Nu är det tv-tid

Riktigt varmt idag också, runt 25 grader, skönt! Alltså, jag vet inte om jag är den enda, men ibland kan jag verkligen tycka att det är för varmt, till och med när det är 25 grader. Men då är det om jag ligger stilla mitt ute i solen. Men man ska inte klaga då kyla nog är värre.

Kl 16-19 är det tv-tid som gäller, haha. Nej men det är ju dubbelavsnitt av Simpsons, sen är det Family Guy, Scrubs, How I Met Your Mother, 2½ Men. Love it. Just nu är det Scrubs, nice.
Har också varit ute och solat idag lite medans jag lyssnade på musik. Musik som jag somnade till igår, blandat med mina tårar...
Neeeeej, fick hicka nu, irriterande! *hick hick*

Nu ska jag kolla vidare på Scrubs och äta lite, ciao.

Hot, hot, hot

Det har varit varmt idag, över 25 grader lätt tror jag. Då kan man ju tänka att man ska ut och steka, sola och bada vet ni men nej, här vaknar man kl 14.20 prick, tjoho. Jag gillar att sova länge men när det är varmt ute så brukar jag faktiskt vilja stiga upp tidigare. Men när jag inte vaknar förrän väldigt sent och ingen väcker mig så blir det väl att ställa alarmet eller något. Komplicerad typ jag är.

Hör hur mamma och grannen står där ute och pratar om paddling. Vi ska nog iväg och paddla v.30, ska nog bli roligt! Bara det att jag måste antagligen paddla kajak... Hur mycket styrka har jag i mina armar eller kropp överhuvudtaget - noll. Jag kanske är stark på insidan men inte utsidan!
Sommaren ja. Vad har man att göra detta sommarlov? Drömde inatt att sommarlovet tog slut mitt i juli eller något och att vi skulle vara i skolan i två veckor eller något och sen ha sommarlov igen till slutet av augusti... Udda. Paddla, Killebom om en vecka, jag och bror fyller år, säkert åka iväg någonstans med husvagn fast jag inte har någon större lust och förhoppningsvis LISEBERG!!!!! Har inte varit på Liseberg på... 2 år! Hahaha okej nu var jag väl kanske lite löjlig men allvarligt, jag har varit på Liseberg nästan varje år sen min födsel, någon gång två gånger på ett år. Har nog varit där 13-15 gånger totalt. Liseberg tillhör mitt liv.

Och därför blir det nog att åka mycket karuseller på Killebom! Även om det bara finns typ... 3 karuseller som jag åker där.

Hahaha, Lök Skywalker! Må kraften vara med dig när du skivar potatis.

Annars hoppas man ju på att iallafall en liten del av sommaren kan bjuda på något annat... Jag hoppas med hela mitt hjärta!

Ska skriva om SFC-MAIF och MAIF-ÖSK någon dag, jag lovar.

Ciao.

Ärlighet vinner

Jag vann.

Vet du hur jag gjorde det? Vet du vad det var som gjorde att du förlorade?

Något du inte förstår - ÄRLIGHET

Du gör ditt liv till skit nu och jag lever mitt med få men underbara vänner!

Jag tror faktiskt att jag är ganska lycklig. Och vet du? Allt detta har skett sen jag "gjorde slut" med dig.

Vänner som ljuger vill jag inte ha.

Kom ihåg det, ni som läser detta...

ÄRLIGHET VARAR LÄNGST, ÄRLIGHET VINNER



Best blogger ever, höhöhö

Det är ju verkligen jag, right? Bloggar varje dag efter kl 24, great!
Haha nej skämt åsido, men idag har jag faktiskt inte haft tid så jag har en ursäkt. Varit med Evelina nästan hela dagen och efter det skytteträning uppe i Ringamåla.
Vaknade av att Evelina väckte mig vid... Ja, vad kan klockan ha varit, något vid 13 kanske. Hon hade tydligen vaknat, fått ett sms om påminnelse till tandläkaren och vaknat 20 minuter innan hon skulle dit haha! Så hon hade stuckit dit och kommit tillbaka hahahaah! The little dork. Badat har vi gjort ute i poolen, kallt men ganska skönt efter ett tag. Sedan åt vi något som mamma tydligen inte hade gjort på 15 år, köttfärsfyllda fransbröd. Det var faktiskt riktigt gott!
Ja, gott var det tillskillnad från det som någon berättade om på skyttet, fralla med gräddbulle i...

