Vamos dançar kuduro!

Spännande dag må jag säga.

Förkyld som in i bomben hindrade inte mig från ett studiebesök.

Så ja, ett studiebesök på Aleholmsskolan i Sävsjö stod på schemat idag. Skyttegymnasiet. 

Frågan är; vill jag elitsatsa på skyttet? Är det något jag orkar med? Vill jag bo 17 mil hemifrån?

Jag skickar min gymnasieansökan dit imorgon iallafall och visar det sig att det känns fel (tex när jag har varit på Furulund, skolan närmst mig, på studiebesök) så gör jag ett omval när den perioden är i april/maj. 

Iallafall, en av skyttetränarna visade mig och mina föräldrar runt i hela Sävsjö faktiskt. Vi började med skolan, en mycket liten skola på ca 300 elever bara! Mindre än min skola och den är liten... Jaja, jag gillar det! Mysig, ren och fin, tyckte verkligen om skolan! Träffade en av naturlärarna så fick vara inne i ett av klassrummen, väldig skillnad mot de i min skola! Ja, hela skolan var skillnad, inget klotter någonstans, inte nersmutsad av en massa skit och grejer! 

Vad som kan verka som en löjlig liten detalj men något jag reagerade på var när jag skulle på toaletten, jag hittade nämligen inte strömbrytaren och sa det till mamma. En tjej som gick förbi hörde detta och sa till mig och visade mig direkt vart den fanns. Jag menar, hur ofta händer det egentligen bara så där på en skola? Nej, jag själv har aldrig sett det iallafall. Trevliga elever verkar det finnas där!

Efter skolan åkte vi till elevhemmet där alla skyttarna bor. Jättefint var det där, egna rum har man och så bor man max 7 stycken på varje våning och man har 4 toaletter, 3 duschar, ett kök och ett uppehållsrum tillsammans. Jättefina och ljusa rum med säng, skrivbord, stol och garderob. 

En tur runt Sävsjö efter det, fick se alla sporthallar och det finns minst sagt många för att vara ett sådant litet samhälle! 

Och efter det, såklart, så fick jag se skyttehallen! Eller ja, skyttehallarna rättare sagt, var två stycken. Och de var stooooora. Kanske jag tränar där i framtiden... Vem vet. Inte jag iallafall.

En mycket bra dag iallafall!

Åt sedan på Grand Samarkand i Växjö tillsammans med föräldrarna och mormor och morfar.

Nu ikväll kollar jag på Dallas och såg nyss min skönhet sova. Tyvärr försvann min internetanslutning för ett tag så samtalet avbröts och jag tänker inte ringa upp igen i och med att han sover, det vore elakt. Låter ängeln sussa så sött istället.

Imorgon är det dags att återgå till skolan, har inte varit där sen onsdag förmiddag ju, jisses. Känner att jag kommer ha mycket att ta igen...

Ciao.

Danza Kuduro - Don Omar






I used to have a dream gonna fly like a bird, where I traveled way beyond of my own little world

Dramatisk söndag.

Den började kl 5.50, efter ca 1½ timmes sömn, gråtandes och nästan skrikande. Smärta. Magsmärtor. Det kändes som om någon drog mig i magen, drog så hårt så att jag skulle slitas sönder. Jag försökte lägga mig i någon ställning som inte gjorde ont så jag kunde somna igen. Det fungerade inte. Gick ner och tog en värktablett, fungerade inte. På något sätt och i en hopkrupen ställning lyckades jag nog sova i en halvtimme men smärtorna väckte mig igen.

Efter att ha legat vagen, bitit i kudden för att inte skrika så kom föräldrarna upp för att väcka mig då vi skulle ut och gå med en annan familj denna dag. Jag hade så ont, funderingar på att åka till sjukhuset fanns där. Tog en värktablett till och väntade ett tag, åt en macka och rörde lite på mig.

Och efter ett tag lugnade det ner sig och när vi var ute och gick försvann det faktiskt. Nu ikväll är det dock tillbaka lite men inte så att jag gråter eller skriker. Har tagit ytterligare en värktablett ikväll utifall att det skulle komma tillbaka. Kanske tar en på morgonen imorgon också. Ska inte överdosera såklart.

Under gångturen lyckades jag också dricka tändvätska. Ja ni, man kan ju undra hur det gick till. Simpelt, när vi grillade så hade pappa råkat skvätta lite tändvätska i muggen som jag senare drack varm choklad ur. 

