Time to go to bed

Snart dags att lägga sig.

Känner att tröttheten smyger sig på. Fast ingen sån trötthet som att jag behöver sova utan bara... Att jag är trött. Trott på allt.
Mår illa med som vanligt, knappt ätit något idag heller frams till middagen, men då åt jag bara för att maten var så god och sen var jag nära på att spy efter att ha ätit så mycket. Till lunch åt jag bara två knäckebröd och var inte alls hungrig. Och tro mig, vid lunch brukar jag verkligen vara hungrig, särskilt när vi äter 12.10.
På tal om andra saker som jag inte har skrivit (tror jag...); Jag har fixat praoplats! Gjorde det på lovet. Efter att ha frågat inne på Team Sportia, Audio Video och Gemla Boden blev det till slut Zoo Träffen, djuraffär förstår ni nog. Ska bli kul, konstigt nog gillar jag lukten av djurmat.. Eeh? Nää, inte gillar den men den luktar ju inte hemskt direkt!
Är också samtidigt lite nervös för det är nog bara en som jobbar där, hade hellre varit bland fler folk... Men det blir säkert bra, hon som jobbar där verkar vara snäll iallafall.
En annan sak är att jag har fått hem ett brev från sjukhuset i Karlshamn. Det handlade om en remissansökan som blivit inskickad av skolsystern/skolläkaren angående min fot då. Ja, vad ska man säga. Jag kommer inte till ortopedläkaren förren inom 4 månader. Jag kan också ansöka till ett annan ortopedmottagning men det kanske bara blir en månads mindre väntetid då och vad är det för mening? Och dessutom är det ju inget akut, jag har lite ont i foten och benet ibland och det känns att det tynger ner men jag kan leva med det.
Nu har mamma sagt att jag borde äta en skål flingor innan jag lägger mig, antagligen pga hur dåligt jag mår och att jag knappt äter, får se om jag kan få i mig lite corn flakes.

Godnattkramar.

Back to school

Halloj.

Första dagen i skolan idag, fyfan vad trött jag är. Skrattande har det varit som vanligt, mycket mer än förväntat. Tex skratt åt vad wienerkorv är för nåt. Det kommer från Österrike, huvudstaden Wien, och är en korv instoppad i wienerbröd, nu förstår, wienerbrödet fungerar som korvbröd. Eller som vi blekingar säger; kååwbröd.
Annars i skolan är att vi har börjat se en film på engelskan, rolig film är det. Att vi har golvvärme i vår mattesal (jag lovar!). Och... Jag vet inte.
"Oj, oj, oj". KETCHUPSTYLE!

Blir snart upphämtad här i lägenheten av pappa, ska hem till huset och äta ikväll, men kan fortfarande knappt äta, är mätt som fan efter två knäckebröd till lunch, normalt? Nej.
Inlägget jag skrev igår blev raderat av familjeskäl.

Just nu är det skidor på tv. Ganska ointressant för tillfället när det inte går bra för svenskarna.
Ska se om jag kan lira lite guitarhero innan pappa kommer, ajöss.

Måste sluta svära så ofta

Precis kollat igenom 3 avsnitt av Dallas, nu får det nog räcka för ikväll, är lite halvt trött faktiskt. Tänkte ändå kanske kolla på en film, The Social Network isåfall, den verkar riktigt rolig faktiskt. Går skittrögt att ladda ner filmer nu och vissa funkar inte.. Tex Casanova och Garden State men ååh, vill fan se dom! Får väl ha tålamod så kanske det funkar, jaja.
Finns ju fan inget att skriva här känner jag. En sak; Jag måste lära mig att sluta svära när jag ska på konfirmationsläger. Fan, det kommer bli skitsvårt ju. Japp ni ser ju, jag kan ju inte ens skriva ett inlägg utan några svärord med. Men som min gamla lärare sa; Det är ju bara vanliga ord. Eller något liknande sa hon. Iallafall, det kommer bli grymt svårt.
Men att svära mycket, det kommer bara automatiskt. Tyvärr.
Nu till sängen och kanske en film då.
Ajöss och godnatt.

Filmer

Några filmer på min nedladdningslista som jag bara kom på på en dag eller såg i en affär.

Casanova
Shakespeare In Love
Varannan Vecka
Cinderella Man
Garden State
Mamma Mia
The Social Network
Harry Potter Och Dödsrelikerna Del 1
Någon som har sett dessa? Själv har jag sett Mamma Mia och Harry Potter filmen. You know, Harry Potter nerd.
Ska fan bli nice att se dessa filmerna, de verkar grymt bra! Men först Dallas medan de laddas ner!
Ciao.

Here I am

Här är jag!

Precis käkat lite våfflor, yummy!
Har varit på en kurs i 3 timmar idag, för att jag ska ta gevärsskyttekortet. Lite genomgång om allt möjligt, allt från regler och till delarna på ett gevär. En halvtimmes fika hanns också med haha ;) Chokladboll, mums. Har fått tillbaka lite av aptiten nu, känns skönt när man knappt har kunnat äta. Fast jag mår fortfarande illa och kan knappt äta. Damn.
Som tur var kändes inte kursen som 3 timmar, kändes mer som 1½-2 istället, bra det. Vi ska träffas minst en gång till, tror det blir söndag nästnästa vecka.
Igår då? Var ju upptagen ungefär hela dagen. Först så var jag i Kristianstad med mamma. Vi var på jakt efter badkläder. Ingen lycka med det, badkläderna har inte kommit in ännu. Men på Bikbok hittade jag en kofta som mamma betalade åt mig, tack tack mamma :) Den är så jävla mysig! Såg att Bikbok och Cubus har jävligt snygga kläder, såna som är lite söt-tuffa, min stil ungefär! Måste skaffa kläder därifrån när jag har pengar till det, just nu är det lite tomt på kortet. Men men, det är ju konfirmation snart, right? ;) Sen om jag kanske inte får pengar det vettifan.
Senare på kvällen var det tjejkväll hos Elemina igen! Kul kul, behövdes för mitt humör. Fast humöret jag visade kanske inte var mitt sanna humör. Men ändå.
Tror inte det är så mycket mer att berätta egentligen förutom att jag myser med min lilla älskling Molly♥
Det är den nya koftan jag har på mig förresten, en college ziphood, lila med ett stort A på, står för Athletic.

Återkommer

Klockan är väldigt mycket. Jag ska upp tidigt imorn. Återkommer imorn med dagens händelser, ajöss!

Jag suger på att blogga, jag vet. Ska bli bättre, promise. Och ska fixa headern också.

Allt möjligt

Sorry för att jag inte hörde av mig mer igår men jag hade inte tid direkt.
Eller jo, tid hade jag väl men hade inte orken ungefär.

Var ju på fotboll först! Mjällby AIF-FC Nordsjälland. Matchen slutade 1-0 och målet gjordes av Mr.Mjällby 2.0, Marcus Ekenberg. Mjällby spelade bra första halvlek och sämre andra. Men nu kan man ju tänka så här att vi saknade nyckelspelare som Moestafa El Kabir, Tobias Grahn, Jesper Westerberg och Patrick Osiako. Inte heller den nya killen, Samuel Petrone, var med.

