalmar dominerade dock matchen måste jag erkänna, inte överlägset men visst. Men i slutminuterna var det bara Mjällby. Läggas till ska Lökens skott i ribban, jag var nog inte den enda som nästan var bombsäker på att den skulle gå in!

Laguppställning:
Mattias Asper -Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Joachim Lantz, William Leandersson - Johan Svensson, Patrick Osiako, Tobias Grahn, Pavel Zavadil - Marcus Ekenberg, David Löfquist
(Kan vara något småfel i laguppställningen, kom inte riktigt ihåg och orkar inte leta upp den. Iallfall så minns jag att Anton Dahlström, Pär Ericsson och Daniel Nicklasson var inhoppare, och de gjorde det bra!)


En vacker syn som jag dock inte fick foto på var när Sillastrybarna anlände till Guldfågeln Arena. Det var ganska coolt när det kommer ett gulsvart tåg som hoppar och sjunger. Förresten, bästa sången; "Vad fan är Guldfågeln? Vad fan är Guldfågeln? Vad fan är Guldfåååågeeeln? För vi har Lagerbergs! För vi har Lagerbergs! För vi har Lagerbergs!"(melodi - studentsången "för vi har tagit studenten"), den passade så otroligt bra! Nej men trots det lite skrattframkallande namnet på arenan så var den riktigt fin!



Går inte så bra att ta foto på arenor med teleobjektiv dock... Tyvärr. 11 999 (Eller så var det 10 999...) på läktaren!
Storleken på Kalmar-klacken var inte den största jag sett... Lägg märke till en av banderollerna; "Jesus Lantz, en av oss". Joachim Lantz blev såklart hyllad! Och även Bagarn lite med såklart, men han har ju blivit hyllad innan. Lantz & Bagarn - mittbackspar när Kalmar vann SM-guld 2008. Nu mittbackspar i Mjällby!


Wille sköter som vanligt inkasten bra
Och Asper vaktar buren magnifikt!
Pavel får ta hand om många frisparkar och hörnor, kanske inte lika vassa som 2005 men absolut inte de sämsta heller
Ack så nära Jocke!
F*N!
Dala, riktigt bra!
Och så var det äntligen dags för Pär "Pärlan" Ericsson att göra sin debut i Mjällbys A-lag! Tillgänglig från och med den dag denna match spelades! Lånet från IFK Göteborg blev succé! Pressade genast jättemycket och det syntes att han var bra! Med nummer 18 på ryggen.


Erkänn att han är ganska lik Zlatan...?
Och Pärlan sliter sig in i straffområdet och blir fälld/dragen i hela kroppen (haha)! Straff till Mjällby!
Också Ekenberg fick sig en smäll i huvudet, ajajaj... Ett tag såg det riktigt illa ut, såg ut som om Löken försökte skaka liv i honom eller något, precis som om han var medvetslös. Usch.
På de två följande foton kom fokuset helt fel, men jaja.
Löken ska lägga straffen (Ekenberg blev ju skadad och utbytt).
Hjärtat dunkade... Nervositet på hög nivå.
MAUL KAA! 1-0 till Mjällby!


Bara ca 2 minuter senare sätter Osiako dit 2-0 till Mjällby! (Dock blev det bara något foto på en massa hoppande Sillastrybare, rättare sagt, bakhuvuden på dem.

1 minut senare. Debutanten Pärlan sätter 3-0 till Mjällby, oerhört skönt! Explosion av glädje och lättnad!
Lätt ett av mina favoritfoton här nedanför... Det beskriver så mycket underbara känslor!
SEGERN ÄR VÅR!


Lägg märke till att Patrick Osiako kramas med Abiola Dauda, goda vänner vad jag vet!
VÅGEN! Vi älskar Mjällby och Mjällby älskar oss!


Även den misslyckade bilder kan bli lyckad på ett sätt...


Det var alla bilder jag hade att bjuda på! Har inga bilder från MAIF-MFF eller MAIF-FCS då jag tyvärr inte närvarade vid någon av matcherna. Får försöka fotografera mycket nästa hemmamatch som är den 10:e september, grymt lång tid kvar...

HEJA MAIF!