Lyckat värre.

Där tar nog det dramatiska slut iallafall. 

Tusenpoängaren skulle skjutas senare. En hemmabanetävling som går ut på att försöka skjuta så högt som möjligt på 100 skott, vilket alltså är 1000 poäng. 

Det gick väldigt dåligt för mig i stående så jag beslöt mig för att skjuta den sittande istället. Och herregud, jag har då aldrig skjutit bättre sittande i hela mitt liv och jag är inte ens en aktiv sittande skytt längre. För ett par år sedan så sköt jag tusenpoängaren sittande, två år i rad, resultaten blev 986 och 993.

Idag blev resultatet 999. Helt jäkla fantastiskt.

Fråga mig inte hur bara...

Just nu kollar på jag italiensk proffsfotboll. Inte vad jag brukar kolla på men jag har en speciell anledning - Moestafa "Musse" El Kabir! Han hoppade nyss in på planen för sitt lag Cagliari mot Milan. Så nu ska jag faktiskt återgå till det, Musse VS Zlatan.

Hah.

Förresten, imorgon är det dags för en spännande sak. Studiebesök på den kanske framtida skolan, Aleholmsskolan uppe i Sävsjö, skyttegymnasiet. 

Ciao.

Open Door - BWO



Bare vent snart blir jeg majestet!

Förutom kärleken så gjorde denna sången min kväll/natt igår!

Jesus Kristus vad jag älskar den...


Looking up, there's only sky, rest your head, I'll take you high

4:e dagen sjuk ungefär...

Nördar Theme Park World på ps2 som in i bomben, har gjort de senaste dagarna. Någon annan som spelat det? Spelet är från 2000 så aningens gammalt men vad gör det? 

Musiken spelas på högsta volym från högtalarna vilket tyvärr inte är så högt då högtalarna är ganska dåliga. Coolt att de blinkar dock... Typ.

Inget mer händer egentligen i min värld, sitter bara och hostar hela tiden. Ibland överhettas playstationet så att spelet stoppar, hehe. Ska kanske prata med hjärtat på skype ikväll, vi får väl se. Blir väl om 1½ timme eller något isåfall. 

Theme Park World tills dess men jag tror att jag har kört fast i spelet, har ju ingen park att ta guldbiljetter i längre!? Panik...

Alla förstår.

Ciao.

Faid Into Darkness - Avicii



Bild från google

I could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping

Sjuklingen här.

Igår vid 10:30 orkade jag inte mer och ringde hem till pappa och bad om att få åka hem från skolan. Inga större problem verkade det som, pappa visste att jag hade mått dåligt dagen innan så. Så åkte till ett par affärer först och sedan hem för att sova ett par timmar. Efter jag vaknade spenderade jag hela kvällen framför skype för att kolla på min kärlek. Så orkade helt enkelt inte skiva något här.

Även handboll hann med att kollas på, Sverige-Danmark. Det gick ju... Sådär. Grym målvakt Danmark har förresten!

Idag är jag hemma helt från skolan och pappa sa att det kanske var lika bra att skippa skolan imorgon också. Visst - det är väldigt illa att missa dagar i skolan, särskilt nu i 9:an men jag åker inte till skolan om jag mår så här. 

Symptomen är; hosta, ont i halsen, spaghettiben, yr, fryser och skakar fast hela kroppen är varm och huvudvärk. Känner inte så värst mycket av spaghettibenen eller att jag fryser idag men desto värre är det med halsen. Den gör ont som in i bomben och med hosta på köpet. Huvudvärken är ju stresshuvudvärk så känner ju den hela tiden, suck. 

Men men, jag lever iallafall.

Och nu är jag hungrig, har sovit fram tills klockan 13 och har inte ätit någonting sen igårkväll så bäst att få i sig något. 

Ciao.

I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith

Inte någon jäkla skolmat...

Här är det restaurangmat som gäller!

Min lektion börjar om 20 minuter men jag sitter lugnt och chillar på en restaurang med pappa!

Nej men var på linskontroll på lunchtid så måste få något i magen, är jäkligt hungrig!

Bättre detta än skolmat kan jag säga!

Vi höres.


Alla som inte dansar är våldtäktsmän, gäller hela kvällen mellan tolv och fem

Handboll pågår, Serbien-Sverige.