Kollar på skidor, sprinten. Det gick nyss jättebra för svenskarna. Nu går det inte alls bra i semifinalen. Eller vänta... Nej, ingen av de 4 svenska damer som gick till semifinal gick till final. Inte bra. Vi hoppas på att herrarna kan göra bättre ifrån sig.

Annars ser Mjällbys lag riktigt bra ut. Det blir hård konkurrans på mittfältet, jag menar, Tobias Grahn, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil, Patrick Osiako, David Löfquist... Är bara lite orolig för försvaret. Men vi har ett bra lag.

Efter fotbollen igår åkte jag nästan direkt och bowlade med lite lantisfamiljer. Jag kom 3:a i min familj och tar min insats som godkänd. Jag brukar nog komma sist men jag kom före bror med en poäng mouhaha! Och jag fick faktiskt en strike. Score.

Idag har jag varit på sportlovsskytte. Samma sak som vanlig skytteträning för min del bara att det inte är på kvällen. Lite inställningar på geväret fick jag hjälp med av Martin, bra det, jag kan ingenting om mitt gevär. Får se om jag får ett bättre skytte nu. Tänkte även skjuta de sista tävlingarna nu innan korthållssäsongen börjar, har inte tävlat alls i stående. Men det kan ju vara en erfarenhetsgrej jag behöver. Behöver också träffa min fysiska och psykiska styrka.

Mår inte bra förövrigt. Som det har varit nu i några dar, mår illa så fort jag hör något eller ser något som har med mat och göra. Kan knappt äta, får trycka i mig maten, tvinga i mig den. Är aldrig hungrig. Spydde också bara för någon timme sen, bara så där rakt upp och ner när jag stod framför kylen och skulle hämta ägg. Jag mår inte bra.

Detta blev ett långt inlägg om olika saker. Orkar inte skriva mer nu. Jofan måste ju berätta att jag var med Nattis igår, vi cpade satan med google translate, att lyssna. Så jävla sjukt kul hur de uttalar namn på svenska! Nattis min snygging, min enda riktiga vän just nu♥ Pratade också med en sjukt trevlig person på msn igår, ny bra vän kan man ju hoppas :)

Nu åter till skidorna. Ciao.

Godförmiddag

Sitter i soffan och glor på datorn. Kollat igenom de vanliga sakerna, inte de flesta men något iallafall. Tänkte starta tvn och äta lite frukost också snart.
Anledning till att jag är uppe såhär "tidigt" är för att jag ska på fotboll idag! Yes, yes, yes! Träningsmatch mot ett danskt lag!
Mjällby-Nordsjälland, 14.00, Fjälkinge, Maxilandia!

Kallt ute så får dra på mig ordentligt med kläder.
Fotbollen är det enda som inte sviker mig.

Ikväll blir det bowling också om jag inte minns fel.
Ciao.

Dagens citat

"You were born old, Junior" - Ellie Ewing

Dallas♥

Dallas

En av de bästa serierna som finns. Tar och kollar på ett eller två avsnitt nu, fantastiskt. Bara musiken i början är värd att älska!
Dallas♥


Kom ihåg när jag började kolla på Dallas, ett par år sen nu måste det vara. Det gick på Tv4 Guld och pappa kollade mest på det tror jag, mamma med kanske, så jag började också kolla på det. Jag älskade serien och det gör jag än. En megakänd 80-tals serie faktiskt för er som inte visste. Nu har pappa dvder med säsong 1-4 så jag tror jag snor dom lite, hehehe.

Lugnt

Sitter i soffan med hunden och tar det lugnt. Har fått i mig två mackor med smält ost, det tar emot men jag är så hungrig och måste äta. Mackor med smält ost mättar ju inte heller så bra. Det är The Dr's på tv, ganska tråkigt men ändå bättre än ingenting, känner mig mycket bättre när jag har tvn på av någon anledning.
Inget mer att srkiva.
Ciao.

Orkar inte mer

Jag orkar inte mer.

Känner ingenting. Orkar ingenting. Ingen energi till något. Orkar inte göra något. Ligger bara ner i sängen eller soffan och stirrar. Äter ingenting, har inte ätit nåt mer idag än en halv skål flingor och två chokladbitar. Går runt och vacklar hela tiden, ingen styrka i kroppen.
Tårarna som rinner...

Känner inget hat, inget ledsamt, inget argt, ingen glatt... Känner inte ens kärlek.
Men jag känner att slutet borde komma.

Sanctum

Finns inte ord till att beskriva denna filmen.
Jag satt och skakade halva filmen av rädsla (och eventuellt av köld) och grät i slutet av filmen, också det på grund av rädsla. Rädslan för att den sista personen, Josh, skulle dö. Rädslan för att han inte skulle ha nåt lyse där nere i mörkret eller nåt syre i vattnet.
Filmen började med en död kropp. En död kille, Josh, som ligger i vattnet. Nu var han ju faktiskt inte död egentligen. Han slår upp ögonen. I slutet får man se vad det betyder.
Filmen, som är baserad på en verklig historia, är gjord av James Cameron, skaparen till Titanic och Avatar. Denna filmen är minst lika bra, om inte bättre. Men den var verkligen... Inte läskig men jo, läskig. På ett alldeles speciellt sätt. Finns som sagt inte ord att beskriva den. Om hur en cyklon som kommer över den största grottan och hur ett kaos över grottdykarna kan sluta.
Victoria som säger "What could possible go wrong diving in a cave?". De orden fick hon verkligen äta upp.
Detta var nog den bästa film jag någonsin sett, med skakningar och tårar, Sanctum♥


Dagens citat

"Jag vill tillbaka till Mjällby en dag" - Juan Robledo

Juan är mer än välkommen tillbaka, jag saknar redan honom!
Jag snodde citatet från tidningen förresten.

Hockey eller bio?

Kan inte bestämma mig. Ska man på hockey eller bio, Sanctum, senare idag? Hockeyn börjar ju kl 17 och bion börjar nog 18.30 men om jag går på båda hinner jag bara lite mer än en halvtimme av hockeyn kanske? Okej, det är hockey fler gånger men jag är verkligen grymt sugen på att kolla på hockey idag, det var så längesen!

