iPhone eller inte?

Jag har alltid varit en sådan person som är så här "holy shit amazing" över iPhones. Aldrig riktigt tyckt att de verkar vara så här helt fantastiska som vissa kan påstå då och då.

Nu kanske jag inte ska överdriva men ändå. 

Men nu snurrar tankarna i huvudet om jag ska skaffa mig en ändå. Jag tycker om min mobil, en xperia x8. Eller rättare sagt - jag tyckte om den. Sedan började den cpa sig och den är ganska konstig av sig. Tex att laddaren måste vara i en viss vinkel för att fungera är ju ganska dumt. Och att mobilen helt plötsligt kan stänga av sig då och då. Den har inte gjort det på ett tag nu men det var inte längesen den stängde av sig minst 5 gånger om dagen. 

Dessutom är batteriet mycket utslitet, fast det är ju mitt egna fel förstås.

Jag kommer inte på någon annan mobil jag vill skaffa egentligen och dessutom finns det ett superbra erbjudande på iPhone så ja... Antagligen blir det en sådan.

Man hör ju mycket blandade kommentarer om iPhones. Men sen kan man ju tänka på det som mamma har sagt - de som säger att iPhones är dåliga, har de själv haft en? Något att tänka på.

På tal om att tänka på... Gud vad mycket jag har att tänka på. Detta är bara en liten grej i hela livet att tänka på.

Men... iPhone eller inte? Det är en fråga just nu som snurrar runt i mitt huvud!

En iPhone 3 var det då jag tänkte mig, by the way.


En sen "morgon"

Vaknade och kollade på klockan och fick värsta chocken när det stod 15.45.

Det var inte direkt meningen att jag skulle sova så länge... En sömn fylld med mardrömmar och kallsvettningar, inte den bästa natten, morgonen, förmiddagen och eftermiddagen jag har haft. 

Nu kollar jag på tv och har precis ätit lite av det som man kan kalla för "frukost", hoho. Blir träning snart, om 45 minuter ungefär. Ska nog träna på att skjuta 10 skott, pausa, ställa mig och skjuta 10 skott igen osv. Ska hitta rätt skjutställning hela tiden så att säga. Vi får väl se hur det går. Sen är det väl också dags att bestämma om jag ska köpa skyttebyxorna eller inte, måste bara få ett pris först också. Är ju riktigt fina byxor, ett par Sauer och de är knappt/aldrig använda, så de lär ju kosta en hel del kan jag tänka mig. 

Nu ska jag göra mig iordning och sådant. Kan ju inte åka med värsta "morgonfrisyren" till skyttet direkt... Eller någonstans överhuvudtaget.

Ciao.

MAIF-HBK

Mjällby AIF-Halmstad BK
2-0 (2-0)

Målskyttar:
Mjällby - Marcus Ekenberg, David Löfquist



Varningar:
Mjällby - Tobias Grahn

Startelva:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Pavel Zavadil (Daniel Nicklasson), Tobias Grahn (Patrick Osiako), Daniel Nilsson, David Löfquist - Erton Fejzullahu (Pär Eriksson), Marcus Ekenberg


En bra avslutning! Iallafall om man ser till resultatet. Man kan säga att Mjällby gjorde vad de behövde göra och avgjorde matchen i första halvlek, inte något mer. De spelade inte lysande, men helt okej. Mot Halmstad krävdes inget mer denna dag. 

Finns egentligen inte mer att säga om matchen. Vill väl utmärka Pavel Zavadil kanske, tyckte han gjorde en jättebra match! Många har ju klagat på honom hela säsongen för att han inte har levt upp till ens förväntningar... Men samtidigt, man kan inte förvänta sig de där 2005-frisparkarna, det var ju faktiskt 6 år sen! Men jag tycker iallafall att han har gjort en bra säsong!

Det var domaren Martin Ingvarsson sista match kan ju också tilläggas. Det syntes när han blåste av matchen, han kollade rakt upp i himlen, kan nästan gissa att någon tår fanns i ögat också. Trots att jag inte tycker om domare kan jag ändå tacka Martin Ingvarsson för hans domartid och gratulera honom till att han fick ge hans sista varning till Tobias Grahn (förvånande, nej)! 

Härlig sol innan och under första halvlek. Tyvärr nu när vi har gått in på hösten så försvinner den ganska snabbt och det blev snabbt kallt och mörkt, vilket också gjorde bilderna sämre tyvärr. Men på ett sätt gillar jag det, för när man går ifrån Strandvallen och tittar bak så ser det oerhört häftigt ut. Precis som mot Åtvidaberg förra året i sista matchen! Vårt kära Strandvallen som behöver en massa förändringar på grund av SvFF:s helt orimliga krav för småklubbarna... 

SvFF - fotbollsmördare! 

Och så blir det säsongens sista bilder! Enjoy *bugar*!


Den här matchen så hämtade Evelina ut sin nya Mjällbytröja! Så nu är vi en "Nilsson" och en "Zavadil", fint!


Varsågod!


Sista matchen man såg Osiako antar jag! Önskar Osiako all lycka i framtiden! (Trots att jag inte är ett så stort fan...)



Sista matchen för Bagarn?


Och Löken är väl ute efter en proffskarriär antar jag, han har utvecklast något enormt!


Kanske även Tobbes sista match i Mjällbytröjan... Han är väl en bråkstake och kanske inte så bra varje match men själv tycker jag att Mjällby behöver en sådan person i laget. Det är faktiskt bra på ett sätt, att visa den där kaxiga attityden ibland!


Tack för allt Martin Ingvarsson!


MAUL KAA!


MAUL KAA! 2-0 till de gulsvarta!


MIN BOLL!


Erton ut - Pärlan in


Antagligen sista matchen för Pärlan i Mjällbytröjan... Men jag hoppas verkligen att Mjällby kan köpa loss till honom, jag tycker verkligen om Pärlan!

Och han kom till oss, och han frälste oss, Pärlan Eriksson!


Tobbe ut - Osiako in


Tyvärr räddade Halmstad precis vid mållinjen här, symd!


Om man ser förbi Osiako, Pavel ut - Nicke in


Ingen kan slå vårt gulsvarta gäng!


Jag vet att Mjällby älskar Pärlan och tror även bestämt att Pärlan älskar Mjällby! Det syns ganska tydligt faktiskt, det gillar vi! Snälla Pärlan, stanna hos oss! (Och Bagarn, Löken och Grahn också snälla!)


Utanför Strandvallen när det är mörkt, coolt!


Och så var då säsongen 2011 över. Vi har gått igenom det som folk kallar "det svåra andra året" och vi har till slut klarat det. Det såg inte så ljust ut i våras men nu på hösten släppte det ordentligt och det slutade med en 10:onde plats i tabellen och faktiskt bara 3 poäng sämre än förra året som ansågs som en "succésäsong"! Det är inte illa för ett smålag!

Mjällby har visat att de kan vända på steken och att de faktiskt hör hemma i Allsvenskan. I våras så spelade de i princip lika bra fotboll som topplagen, bara att de inte fick in bollarna. I höst har det varit tvärtom - de har inte spelat särskilt bra och fin fotboll, men målen har trillat in och det är ju faktiskt trots allt det som räknas i fotbollen. Fint spel är väl såklart inte en nackdel heller.

Någon gång ska det vara tufft också, det går inte alltid som en dans på rosor. Och i år har det helt enkelt inte gjort det.

Men personligen tycker jag att Mjällby ändå ska vara nöjda med säsongen, för de lyckades faktiskt till slut resa sig och klara sig kvar i Allsvenskan, vilket ändå var ett rimligt mål? 