Märks minst sagt att Serbien (och Makedonien) är värdnationen, fullt med serbisk publik, jublande när serberna har bollen och buande när svenskarna har den. Ganska dåligt av publiken ändå... Gillar inte sådana supportrar som buar så fort motståndarna har bollen. Okej på fotbollen om man buar lite när målvakten ska skjuta ut eller om någon ska skjuta en straff, men inte exakt hela tiden! Bara jobbigt och förstörande för sporten.

Dagen har gett mig en extrem huvudvärk, den har varit seg och tråkig minst sagt.

Har varit inne i stan och gått en runda med föräldrarna, valde det före en skytteträning idag, trodde att huvudvärken skulle gå väck. Men det gjorde den inte. Den sitter fastnaglad framme mellan ögonbrynen och jag vet vad det innebär... Stresshuvudvärk. Igen.

Jag är knappt förvånad.

Ska återgå till handbollen, Sverige leder för tillfället, heja heja! 

Funderar på att sluta med någon text från någon låt som rubrik förresten, kommer ju aldrig på några låtar trots att det finns miljoner ute i världen. Suck.

Ciao.

Alla Som Inte Dansar - Maskinen

Typiskt mig...

Alltid när jag ska göra något ärende på stan...

1. Gör ärendet
2. Gör ett kontoutdrag
3. I tid på brist, går och köper något

Den där 3:e punkten är så SJUKT onödig!

Hmm japp... Ingen mening med detta inlägget men ja, ska försöka mobilblogga bättre ju och det närmaste att ta foto på var min drickyoggi, ehe...

Suck på mig alltså.

Förresten, kolla mitt helt awesome ärr på tummen! Drygt 4 år sen min tumme fick en köttkniv i sig, blodet forsade minst sagt... En bandagerad tumme ett tag där blev det!


Mobilinlägg på ingång här va... De får ingen sångrubrik!

Jag tycker att dessa poängen på Temple Run var helt awesome iallafall...


Those thoughts I can't deny

Morning dudes. Inte för att det är morgon direkt, men iallafall...

Kärleken och Dallas tog all min tid igår. Jag gillar't. 

Är nu inne på säsong 4, och 60:de avsnittet av Dallas sågs igår! Som jag skrev på facebook, bara 11 säsonger och 297 avsnitt kvar! Och varje avsnitt är 50 minuter, heh. Mycket kvar!

Fick ju Dallas säsong 4 i julklapp fast tydligen så hade vi redan den dvd-boxen så ska byta ut den mot den 5:e säsongen! Sen blir det bara att köpa nya boxar, undrar hur mycket de kostar... En del känner jag på mig. Och jag har en skyttejacka att betala och även en del andra saker, klasströja (eventuellt) och linsvätska måste jag köpa. Känner mig pank i princip. Måste verkligen sommarjobba! Men som 16 år i år får inte jag sommarjobba inom kommunen så att säga, annars hade jag älskat att sommarjobba på dagiset jag praoade på i 8:an! Men det löser väl sig, får hitta något ställe som inte ägs av kommunen! 

Av någon anledning har jag tagit upp resebyrån, fråga mig inte varför... Får man jobba med språk där? Eller som sommarjobbare kanske man bara får typ... Städa. Annars gillar jag att jobba med språk. Svenska, English, Español, Dutch! Eller ja, svenskan och engelskan går bra, spanskan och holländskan sitter väl inte som en smäck direkt. Heh.

Skitsamma.

Nu ska jag ta en dusch och sedan snacka med kärleken på skype och vem vet... Kanske kolla på Dallas, hoho.

Ciao.

Dirty Little Secret - The All American Rejects



You don't know how lovely you are

Jag borde vara en av världens lycklaste flickor idag.

Men jag är det inte. Jag mår inte alls bra, har huvudvärk och har gråtit idag. Jag förstår mig inte på mig själv. 

Igårkväll när jag hade tjejerna över och kollade på film så hände något. Något som faktiskt gjorde mig superlycklig. 

Sen pratade jag med en annan person ett tag och lyckan försvann och jag började tänka. Kanske det var dumt, det som hände.

