Hej...

Nej, jag dog inte i Danmark eller något när jag var hemma hos älsklingen. Färjan sjönk inte heller och tåget krockade inte.

Jag har bara inte haft någon ork eller lust till att skriva här. Nu var det en månad och en dag sen så får väl bli skärpning (hahaha, lycka till Evelina, lycka till...)

Och eftersom jag även idag är skittrött (ni kommer snart förstå varför) så blir bara detta någon slags sammanfattning av det som har hänt under den här månaden. Och eftersom det är en del så blir väl detta ganska långt ändå... *suck*

Tjaa, vi börjar väl med att jag var i Danmark då, hemma hos älsklingen. Vi gjorde allt möjligt! Kollade på två filmer på datorn, bio, åt italiensk glass och milkshake, gick promenader i staden men framförallt; mös en massa!

Min dator gick sönder veckan efter. Den är fortfarande på lagning, har varit i tre veckor nu. Tryckskada på skärmen och söndrig högerpil, aj aj aj... Lånar en kompis dator (som är bättre än min, höhö...)!

Sen... Hmm... Vi har haft spexfoto! Jag var självklart utklädd till en Mjällbyspelare (vad hade ni väntat av mig?)! 

Sen var det denna veckan som det har hänt många saker! 

Måndag: Städning av skåp

Tisdag: Aktivitetsdag! Bågskytte, skojsigt! Träffade faktiskt så mitt i mitten du kan komma en gång och sköt även ner en snusdosa! Flyttade även på en ballong...

Onsdag: Sista klassens dag med 9c! Bad och grillning på Hälleviksbadet, skoj! 

Torsdag: Vett- och etikettlektioner med klassen och finlunch med alla 9:or. Alla skulle även ha bordsherre/bordsdam och jag fick nog den bordsherren i klassen som kan bete sig mest som en gentleman, nice! God mat var det också, varmrökt lax och nypotatis med god sås! Även efterätt blev det, noisette.

Fredag: Ja... Sista skolavslutningen på Bokelundsskolan, sista dagen i 9:an, sista dagen med alla i klassen och ja... Sista dagen i grundskolan. Det känns. Men även positiva händelser på avslutningen! Fick en bok som tack från likabehandlingsteamet och från skolan fick jag ett stipendium på 500 kr för goda skolinsatser (bra betyg alltså)! Betygen slutade på MVG i engelska, matte, spanska och musik och resten av alla ämnena blev VG, så 275 poäng till sökningen av gymnasiet! Höjde mig med 40 poäng från förra terminen, nöjd! 

Denna helgen var det även så att pappa hade planerat en överraskning åt alla i familjen. Så ja... På fredagen sov jag helt plötsligt på ett nattåg på väg till Berlin! Hela dagen igår traskade vi runt i Tysklands huvudstad. Och nu inatt så var det nattåget hem igen. Nu är man alltså lagom trött i hela kroppen (menas dödstrött) och har även lite ont. Men men, Berlin var väl en ganska intressant stad! 

Glömde mina basketkängor på tåget som körde oss till Tyskland... Ååh, jag saknar dem!

Och nu sitter min älskade på färjan på väg till Sverige och är framme här senare ikväll, yaaay! Ska bli så skönt att få hålla om och kyssa honom igen! Och inte sova ensam i sängen längre, underbart ♥

Det var väl allt. Nu är jag sjukt trött och hungrig och tänkte göra något åt det.

Ciao.

RSS 2.0