Nu siktar vi på att på riktigt allvar etablera oss i Allsvenskan och en ny, fin säsong år 2012! 

HEJA MAIF! I med och motgång, förevigt och alltid ♥




Kval till Allsvenskan, 2:a omgången

Återigen dags för ett möte mellan Syrianska och Ängelholm, denna gång för Syrianska.

Förra kvalomgången slutade 2-1 till fördel Ängelholm och jag hoppas att det förblir så. Syrianska är dock svåra på deras hemmaplan men hoppas att Ängelholm fixar det! 

Snart har en halvlek gått och det står 0-0.

Bilderna och sådant från MAIF-HBK ska jag verkligen försöka fixa idag. Behöver bara information och varningar, startelva osv. Lite dåligt av mig att det har redan gått en vecka sen matchen och jag inte har fixat det ännu. Men jag antar att skolan går före.

Tidigare idag har jag varit på brunch med mammas släkt (alltså mormor och morfar, mostrar och deras familjer) i Kristianstad Arena. Jag har aldrig varit där förut och måste säga att jag är imponerad av bygget. Måste dit och kolla på handboll någon dag! Och så måste jag se ishockey, SIK, i Sölveshov också! 

Syrianska har gjort två riktiga fulingar på ett par minuter nu, en av dem skulle gett rött kort men domaren såg det inte... Såklart.

Ska återgå till de minuter som återstår av första halvlek och sedan ta mig något att äta.

Ciao.

Confused

Livet är bara förvirrande.

Men livet ska väl inte vara lätt alltid. Men det har det inte varit på ett tag heller. 

Jag minns den bästa tiden i mitt liv som jag kan komma på just nu... Detta året, i maj, ååh vilken underbar tid! Ett tårfyllt leende sprids över mina läppar när jag tänker på det! Wonderful times.

Men det kanske blir bäst så här för tillfället. För jag behöver koncentrera mig på annat, definitivt. Life goes on! Typ iallafall.

Dagen har bestått av tv-spel, lite gråt, förbannadhet (inte ett ord, men ni fattar), ursäkter, lättnad och många fler känslor. Men visst, alla dagar kan inte vara perfekta. Ingen är det nuförtiden. Inne i en svår period i livet just nu men hoppas att det löser sig!

Ligger och längtar efter ett mopedkörkort nu... Det blir teoridag på onsdag och uppkörning på torsdag, hoppas verkligen jag klarar det! Känner att jag vill ha det nu, skulle varit skönt med en runda någonstans för att lätta på tankarna... Hällevik och ett besök på vackra Strandvallen hade varit underbart. 

Nu ska jag spela lite vinter-OS och vinna lite medaljer! 

Ciao.

Höstlov!

Äntligen höstlov!

Är så grymt skoltrött nu så det visslar om det så oerhört skönt med lov! 

Igår la jag som sagt på spikmattan så inget blev direkt skrivet eller sagt.

Idag la jag mig på spikmattan när jag kom hem, la väl där en halvtimme eller något och lyckades somna... När jag vaknar och reser mig svider hela ryggen, inte skönt på något sätt! Kunde knappt dra på mig tröjan så ont som det gjorde, usch. 

Kan ju säga att jag slog mitt personliga rekord igår på skyttet! I stående luft då såklart, inget annat. Testade ett par nya byxor jag kanske ska köpa och de fungerade bra, lite ovanligt och stelt var det bara. Men de verkade ju funka bra iallafall! Sköt först en 20 serie, gick verkligen bra fram tills det nästa sista skottet - en 6:a och Gud vad sur jag blev. Hade iallafall vett på sista skottet och resultatet blev 182, precis samma som mitt personliga rekord var innan. Lite surt där. Bestämde mig för att skjuta en serie till och trots två 8:or blev det 185, alltså slog jag mitt personliga rekord med 3 poäng och det kändes bra! 

Lusten för att söka in till skyttegymnasiet i Sävsjö ökar ju, likaså chanserna att komma in, om det fortsätter så!

Okej skoldag idag. Ingen spanska, gött. Blev istället halloweengala, bra låtar och så men det gick lite i överstyr när de skulle köra en tävling. Alldeles i överstyr, till och med en på scenen blev ganska sur tillslut. 

Snackar med fint folk och kollar på America's Funniest Home Videos, har inte orken eller något att skriva mer om överhuvudtaget.

Ciao.

On the spikmatta

Ont som in i bomben i ryggen så ligger på spikmattan nu och hoppas att det ska hjälpa!

Alltså blir datorn väldigt svår att skriva på i ryggliggande ställning...

Skriver imorgon istället.

Ciao.

Lampor kan vara roliga



Särskilt om man har värsta emoluggen och vågigt hår pga regnet... Höhö.

Boktips

Har läst de här tre böckerna sen en tid tillbaka, iallafall så pass lång tid att jag har fått en påminnelse från biblioteket, hehe.

Tyvärr känner jag att jag inte haft mycket tid att läsa, ganska dumt att låna tre böcker samtidigt kanske... Men alla såg och verkade så bra så kunde inte låta bli! Har ni tänkt på det, att omslaget säger faktiskt en del, tycker att böcker med intressanta omslag (och titlar förstås) alltid är värda att kolla texten på. Sådan är jag iallafall, lockas av sådana enkla knep...

Men böckerna var bra allihopa!

Två av dem kunde vara lite sega men blev bara mer och mer spännande... Den ena av dem, Vad Min Flickvän Inte Vet, hade en alldeles egen och speciell stil och var spännande rakt igenom. 

Ni vill väl inte veta hur det slutar egentligen men kan ju säga så här att en av bokens slut var helt oväntat. Rent ut sagt. Eller ja, hela boken chockerade mig gång på gång så att säga, jag blev riktigt förvånad från ungefär halva boken och framåt av vad som hände.

Här har ni böckerna iallafall, rekommenderas att läsa! Imorgon åker de tillbaka till biblioteket.

När Jag Lät Dig Gå

"Tre år senare...

Det har gått tre år sedan den tragiska olyckan, tre år sedan Mia lämnade Adam.
Nu lever de på olika sidor kontinenten. Mia är hyllad cellist och Adam har slagit igenom som rockstjärna.
Adam får ett dygn ensam i New York. Samma kväll ska Mia ge en konsert. Han smiter in och lyssnar. Efteråt blir han kallad till Mias loge...

Jag vill röra vid henne för att känna att det verkligen är hon, inte bara en av de drömmar jag har haft så många gånger sedan hon försvann, där jag ser henne så tydligt framför mig och just ska kyssa henne, dra henne intill mig innan jag vaknar och hon är borta igen.

Men jag får inte ta i henne. Det är ett privilegium som har återkallats."



Vad Min Flickvän Inte Vet

"LIVET börjar ljusna för Robin. Han är inte längre bara en Murphy, skolans nörd. Han är Sophie Steins pojkvän. Men att vara ett udda par på Cambridge High har sitt pris. Sophie blir totalt utfryst av sina gamla så kallade bästisar, och de kallas för Skönheten och Odjuret.
När Robins bildlärare fixar en plats åt honom i en konstklass på universitetet verkar det som att Robin har hittat en fristad. Här är han inte tönten, utan en väldigt begåvad konstelev. Några av tjejerna verkar till och med gilla honom. Men hur påverkar det hans kärlek till Sophie?"



Darlah, 172 Timmar På Månen

"Allt är inte som du tror i rymden...