Fy vad jag saknar mitt hjärta nu, kanske inte får se hans fina leende förrän om en vecka, jag saknar honom redan! Fy bubblan att kanske bara få se han på helgerna nu framöver. Men samtidigt är jag så glad att jag har honom ♥ Även ifall det kanske inte är verkliga livet... Ännu då. (Ja, jag är sjuk i huvudet, jag vet. Men ibland är det bara härligt)

Vad ska man säga egentligen... Värre saker finns ändå. Kolla bara dramatiken i Dallas, vad som händer där hela tiden! Hoho.

Skytteträna gjorde jag idag. 17 skott. Sen försvann strömmen. Det blev kolmörkt och monitorerna fungerade inte. Så Johan fick gå runt och lysa med lampan på mobilen så vi kunde ta väck grejerna och byta om och så. Och ute är det snö... Undrar hur länge den stannar denna gången. Igår stannade den i ett par timmar!

Ska nog ner och äta nu hade jag tänkt och sedan prata med Evelina i telefon. Och några till avsnitt av Dallas! Har ändå inget för mig ikväll.

Bara ett avsnitt kvar av säsong 4 av Dallas! Det kommer sluta med att J.R blir skjuten och jag vet vem som är mördaren, mouhahah! Har ju sett serien innan när den gick på TV4 Guld och fastnade direkt, men det var ju ett tag sen så minns ju inte precis allt så att säga. Men detta minns jag dock!

Hjärtat loggade nyss in trots allt, nu är jag upptagen resten av kvällen säkert! Ser ut som jag kommer prata med honom i veckorna och inte bara helgerna trots allt, hoho! *happyface*

Nej men... Seg lördag.

Ciao.

The Scientist - Coldplay

Throw your hands up the sky like you're flying

Gissa vad jag gööör?

Japp, kollar på Dallas

Ett no-prov, ett matteprov och ett stycke spanskaglosor avklarade idag, puh! Nästa vecka lär det väl bli att läsa på andra världskriget och förintelsen säkert. Aldrig en ledig stund...

Ikväll kommer ett par flickor hit, niiice! Natalie kommer och Emma kommer kanske, ska bli finfint! Tippar på att det blir film, datorer (oh yes, tekniken övertar världen) och gapflabb och jag känner oss rätt.

En hyfsat seg fredag trots att det är den kortaste skoldagen. Men jag överlevde för jag sitter ju och skriver, eller hur? Peace.

Dallas ska återfå min uppmärksamhet.

Ciao.

Eletric Hearts - Cash Cash

Touch the key please and unlock my heart

Veckans längsta skoldag.

Och det märks, har varit sjukt trött i skolan idag. Och jag borde verkligen träna ikväll men jag har faktiskt andra ursäkter än trötthet den här gången! Jag måste plugga till ett no-prov jag har imorgon och det är dessutom handboll på tv kl 18 och handbollen är viktig för mig faktiskt...

Nej men pluggandet kommer ta både tid och energi så ja, blir ingen träning ikväll. Mamma är dessutom iväg och pappa sa att han inte tänkte skjutsa mig (han vill väl att jag ska stanna hemma med honom och kolla på handboll haha) så har ändå ingen skjuts! 

Dagen har varit så där väldigt tråkig och helt normal. Ingenting har direkt hänt. Eller jo, jag var den enda i mitt lag som gjorde mål på fotbollsstraffar! HAH! Målvakten var ju inte den sämsta världen skådat heller faktiskt, en av de mest idrottsinriktade i klassen vad jag vet.

Fast... Det var meningen att skjuta högt i krysset men det blev lågt vid stolproten... Aja, bara man gör mål iallafall!

Jo men... Var väl inget mer att skriva. Tråkig torsdag.

Ciao.

Party In Your Bedroom - Cash Cash

Let's go 'cause I'm feeling wild

Mietek Grocher.

En man som nog berörde allas hjärtan i 9:an på Bokelundsskolan idag. 

En så hemsk berättelse, man vill bara brista ut i gråt... Jag grät knappt, rann ner någon tår i slutet när han själv började gråta en av de många gånger han gjorde det. Det var när han tittade ut över oss och sa åt oss att kolla hur tyst och stilla vi satt. Och tro mig, jag har aldrig sett alla nior sitta så blixstille och knäpptysta som de gjorde. 