Gudstjänst och praktikplats

Godeftermiddag. Klockan har passerat elit och jag sitter i köket och tänker på Rut. Inte för att ni vet vem det är och inte jag heller egentligen, min Gud.
Påtal om Gud så har jag varit på gudstjänst idag i St. Nicolai kyrkan. Den varade längre än vanligt, ganska segt. Jaja, bättre än Ysane kyrka iallafall med den prästen (som råkar vara en av mina konfirmationsledare). Ganska många från skolan som var på gudstjänsten också, det är något förutbestämt dom har där i Sölvesborgs konfirmationsgrupp. Bl a så var Elemina och Mathilda där, sen så hade jag Amelia bredvid mig.
Efter gudstjänsten gick jag och Felicia en runda, kollade på butiker som kan vara aktuella praktikplatser. Kan ju verkligen inte bestämma mig och det börjar bli riktigt bråttom nu! Men tror det blir att praoa på Team Sportia iallafall, om jag får då alltså! Annars har jag ingen aning vart man kan praoa någonstans.
Jag gillar namnet på båten som jag och Felicia passerade idag :)

Annars pratade vi massa skit och sånt. Hahaha nej inte skit men vart vi ska prao, vad man ska önska sig i konfirmationspresent (tror jag vill ha en laptop, alltså inte en mini-pc som jag har nu) och även om gym och aerobic i höst! Tydligen är det 15-års gräns på att gymma på Valjeviken så det blir ju bra i höst, verkade vara billigt med, goodie!
Ska bli så nice.
Känns som om det är mycket som händer nu det året man fyller 15. Konfirmation, moppekörkort, prao... Dessutom ska jag ta mitt gevärsskyttekort (innabär extra plugg, usch.)! Men det är väl bara positiva grejer så det är ju bara bra :D
Praktikplats...?


Behöver jag säga något mer?

Felicia - gfd
Nattis- Boll
Jag - KETCHUP!!!!
JAG VET ATT DU GILLAR DET FELICIA :D :D :D
Woops, kanske inte nåt att skriva i bloggen :3 Whatever.
Felicia rapade nyss :o Behöver jag säga något mer än att Felicia och Nattis har varit här ikväll och att vi har haft damp? Nä. Jo förresten... KETCHUP♥

Jag bloggar imorn.

Dagens citat

"Ååh kolla ketchup!"

:D :D :D :D :D :D :D

Tjejkväll

Nu ska jag dra på tjejkväll hos Elemina! Ska bli skoj, blir jag, Elemina, Felicia, Nattis, Emma och Mathilda ;)
Men nu hinner jag verkligen inte skriva nåt mer för jag ska vara hos Felicia... Nu. Tur att hon bor ungefär 100 meter bort kanske.
Hörs kanske senare, beror på när jag kommer hem!

Inget vatten

Ska snart gå och lägga mig. Men är grymt irriterad för jag kan inte tvätta av sminket för vattnet är borta här i Hjortakroken eller något... Kul, verkligen kul. Mysigt. Kommer det inte tillbaka snart så får jag gå och lägga mig med sminket och utan borstade tänder, fyfan! Kommer då vakna med svullna ögon och äcklig känsla över tänderna. Ännu mysigare.
Jaja, hoppas vattnet kommer tillbaka snart iallafall!
Längar till imorn kväll, då blir det tjejkväll hemma hos Elemina, kul kul :)

Gonatt gonatt!

Jag vet något annat som verkligen skulle vara mysigast just nu...

Skyttebyxor

Hade skytteträning ikväll. Stående som vanligt dåja, skjuter nog aldrig rem igen! Den här gången fick jag ha ett par skyttebyxor på mig, ett par som tillhörde föreningen. De var ganska stora men det blev mycket stadigare! Så blir nog att ha dom på varje träning hoppas jag... Och så ska man kanske önska sig ett par skytteskor som tydligen är viktigare än skyttebyxor ;P
Kanske blir att börja tävla igen... Någon gång.


Prao

Ska ut och prao v 14-15. Men jag hittar verkligen ingen praoplats! Som SvD sa på klassrådet, det börjar brinna i knutarna nu. Dessutom ska vi ut på prao samtidigt som 8d och tydligen de i Mjällby också. Så nu börjar det verkligen bli dags!

Jag har ju själv tänkt på en del förslag såsom Expert, Fotograf Serny, Team Sportia, hos en lärare... Allt möjligt. Men jag har verkligen ingen aning...

Någon som har ett bra förslag?

Ortoped

Var hos skolläkaren idag. Var ju där för en månads sen som ni kanske minns om ni har läst det? Han rådde ju mig att köpa hälinlägg för att se om min fot/ben kunde bli rakare. Idag var det dags för att berätta resultatet. Det var inte så "positivt". Visst går jag rakare med foten när jag har hälinlägg men det gör ju ingen skillnad när jag inte har skorna på. Högerfoten är fortfarande kraftigt sne åt höger. Det är fan att den skulle bli så bara för att jag vred den lite när jag stukade foten förra året.

Så nu blir det att få en tid hos en ortopedläkare... Kunde nog dröja 2-6 veckor eller något. Skolsköterskan (som också var där) sa att de nog kunde gjuta ett hälinlägg som är formad efter min fot.

Vi får väl se hur det blir med det hela...

Kelen gammelkatt och lång skoldag

Hallau kaars. Sitter i fåtöljen och kollar på Simpsons som vanligt. Är helt trött i huvudet, som vanligt det också haha ^^ Kom hem till en ovanligt kelen katt också, aaw så mysig är min gammelkatt♥

Lång skoldag idag, till halv 4. Men med en massa raster som faktiskt kan vara riktigt segt efter ett tag. Hade bara ungefär 30 minuter hemkunskap idag istället för 120 för att vi hade klassråd mitt i all skit. På klassrådet sa de att det kanske skulle hända något imorn kl halv 10... Undrar vad.

Fick reda på vad vi fick på no-provet idag också! Trodde att jag skulle få typ G eller något, kändes som om jag knappt kunde någonting. Men vet ni vad? Jag fick fan VG. Men hela provet är inte klart ännu! Detta var bara teoriprovet, imorn är det praktiskt prov med laborationer! Det blir nog dock enkelt tror jag, bara till att komma ihåg vad man ska hälla i och sånt... Fast nu har jag glömt bort. Eeh.. :)

Nu blir det Family Guy och att äta något tror jag, har ju skytte sen!

See ya.


Snart årsmöte

Nästan precis kommit hem ifrån konfirmationsträffen! Det var väl det vanliga, käka mackor, dricka saft ^^ Haha nej men vi sjöng lite, läste ur.. Eeh vafan heter det? Jaja, när det är såna där söndagar x) Jag är helt körd i min hjärtna just nu, kommer säkert på vad det heter om 5 minuter. Sen skrev vi lite uppgifter och gjorde ett papper med lite slags... Rena kunskapsfrågor och lite tänkarfrågor.
Tex
- Byns bagare bakar bästa brödet. Hur många b finns det i det? Svar - 0
- Hur många timmar sover katten om dygnet? Svar - 14-18

Lite olika frågor ja.

Nu blir det att åka iväg direkt igen, usch. Nej inte usch men ska på årsmöte för skytteföreningen. Får väl se vad det finns att prata om där!

Shalom! Det betyder frid, fred och rättvisa.


Precis haft no-prov

Kände att jag knappt kunde någonting. Iallafall inte vilka grundämnen proteiner och fetter består av eller vad som händer när man inte använder energin direkt. Evelina fatta nada. Men kunde nog alla organ och annat stuff på provet, nice (y) Blir nog ett G iallafall, det är väl vad jag har i no även ifall Katarina säger att jag kan få mer. Har ju fått erbjudande att byta till en bättre grupp men nej tack, jag står faktiskt över det då jag hellre är med min grupp och hellre har Katarina som lärare.