Skytteträning i Ringamåla efter det. Varför jag tränade där uppe idag var för att jag skulle känna in banan lite, ska skjuta viktig tävling där på lördag ju, SSM (Sydsvenska mästerskapen). Var där och sköt tillsammans med Johan och Camilla. Och alla hade en varsin förälder med sig såklart. Först körde vi själva, idag gick det lite sådär, dålig första serie och bra sista serie. Efter det körde vi tillsammans, 10 10:or. Det går ut på att man ska skjuta 10 10:or så snabbt man kan sen ska man se vem som vinner. Alla sköt tydligen väldigt snabbt i början och träffade inte så bra men sen så lugnade tydligen alla ner sig ungefär samtidigt och då rullade 10:orna in!
Lite remträning på det. Träffade jämnt och så iallafall men ni ska bara veta hur ont det gör. Det krampar i hela armen och handen. Min kropp är egentligen för svag för det. Det blir styrketräning... Gym i höst siktar jag på, måste ju fylla 15 först.
Basmusik♥ How Low Can You Go med Ludacris, älskar den pipiga rösten, haha!

Blir nog film eller något hela natten nu om jag inte blir för trött.

Godnatt!

Sorry dudes

Jag har sommarlov, ingen skola, inte upptagen med något speciellt så ofta och ändå så bloggar jag sämre, hur kan det komma sig?

Jag vet inte. Jag har helt enkelt inte orken, lat som jag är.
Men just idag så har jag sovit väldigt länge, alldeles för länge och nu är Evelina här, jag, hon och brorsan sjunger Singstar. Hahaha, det låter... Hyfsat ändå.
Nu ska jag återgå till spelet så kanske jag hör av mig senare!

JAAAAAAAAAAAAA!!!!

En mycket trött MAIF-supporter ligger just nu i sängen med dunkande stresshuvudvärk men med den underbara tanken "JAAA, ÄNTLIGEN MJÄLLBY!".

En mycket härlig (och minst sagt välbehövlig) vinst med 2-1 till Listerlandets och hela Blekinges stolthet! Och jag kan tänka mig att den första målskytten, Marcus Ekenberg, kände sig... Överlycklig. Minst sagt. Andra målskytten blev min favoritspelare, Daniel Nilsson, FY FABIAN VA GÖTT!
Det Mjällby man känner igen var tillbaka idag, kämparandan, fin fotboll och hela lagkänslan - den kom tillbaka.

Annars idag har jag bara sovit riktigt länge och därför han jag inte skriva något här innan jag åkte till matchen. Efter matchen var jag med Evelina, kollade på Åshöjdens BK, längesen man såg den serien! Älskar den. I varje fall så trodde jag att matchen idag skulle sluta 2-1 fast inte med de målskyttarna, jag trodde David Löfquist och Adam Berner.

Noteras kan också att publiksiffran var ritkigt låg idag, 2 819 personer. J*vla medgångssupportrar, de hejar inte på Mjällby på riktigt... Följer man sitt lag och verkligen älskar det, ska man följa det i med och motgång!

Nu är jag riktigt trött, det har varit två sena nätter, den senaste dessutom tuff för det mentala. Tror nästan det rann några tårar nerför mina kinder.

Natti natti!

Mmm... Jordgubbar

Sitter och äter på några jordgubbar jag hittade ute vid växthuset, fy fabian vad gott det är!

Jordgubbar och kiwis är lätt det bästa när det gäller frukt och bär!

Midsommarfest hos grannarna har det varit idag då, det är en amerikanska och en 08'a som bor där, höhö... Okänt folk blandat med grannar där. Hmm, vad ska man säga, det var en amerikanska, en 08'a, en australienare, en finsk, en Hälsinglandare och resten här nerifrån! Så var det ungefär iallafall, haha. Hyfsat var det väl där iallafall men jag stack hem efter ett tag, kände inte för att vara där mer. Var ju bara till att gå några meter för att komma hem ändå så.
Ikväll får vi se vad som händer, förhoppnigsvis skypesamtal. En film ska säkert också hinnas med att kolla på. Och musikvideon till Fela Igjen med Opptur ft. Alexander Rybak, haha, jag är helt kär i den låten, ni måste söka på den på youtube!

Den låten ska vi dansa till, du och jag...

Sjörövar-Fabbe är också en bra låt... Astrid Lindgren♥

Ciao.