"Ser du de här hjulspåren?"
Antoine svarade ja.
"Det är inte våra spår."
"Vad... menar du? Jag förstår inte... de ser ju likadana ut?"
"Nej, ser du linjen i mitten? Ingen av våra bilar har det mönstret."
"Vad är det du försöker säga?" frågade Antoine med darrande röst.
"Jag försöker säga att vi är i fara."

En isande insikt. De svävar verkligen i livsfara. Sedan de landet på månen har märkliga saker inträffat. Oförklarliga saker. Vem, eller snarare vad, är det som vill dem illa? Och allra viktigtast - hur ska de ta sig hem till jorden?

När Antoine från Frankrike, Mia från Norge och Midori från Japan vann NASA:s tävling om en resa till månen, var lyckan total. Ingen hade rest till månen på 40 år och nu skulle tre oerfarna ungdomar få chansen. Vad de inte vet är att anledningen till att det tagit 40 år är att NASA misstänker att det finns en hot på månen, något som måste utforskas. Till det behövs sponsorpengar och mediauppmärksamhet. Ungdomarna har varit NASA:s lockbeten för att få in de nödvändiga pengarna. Men de blev även lockbeten för något annat, något obeskrivligt och mycket, mycket farligt..."



Sover

Jag sover, bara känner det.

Nej, men är riktigt trött. Huvudvärk också, stresshuvudvärk såklart. Har också ont i huvudet (inte huvudvärk) för Anna slog ihop mitt och Evelinas huvud idag, tack för den! Det gör oooont... 

Skolan var väl sådär, som vanligt. Positivt med dagen - vi fick ha Bente i hemkunskap idag, precis som vi hade i 8:an! När hon sa att hon skulle ha oss i hemkunskap, både jag och Emma hoppade omkring, lite väl överglada kanske, hehe. Vi gjorde en omelett, ingen har då berättat för mig att omelett smakar ägg... 

Nu blir det mat för jag är hungrig, logiskt?

Sova... Zzzzz...

Ciao.

ORKAR INTE MER!

Nu går jag snart in i väggen. All denna gymnasieinformation, allt som ska bestämmas, all skit i livet här, jag orkar helt enkelt inte mer...

Vad ska man gå för program om man har så blandade intressen som jag? Fotboll (eller ja, sport), matte (som intressant ämne då), språk och media. Pappa hade ju en intressant grej om journalist, men då blir jag helst sportjournalist/fotograf. Okej, jag skriver ju faktiskt här på bloggen om fotboll och tar bilder och så... Men jag har ett problem - jag vill ha ett välbetalt jobb så att jag kan resa mycket. Vilket man kanske skulle göra som journalist men jag menar resa på riktiga semestrar med framtida familj och så (hoppas jag får den framtiden men en viss någon...) 

Någon som har någon idé?

Iallafall, gymnasieinformation var det ikväll. Egentligen var den för föräldrarna men elever fick komma så vi var 3 stycken från hela 9:an, haha... Det mesta hade vi fått reda på, allt förutom meritpoäng egentligen, hade ingen aning om det. Ännu mer att ta in i sin hjärna, tjoho, precis vad jag har längtat efter.

Nu kollar jag på House, snackar med lite olika folk och saknar en viss någon något oerhört som jag tänker på 24/7. Är skittrött och ont i ögonen (glömde byta linser idag, känns) och ska duscha snart, kommer somna i duschen säkert. Fast så säger jag alltid men jag gör ju klart inte det, hehe. 

Nu ska jag återgå till att kolla på bästa Dr. House.

Ciao.

När jag kollar upp på väggen...

... Ser jag bara gult och svart.

Ofta när jag vaknar upp är det första jag ser en Mjällbyspelare, Pärlan och Musse brukar vara vanligt. Finns knappt något bättre sätt att vakna upp på! Förutom en kärlek (alltså pojkvän, Mjällby är ju också min kärlek såklart)...

Vidare till nutiden.

Sitter i min säng och snackar med lite folk, ska snart dra mig neråt för vi har besök om jag fattat det rätt så får väl hälsa. Får väl vara social utanför datorn också, hehe. Just det man försöker vara ju men nää, det får man inte. Herregud.

I skolan hända väl inte mycket direkt. Sista veckan innan höstlovet iallafall, superskönt! På lovet ska det förhoppningsvis hända roliga grejer! 

Som vanligt kan jag aldrig avsluta inlägg på ett bra sätt, de lyder nästan alltid "Nu ska jag vara social med folk", vilket är sant men uttjatat.

Ciao.


Världens snyggaste kalender!

Inhandlade mig ett klistermärke idag (också ett broderat märke, men till en annan grej)!

På kalendern skulle den och jag är nöjd med hur min kalender ser ut nu iallafall! Snyggaste som jag någonsin haft!

Kuddarna är de bästa också, eller hur?


En kylig kväll men med värmande känslor

Allsvenskan 2011 är härmed avslutad.

För Mjällbys del slutade det med en kylig kväll som dock slutade med en underbar 2-0 seger! Återigen, Eken och Löken som gjorde målen! Eken fick totalt 9 mål denna säsongen och Löken 8.

Halmstad är sedan länge tillbaka redan ute ur Allsvenskan och kunde inte göra något åt det idag. Men jag hoppas faktiskt att jag får se Halmstad i Allsvenskan igen 2013, det behövs mer "bonnalag" som tex just Halmstad och Mjällby i Allsvenskan!

Och med en glädjande känsla men också sorgliga lämnade jag Strandvallen ikväll, skakandes av kyla. Glad för segern men ledsen för att fotbollsåret är slut. Också ledsen över att det kan ha varit sista gången jag såg Pärlan, Löken, Bagarn och Grahn i Mjällbytröjorna... Sorgligt, och jag hoppas verkligen att alla stannar!

Mest ledsen blev jag nog ändå när jag såg Pärlan tacka publiken... Jag vet inte riktigt vad det var men det var något iallafall. Jag tycker verkligen om Pärlan, och jag vet att han tycker om Mjällby. Och när han gör mål - och jag ser glädjen i hans ögon - kan jag inte låta bli att le. Snälla Pärlan, stanna i Mjällby!

Kanske man ska utse årets kanon och kalkon? Vi kör på det.

Kanon:
Mycket svårt val men på något sätt måste jag säga David "Löken" Löfquist. Min kära syssling har utvecklats något enormt tycker jag. Han lär inte stanna i Mjällby länge till, tyvärr...

Kalkon: Inte svårt val på något sätt. Ska man ens behöva skriva det? SvFF - fotbollsmördare! Idioter är vad de är.

Med de här orden säger jag godnatt och jag ska somna med ett tårfyllt leende på läpparna!

MAIF♥



Dramatiken i Superettan

Minst sagt helt kaos och dramatiskt i slutet av matcherna.

Så många chanser, så desperata lag... Det hela slutade som jag ville! Sundsvall förlorade med 2-1 men gick Allsvenskan direkt ändå eftersom Ängelholm, i sista minuten, förlorade mot Hammarby! Hammarby och Jönköping lyckades båda att stanna kvar i Superettan!

Och då hälsar vi alltså välkomna till Allsvenskan, Åtvidaberg och nu även Sundsvall! Det ska bli ett nöje för Mjällby att krossa er.

Kollade nyss på Fångarna På Fortet, finalen idag! "Ankas Toys" vann mot "Småsyskonen", precis som jag ville, nice! Förresten, älska Gunde Svan♥

Sitter nu och sörjer att sista matchen är imorgon... Sedan blir det ungefär 4-5 månader utan fotboll! Hur ska jag klara mig!!!????

Jaja, nu blir det film tror jag eller något, har extremt tråkigt... 

Ciao.