Berättelsen om en tonårig jude från huvudstaden Warszawa i Polen som överlevde förintelsen efter att ha varit i 9 olika koncentrationsläger och flera hemska vandringar... Hur han förlorade hela sin familj under förintelsen, hur han flydde från en gaskammare. Men det som berörde mig mest, som fick mig att må riktigt illa och vilja kräkas var när han berättade hur tyskarna gjorde med spädbarn. Slängde dem i sopsäckar och slängde ut dem på gatan, tog tag dem i benen och slet itu dem mitt framför mamman. Och med ofödda barn stack de bajonetten genom magen på den gravida mamman. Så sjukt förfärligt och hemskt. Hur kan en person göra så!? Och ens leva med det!?

Mietek Grochers bok köptes igår av mamma och pappa, en liten hälsning till mig och min bror står där och så står det "Kram Mietek Grocher". Han nämde flera gånger att han alltid skrev "Kram" och inte "Med vänliga hälsningar" som författare brukar skriva. Han är speciell.

Förstår inte hur han ens orkar att berätta om allting...

Vidare.

Fast var knappt något mer att nämna. Var jättetrött idag faktiskt, typiskt med...

Nu är det Cash Cash som spelas i högtalarna, ska snart ta mig en dusch och sen kolla på... Ja, ni kan ju gissa.

Ger en ledtråd... Det är sallad baklänges.

Men men, nu ska jag skiljas ifrån detta inlägget.

Ciao.

Breakout - Cash Cash


Mietek Grocher



Bild från google

You gotta fight for your right to paaaaaaaarty!

En lite segare dag än vad det var igår.

Mest lite besviken över min klass... Märks hur vi är när 3 stycken vill köpa klasströjor! 3 av 22 stycken eller hur många vi än nu är... Alltså, vad jag stör mig extra på var att iallafall hälften av klassen bestämde trycket tillsammans och verkade vara peppade på att köpa en varsin tröja. Kanske blir bättre senare i veckan, de har tills på fredag på sig att beställa och betala. 

Annars har inget speciellt hänt idag, just nu sitter jag och stirrar på min kärlek som som vanligt nördar spel. Och så nördar jag Dallas då såklart, hehe. Skolan var hyfsad, inte någon energisprudlande dag men inte helt seg heller.

Imorgon kommer en 85-årig man som heter Mietek Grosher till skolan och berättar sin historia. Ni förstår, under andra världskriget och förintelsen så var han en tonåring, först boendes i Warszawa för att sedan vara i 9 olika koncentrationsläger. Ska bli oerhört intressant att lyssna på honom. Har hört att det han berättar är otroligt mäktigt... Och jag som är en ganska känslig person kan tänka mig att det faller en tår. För det var hemskt, det som hände under förintelsen... Sjukt.

Om en timme är det handboll också, Sverige-Tjeckien! Vill se en förbättring av Sverige nu då!

Fick nyss en slängkyss från pöjken min, aaw. Bara för att jag råkar tycka om gulliga killar då...

Ska nu skiljas från blogg.se och fortsätta och kolla på Dallas och leendet på kärlekens läppar! (överdrivetkär.se) 

Ciao.

You Gotta Fight For Your Right (To Party!)  - Beastie Boys

Jump jump jump jump, move it all around

För att vara måndag har jag varit otroligt pigg.

Jag vet inte varför men blev helt hyper när jag kom till skolan på morgonen idag, hoppade runt som en liten fjolla (hade en bra kväll igårkväll visserligen, kan bero på det)! När jag satte mig i något klassrum blev jag dock trött direkt, heh. Idrotten var dock full av energi, dansade först till låten Danza Kuduro, älskar att dansa! Sen redskapsgymnastik, ringar var det jag klarade bäst (trots 0 styrka i armar...). Rasterna var dock överfulla med energi.

Denna veckan ska klasströjorna beställas också. Eftersom jag automatiskt tydligen blivit klassrepresentant (det, elevrådsrepresentant, en av två likabehandlingsteamsrepresentanter...) så har jag hand om information och denna veckan då beställningarna. Trycket är helt underbart, fastnade för det direkt! Ska nog lägga upp en bild här någon dag när tröjorna kommer så får ni se! Stämmer på vår klass till 100% iallafall och rimmet är perfekt!

Skytteträning idag tillsammans med Johan, ingen allmän träning idag ju. Gick väl sådär kan man tycka, 184 (skit) och 189. Sista serien avslutade jag med en 8:a, sjukt segt. Hade jag avslutat med en 10:a där hade jag tangerat mitt rekord... Men men, ska vara nöjd om jag får 188 och uppåt egentligen! 