Och så bär det av till västkusten igen

Denna gången dock bara för ett besök på Liseberg! Absolut inte mig emot, jag totalt älskar Liseberg! Har nog varit där säkert 12-13 gånger minst, hehe! Förra året var jag tyvärr inte där så ska bli roligt att äntligen få komma dit och åka ihjäl mig i karusellerna, snurr som berg- och dalbana. Balder, Lisebergsbanan, Kållerado, Flumride, Spinrock (som jag dock aldrig åkt på Liseberg, bara Killebom), Slänggungan, Jukebox, you name it! För att inte glömma Farfars Bilar! Haha nej, det blir det nog inte! Dock så försöker familjen tvinga på mig en tur i Kanonen... Men jag vet absolut inte om jag vågar det.

Måste bestämma mig senast idag om jag vill vara med i JSM eller inte... Har absolut ingen aning. Som med allt annat.

Skolan idag var väl sådär. Hade matteprov idag, gick nästan lite för lätt, inte mig emot såklart, hoppas på alla rätt! Vill absolut ha MVG när jag har VG+ och är så nära MVG. Likadant i svenska. 

Nu måste jag packa inför helgen känner jag. Datorn hänger med och jag försöker så gott som jag kan återgå till normalt bloggtempo. Ska försöka få upp bilder från matchen KFF-MAIF idag, var ju riktigt länge sen den matchen spelades... Suck på mig.



Tillbaka till det vanliga...

Skolan började idag. Jag var inte överlycklig av att stiga upp kl 6.15 på morgonen men det funkade faktiskt hyfsat ändå. 

Det värsta är att stresshuvudvärken som jag hade i slutet av 8:an kom tillbaka idag. Det dunkar hela tiden i nedre delen av pannan i mitten, grymt jobbigt. Jag vet redan nu att årskurs 9 kommer bli jobbig för mig. Så mycket val som ska göras som kan avgöra ens framtid. Jag har ingen aning om vad jag vill bli eller läsa! 

Det känns inte som om man går i 9:an... Jag känner mig fortfarande inte som den äldsta årskursen på skolan. Kan inte förstå att jag är inne på mitt 4:e och sista år på Bokelundsskolan! Såg förresten några stycken forna 9:or idag... Cyklandes eller gåendes från sin nya skola. På ett sätt så saknar man dem redan lite. På ett sätt, ett sätt som inte går att förklara.

Just nu har jag lite småpanik, hittar inte min väska som jag hade med mig till Boda Borg. Den ligger inte kvar i Johans bil men jag hittar inte den i vår bil eller hemma heller. Där i ligger idrottskläder och jag ska naturligtvis ha idrott imorgon (idag om man ska vara petig). Har visserligen både andra byxor och tröjor men jag saknar skor och sport-bh! Skor kan jag nog vara utan förstås, vi ska nog bara vara nere i gymmet imorgon ändå så. Det löser väl sig.

Övrigt om skolan är väl att vi har fått en ny engelskalärare (igen! Denna engelskaläraren är spansk... Det märks). Vi har bytt engelskalärare varje år på Bokelund nu! Denna gången var det för att vår gamla engelskalärare, "PeC" har flyttat sig. Som en i klassen beskrev det ungefär, "Först går hon och gifter sig och sen så flyttar hon! Hur mycket mer ska hon svika mig!?". Haha, ja, det är nya 9c det... Annars så har en elev i vår klass, Hassan, flyttat han också. Han stannade ett halvår, tjoho! Nej men det var nog bestämt att han skulle flytta, hörde det i vintras av hans kusin som jag känner. 

Sen någon gång så ska en som heter Thomas börja i vår klass också, vet dock inte när det var. Alltså, han går ju i vår klass men är bara på engelskalektionerna just nu vad jag vet. Vi har ju inte haft så många lektioner idag direkt. Vi hade svenska, engelska och "idrott". 

Får skärpa mig med bloggningen nu... Har ju tusen bilder att lägga upp känns det som. Fotboll, bilder från semestern, nya kläder... Sälar!

Men jag går till sängs nu då jag är riktigt trött! Goodnight.

Förresten, matchen mellan Dinamo Zagreb-Malmö FF slutade 4-1. Mer än rättvist, Dinamo Zagreb var överlägsna.

När orken tar slut, när det brister helt...

... Är du min räddare♥

Men jag är rädd att det inte längre. Snart orkar jag inte mer.