Lite Superettan fotboll

Och nu är rummet finfint och inte så dammigt! Ordentlig dammsugning blev det, satte upp alla möbler på sängen, höhö. De fick plats iallafall, två små bord, en fåtölj med fotpall, en sittkudde och lite smågrejer som stod på bordet. Plus en dator med högtalar, hoho, allt får plats i min säng! 

Vad gör man nu då? Är lite seg i hela kroppen nu så har parkerat mig i soffan framför Superettan fotboll. Jönköping Södra IF-GIF Sundsvall och Ängelholms FF-Hammarby IF. För GIF:s och ÄFF:s del gäller det en direktplats till Allsvenskan. Jag måste säga att jag håller på GIF:arna! För HIF och JSIF gäller det att klara sig ifrån det nedre kvalet och jag vet inte riktigt vad jag tycker där. Jag har ju aldrig gillat Stockholmslag, men just Hammarby är inte det där "värstinglaget" som jag inte tycker om. Så jag hoppas nästan på att de vinner ändå. Jag vet inte riktigt hur det ligger till där nere i bottenstriden så vet inte vad jag ska tycka och tänka! Behöver ju såklart inte tycka något heller.

Halvlek i båda matcherna. Inga mål än så länge.

Jag ska nog spela datorspel, bara för att nu.

Ciao.

Arbetsdag = check

Blev väl ungefär 2 timmars arbete vid det som ska bli den nya luftgevärshallen idag! Det var mest att bära ut en massa skit därifrån, riva väggar (fast det gjorde ju inte jag direkt, hoho) och en massa sådant. En stor förändring har det blivit där idag iallafall! Några arbetsdagar till sen är det klart och skjuta där, tror det blir till vintern om det går som det ska, fint! Men visst kommer man sakna den lilla källaren i Norje Havsgård lite...

Nu när jag har burit ut en massa skit därifrån fick jag sådan lust att städa mitt rum så ja, bäst att passa på nu ju! Det är alltså vad jag sysslar med nu förutom att skriva här på datorn. Blir att starta musik också, lättare då! Om nu inte bror och hans kompis har något emot det, fast ja, det skiter ju jag i såklart.

Vi höres!

Ciao.

Butterfly fly away


TFF-MAIF

Trelleborgs FF-Mjällby AIF
1-2 (1-2)

Målskyttar:
Mjällby - David Löfquist, Marcus Ekenberg
Trelleborg - Kristian Haynes



Varningar: 
Mjällby - Jesper Westerberg
Trelleborg - Dennis Melander, Joakim Nilsson, Thommie Persson

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Johan Svensson), Daniel Nilsson, Patrick Osiako, David Löfquist - Erton Fejzullahu (Pär Eriksson), Marcus Ekenberg


När Trelleborg rullade in en boll rakt i mål bakom en passiv Asper redan i 3:e minuten, då försvann luften ur mig på ett sätt. Frågor som snurrade runt, "Vad håller Mjällby på med!? Hur kunde detta hända nu då!?". 

Inget imponerande spel, varken från Mjällbys eller Trelleborgs sida egentligen. Slarvigt, passivt och inte bra alls. En spelare som jag dock tyckte gjorde bra ifrån sig första halvlek var Daniel "Ivan" Ivanovski! Enligt mig iallafall. 

Frispark när Eken faller utanför straffområdet. Jag minns att ungefär på den där positionen så satte Löken en frispark mot just Trelleborg förra året. Jag tänkte att han kanske kunde sätta den detta året då också - vilket han gjorde! UNDERBART!

Jag såg inte själva målet riktigt då pappa hoppade så mycket att han slog till min kamera och objektivet träffade mig rakt på ögonbrynet... Tack pappa, det gjorde bara jätteont!

Mjällby fick lite fart i spelet och det dröjde bara 3 minuter tills ledningen också kom! Min känsla när jag såg att Osiako skulle lägga en frispark var inte den bästa men den känslan försvann när Eken väldigt snyggt nickar in bollen bakom målvakten efter Osiakos spark! 

Andra halvlek var inte heller att imponeras av. Målchanser fanns där visserligen, vissa riktigt farliga! Men inget bra spel. Trelleborg pressade mycket i de sista minuterna men som man själv har blivit känd med den här säsongen - bottenlag har otur. Tyvärr är det så.

De sista 20 minuterna stod jag mest och hoppades på att Peter Swärdh skulle byta in Craig Hendersson! Han har ju varit skadad sen Mjällby värvade honom och nu satt han äntligen på bänken, så varför inte iallafall prova att låta honom spela några minuter? Nej, Swärdh ville inte samma sak som jag tyvärr. 

Platsen jag fick var lite långt ifrån planen så bilderna blev inte så "nära" och de fick lite konstigt ljus pga skuggan och så, men det mesta går att fixa till lite här på datorn såklart! Lite bilder kommer här iallafall!



Alexander Lundin, nästa Mattias Asper!


??????????????????????????????????


Eken faller...


... och får frispark...


... som Löken lägger...


... rakt in i mål för plötsligt var det en massa jubel från de gulsvartas sida!


Tyvärr hann jag inte få med Ekens mål pga stängslet som avskiljde bortasupportrarna från hemmapubliken, det var ivägen!



Nicke ut - Johan in


Erton ut - Pärlan in


Så nära...!


Pärlan, han går nästan alltid vinnande ur en duell, det gillar vi!


Fast det slutade ändå inte så bra... Bara upp och kämpa igen!



Aaaaaaj!


Ständigt är han där framme och kämpar, vår frälsare Pär "Pärlan" Eriksson. Troligtvis är han tillbaka i IFK Göteborg nästa säsong, kommer att minnas honom! "Och han kom till oss, och han frälste oss, Pärlan Eriksson!"


Trots att jag blev otroligt glad, såklart, över att Mjällby vann kunde jag inte låta bli att känna medlidande för Trelleborg. När de satte sig ner på gräset, antagligen med tårar, kunde det inte låta bli att sticka till lite i hjärtat på mig. Lite konstigt då jag inte hejar på Trelleborg alls, men det kändes ändå, när man själv är där och bevittnar sorgen. 

Men - det var såklart mer glädje för mig och resten av vårt härliga gulsvarta gäng! Ingen kan slå vårt gulsvarta gäng!




Nu taggar vi mot Halmstad på söndag! Sista matchen i Allsvenskan 2011, sorgligt men nu får jag ju lite paus med bilderna, hehe. Nej, tycker det är jätteroligt med fotbollsbilderna men visst tar det lite tid och energi att hålla på med detta. Men älskar man det, då gör det inte så mycket!



HELG!

Äntligen helg! Gött, det gillar vi! 

Är så skoltrött så jag håller på att smälla av så riktigt skönt med helg nu måste jag säga. 

Idag fick vi dissikera ett hjärta, skojsigt! Nej, men det var ganska kul på ett sätt och intressant men jag mådde illa, det kan jag inte se ifrån. Ändå satt jag där och skar och klippte lite som jag ville... Måste ha varit den som skar och klippte i hjärtat mest, höhö.

Bilderna från Trelleborg-Mjällby ska alldeles strax föras över till datorn så ska jag börja fixa med dem. Blir inget referat direkt, men lite bilder iallafall! 

Inget mer att säga direkt förutom att jag är helt kär i filmen Romeo & Juliet som jag kollade på igår. Love it.

Ciao.

Kärlek till filmen♥


The Capulets


The Montagues


Han är då speciell... Mercutio, Romeos bästis!


Kärleksfullt hat, och hatfull kärlek. Filmen visar den underbart starka och förbjudna kärleken mellan två unga människor. Men den visar också hatet mellan två familjer, ett fruktansvärt hat. 

