Utsikten över Karlskrona är fantastisk ibland...




Möttes av en så här kelen hund (bebis) igår!

Ååh... Världens bästa hund/bebis är hon!

Kom ihåg första gången min pojkvän var hos mig... Han klappade henne EN gång och efter det satte hon bestämt ner rumpan i hans knä som om hon sa "Nu är du min kelslav!", så han är körd nu haha...

En roligare händelse var nog ändå en gång på morgonen när jag skulle gå på toa. När jag kom tillbaka så ser jag min pojkvän sitta upp och då har min hund kommit och slängt sig på rygg i hans knä och "bett" om att han ska klia hennes mage haha...

Verkligen en sockersöt hund men hon vet väldigt väl om det också... *blink*

Här kommer lite bilder... Så himla mysig ändå!

Ha de!










Älskar den sista... <3

Uppladdning inför skolan på bussen

Sådan här musik är i princip behövlig för mig för att jag inte ska somna i skolan... Inte minst på matte- och fysiklektioner!

Blir som sagt skola idag, trots oändlig hosta... Usch!

Ha de!



Nu kan du få mig så lätt...

Min och min pojkväns låt spelas just nu i mina öron... Det är låten "Nu kan du få mig så lätt" av Håkan Hellström.
Det känns både rätt och fel att ha den som "vår" låt men det passade situationen vi hade i början av vårt förhållande och därför blev det så... Grymt bra och fin låt i vilket fall som helst!
Finns dock många låtar som passar...

Ligger just nu och hostar som en galning, vid varje andetag i princip, sjukt jobbigt och det här med att sova är sjukt svårt! Blev ingen skola för mig idag, hade hosta, ont i halsen, rinnig näsa, feber och hade dessutom bara sovit 3 1/2 timme pga hostan! Får hoppas jag kan somna tidigare idag så jag orkar med skolan imorgon...

Saknar min älskling bredvid mig, så sjukt tomt!!

Jaja, sova var det... *suck*

Ha de!

Jag och mina vackra prinsessnäsdukar som jag fått av mormor... Nu kommer de till användning iallafall!



Kvällspromenad

Tog en mysig kvällspromenad med älsklingen för någon timme sedan, Karlskrona är riktigt fint faktiskt, och verkligen om kvällen, älskar alla lysen!

Nu ska vi kolla på LCS och mysa ner oss i sängen, imorgon ska jag tyvärr hem... Skolan är ju tyvärr ett illa måste! Har verkligen varit mitt bästa sportlov hittills, varit här hela veckan, hade bara en natt hemma mellan tisdag och onsdag!

Blir otroligt tomt utan honom... Men men, vi ses ju på fredag igen! *blink*

Ha de!



En sovande älskling och en Evelina som kollar på curling

Älskling ligger och sover bakom mig i soffan, stackarn är sjuk! Han sov knappt något inatt så han är jättetrött samtidigt som han känner sig skyldig för att han är "osocial" för att han sover... Men viktigaste för mig är hans hälsa naturligtvis!

Jag själv hpller ögonen på OS-finalen i curling för damer, Sverige mot Kanada! Väldigt spännande och jämn match, hoppas Sverige kan försvara sitt guld!

Ska återgå till curling och lote age of empires 2 nu...

Ha de!

Måste bara lägga upp den här bilden... Tycker det är så sött att inte ens när min älskling sover så släpper han mon hand... Gulligast!



Lite av livet

Tåg. Sitter just nu på tåget mot Karlskrona, blir sent ikväll men vill man ha sällskap av sin far så får man ta tiden han tar (han är lokförare)!

Idag har jag haft min första körlektion! Det gick väl helt okej ändå, pappa tyckte iallafall det gick bra och läraren sa att det märktes att jag har kört innan, även om det var ett bra tag sedan. Läxa tills nästa gång blir att läsa på om växlingar!

Annars har det varit en del OS-tittande idag, både hockey, sprintstafett och curling! Tycker det är jättekul med just vinter-OS, sommar är jag dock inte alls insatt i och inget som intresserar mig. I vinter-OS är både längdskidor, curling och hockey kul!

Har också varit inne i Sölvesborg en runda med pappa och bror, gick i ett par affärer och fikade, sen hälsade jag även på bästa vän inne på körskolan, hon har uppkörning om en månad så hon är i princip bosatt där, hihi!

Nu är tåget strax i Ronneby så bara knappt en halvtimme kvar till Karlskrona och min kära pojkvän!

Ha de!

I väntan på tåget i Mörrum... Mys.





Nördmyskväll med min finis!

C9 förlorade riktigt hårt, men får heja vidare på CRS och TSM ikväll!

Nördmyskväll minst sagt!


Har blivit en spelnörd!

Senaste månaden har jag börjat spela League of Legends väldigt mycket! Kul tidsfördriv och spelar oftast med min pojkvän också, så på helgerna brukar vi kolla på LCS NA (League of Legends Championship Series North America), faktiskt både kul och intressant!

Favoritlaget är Cloud9 och favoritspelare är Voyboy i Curse och Bjergsen i TSM, så ingen favoritspelare i favoritlaget hahah...

Nu ska jag spela vidare med min favoritgubbe, Lux!




Ville bara berätta att jag lever och mår bra




RSS 2.0