Är i fritan just nu, har skittråkigt.. Om en halvtimme ungefär kanske (orkar inte räkna) så är det so, film blir det nog, vi kollar på The Patriot som verkar bra, vi har bara sett lite än så länge men den handlar om amerikanska revolutionen iallafall.

Nu sitter alla och skriker här, hejdå!

Galan var mycket underhållande

Åhja. Idag var det alla hjärtans dag gala i skolan och man kan väl säga att det blev ett och annat skratt ;D Och hela skolan pratar om det. Eller ja, alla som var i aulan just då. Hahahahahahahaahaha det var fan kul! Det är kul att få i sig ett skratt lite då och då :) Vilket händer hela tiden.. Eeh...

Annars idag då? Mötte helt plötsligt bror min på skolan (han går inte på min skola) som hade hemkunskap och hade kommit upp ur fritan. Och när man kommer hem får man reda på att några killar i 9:an har knuffat in honom i väggen och min reaktion blev ungefär DIIIIIEEEEEE!!!!!!! Mm jaa... Nu var det kanske inte för det utan mest för vilka det var, riktigt irriterande människor, jävla töntar, you suck ;) Fattar inte hur dom orkar..

Cyklade till skolan idag, så mycket skönare än att gå! Går mycket snabbare och man behöver då inte stå ut med kylan lika länge eller få ont i benen när man försöker gå snabbt till skolan. Efter skolan blev det att gå till Statoil med Felicia och pumpa cykeldäcken. Det var det kallaste på länge! Det var så att man var alldeles stel och... Det går inte att beskriva det, det är förjävligt! Hemskt att utstå...

Imorn blir det konfirmationsträff och årsmöte med skytteförening, Gammalstorp SKF.

Nu ska jag kolla runt lite på datorn, ciao.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Något speciellt för mig? Nope, not right now. Eller...? :$

Hahaha men nej som alla vet så är det alla hjärtans dag idag och jag kom inte på någon annan rubrik ändå så. Ni vet, kreativitet är inte min grej. Tyvärr.

Har inte haft någon tillgång till dator idag. Eller jo haha det har jag men jag har inte orkat loggat in. Vi åt middag hemma idag och nu sitter jag med mammas dator. Vilken skillnad det är på hennes stora laptop och min mini-pc. herregud. När jag får pengar till det (om 1000 år) så ska jag köpa en stor laptop som inte är seg som fan.

Har inte hänt nåt annat speciellt idag.. Imorn är det alla hjärtans dag gala och en sak är säker, jag kommer att skratta, jag vet vad som väntar ;) Hahaha, det är nåt att längta till faktiskt! :D

Jo, det hände ju en helt sjuk grej på musiken... Som jag verkligen inte ska skriva här hahahah shit... Jag blev chockad ja.

Men nu hinner jag inte skriva mer ändå så!

Ciao.

Busy all day

Har varit upptagen ungefär hela dagen, därav ingen bloggning förren nu ikväll.
Iallafall så har det varit gäster här! Moster Jeanette och hennes kille Fredrik var här, vi fikade och så. Sen fick båda dom två prova på att spela Guitar Hero för första gången! Dom fick spela Aerosmith, mitt spel haha! Det gick... Bra. Särskilt för moster. Inget illa menat. Enligt dom så spelar jag som ett pro ;) Jag spelar på medium. Och vid få tillfällen på hard. Inte så pro kanske.
Innan det besöket var jag, mamma och bror ute och gick med Molly en lång runda. Okej kanske inte lång men tillräckligt att jag nästan svimmade fast det kan ju bero på att jag har blivit jävligt förkyld och fick solen i ögonen så att de tårades mitt i en lerig backe så att jag blev alldeles yr och knappt såg någonting. Ehe.
Nu ikväll har ju Felicia varit här! Damp som vanligt.
Inte mycket mer att säga... Jo, jag har fixat en skitsnygg bakgrund till min mobil! En bild från min systemkamera på älskade Strandvallen! :D Så fint, så fint...♥
Ciao.

Tidningsbudet från Aftonbladet är här

I min säng. What do you say now? ;)
Kidding. Det är Felicia. Som nu gråter för att hon inte är nån jävla kiddning. Stackare. Och nu skrattar hon. Allt är så normalt som det kan bli :)

Min hund är också i sängen fast Felicia är mer hund än henne. Min hund är en katt. Och Felicias katt är en hund. Och både min hund och hennes katt är bäbisar. Sådeså.
Rättelse från Felicia - beeeeebisar.

Det var nog en timme sen jag började på detta inlägg och nu har tidningsbudet stuckit hem.
Bilderna vi har tagit går inte att ladda upp :s
That's all.

Nej förresten, det är inte allt. Rut är min kärlek och min gud. Jason Dolley är också min gud. Fast Rut är min kärlek också. Mitt livs kärlek och mitt livs gud. Japp, precis.


Dagens citat

"Det finns många kapitel i vår bok som vi önskar vore opublicerade"


Vad var det som var på fotot...?

Innan mms-ade jag in en bild och ni skulle gissa vad det var ju (ingen gissade ._.)! Och det var....FOTBOLL!!!! Mjällby AIF-Ängelholms FF. Mamma och bror släppte av mig vid *bered er på skratt* Maxilandia, den nya fotbollsplanen, vid Fjälkinge där jag hade fått reda på att Mjällby skulle spela träningsmatch. Kallt som in i helvete var det, smart var jag och hade mina basketkängor, vinterskor hade varit mycket bättre. Men nästan ingenting stoppar mig från fotboll. Inte ens extrem kyla och sol i ögonen så att de tåras. Kom väl sisådär 20 minuter in på matchen kanske. Blev mål precis innan jag gick in, jag vet dock inte vem som gjorde det. En stund efter att jag hade varit där kikade också pappa in på den nya planen. Han grattade även mig på namsdagen. Han stack för att jobba en bit in på andra halvlek. Men han hann också se en ny spelare göra mål. Jag har dock ingen aning om vem det var, nån grabb med krulligt hår haha! Bra spelade han iallafall! Innan matchen tog slut hann även Tobbe Grahn skjuta in två snygga skott i buren.
Och jag hörde att matchen slutade 4-0 så jag såg alla mål isåfall! Men man vet ju aldrig, inte någon tidning eller Mjällby AIF har ju uppdaterat.
Men men, bra spelat Mjällby!
Btw.... Rut♥


Choklad och Melodifestivalen

Sitter i soffan och kollar på Melodifestivalen, för en gångs skull! Brukar faktiskt inte kolla på Melodifestivalen så noga men nu gör jag det haha ^^ Kvällens bästa lätt Brolle, och han där... Christian tror jag han hette. Och Babsans låt "Ge Mig En Spanjor", där diggade jag refrängen, så dåligt bra!
Annars så käkar jag lite choklad... Var ett tag sen faktiskt haha ^^ Lösgodis är det, såsom geisha, dumle och nöt-creme, yummy. Se, det var ett jävligt bra tag sen! Så bra tag sen att jag mår illa efter bara ett par bitar :s Weird.
Nu ska jag skriva ett par meningar om fotbollen.