Romeo & Juliet ♥



Lite bättre idag

Mår bättre idag. Eller ja, nu när jag har kommit hem iallafall. Så fort jag kom till skolan idag fick jag spränghuvudvärk, vad är det som gör det!? Blir verkligen stressad av skolan, suck...

Inte bara skolan nu också och alla val, utan mopedkörkortet, skyttet, kärlek... Ja, allt.

Kom hem en timme tidigare idag, skönt! Hade bara 5 minuters "idrott", haha! Det var teori och allt vi fick var en lapp som vi ska fylla i, vår vardagliga motion på en vecka... Den ska fyllas i om aktiviteten var mer än 20 minuter. Jo, lycka till för mig. Men skytte räknades så lite blir det ju iallafall, haha! Får väl ut och gå med hunden också någon dag, blir nog imorgon ifall det är fint väder! Är ju mörkt när man kommer hem nuförtiden så man hinner ju faktiskt inte... Höst.

Skytteträningen gick bra idag! Det kändes bra, jag låg jämnt i höjd, dock inte i sidorna. 181 blev resultatet! Ska ju absolut vara nöjd med tanke på att jag fick en 7:a (extremt slarvigt gjort...) och 3-4 8:or! Retligt när 8:orna dessutom är 8.9, kunde ju lika gärna varit 9.0! 

Nu blir det film, en film jag har velat kolla på i några dagar nu! Romeo & Julia! Versionen från 1996 då med Leonardo DiCaprio och Claire Danes. Denna Romeo & Julia är en modern version av historien, från "nutiden" (som det var då 1996). Bra film!

Din och min kärlek påminner om Romeo och Julias... Förbjuden men stark♥ Men jag hoppas att den inte slutar olyckligt.

Dags och leva mig in i William Shakespeares berättelse om den mest sorgliga och berörande kärlekshistoria jag någonsin hört, fast i en modern tolkning.

Ciao.

Stress, stress, stress

Det har bara varit stress de två senaste dagarna.

Jag håller allvarligt på att få ett psykiskt sammanbrott eller något snart. Igår var det elevrådsutbildning i Kristianstad hela dagen, det var roligt iallafall men det tog på krafterna att sitta still så länge. Efter det hade jag utvecklingssamtal. Det var det vanliga, "ta för dig mer på lektionerna, var mer aktiv i diskussioner, osv.". Så har det varit sen 5:an och jag har fortfarande inte skärpt till mig med det. Lalala...

Efter det var det skytte nästan direkt. Skyttet gick rent skit gällande falling target. Ville bara hem och orkade inte mer, var alldeles trött och seg i huvudet. 

Kom hem, la mig och tjurade under täcket. Såklart så somnade jag. Sov 3 timmar ungefär och vaknade upp vid halv 11, i halv panik, då jag hade ett prov idag som jag inte kunde någonting på. Så var tvungen att plugga, plugga, plugga. 

Provet kändes bättre än jag trodde iallafall.

Så minst sagt en stressig dag igår. 

Idag blev jag inte på bättre humör när jag ser ytterligare gymnasieinformation komma på posten. Jag orkar knappt med mer nu. Är så mycket så jag håller på att... Jag vet inte vad. Men denna gången var det iallafall information som intresserar mig ordentligt. Skyttegymnasium, Aleholmsskolan i Sävsjö. Funderar riktigt allvarligt på det... Ska bara hitta en linje också. Det som har låtit mest intressant hittills är ju estetiska programmet med inriktning på media men det finns tyvärr inte på Aleholm. Men eftersom jag inte vet vad jag vill jobba med i framtiden så är ju en bred linje en bra idé, tex samhäll, ekonomi eller natur.

Sjukt jobbigt.

Nu ska jag vara social med vettigt folk som jag tycker om.

Ciao.

Livin' la vida loca

Livin' la vida loca, uttrycket som suttit som fastklistrat på mina läppar det senaste dygnet. Love it.

Gårdagen var fin, match nere i Trelleborg och Mjällbyvinst blev det! Mjällby i Allsvenskan 2012, underbart. Socialt folk när man kom hem, det gillar vi!

Idag var skolan hyfsat seg... Som vanligt. Vikarie i matten som vanligt, lär ha henne veckan ut och kanske ett par dagar till för min mattlärare har nyss fått barn, grattis till honom!

Imorgon är det ingen skola för mig, istället ska jag åka på Elevturnén 2011 eller vad det nu heter. Är iallafall för elever från elevrådet, det blir jag och 5 andra elever i en minibuss, höhö! Och så en lärare som kör förstås. 

Har egentligen inget mer att skriva... Jo, kan ju säga att det brann på skolan idag. Eller ja, i en soptunna. Hade idrott när en av de andra gympalärarna sprang fram till min gympalärare och sa någonting och båda sprang iväg. Det började lukta bränt också i idrottshallen så jag och Nattis sprang och kollade och utanför en dörr stod den flera från personalen och det var en massa rök. Rök som satte sig i halsen också, usch.

Blir nog träning ikväll, bara jag får tag på mamma så. Istället för imorgon då, då är det ganska mycket folk så kan knappt koncentrera mig egentligen... Ganska bra när man tränar måndagar och torsdagar! Går nog inte så varje vecka men då och då iallafall!

Nu ska jag kolla på Scrubs.

Ciao.

ALLSVENSKAN 2012

MJÄLLBY AIF BLEV IDAG KLARA FÖR ALLSVENSKAN 2012!

HEJA MAIF!



KLAR!

Efter några timmars fokus och nålande... ÄNTLIGEN KLAR!

Sååå... Vad tycks?

Den högra plattan ska såklart fyllas på med kommande härliga bilder, därför den har kvar lite plats!


Jag är ganska nöjd!

Efter mååånga timmars sömn

Så är jag fortfarande trött.

Men inte lika mycket som de senaste dagarna iallafall!

Somnade redan vid halv 8 igårkväll, hehehe. Orkade inte glo på datorn mer efter att jag hade pratat med en person och jag var så trött så att jag drog täcket över mig och helt enkelt somnade. Ett par gånger väckte pappa mig, sa bla att det var mat och jag sa att jag skulle komma men jag somnade om. Halv 1 på natten sen vaknade jag, helt förvirrad över att ha sovit så länge. Såg att datorn fortfarande var igång så loggade in på msn och hittade lite socialt folk. Somnade vid halv 2 igen. Vaknade kl 6 och 8 men steg inte upp förrän vid 10. Ja, så såg mina många timmars sömn ut. Drömmarna ska vi inte prata om...

Har varit lagom trött hela dagen, lite så där halvt om halvt. Pratat med ett par personer, bla Evelina i telefon (av ren panik mest. Och att jag vill ha med henne till Trelleborg imorgon), och så en på skype. 

Is it bad if I like you?

Jo, imorgon blir det nog en resa ner till Skåne. Närmare bestämt Trelleborg. Ännu närmare bestämt Vångavallen. Alltså, Trelleborgs FF-Mjällby AIF. Nu blir det 3 pinnar mot skåningarna!

Och på tal om Mjällby är jag uppe i fullt arbete här... Jag har tre plattor klädda i svart tyg hängandes på väggen, en ganska stor hög med Mjällbybilder och ett x antal nålar. Nu sitter jag här och pillar med allt detta samtidigt som jag lyssnar på musik och försöker rensa huvudet av allt som händer.

Nu blir det forsatt arbete! 

Ciao.

Åhja, arbete pågår här...


Bara för att jag har en fin vovve

Zzzz... Vill sova men är inte sovtrött och jag försöker dessutom vara social med folk på msn. Kortfattad och tråkig mening, hade fått IG i svenska för den, hohoho. 