Ska verkligen försöka träna mer, ska försöka med minst 2 träningar i veckan, blir väl kanske en allmän (på torsdagar helst) och en "privat" då. Tisdagar är verkligen stökiga och dessutom så känner man av i golvet när någon bara går bakom och det kan påverka skyttet en stor del. Och så minst 60 skott per träning också (egentligen för lite...), sköt 66 idag så det är lugnt! 

En dusch ska sitta fint nu och sen ett avsnitt av Dallas såklart. Tänkte hinna med 2 men det gör jag inte ikväll, tror jag iallafall. 

Ciao. 

Stamp On The Ground - Italobrothers

Draw

Ett dramatiskt slut i handbollsmatchen med ett hårt bankande hjärta.

26-26 blev slutresultatet och vad ska man säga... Sverige spelade inte den bästa handboll jag har sett. 

Nya tag!



Bild från google


Handboll!

Sverige-Makedonien.

Har precis avslutat ett samtal med kärleken min och koncentrerar mig nu helt på handbollen. Time-out snack nyss hos svenskarna, vilken power! Tyvärr ligger ju Sverige under just nu, aj aj aj...

Vill se det Sverige jag såg i handbolls-VM här i det egna landet förra året!

Var så awesome att kolla på handboll var och varannan dag då, älskar när det är sådant... 

Kom igen nu Sverige!

Fy vilken osportslig publik Makedonien har... Slänger in saker på planen och visslar, usch! Har redan fått nog av sådana, hatar sådana "supportrar". Usch.

Ska återgå till handbollen och ta mig något att dricka.

Ciao.

Denmark; Austria; France and UK. In Germany; Ireland; USA. We want you to stand up, We want you to scream

Söndag, och denna söndag måste jag plugga.

Det är ju inte så där roligt men samtidigt, söndagar brukar ju vara tråkiga så spelar väl knappt någon roll. 

Är mitt i ett superviktigt val för mig. Det gäller inte bara val av rätt gymnasium och linje... Det gäller för mig att välja mellan att utvecklas i skyttet eller den enormt stora kärleken till fotbollen och Mjällby AIF. Och min skytteförening såklart, människorna där... Väljer jag skyttegymnasiet uppe i Sävsjö så kan jag inte kolla på fotbollsmatcher, inte träna med min skytteförening, ingenting... Men jag vill samtidigt utveckla mitt skytte och få en gemenskap med skyttarna där uppe. Jag vill kort och gott sagt ha en förändring!

Vad ska man välja?

Det är ett svårt och jobbigt val som kommer svida hur jag än väljer antagligen. 

Fysik står att plugga på schemat förresten. Har svårt att förstå fysik ibland... Förstår kanske inte mig själv då med att välja NA som program på gymnasiet. Men vill ju ha en bred utbildning och dessutom är ju fysik obligatoriskt för alla program. Men här är det ju extra om man väljer inriktningen natur i 2:an vilket jag antagligen kommer göra då jag vill bli barnläkare och för det så måste man välja Natur-Natur. Pfff. 

Kan bero på lärare och sådant också, vilket sätt som de lär ut på. I min no-grupp är det bara G-elever förutom jag och en annan så ja, vi har väl kanske inte fått jobba på den nivån som vi borde. Tyvärr, men jag har själv gjort valet av byte av no-grupp, bytte efter halva året i 7:an för att kunna vara med folk som jag kände mer, kände knappt någon i min förra grupp + läraren lärde inte ut på det sättet som jag personligen lärde mig av. Men nu har den gruppen en av de bästa lärarna som jag någonsin har haft (har honom i matte och han är en av mina klassföreståndare) så ja, typiskt. Men men, jag ska satsa på att få minst VG i alla no-ämnena ändå! Minst VG i alla ämnen för den delen, ska inte ha ett enda G på mina betyg! Och MVG i engelska och helst i spanska, matte och kanske musik också. Höga krav var det här ja, hehe.

Ska återgå till mitt väldigt aktiva pluggande nu.

Ciao.

Radio Hardcore - Italobrothers

Cash cash

Började lyssna bandet Cash Cash för 10 minuter sedan, älskar dem!

LYSSNA PÅ DEM!

Älskar deras låtar nu! Om ni gillar rock som liknar tex blink-182, New Found Glory osv, helt perfekt!