Nämen, kolla vad jag hittade mitt ute i in...

mms_img24170 (MMS)

Nämen, kolla vad jag hittade mitt ute i ingenstans ;) gissa vad?


Moms

Visste ni att innan hette det oms innan det hette moms?

Vet ni varför isåfall?
Oms = Omsättnings Skatt
Moms = Mer Omsättnings Skatt
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nej, så roligt var det inte. Men sant.

Vet ni vad...

Jag har faktiskt namnsdag idag. Grattis till mig för fan! ;D Själv visste man inte det förren man fick ett grattis-sms från farmor. Nu är det några grattis på facebook också hahaha ;) Detta firar vi med nytagna bilder på mig utan smink men känner mig friskare och piggare fastän jag hostar och har lite ont i halsen! Men mitt rum här är så ljust, det känns faktiskt härligt och uppiggande haha :D
Alla gratulationer till mig, Evelina!
Den sista bilden var absolut inte seriös... Eller jo förresten, det var min mest seriösa bild någonsin.

Ny bdb design

De har gjort en ny design till bilddagboken! Jag gillar't! Profilen man fick göra blev ju riktigt bra faktiskt :D Så här blev min btw...
Jag tror jag nyss hittade min nya header till bloggen.. Så.jävla.nice. Nu får vi se om jag också kan lyckas få den till att bli en header också, vi får väl se hur det går...

900

Detta blir mitt 900:de inlägg! Yeey, närmar mig fan tusen! ^^

Detta firar man med pizza och cola ;D Som åts och dracks upp för ett tag sen. Lite Let's Dance på det som faktiskt har varit riktigt bra ikväll. Figge fick säsongens första 10:a, välförtjänt. Börjar tappa mitt tidigare "hat" för lill-Weise, han dansade faktiskt bra ikväll. Det börjar gå upp för Alexander igen, det gillas, han är min favorit! Jaa, så är det. Dessutom var låtarna idag riktigt bra, filmtema, det gillas!
Fast Jason Dolley är fan bäst. Såg han i en ny tv-serie idag. Jason Dolley är Gud.

Nu börjar Let's Dance igen så ska väl kolla på det antar jag... Och hosta lite till, halsen är inte bättre och inte hostan heller tyvärr! Hoppas jag inte smittade Felicia när jag kikade in hos henne en stund innan hon stack till sin pappa!
Jessica Andersson och lill-Weise i duell... Lill-Weise förtjänade inte det. Om jag får säga mitt.

Ciao.

Sjuk

Ursäkta för att jag bloggar så dåligt. Men jag har verkligen inte tid nuförtiden. Massa prov och så har det ju varit nu, nästa vecka har jag no-prov också, fyfan. Ska lära mig att göra 3 stycken (tror jag) laborationer utantill själv utan instruktioner för att kunna satsa på ett VG-MVG.
Dessutom har jag gått och blivit sjuk nu också. Halsfluss är det nog inte men har jätteont i halsen och har nog feber, iallafall imorse. Vaknade 5 minuter innan alarmet ringde av att jag hade svårt att andas, halsen hade tjocknat igen jättemycket så kunde knappt prata. Men sov lite till och vaknade en kvart senare och gick ut till mamma och hon sa att jag skulle skippa skolan. Så var inte i skolan idag, sov istället till halv 2 kanske. Nu är halsen lite bättre, men jag hostar hela tiden och har jätteont i halsen, kanske feber också. Så bra att jag inte var i skolan idag. Slår vad om att alla i hela skolan har saknat mig jävligt mycket ;)

Felicia ringde också sen, vi pratade väl i en timme så där. Hon berättade hur tråkigt det är i skolan när inte jag är där och lite vad som hänt idag och så. Skulle velat varit med och sett de konstiga jävlarna ;) Hahaha, så idiotiskt och kul :)
Nu är jag riktigt hungrig, har bara ätit en skål glass idag... Hjälpte liiite mot halsen. Senare ikväll blir det pizza, yummy.
Ciao.

Checklista innan jag drar

Börja morgonen med att spraya vax-spray i håret så att det blir jävligt fett, äckligt och inte går att få bort - check
Haft läxförhör på hemkunskapen, tror att det gick bra - check
Lämnat in teknikarbetet efter strul med att öppna dokument och skriva ut - check
Få hjälp av min gamla lärare Hillevi med skrivaren - check
Komma 15 minuter för sent till matten pga skrivaren - check
Inte fatta nånting av fördjupningsboken i matten - check
Haft so-prov på amerikanska revolutionen, tror det gick riktigt bra - check
Varit på skytte och skjutit familjetävling - check
Få full poäng på familjetävlingen (sittande kudde, första gången på... 1 år tror jag) - check
Haft fruktansvärd tinnitus när jag kommit hem - check
Varit på genrep av Furulunds alla hjärtans dag gala så jag inte hade någon spanska - check
Där, skrattat åt den som står och pratar på scenen, en elev som gått på Bokelund innan, Gustav, som hade ryck - check
Troligen fått halsfluss eller något liknande, kan knappt svälja och ibland inte prata, jävligt ont har jag - check
Drar nu härifrån - check

Jag lovar att jag hör av mig mer imorn, har inte tid mer ikväll!
Ciao.

Check

Teknikarbetet - check
Duscha - check
Plugga på amerikanska revolutionen - check
Föna håret - snart check
Plugga på hemkunskap - snart check
Läsa i boken till läsloggen i svenska - snart check
Spela ett parti uno - snart check
Somna till balladerna på min mobil - snart check
Göra lite sit-ups bara för att - kanske snart check
Säga godnatt till er - check

Att spela minst ett parti uno på mobilen varje kväll har blivit en vana för mig. Av någon anledning finner jag det avkopplande.
Jag spelar i duel, upp till 1000 poäng med vanliga regler. I vissa undantagsfall spelar jag bara till 250 poäng.
Blå bakrund med en röd mobil som figur, det är fina grejer det.

Fötter

Det finns verkligen olika sorters fötter.