Jag har så många problem, som egentligen nog inte är någonting, men på mig så gör det så fruktansvärt ont. Aldrig känner jag mig helt frisk, det finns aldrig någon gång då jag inte har ont någonstans i kroppen, alltid är det något som känns fel. Vare sig det är fysiskt eller psykiskt.

Snart orkar jag inte mer, varken fysiskt eller psykiskt. Känner hur bara kroppen sakta bryts ner... Nu när jag har varit "deprimerad" i över en månad så måste jag erkänna att jag faktiskt har gått ner 1 kilo. Inte mycket men ändå. Sen att jag vill gå ner i vikt och bli smalare (trots att folk säger att jag är smal...) är ju en annan sak. Jag har så konstiga matvanor... Helt plötsligt så äter jag jättemycket och i nästa dag äter jag ingenting. Och en kort period hade jag att jag spydde på kvällen, med vilje. Men det har jag dock slutat med, nu är jag bara nära...

Jag har haft en grymt jobbig månad, hela juli och en liten del av augusti har varit en hel plåga för mig. Att det är en person som "lämnade" mig, det bröt ner mig helt. För den personen betyder så grymt mycket. Jag älskar den personen med hela mitt hjärta♥ Och en dag, förhoppnings snart, så kommer jag vara helt lycklig med denna personen. En dag är det bara den personen och jag, bara vi två, tillsammans. På riktigt.

Och snart, om bara några dagar, börjar skolan igen. Visst, träffa kompisar... De få kompisar jag har. Jag är faktiskt osäker på vilka som är mina kompisar. Jag vet en - Evelina. Hon sviker mig inte, det vet jag bara. Kan inte förstå hur vi kunde vara ovänner i över ett år... Nej, jag ska inte peka ut vilka personer som är mina vänner eller inte men hon känns som den ärligaste. Att jag sen har en bra vän som bor i Holland är ju en sak. Men visst, det känns väl ganska bra att ha en sådan vän också.

Det jag lever på just nu är musiken. Ååh, jag önskar att jag kunde sjunga. Det är något av det bästa jag vet, jag sjunger i mina drömmar, allt från stora scener till galor på skolan. Jag föreställer mig musikvideor i mitt huvud. Helt sjukt kanske eller något helt normalt helt enkelt. Frågan är - är det min önskedröm? Att bli en artist (fast det är omöjligt)? Nej, jag tror ändå inte det.

Jo, jag lever ju på fotbollen också för den delen. Igår kväll så pratade jag i telefon med den speciella personen. Jag grät, det måste jag erkänna, jag grät något frukansvärt. I gråten förklarade jag hur dåligt jag faktiskt mådde, hur jag inte trivs med någonting i livet. Det finns bara en sak och ett ställe där jag mår bra. Ja, Strandvallen. När jag är där och får se mitt älskade Mjällby AIF spela fotboll, då mår jag bra. Då finns det ingenting som kan förstöra det. Särskilt inte nu när de har börjat vinna igen. Jag mår så fruktansvärt bra på fotbollen. Men annars finns det ingenstans jag mår bra. 

Men som jag har sagt, det finns räddare i nöden. Visst finns det det. Men ändå mår jag aldrig helt bra. Det är aldrig "toppen". 

Att brytas ner på både fysiskt och psykiskt sätt känns inte bra. Först och främst att jag äter så konstigt, det är jag orolig för. Och att jag skulle lida av depression av något slag. En dag vet jag att det kommer brista. En dag kommer jag bara att gråta, skita i att alla ser, jag kommer forsätta. Jag gjorde det igår kväll, och nu... Fast nu är det nog mest för att jag lyssnar på sorgliga låtar. Det påverkar såklart.

Jag vet allvarligt vad jag ska göra. Det känns bara som om världen gör allt för att gå emot mig, alla lögnare jag råkar ut för, all kärlek jag inte får på riktigt. Hur gör man för att bli lycklig?

Den som har läst hela det här inlägget är otroligt tålmodig. Precis som jag inte är. Tyvärr. 

Och den som läser detta ska få slippa göra det mer nu. För jag orkar inte mer. 