Cash Cash - Cash Cash

Bilder från google

Jeg flakker rundt, jeg ved ikke hvor jeg hører til

Rasmus Seebachs låtar är så bra!

En långsovarlördag minst sagt.

Men hade en sådan awesome dröm när jag först vaknade någon gång i förmiddags så fortsatte att sova för att drömma den här drömmen, haha! Steg väl upp... Alldeles för sent. Halv 3 kanske, så tog jag en dusch för att piggna till och så. 

Inget har egentligen direkt hänt efter det, nu sitter jag bara och diggar musiken. Först var det Italobrothers, sedan var det Rammstein, nu Rasmus Seebach och sedan ska jag starta LMFAO. Blandad musiksmak, ey?

Har blivit överförtjust i att lyssna på olika språk så sitter och lyssnar på svensk, norsk, dansk, tysk, holländsk, spansk och såklart engelsk musik! Just nu är jag inne i ett stadium där jag försöker lära mig holländska faktiskt... Ingen aning varför, vill det bara!

Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien! Hoi hoi, alles goed? Goedemorgen! Vad jag kan va? Uttalet ligger dock värre till... Jag förstår ganska mycket när jag läser holländska (vilket jag gör varje dag i princip) men kan själv inte skriva eller prata holländska, bara ytterst lite, som orden jag skrev ovanför! Räkna från 1-10 och säga "Hej hej, allt bra?" och "Godmorgon!". En början iallafall!

Argh, blir så irriterad när Jango på mobilen slutar fungera ordentligt...

Well well, ska forsätta med mitt nu.

Ciao.

Natteravn - Rasmus Seebach

This is radio hardcore, ready to dance, radio hardcore, on party frequence

Ååh, sicken dag.

Den sög ganska mycket. Blev förbannad på en viss person (ett ex bara...) efter att ha fått reda på saker, blev förbannad på många andra saker och fick bombhuvudvärk. På idrotten släppte det dock då jag fick ett riktigt energiryck! Synd bara att vi inte hade idrott, utan planerade en idrottslektion som vi ska hålla i... Jag har planerat en skyttelektion! Var idrottsläraren som gav mig idéen faktiskt! 

Ingen kompis som kan umgås med en i helgen verkar det som... Blir väl att sitta framför skype och glo på hjärtat mitt, om han nu kan logga in någon gång, han försvann efter att min ström försvann... Fått strömavbrott två gånger idag och det är inte dåligt väder eller någonting ute, lite konstigt?

Lättar upp stämningen med partymusik.

Plugg blir det också i helgen förresten, mest en massa fysik, atom- och kärnfysik närmare bestämt. Mycket har glömts bort under jullovet så får fräscha upp minnet nu under helgen inför provet på fredag nästa vecka! 

Blir säkert att kolla på några avsnitt av Dallas också, blir det alltid, hehe.

Vidare i livet.

Ciao.

Radio Hardcore - Italobrothers

Utbyggnad av Extra-läktaren!

Eftersom (de idiotiska) kraven från SvFF kräver fler sittplatser på Strandvallen så pågår nu utbyggnaden av Extra-läktaren som finns på norra kortsidan!

Och så här kommer det att se ut! Och såklart de härliga gulsvarta stolarna!

Kommer nog bli riktigt bra faktiskt! 




Bilder från Mjällbys hemsida

I don't quite know how to say how I feel

Helt okej dag idag.

Fick bland annat två viktiga saker gjorda; lämna tillbaka ett par skyttebyxor och ta upp något för en vuxen i likabehandlingsteamet som jag kände var viktigt för mig. Kanske löjligt men för mig för det viktigt i vilket fall som helst. 

Funderar på skytteträning ikväll men mamma verkar inte ha någon tanke på att skjutsa mig dit så jag har ingen aning. Tänkte träna igår, privat träning då (är allmän träning tisdagar och torsdagar) men var trött, hade huvudvärk och var verkligen inte sugen. Har blivit så i och med att skolan precis har börjat igen. Tror det kommer fler sådana perioder i vår, i och med att det är så mycket som händer, särskilt i skolan, och skolan går ju före skyttet. Något som de även inser på skyttegymnasiet faktiskt! Där tar de hänsyn till skolan när det gäller träningen, tack och lov, i och med att jag kanske ska gå där och ska antagligen gå NA-programmet vilket (nog) är det svåraste. Vill man bli läkare så vill man... Kommer bli tufft men måste försöka!