Idag så hade jag mina knallröda basketkängor och Felicia sina knallblåa converse. Basketkängor ser ju likadana ut som converse. Vi gjorde så att vi hade en varsin röd sko och en varsin blå sko. Vi räknade ut att vi verkligen inte har samma fötter.
Mina fötter - raka.
Hennes fötter - "skålformade"
Jag fattar inte.... Skålformade? Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! :)

Känns som om allt är plugg nu

Skepp ohoj matroser. Sitter i soffan och glor, inget att göra. Tänkte ju ut och springa innan men det hann bli mörkt innan jag orkade dra ut ^^ Gör sit-ups senare istället hahaha. Har ju ändå redan haft idrott idag, volleyboll! Inte för att man rörde sig så mycket men ändå.
Ikväll vet jag ej vad som händer. Antagligen ingenting. Är grymt trött nu, kanske rentav går och lägger mig snart! Ett mirakel om det händer, eller rättare sagt, om jag somnar. Nej just det fan, teknikarbetet som ska in imorn kan ju gärna göras klart också! Damn. Jaja, inte mycket kvar iallafall!
Annars det vanliga, förvirrande stuffs.
Konstigt inlägg detta blev... Jaja, trött kanske ja!
Började men en störd morgon också, missade bussen och helt plötsligt satt inte det nån lins i mitt vänsteröga. Jo tack, jag såg jättekonstigt då med skarpt på höger och suddigt på vänster. Blev att springa upp och hämta en ny lins och bli skjutsad till skolan.
Men the good news, hade mini-prov idag på revolutionen vi inte läst om utan bara lyssnat på en redovisning på den idag. Jag som har amerikanska revolutionen fick lyssna på information om franska revolutionen, sen hade jag då mini-prov på det. Alla rätt, det gillas! Imorn blir det ett större prov på min revolution, amerikanska. Hoppas det går bra iallafall, tror det kommer gå bra, kan allt känns det som!
Jaja, nu blir det plugg!
Ciao.

Dagens citat

"Bollen är inte död förrän den är.................................... Död."

Så är det!

Dagens låt 8/2

Bumpy Ride - Mohombi

I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)


I wanna pull you over, pull you under
Make your body surrender to mine( heeeee hooooo)
Girl you can make me suffer, do whatever
Cuz i know youre one of a kind
(heeeee hoooooo)

Tell me who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wine, like me
You will never find someone like me

Who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wine, like me
You will never find someone like me

I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o
We're gonna rough it up before we take it slow
Girl let me rock you rock you like a rodeo
(It's gonna be a bumpy ride)

Imma spin you around, push your buttons
Buy you plenty of stuff (heee hoooo)
Then me take you down, to the bottom
Work you all the way to the top
(heeeee hoooo)

Tell me who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wine, like me
You will never find someone like me

Who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wine, like me
You will never find someone like me

I wanna boom bang bang with your body-o

We're gonna rough it up before we take it slow
Girl let me rock you rock you like a rodeo
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)

I'm on top of my love game and your'e gonna get it tonight

I'm focused im ready girl I'm gonna give it to you right

I gonna pull you over, pull you under
Make your body surrender to mine
Girl you can make me suffer, do whatever
Cuz I know youre one of a kind
(heeeee hooooo)

I wanna boom bang bang with your body-o
We're gonna rough it up before we take it slow
Girl let me rock you rock you like a rodeo
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
I wanna boom bang bang with your body-o 
We're gonna rough it up before we take it slow 
Girl let me rock you rock you like a rodeo 
(It's gonna be a bumpy ride)
Perfekt att träna till!

Träningsabstinens

Fick värsta träningsabstinensen ikväll. Tänkte träna lite, ett mål för mig nu, träna varje dag. Träna lite sa jag. Det kanske är lite men det blev iallafall 180 sit-ups och lite armträning på 1 timme och en kvart.. Men tänk att jag är en nybörjare som nästan precis har lärt sig taktiken för sit-ups, att jag måste ha något som håller fast mina fötter. Hahaha, känns skönt att ha fått lite träning ikväll iallafall, imorn ska jag försöka ut och gå-springa en runda men hunden!
Ett nyårslöfte, träna och äta hälsosammare = en bättre kropp. Har bestämt att min mage ska fan bli plattare! Och det ska ske! Sen finns det fienden latheten men den tar jag itu med genom pepp-musik ;) You'll get one song soon.
Plugga fan med, teknikarbetet som ska in i övermorgon, inte check!
Läsa 45 minuter tills på fredag, inte check.
Plugga till no-provet nästa vecka, inte check.
Plugga till hemkunskap till i övermorgon, inte check.
Plugga på amerikanska revolutionen, inte check.
Blir lite teknikgöra nu, läsa lite får jag också göra. Amerikanske revolutionen läser jag på imorn på so-lektionen när vi ska läsa upp om revolutionerna i grupper. Franska revolutionen får jag mini-prov på. No och hemkunskap handlar om samma sak, tar itu med det imorn!
Träna, äta hälsosamt och plugga mer, låter som bra nyårslöfte? Aj aj kapten!

We rule

Sitter och kollar igenom facebook, alla skriver nånting om att vi slutar 12.20 idag men sen har några skrivit att dom slutar 11.40 istället och sånt. Men ska jag säga en sak? Vi slutade 11.25. IN YOUR FACES!

Mouahaha. Japp, vi slutade så tidigt idag. Hela skolan skulle sluta 12.20 idag men vi hade sista lektionen so som slutade 11.25 sen hade vi lunch och nästa lektion började inte förrän 12.20 och då hade vi ju slutat ändå ;D Yeah, we rule.

Efter skolan drog man hem med Felicia och Nattis då och vi drack apelsinsaft vilket resulterade i en massa damp (och massa toabesök hahaha)! Fan, vi satt väl och asgarvade i soffan i 2,5 timmar! Hahaha, vi är härliga :') We know that you love us.
Some special thing today. Sí sí. Lite längesen och förvirrande framförallt, men jag gillar't! You know that dude *suck*. Hahaha, score.

Nu blir det bloglovin, säkert skitmånga inlägg som vanligt höhöhö. Vi hörs kanske senare.
Ciao.

Dagens låt 7/2

Patience - Guns N' Roses

1,2,1,2,3,4
(whistle)
Shed a tear 'cause I'm missin' you
I'm still alright to smile
Girl, I think about you every day now
Was a time when I wasn't sure
But you set my mind at ease
There is no doubt
You're in my heart now

Said, woman, take it slow
It'll work itself out fine
All we need is just a little patience
Said, sugar, make it slow
And we come together fine
All we need is just a little patience
(patience)
Mm, yeah

I sit here on the stairs
'Cause I'd rather be alone
If I can't have you right now
I'll wait, dear
Sometimes I get so tense
But I can't speed up the time
But you know, love
There's one more thing to consider

Said, woman, take it slow
And things will be just fine
You and I'll just use a little patience
Said, sugar, take the time
'Cause the lights are shining bright
You and I've got what it takes
To make it, We won't fake it,
I'll never break it
'cause I can't take it

...little patience, mm yeah, mm yeah
need a little patience, yeah
just a little patience, yeah
some more patience, yeah
need some patience, yeah
could use some patience, yeah
gotta have some patience, yeah
all it takes is patience,
just a little patience
is all you need

I been walkin' the streets at night
Just tryin' to get it right
Hard to see with so many around
You know I don't like
Being stuck in the crowd
And the streets don't change
But baby the name
I ain't got time for the game
'cause I need you
Yeah, yeah, but I need you
Oo, I need you
Whoa, I need you
Oo, all this time 
Guns N' Roses – Patience
Fast det finns en annan version av en helt annan artist som är i hjärnan på mig men den versionen verkar inte finnas på internet längre... Tyvärr. Men denna låten är helt underbar.

Inget att blogga om

Waa, återigen inget att blogga om.