Nu ska jag drunkna in i musiken, drömma mig bort till den jag älskar mest i hela världen och hoppas att drömmarna slår in. Men som jag har som ett litet favoritcitat från en låt - We are the young, we are the strong!♣



Home sweet home

Jag är ÄNTLIGEN hemma. Jag säger då det - husvagnslivet är absolut inte det bästa jag vet.
Det är skönt att vara hemma igen kan jag säga. Just nu sitter jag i min underbara säng (tyvärr utan sällskap... Mög) och längtar tills jag somnar. Dock så tänker jag inte lägga mig ändå ännu bara för att jag väntar och väntar... Jag är faktiskt ganska glad igen. Inte lycklig, inte i närheten, men gladare än på länge. Yes, jag pratar med honom igen.. Men kan inte avslöja för mycket, det kan möjligtvis hända saker då.

Jag sitter i ett par gulsvarta fotbollsstrumpor kan jag ju också nämna. Även benskydd och shorts är på men rätt tröja har jag tyvärr inte! Annars ser jag nästan ut som en fotbollsspelare. Fotbollsskorna har också suttit på och jag har hoppat runt med en boll. Het i mina (brors) fotbollsstrumpor, åhja!

Min hund trampade nyss ner i mina gympaskor, ska man knyta fast dem åt henne eller...? Nää.

Massa bilder från semestern har jag och från KFF-MAIF förstås. Skrivet något ytterst lite om MAIF-MFF då jag bara såg andra halvlek (det mobila bredbandet hade inte stark mottagning nog för att spela upp matchen på campingen så vi körde iväg en bit och då funkade det!)
Men det blir en annan dag. Ska snart gå och lägga mig, ska vara hos Johan halv 11 imorgon, ska åka till Boda Borg och vara där med skytteungdomar från Blekinge, skoj får vi hoppas! Tror det blir bra faktiskt!
Och förresten... Vad kan man annars berätta. Den 6 augusti fyllde jag 15 år, bror 12 år och min syssling David "Löken" Löfquist 25 år! Hipp hurra för oss!

Vi hörs, ciao.

Moestafa El Kabir

Moestafa El Kabir, #88, alltid finns du i våra Mjällbyhjärtan!

Lycka till i Cagliaris premiärmatch emot Milan!

Musse VS Zlatan

Moestafa "Musse" El Kabir


Lika som bär?

Pär "Pärlan" Ericsson?                                              Zlatan Ibrahimovic?

Jag och Robby, min nya kompis

Jag har en ny kompis, han heter Robby. Han är en säl. Ett gosedjur.

Idag har jag fått en stor förtjusning i sälar för jag har nämligen varit på sälsafari idag! Med mest rädsla för att bli sjösjuk och att inte få se några sälar så steg jag ut på båten. Men oj, sälar fick vi minsann se! De la där alla på några stenar (stora stenar såklart) och stirrade på människorna, kollade in i kamerorna. Det såg så chill ut. Har massa foton som jag ska visa men väntar med det tills jag kommer hem tror jag eftersom internetet som ssagt är megatrögt.
Efter sälsafarin var vi på något som heter Havets Hus, där gick man runt bland akvarier, fullt med fiskar och sådant som lever här i vattnen i närheten! Ganska kul att kolla på faktiskt , tog massa bilder där också, fast svårt att ta bilder så fick inte så jättebra tyvärr men men!
Coolt var det iallafall.

Ja, just det, Robby ja, jag köpte honom i souvenirbutiken! Han är megasöt och jag har bilder på honom också såklart som ni får se... Någon gång.
Födelsedag imorgon... Kunde ju varit lyckligare på min 15-års dag.

Röd som en kräfta

Aldrig har jag varit så här röd som jag är idag. Bara för att bevisa det så funderar jag på att ta ett foto och visa bara för att. Kanske, kanske inte. Nu kliar brännan som in i, smart som jag är har inte använt solkräm och då har jag alltså varit ute och klättrat på "berg", badat i salt vatten (är ju så mycket salt i vattnet här på västkusten så att det svider på benen!) och solat. En riktigt stekdag.

Imorgon ska det tydligen bli regn, tråkigt, kan jag ju inte bättra på den underbart röda färgen jag har ovanför brösten, låren och axlarna, för det är såklart bara där jag har blivit röd!
Och i övermorgon hoppas jag på bra väder för då blir jag hela 15 år! Herregud, jag börjar bli en kärring här, höhö. Nej, att fylla 15 är väl bra antar jag, känns väldigt mycket äldre än 14 år faktiskt. 14 låter så pluttigt medans 15 låter iallafall en aning äldre och bättre. Sen enligt vissa är jag ju redan mogen och speciell för min ålder (mina föräldrar är inte inräknade bland de som tycker det, hehehe) så det är väl bra!
Som sagt... Jag är röd.