Gymnasieinformation idag igen, fordon- och transportprogrammet, industritekniska programmet, ekonomiprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Har funderat på ekonomi innan men det lät inte så roligt faktiskt... Inget av programmen lät särskilt intressanta. 

Kommer försöka att kämpa så gott det går, jag lovar dig det.

Nu kom vår lilla bebis (hunden hehe) och hoppade upp i knät på mig, så myyyysig är hon, vår lilla mus-busling. 

Det firar vi med två bilder på henne, och det avslutas också inlägget med.

Ciao.

Übercool vovve.


Och så en lite sötisbild på min sötis.


Och nu ont i bihålorna också

Yeah. Känner att jag börjar bli sjuk igen, som vanligt. Är det bara jag eller är jag alltid sjuk?

Inget speciellt har hänt idag, har bara haft ont i huvudet något grymt, bihålorna har börjat värka och tröttheten är extremt. Måste sova bättre, det vet jag. 

Skytte nu på kvällen, har nu riktigt ont i ryggen (det är något seriöst fel på mig). Träningen gick väl ganska hyfsat. Sköt också falling target men det gick riktig skit. Var fel vinkel på allting också när jag sköt falling target, men skitsamma...

Imorgon är det gymnasieinformation igen... Tjoho. Haha nej men ska bli intressant. Iallafall ekonomiprogrammet. 

Funderar på att lägga ner och blogga om vardagen och bara skriva om fotbollen. Men nu tar ju fotbollssäsongen snart slut och då kommer det rycka i mina fingrar så att jag måste skriva... Får fundera på det. 

Nu blir det tacos. 

Ciao.

Trött är den typiska rubriken för mig

Förlåt för att jag inte skrev något igår.

Men jag var så sjukligt trött och på dåligt humör så orkade helt enkelt inte. Kom hem efter gymnasieinformation och några lektioner i skolan och var riktigt trött, sov någon halvtimme kanske och sov bort lite av mitt dåliga humör.

Sen var det ju fotboll på kvällen som gjorde det bättre. Sverige-Holland, de sa att det var en omöjlig match men Sverige vann med 3-2 och är klara för EM 2012! Ingenting är omöjligt!

Idag är jag lika trött och på lika dåligt humör + grym huvudvärk. Ingenting funkar som det ska nu, blääh. Är så förbannad, usch usch usch. 

Igår sa min engelskalärare att jag är bäst i klassen och gör verkligen bra ifrån mig, gissa om jag blev glad? Känns super!

Nu ska jag glo på tv och fixa något att äta... Och fortsätta vara förbannad eller något, wiie.

Hur vacker kan man vara?

Jaja, ciao.


Your kiss is killing my lips



Gissa om mina läppar gör ont nu!? Ja, det är riktigt blod... Nej, rubriken säger inte något, tyckte bara den passade till bilden. Bara för att jag biter så mycket håll i läpparna så tyckte jag att det var kul att ta foto på. Eller något sådant. 

Yeah.

Gymnasieinformation

Hela förmiddagen så var det gymnasieinformation för oss 9:or, 4 olika program! 

Bygg- och anläggningsprogrammet;
Ingenting för mig tror jag inte. Men ändå intressant att lyssna på! Fick se ett bildspel och jag började skratta när två från skyttet var med på bilderna, haha!

Estetiska programmet musik/Naturvetenskapsprogrammet musik; Nja, jag gillar musik men passar inte för det. Imorgon ska vi dock lyssna på estetiska programmet med media, det låter mycket intressantare...

Teknikprogrammet; Mycket intressantare än vad jag trodde faktiskt! Teknikprogrammet med inriktning på IT med datorer och sådant lät fakiskt mycket intressant.

Handel- och administrationprogrammet; Nja, inte min stil direkt tror jag.

Imorgon ska jag lyssna extra noga på estetiska programmet med media och på fredag på ekonomiprogrammet!

Det är så svårt med gymnasieval... Dessutom så måste ju linjen finnas på den skola man vill till. Jag ska ju antagligen söka till Aleholmsskolan uppe i Sävsjö (skyttegymnasium) men vet inte om estetiska programmet med media finns där... Hoppas hoppas hoppas, för det är det som absolut låter mest intressant just nu! 

Dagen har inte bjudit på så mycket annat, den har varit helt lugn. Om ca en timme så blir det skytteträning för mig, får se om jag ska träna imorgon också då... Borde ju ändå hårdträna kan man tycka!

Nu ska jag gå och käka lite innan träningen så jag har energi.

Ciao.

10/10; You know I love you so



Tröja - Brokiga Boden
Jeansleggins - Gekås

Hahaha, vad hade hänt med mina byxor där egentligen? Shit...

Måste sluta ta sådana här bilder, det ser ändå bara konstigt ut, suck.

Yellow - Coldplay

Två trevliga kvällar i rad!

Det kallar vi awesome.

Kvällen igår hos Nattis var supernice, fy vad vi skrattade hela kvällen! Hela kvällen bestod mest av att vi satt framför datorerna men det var kul, hahaha! Sen gick vi också och vattnade blommorna i hennes morbrors lägenhet och rotade runt i deras skåp, höhö. Hittade lite cola och silverkulor (som man har på glass då...), gött!

Ikväll var också nice! Det blev bio tillsammans med Nattis, Peter, Joakim och Jonathan! Lite udda med tanke på att jag inte precis snackar med de 3 sistnämnda... Jaja, kul var det iallafall! Killarna hade "slagsmål" inne på bion eller något och jag och Nattis satt och gapflabbade. Vi såg filmen Johnny English Reborn, det var skitkul! Har sett 1:an också, så visste att Johnny English var bra!

Fick skjuts av Peter på mopeden både dit och hem så nu luktar jag avgaser... Haha usch, får bli en dusch snart!

Roliga kvällar har det varit iallafall! Nu ska jag vara så grymt social på msn och skype hahah! Finns mycket roligt folk ikväll!

Ciao.


"Master, am I ready?" "No." "..." Hahahaha!


Åååh, älskar rullstolen! 100 km/h, oh yeah!


Bara... Hahahahahahahahahahaha!


Så roligt man kan ha det

Hittade en keps som jag vann på en skyttetävling för ett par år sedan, hahaha... Den funkar väl att ha här hemma och springa runt och leka med!


Tänkte spela Kalle Kunskap Tvåan för att ha lite roligt. Funkade det? Nää. Var ju så sugen på att spela det... Hahaha! Gamla spel från när man var liten är bäst!


Lite konstiga bilder men orkar inte bry mig just nu...

Snart bär det av för att träffa mina snyggingar

Snart bär det av till Nattis för en mysig kväll med henne och Elemina, present till Nattis är inhandlad också, hoppas hon blir glad! Imorgon fyller hon år så grattis i förskott på 16-årsdagen snygging!

Dagen har än så länge varit seg, vaknade ganska tidigt men la och halvsov läääänge, gick inte att sova riktigt när bror sitter och spelar playstationen inne på mitt rum. Annars har jag bara torkat av poolen som ligger ute på studsmattan, suck... Den är jobbigt och den är full med en massa skit. Hittade larver där, yaaay. Yuck. 

Nu ska jag nog äta något lite innan jag drar iväg till stan för att träffa mina snyggingar!

Vi hörs.

Ciao.

Stress och trötthet på gång

Orken till att skriva något på denna blogg sviktar något ordentligt. Borde kanske rent av ta en paus eller sluta helt med dt som inte har med fotboll att göra. Men då vet jag också att den kommer till att klia i mina fingrar, jag måste få skriva av mig! 