Dagen har varit som vanliga dagar, jag och Felicia blir mer och mer irriterande för varje dag för att reta folk som hatar oss :) Hahaha det är så satans gött ska ni veta ;D
Haha nåt som jag tycker är kul är att alla tjejer oftast har nåt samtalsämne på slöjden då alla tjejer har valt syslöjd och alla killar har valt träslöjd så tjejerna är själva för en gångs skull ;D Alltid är samtalsämnet - ja ni kan väl räkna ut själva - killar. Men idag var det också hur man uttalar statoil. Eller ja, en uttalade det nåt annat, typ statål. Sen förklarade Felicia att det var olja från staten alltså stat-oil.
Nåt som vår klass jämnt kan tjafsa om är också hur man uttalar orden burk, gurka osv... Jag själv uttalar ju det böök och gööka. Vilket de flesta i klassen gör, det gillar jag (y)
Inget kul på tv och snart blir det in till stan och kanske följa med Felicia ner till - på tal om det - statoil och fixa hennes däck till cykeln. Shup shup!
Kanske ingen mer bloggning idag eftersom det inte finns nåt att blogga om, ya ya! En dagens låt blir det btw.

The Last Song

Denna filmen såg jag nyss! Ganska speciell, lite drama så där. Kände att jag behövde en paus från sjuka tonårskomedier hahaha.
Men nu är det dags att lägga sig, natti!

Slappa, träna, film

Så har dagen sett ut. Inte för att jag har kollat på film ännu men ändå :)
Kände att jag slappat alldeles för mycket idag så slängde in lite träning för mage och armar bara för det hahaha! Och imorn så känner jag att jag vill ut och gå och springa lite om jag inte har nåt annat för mig senare på eftermiddagen. Skulle behövas! Något annat som skulle behövas är att bli klar med teknikarbetet som ska in på torsdag! Hehehe... Nej men jag har inte grovjobbet kvar iallafall, det är framsida, sammanfattning (om jag nu behöver någon) och innehållsförteckning som fattas tror jag!
Nu blir det ner och ta ett eller ett par glas vatten, film, läsa och sen sova! Lyssna på låtarna jag förde över till mobilen igår, lite ballader och sånt :) Nåt man somnar till iallafall!
Goodnight.

Uttråkad

Uttråkad till tusen. Halebops reklamer suger. Tele2s och Com Hems reklamer äger.
Jupp jupp märks att jag inte har nåt att göra va? Det är visserligen Simpsons på tv men nu är det reklam, wää wää. Fick sån lust att göra chokladmuffins nu också... Mmmm... Gott. Kanske göra det om jag orkar då höhöhö.
Nää, inget att skriva.

Kattjakt

Varit ute på kattjakt ikväll. Skulle öppna dörren och ropa på vår katt men möts istället av två nyfikna blickar, två katter, en stor och en liten. Antog att det var en vuxen och en källing men fick sen reda på att de var syskon... Iallafall så gick jag, bror och kusin Emmy ut skulle få tag i de här katterna som var otroligt kelna och tama. Efter att ha kollat på den ena kattens halsband så fick vi reda på att det var grannens katter. Så vi tänkte gå upp med dom men jaa... Det gick inte så lyckat. Tjabbiga katter som sprang iväg hela tiden. En gång kom dessutom min mosters stora hund, Casper, ut och skrämde en katt så den tappade halsbandet. Men fick tillslut tag i honom och satte på halsbandet. Upp i backen i trädgården så hörde man en annan som kallade på katterna. Det var då grannen Markus som letade efter sina katter. Tigern och Bamsen hette dom. Så dom har kommit hem men min älskade gammelkatt är ej.............. Jag tyckte jag hörde ett konstigt jamande där nere nu, och min katt låter inte normalt. Be right back.

Två minuter senare. Katten står där nere och käkar sin mat. Hon hade tydligen bara kommit framtrippandes på golvet så hon har nog varit inne hela tiden... Onödigt att gå ut och få alla sår på händerna av grannens katter då.. Argh. Det drar inne på mitt rum. Det är kallt här. Jag behöver bli varm nu. Logga in.

Älsklingskatt Amanda hemma :)♥



Borde inte blogga just nu

Men det var strömavbrott innan så känner att jag måste slänga in ett inlägg! Ni måste ju veta att jag lever right? Men pappa har kalas just nu så jag borde verkligen gå ner ^^ Har hört farmor frågat efter mig redan så hahaha. Och nu kom mormor upp! Och Alfons, min kusin, har redan varit och skrattat utanför toaletten när jag plattade håret... Jag förstår mig inte på honom.
Men nu så drar jag ner tror jag! Jag återkommer säkert då kalasen här inte brukar vara så... Intressanta.
Förresten så funker Cyberlink YouCam igen! Det är fan bra! :D

Goal, The Impossible Dream

Grymt underbar film. När jag ser på filmen Goal, The Impossible Dream, blir jag helt fast. Jag fastnar minst sagt för filmen, den handlar om fotboll, drama... Så grymt bra.
Från texten på baksidan av filmen:
När den tioårige mexikanen Santiago Muñez korsar den amerikanska gränsen, har han två saker med sig - sin fotboll och ett tummat fotografi från FIFA World Cup™. GOAL! är en framgångssaga om prövningar och strapatser, kärlek och saknad, misslyckandes och segrar, men också den mest realistiska fotbollsfilm som gjorts. Möt riktiga superstjärnor som spelar på riktiga arenor och upplev Newcastle United från insidan. GOAL! kommer att få dig att stå upp och heja fram den fantastiske liraren "Santi" på hans väg från Los Angeles latinokvarter til St. James Parks gigantiska fotbollsarena.

Texten stämmer verkligen in. Hela historien är helt fantastisk. När man ser den sitter man alltid och undrar vad som ska hända härnäst och när allt dalar neråt tänker man helt plötsligt "När kommer det bra att hända då?". Och så kommer det. Och så dalar allt neråt igen. En helt underbar film som har satt sig i mitt hjärta. Imorgon blir det kanske att se fortsättningen, Goal II, Living The Dream. Har ju också sett trean men den handlar inte riktigt om samma person och inte lika bra. Ettan som jag såg ikväll är den bästa.
Förresten så är Newcastle dialekten helt... Underbart härlig. "Welcome to the Toon".

Goal, The Impossible Dream, Santiago Muñez♥

Marsvin och saknad

Innan när jag kom hem idag så var det ingen hemma och jag hade ingen nyckel så jaa - där stod jag ute i kylan och kom inte in. Så ringde mamma och sa att dom var och handlade och jag bara tänkte men jaha, jag vill inte stå här och frysa tills ni kommer hem! Så ringde fantastiskt nog in till grannen och frågade om jag fick komma in och det fick jag, förvånande va? ;) Hahaha nej men jag är tydligen alltid välkommen dit :) Men gick in där då och så var brorsan där, han har ju en klasskompis där, Mira, som jag umgicks mycket med när jag var mindre, hon är ju då 3 år yngre än mig ^^ Och sen hade hon värsta sötaste 5 stycken marsvin :D Hahaha gissa om jag fick nåt att göra där då :D Har inte varit där på jättelänge btw ^^ Så kelade skitmycket med marsvinen, särskild med ett, det största som hette... Ehh Theo eller Theodor var det nog ^^ Urgullig!