Och grymt trött, så godnatt!

Westcoast

Woulie boulie.

Har förflyttat oss till en camping vid Lysekil nu. En camping som ser ut att vara bra och fin av det jag har sett än så länge. Har precis fikat lite kakor och så och dessutom hittat räkor i kylen vilket gjorde mig så där superdupersugen på räkor, kräftor och sådant. Fast det har jag faktiskt varit sedan igår också, hehe. Nu när man är i Bohuslän så är det väl fisk och skaldjur som är den klassiska maten här på västkusten. Just nu skiner solen starkt och det är vaaarmt ute men nyss så regnade det, typiskt svensk sommar. Det enda som stör mig just nu med denna campingen är att jag har ingen mottagning alls på mobilen, det är faktiskt ganska störigt när också det mobila bredbandet är väldigt trögt. Jag måste nog skärpa mig lite med att hålla mig ifrån tekniken för en gångs skull, hehe (never).
Annars har jag det väldigt tråkigt här faktiskt. I både bilen och husvagnen bråkas det nästan hela tiden, jobbigt. Men men, det är väl typiskt vår familj, särskilt på husvagnssemester, INGEN kommer överens med NÅGON. Jag är inte så jätteförtjust i husvagnssemester, iallafall inte med familjen. Synd att säga så men det är så. Allt ska ju inte vara perfekt heller men det är inget i min värld just nu. Det ska väl lösa sig hoppas jag.

Nu ska vi nog gå och kolla lite på campingen, gå till vattnet och se hur badplatsen ser ut, jag kommer inte bada, har inte varit badsugen på hela sommaren, lite konstigt. Men kommer säkert bada fötterna eller något. Äsch, vattnet är nog ändå skitkallt.
Nu slutade solen skina... Hurra.

Ciao.

Nu har det lossnat

3-0 till Mjällby borta mot Kalmar. Alla målen inom 3 minuter och 18 sekunder. Jag var på plats och Gud vad det var underbart när de gjorde de där 3 målen! Att få stå mitt i bland Sillastrybarna och bara få skrika och klappa ut sin glädje ordentligt (för en gångs skull) var helt underbart även om det inte var den fotoplatsen men det var faktiskt 1-2 foton jag fick som jag bara älskar fullständigt.
Annars finns det en sak jag måste klaga på. Och det är hur de tar ut laget. Det tar emot och säga men... JAG VILL INTE HA PATRICK OSIAKO I STARTELVAN ELLER MJÄLLBY ÖVERHUVUDTAGET! Han är definitivt Mjällbys sämsta spelare. Han vill ju inte ens spela kvar i Mjällby! Ta då in de yngre spelarna som faktiskt vill spela och faktiskt spelar bättre. Men nu är det ju så här att Osiako gjorde 2-0 men... Han är inte bra, han är riktigt dålig. Saktar ner hela spelet, dribblar på stället hur länge som helst så att moståndarlaget tar bollen ifrån honom, passar fel... Jag vill inte se honom spela i Mjällby.

Nu skriver jag ju nästan allt om matchen här, är ju mening att det ska finnas i inlägget om KFF-MAIF senare... Hehehe, nu får jag hålla mitt skrivande om matchen still här.
Just nu sitter jag i bilen, antagligen på väg till Bohuslän eller något. Skulle ju ha åkt dit från början men tog en omväg förbi Kalmar, hehe.
Lite inhandlande av kläder blev det också i Kalmar, får väl fota det någon dag. Så trögt internet jag har bara, är ju mobilt bredband, inte snabbt alls. Tar ju så lång tid att tex ladda upp bilder, så får nog ladda upp bilder från matchen en annan dag, när jag har kommit hem (två veckor nästan!!!) eller något, annars kommer jag bli förbannad och slå ihjäl min dator när det går så sakta.
Well well, nu ska jag nog kolla på film på datorn tills jag blir åksjuk, hehehe. Har redan börjat bli det lite av att sitta och stirra ner i datorn som ligger i knät.
Tusen miljoner kramar vill jag ge dig. OBOY!

Hörs!

RSS 2.0