SvFF - fotbollsmördare. Matchen mellan MFF-DIF ska spelas om, varför!? Varför fick inte de andra matcherna som avbröts spelas om? Varför ska MFF-DIF behandlas på ett annat sätt? Förstår ingenting... Såklart hade jag mycket hellre sett MFF ta poängen från DIF... Hata DIF!

Har precis duschat av mig en del av den lilla stressen jag haft idag. Visserligen känner jag mig stressad i princip hela tiden men nu fick jag lite extra, hurra. Hade idrott till 11.25, skulle haft lunch 11.30 men då hade jag elevråd istället och jag är sekreterare så var ju tvungen att vara där (och dessutom så skulle 9:orna få extra information). Lektionen efter skulle börja 12.20 och då var elevrådet slut ungefär så fick springa till matteläraren och säga att jag var tvungen att äta. Kom tillbaka - skulle göra matteprovet jag missade för en vecka sen och det var 20 minuter kvar av lektionen. Skrev så pennan glöd och han klart precis när lektionen slutade ungefär. Och så en jobbig spanskalektion efter det. Japp, lite stressigt blev det, men det fixade sig!

Ner till stan med mamma efter det för att leta present till Nattis som fyller år på söndag! Blir att fira henne imorgonkväll vilket gör att jag missar firandet av min moster, mig själv och min bror faktiskt (lite sent firande av mig och min bror, har ju varit upptagen så många helger)... Men jag fick bestämma själv och jag vill ha en kväll med lite tjejkompisar så vi kan hitta på lite kul. Vad det innebär får vi väl se! 

Nu ska jag vara social med folket! 

Ciao.

Uppsats, körskola och kramp

Svenskauppsats stod på schemat idag. Jag orkar inte skriva något direkt ingående om det, finns det inte heller att skriva direkt. På 2 timmar blev det 11,5 handskrivna sidor med rubriken "Allt är möjligt!". För mig fick det handla om en dag i somras - dagen jag vann SSM. Hoppas på ett bra betyg!

Mellan uppsatsen och lunchen stack jag, Nattis och Elemina ner till körskolan, jag skulle boka tid till intensivkurs för mopedkörtkortet. Fick göra ett syntest, ge mina uppgifter, få en massa böcker och sådant. Fikade passade vi på att göra där också, gratis! Haha nej men lite varmchoklad och mariekex bara. 

Drog upp till skolan igen för lunch och sedan svenska. Svenskan bestod mest av skratt, skratt och lite till skratt. Jag skrattade så att tårarna rann, hahahaha! Ska nog inte berätta varför, bara lite barnslig och snuskig humor, höhö. 

Blev bara 10 minuters engelska för mig och Elemina sen för vi hade likabehandlingsteams möte, gött! Och ingen idrott efter det så kom hem en timme tidigare, skönt! 

Skytte har det också varit ikväll. Gick väl lite sådär enligt mig själv, de två sista skotten kan slängas åt h*lvete iallafall. Men resultatet var väl hyfsat för andra träningen, 173... Och då är det stående, inget annat!

Nu är jag supermegatrött. Och förvirrad för jag vet inte vad jag ska göra... Det bästa som finns just nu - prata med "främlingar". Det är faktiskt något av det bästa man kan göra ibland, hur konstigt det än låter. För från "främlingar" kan du till och med få en bästa vän.

Over and out. 

Ciao.

6/10; This is my heart, inside of the arks, turned my life to one hell of a show



T-shirt - Newbody
Skjorta - Brokiga Boden
Jeansleggins - Shack Matt

Made Of Pop - Eric Saade

"Vad är det för fel på denna bjällerklangen då?"

Det var vad min bror sa när han kom in på mitt rum nyss, iklädd sitt täcka och tyckte han såg ut som en "bjällerklang"... Herregud.

Mycket funderingar pågår här i min fåtölj där jag sitter - kikar runt på lite gymnasium. Eller ja, har kollat på ett, Aleholmsskolan uppe i Sävjö. En bit härifrån men det är det närmaste om jag ska gå på något skyttegymnasium. Mamma tycker att jag absolut ska söka dit, pappa säger absolut nej och bror tycker jag är för dålig på skytte. Vem ska man lyda? Tror jag lyder mamma i detta läget - hon har nog rätt i att jag kommer ångra mig annars. 

Imorgon ska jag gå ner till trafikskolan och se om jag kan boka tid till en intensivkurs för mopedkörkortet, måste skaffa det nu känner jag. Är för lat till att cykla till folk, hehe. Nej, men det skulle vara gött med ett mopedkörkort! Grejen är bara att jag int fattar ett sit om hur man kör, byta fil osv... Inte ett enda skit fattarjag. Är väl det jag ska lära mig men vill väl kunna lite innan jag går på den där intensivkursen. 

Idag hade vi orientering. Det var jobbigt... Blev några sega kilometer i benen och det tog nog 1 h 40 min att gå, hehehe... Nu är det över iallafall!

Imorgon är det också svenskauppsats, från morgonen till lunch, uuuusch. En sak är säker - jag kommer få allvarlig skrivkramp. Och om skyttet går dåligt på kvällen för den sakens skull, att jag har ont i händerna, kommer jag anmäla skolan. Hah. Eller inte.

Hårdträning på luftgevär nu kanske? Kanske, kanske, kanske. Men funderar på om jag verkligen ska tävla något i år, länner inte för det. Men det är kanke bara för att jag har haft så många tävlingar de senaste helgerna, har ju knappt haft en enda ledig helg känner jag. Denna helgen blir inte lugn heller även ifall den är fri från skytte, det blir kalas på lördag och så skulle Nattis ha en fest också, hoppas hon kan ha den på fredag då istället! För kalaset på lördag måste jag till för mammas släkt ska fira även mig och Robin också, två månader efter vår födelsedag... Vi har ju inte haft tid till det ännu.

Nu ska jag plugga engelskaglosor och snart lägga mig tror jag!

Ciao och godnatt!

Ryck? Nää...



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

5/10; No one can hold you down if you really want it



Tröja - Gekås
Byxor - Gekås

La Copa De La Vida - Ricky Martin

Studiedag

Ååh så skönt det har varit med studiedag! Minst sagt var det behövligt, fick sova ut, så sköööönt! 

Tillslut så var jag tvungen att gå upp vid halv 1 ungefär, hehe. Hade lovat att jag skulle vara med Evelina ju och såklart så cyklade jag dit, vilket var grymt jobbigt. Cykla hem gick mycket bättre! Hemma hos Evelina gjorde vi inte något speciellt, det hela slutade med att vi var ute och "plankade" och tramsade runt mest! Ovanligt? Inte direkt.

Första luftgevärsträningen för denna säsongen ikväll var det. Så mycket inställningar att göra märkte vi, på bakkappan. Tydligen har jag hållt bakkappan fel också, om det är så den ska vara hela tiden har jag haft den fel sen jag började skjuta, hehe. Ganska bra blev det tillslut iallafall, för att vara första träningen. Skytteskorna sköt jag med idag också, inte det bekvämaste som finns kan jag ju direkt säga...

Nu, en massa bra musik! Fest Hos Mange var ju låten på allas läppar för någon månad sen, nu är den även på min, hahaha. Inte speciellt bra men lyssnar gärna på den ändå. Sexy And I Know It och Maraca (den med Mohombi) är rysligt bra just nu, älskar dem! Vart Jag Mig I Världen Vänder är också superbra!

Snart är det House, det gillas!

Trött, blir att lägga sig i tid, fast det säger jag alltid och det händer aldrig. Hehe.