Så när jag satt där med Theo i famnen och klappade honom så tänkte jag bara på min lilla älskling som jag saknar så jävla mycket! Min älskade lilla Danny! Han dog som gammal, med cancerknuta, blind, döv och krokryggad men ååh vad jag älskade honom! Han var så speciell för mig, så urgullig, rullade sig i sanden så urgulligt, sprang aldrig i hjulet, bara kollade ut från sin övervåning och "pussade" med hans nos, aaw! Saknar honom som in i... R.I.P Danny♥ Glöm inte att du är stark, du överlevde döden en gång! Älskling, jag saknar dig♥


Förra inlägget blev ju weird ^^

Men det skiter vi i för jag är lite weird ;D Waa jag har sån lust att skriva något riktigt ordentligt elakt men det får jag inte wää wää! oO Allt man ska behöva göra då.. My blog, my stuffs. Jaja.

Nu blir det tacos och Let's Dance! Inte för att jag kollar noga på det men jaja whatever ^^
Tycker en person är konstig, jag vet att du tycker jag är weird och löjlig men varför glo då? Hahahah, löjligt... Why I say, WHY!? Hahahahahahahaha.

THIS TIME FOR AFRICA! Vart man än går så hör man den låten, allvarligt.

I mediateket

Shuu bros! Sitter i mediateket och har no! Vi har vikarie och vi jobbar, nej förlåt, "jobbar" med teknikarbetet. Fast jag jobbar lite faktiskt, hann ju en bit igår, nu är det bara lite grejer kvar, fast blir inte ett stort arbete ^^
Men oj nu måste jag sticka, vi slutar nu!, Goodbyyyeee :D

Pluggandet går ju... Jättebra

Det går superbra att göra teknikarbetet. Jag har kommit sååå långt. *kraftig hostattack*
Men ååh, det är så svårt att komma igång. Men när jag har skrivit klart detta måste jag faktiskt börja! Och så lyssnar jag på musik samtidigt så att jag inte blir distraherad av tvn!
Förresten så har det här programmet som jag har för min webcam, Cyberlink YouCam, slutat fungerat av någon anledning, jag fattar ingenting. Får försöka fixa det någon gång. Och headern till denna bloggen kunde ju vara bra att fixa fram någon gång igen! Märks att jag får mycket gjort va?

Hörs.

En promenad

Var ute på en promenad tidigare idag med Molly och pappa. Kan någon gissa vart vi var...?
Kan ju säga att det blåste en del... Får nästan öroninflammation när jag är här.
Men det spelar ingen roll... För det är så fint här.
Gissat ännu? Kom igen - ett ställe där det blåser mycket men som jag ändå verkligen älskar för att det är så vackert... Nästa bild borde ge er världens största ledtråd.
That's right. Hällevik. Strandvallen♥

Grown Ups

Såg i en kommentar att Felicia hade skrivit att jag skulle inte skulle ha datorn eller tvn på efter klockan 22 varje kväll om jag vill vara piggare sen, ojsan. Men hallå, det är studiedag imorn (idag är det ju faktiskt)!

Tänkte bara rekommendera filmen (som vanligt rekommenderar jag en film efter att jag har sett den haha) Grown Ups som jag nyss har kollat på! Tycker inte själva filmen har någon poäng egentligen men den är ändå hyfsat rolig och med skådespelare man känner igen! :D Så kolla på Grown Ups med er nu kaars!

Natti!

Google Chrome

Idag har jag fattat ordentligt hur jävla trögt Explorer är. Så det blev att ladda ner Google Chrome istället! Mycket bättre säger jag bara! En mycket bättre och snabbare webbläsare! Allt går typ dubbelt så snabbt MINST nu! ^^ Hahaha nej men min dator är ju så jävla trög men att ändra webbläsaren gjorde den snabbare när det gäller internet iallafall (y) Google Chrome rekommenderas!


Isabelle Caro (varnar för äcklig bild)

Idag på skolan så var det 2 stycken från Furulund (tror jag) som hade gjort ett projektarbete om ätstörningar. Ni vet om anorexia, bulimi och sånt. En av tjejerna hade haft anorexia också under hela sin tid på Bokelund (min skola) och vet hur det känns och mår mycket bättre nu. Men de berättade iallafall om en tjej, Isabelle Caro, från Frankrike som hade haft anorexia (anorexia nervosa) sedan hon var 13 år.
Tänk er det här: Att väga 25 kg när man är 165 cm lång och har ett BMI på 9,3 (underviktig räknas som under... 18 om jag inte har fel)! Det är sjukt! Och att sedan när man är 24 år att ligga i koma när man väger 23 kg! För att sedan dö när man är 28.
Isabelle Caro är ganska berömd. Hon blev känd genom en annonskampanj om anorexia. Efter att hon hade legat i koma så fattade hon själv att hon bara hade en enda chans till. Hon började äta, små små små bitar. Men det var redan försent och när hon var 28 år, alltså förra året, så dog hon pga sin anorexi.
Varnar här för en äcklig bild... Bilden skrämmer mig och tro mig, inte bara mig. Och detta fotot är nog efter att hon hade börjat äta igen...
Detta var en tankeställare till mig. Jag kanske tycker jag är småtjock, iallafall magen. Men fan hellre så än att se ut som Isabelle Caro gjorde! En riktig tankeställare.

Enchiladas

Nyss käkat två stycken enchiladas, yummy! Snart är det Halv Åtta Hos Mig, blir väl att se det, finns inget bättre på tv nu ändå så.
Imorn är det studiedag! Fan va gött, behöver soooova! Hahaha nej men tänkte faktiskt spendera den med det som kanske ska göras på en studiedag, att studera. Plugga kallas det också modernt. Det här satans teknikarbetet som ska in nästa vecka, usch! Jaja, får väl göra ett G-arbete, bättre det än IG iallafall!
Jaja, får se hur det blir!

Tröttheten blir värre

Hur botar man trötthet? Har blivit så oerhört trött sen skolan började igen efter jullovet, mycket värre än vanligt och det är verkligen hemskt. Jag har inte någon energi till någonting! På en skala från 1-10 ligger jag just nu mellan 2-3. Jag somnar fan snart.

Men det får jag inte göra för det är ju säsongsstart för House snart! Fan va gött :D

Finns faktiskt inte mer att skriva... Trött som sagt efter skola, vara lite i mammas nya lägenhet (somnade nästan på madrassen, oj...) och skytte. Skyttet gick dåligt, men bättre i slutet när jag ändrade ställning totalt. Well well...

Sov gott för jag ska fan lägga mig efter House! Fast måste läsa i min bok.. Urgh... Jag har ju 3 stycken böcker! Alla om helt olika saker... Men jag gillar ju att läsa men 3 böcker kan bli lite jobbigt.

RSS 2.0