Vad kan man annars säga... Inget egentligen.

Förresten, rubriker till fotbollsinlägg kommer inte vara med en sångtitel för där passar det inte in... Där kör vi på riktiga rubriker!

Ska kolla en sak på Mjällbys hemsida nu som jag tänkte visa senare! 

Ciao.

Chasing Cars - Snow Patrol

Min engel, for evigt

Texten är inte felstavad, den är dansk och från en av världens finaste låtar!

Yes, här är jag igen.

Full av sprudlande energi efter skolstarten igår efter jullovet. Fast nja...

Inte dödstrött och inte heller pigg på det, men men, det är ett måste. Och det är dessutom sista terminen på Bokelundsskolan och med klass 9c! Får göra det bästa av det, det är nu allting väntar! Både jobbiga och roliga saker; gymnasievalet, studiebesök på två skolor ska jag göra, alla nationella proven, fixa klasströjorna, utklädningsdagen, skolavslutning, sommar, börja gymnasiet och kanske flytta hemifrån! 

Och förhoppningsvis ska mycket andra roliga saker hända mellan allting! Jag hoppas att kärleken har en del i detta... Han ska ju förhoppningsvis vara min engel, for evigt.

Tänkte ha rubrikerna på inläggen med en låttext nuförtiden, antingen en låt som faktiskt passar till inlägget eller helt enkelt en låt som bara har satt sig på hjärnan eller är bra. Jag har nämligen stor fantasibrist vad gäller rubriker och mycket annat här i världen. Jag kan ha en väldgit vid fantasi i mitt huvud men annars är det en riktigt brist. Tyvärr, men ingen kan ha allt, och jag är verkligen långt ifrån det.

Just nu; Dallas på tvn. Tredje säsongen är jag inne på, finns väl sisådär 13 säsonger. Mycket spänning kvar... Är väl en av de väldigt få ungdomar som ens kollar på en amerikansk dokusåpa från 80-talet, heh. Lite udda får man lov och vara.

Om skyttelägret så tänkte jag berätta mycket men sådant har jag ingen energi till. De första två dagarna var ren skit tyckte jag iallafall, träningarna var jobbiga och jag kände ingen. Tredje dagen blev mycket bättre, jag vet inte riktigt hur men helt plötsligt blev det så. Och kvällens disco var en succé när väl alla skyttarna var uppe och hoppade till Fest Hos Mange! Klassiker bland skyttarna blev det! Fjärde dagen var helt okej.

Annat att tillägga om skyttet var att det var ganska förvånande när ledarna helt plötsligt släckte ljuset, bankade i bord och soptunnar eller startade Fest Hos Mange under skytteträningen... 

Jobbigt men väldigt lärorikt! Hela skjutställningen är ändrad, allt från hur benen står till hur jag gör med avtryckaren. Personliga rekordet är redan slaget! 191 igår på första träningen i den nya luftgevärshallen för Gammalstorp SKF! Fint.

Nu ska jag fortsätta kolla på Dallas, äta frukt och skriva med hjärtat!

Ciao.



Engel - Rasmus Seebach

Hockey, hockey, hockey!

Jag hade tänkt skriva om lägret, lägga ut nyårsbilder men jag har ingen energi till sådant längre så ja...

Men nu, jag har inte sett en enda JVM hockeymatch detta året men nu är det dags, lagom till finalen!

Sverige-Ryssland

Kom igen nu Sverige! ♥



Bild från hd.se

Jo, jag borde verkligen sova, har varit uppe sen 7 ungefär, är dödstrött efter sista lägerdagen... Men... Hockey.



Vad gör vi? Nu kör vi!

En stooor resväska, en stor ryggsäck, en väska och en gevärsväska packade.

Ska jag iväg i två veckor? Nej. 3½ dag. Och så mycket packning krävs det om det är ett skytteläger! Den stora resväskan är enbart skyttekläder och ryggsäcken innehåller lakan, handdukar och idrottskläder. Så hade det varit något annat vanligt jag hade åkt på hade det inte varit i närheten av så mycket packning... 

Här har inte jag dit och skriva egentligen... Snart kommer skjutsen och hämtar mig här! 

Förresten, 2012... NU KÖR VI! Detta året ska bli bra, det ska bli det bästa året hittills! That's it.

Ciao.



RSS 2.0