Ciao.

3/10; What we have is worth fighting for



Tröja - BikBok
Jeansleggins - Gekås

Can I Have This Dance - Zac Efron & Vanessa Hudgens

Huvudvärk

Och vem botar den? Alexander Rybak såklart! Underbart.

Älsklingen brukar kunna bota den ganska bra också såklart.

Så mycket gymnasieinformation idag så att jag höll på att smälla av. Det humanistiska programmet låter inte speciellt lockande längre samtidigt som skyttegymnasium helt plötsligt lockar. Men då måste man anmäla sig redan i november! Men mamma tycker att om jag bara funderar på det lite så ska jag absolut, annars kommer jag ångra mig. Tror att hon har rätt också. Nu funderar jag på ekonomiprogrammet eller hotell- och turismprogrammet. Vi får väl som sagt se vad det blir i slutändan.

Dagen har inte bjudit på så mycket annat. Jag har varit sjukligt trött och slö, och dessutom sitter illamåendet från igår kvar så jag har verkligen inte mått bra idag. Får hoppas det blir bättre sen, har ju studiedag imorgon så kan ju passa på att vila upp mig lite, tack och lov. Har varit sena nätter och tidiga mornar nu de senaste veckorna inklusive helgerna. Skyttet har tagit upp de flesta helgerna de senaste veckorna och skolan är hård och har långa skoldagar. Usch, fy och blää.

Fortsatt lyssning till underbara Alexander Rybak och film ikväll tror jag! 

Ciao.

Tvåa

Jodå. 2:a i Ungdomscupen som är en tävling över hela Sverige är väl inte fy skam. Men herregud vad bättre jag kunde ha skjutit, ja, alla kunde ha gjort det! Om vi hade skjutit som i regionsfinalen i riksfinalen idag så hade vi vunnit och då sköt jag ändå dåligt! Med tanke på det laget vi hade och vad vi faktiskt kan prestera så borde vi kanske ha vunnit. Men alla har vi dåliga dagar och som sagt - 2:a är inte dåligt det heller.

Men så nervös jag var idag har jag aldrig varit, iallafall inte inför en skyttetävling, möjligen när jag skulle tävla i radio i Vi I Femman för 3½ år sedan... Jag började gråta av nervositet, jag höll på att kräkas och svimma och mådde rent ut sagt skit. Mamma trodde inte ens jag skulle kunna gå in i skjuthallen och lägga mig med bössan. Men det gjorde jag. Och jag grät i princip hela tävlingen... Pinsamt men jaja, jag är extremt känslig ibland, särskilt när det gäller skytte. Illamåendet har hållt i sig hela dagen och jag tvekar på någon skola imorgon. Men antagligen så måste jag dit. Suck.

Sjukt trött efter denna helgen och det är skönt att vara hemma men det har varit riktigt trevligt uppe i Eskilstuna, det tackar jag alla Gammalstorpsskyttar för! 

Tror att det blir lite mat i magen nu innan jag svimmar av... Dricka! Och försöka att sova tidigt faktiskt, ska verkligen försöka!

Förresten så har skolfotona kommit. Är med på 4 foton i skolkatalogen, usch! Klassfotot, elevrådsfotot, likabehandlingsteamfotot (har jag press på mig med både elevråd och likabehandling eller!?) och ett foto där jag sitter och läser en serie om pirater tillsammans med Nattis och Elemina, hahaha! Fotona var inte de vackraste att skryta med MEN jag är nöjd med att jag faktiskt ser glad ut, det är faktiskt de bästa fotona som jag någonsin haft på Bokelund... Det gäller det enskilda fotot också! Har alltid sett sur och förbannad ut innan, höhö. Men den härliga skånska fotografen tvingade fram ett stort leende på mig denna gången!

Vi får väl se i vilken skolkatalog jag kommer med i nästa år... Furulundsskolan är inte lockande. Och inget i Kristianstad egentligen. Just nu lutar funderingarna åt Väggaskolan i Karlshamn! Eller ett John Bauer gymnasium, de ska väl vara bra? Någon som vet ifall det finns i Karlshamn fortfarande? Något skyttegymnasium lutar det inte åt iallafall...

Vi får väl se. Allting i mitt liv kan spela en roll till vilket gymnasieval det blir, allt. 

Godnatt nu iallafall!



En lång, trevlig dag fylld med goá segrar

En lång, lång, lång dag... Men trevlig! Började med en seg morgon, en seg frukost och ja - en allmänt seg mig. Stack senare till Munktellarenan för att kolla på skyttarna i Elitserien! Det gick bra för alla de skyttar jag känner, alla gick till final! 

Efter det började jag bli lite småhungrig så jag, mamma och pappa gick till Expresso House. Jag provade på en ceasarsallad med räkor - aldrig mer. Mådde så förbannat illa efteråt och gott var det inte heller. Men dyrt som... Ja, får inte säga så fula ord. 

Klockan började närma sig 14.00 och då skulle alltså Göteborg-Mjällby spela. Jag och pappa tänkte se datorn på matchen tills vi kom på att man måste ha en bankdosa för att betala. Hade någon en bankdosa med sig? Nej. 
Ett problem blev det då. Men - då tänkte vi att det måste ju finnas någon sportbar som säkert kan visa matchen. Pappa och jag letade runt lite i staden och tillslut såg vi ett ställe som heter O'Learys så vi kolla på skylten utanför där - jajamensan, det stod att matchen visades där. Så vi gick in där och frågade ifall vi kunde få se matchen. Egen tv fick vi. Fick dock se matchen utan ljud men vad gjorde det? 

Kände mig som en äkta britt där jag satt inne på en sportbar och kollade på fotboll. Samtidigt lite udda när min och pappas tv var den enda som visade IFK-MAIF, alla andra de ca 20 tv-skärmarna visade Everton-Liverpool.

Matchen var jämn men Mjällby dominerade målchanserna. Jag och pappa satt där, han med en cider och jag med en cola. En gratis skål popcorn fick vi också till drickan, nice! Personalen där var verkligen riktigt trevlig, så jag rekommenderar er till O'Learys i Eskilstuna ifall ni vill möta trevlig personal! Medans matchen fortsatte att stå 0-0 så började jag sakta men säkert bli mer och mer nervös... Tills den 88:onde minuten, som en klar blixt från ovan, så bara skjuter Löken iväg en dunderskott, rakt förbi målvakten och i mål! Fantastiskt! 1-0 till Mjällby stod sig matchen ut och segern var absolut rättvis. Gött, nu är

Efter matchen drog vi till Munktellarenan igen för att se Johan skjuta finalen. Tro f*n att han vann också så megagrattis till honom! Emelie Lindén från Sölvesborg vann också sin klass så stort grattis till henne också! Andra skyttar jag känner, Anna och Hanna, kom 5:a och 6:a men de tycker jag de ska vara nöjda med, absolut!

Fira segern för Johan sen på ett ställe som heter Hyttans Pub & Kök, åt där igår också och de har riktigt bra mat där för ett billigt pris också! Också där trevlig personal så rekommenderar det stället också! 

Och nu sitter jag här i hotellsängen, trött som bara den, stresshuvudvärk och vanlig huvudvärk på samma gång (inte alls bra...) och är supernervös inför imorgon. Det är så stor press på mig, både individuellt och lagmässigt. Det är ju en lagtävling och samtidigt min sista kuddtävling, jag vill ju kunna prestera. Suck...

Nu ska jag kolla runt lite, svara på några meddelanden (poppis här eller vad?) och kanske gå ner till de andra och vara social... 

Ciao och godnatt!



RSS 2.0