Ingen vaken?

Är det bara jag som ungdom som är vaken och inte bakfull här? Okej nej, Nattis och Emma är också vakna men ändå, man kan ju undra.
Ååh alltså jag är så irriterad! Jag tror jag kommer få en megamobilräkning, damn. Nu är det ju mitt eget (desperata) fel, men ändå. Argh. Måste.sluta.ringa.
Idag - lördag. Händer nog inget speciellt om jag ska vara ärlig. Jo, midsommarfest hos mina grannar tydligen som jag inte känner, tjoho! Höhö nej men får väl se om det blir något skojigt.
Nu ska här ätas verkar det som så bäst att jag följer med antar jag.
Hörs!

För mycket koffein här...

Känner att jag druckit alldeles för mycket cola denna midsommar, mitt humör var verkligen ryckigt, hade sockerryck och koffeinryck från colan höhöhö.
Det var en mycket trevlig midsommar! Jag och Nattis hade verkligen skitkul! Satt vid vuxenbordet, de stora barnen fick sitta där i år, höhö. Sitta och kolla på när alla vuxna sjunger snapsvisor och grejer, haha.
Köttbullar, potatis, gräddfil, jordgubbar, glass, chips och cola var riktigt gott denna dag! Inte alls på samma gång förstås...
Just nu sitter jag hemma hos Nattis tillsammans med henne och Emma, haha fy fabian vad roligt vi har det! Ligger och gapflabbar åt... Något hemligt, mwihihihi. Nää jag skojar, nej jag skojar bara, vi bara flabbar åt ingenting.
Men nu ska jag vara lite social tror jag, och säkert sova snart också.

Godnatt!

Glad Johannes Döparens dag!

~Bara för att vara lite udda~

Jajamen, midsommar idag! Det blir det vanliga, fira det här ute på landet med några andra bonnafamiljer, äta potatis och köttbullar (blää för sill), jordgubbar och sen blir det chips och sånt framemot kvällen. Grillning brukar även ske mitt i natten men det äter inte jag av.
Midsommar brukar faktiskt vara rätt så tråkigt att fira här ute men i år hoppas vi på bättre! I år har jag också Nattis med mig och Evelina kanske är där ute!
Utan Dina Andetag - Kent. Sist jag lyssnade på den låten... Naaw, det värmde i hela kroppen och kittlades i magen♥

Nej, dags att göra sig iordning kanske! En timme kvar ungefär tills Nattis kommer tror jag och då kan man inte se ut så här... Nänä.
GLAD MIDSOMMAR!


Jag hade ju lite rätt iallafall...

3-1. Hmm.... Hade lite rätt iallafall, Mjällby ledde först med 0-1 och David Löfquist gjorde målet. Men Syrianska lyckas peta in 3 bollar.
Bagarn skadad, Nicke skadad... Skallskada på Bagarn och lårskada på Nicke.
Mjällby spelade i Assyriskas svarta dräkter ikväll, ska jag vara ärlig såg spelarna riktigt bra ut i svarta dräkter! Fast gulsvarta är mycket bättre såklart!

Normalt att gå in på toaletten och spela fiol... Konstig film på tv. Konstigt titelnamn också, Morrhår Och Ärtor, den är från 1986.
"Nää, man kysser och så flyttar man ihop så blir det radhus, jag blir pappa till Tompa som får flera barn och så dör han och så sitter jag där själv med alla barnbarn i en rullstol."
"Men du ser ju 120 år framåt!"

Jaja, Mjällby gjorde mål iallafall, det var faktiskt superviktigt!

Asgarvet när linjedomaren trillade över Mjällbys massör Mats Book när han tog hand om Bagarn vid sidlinjen. Han trillade omkull, fick ont och allt men man kunde inte låta bli att skratta, linjedomaren var verkligen koncentrerad i spelet! Bra att han inte trillade över Bagarn som låg skadad, han var faktiskt nära att göra det...
Ciao.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Syrianska FC-Mjällby AIF slutar 0-1 och att David Läfquist gör målet.
Vad tippar du?



Sluta aldrig tro på ditt lag♣

Snart är det dags igen

Om ungefär 20 minuter är det dags igen. Man ser det gulsvarta laget som finns i ens själ gå ut på en fotbollsarena för att spela en allsvensk omgång. Hjärtat klappar på... Man sitter och hoppas på vinst mer än allt annat.
Och idag ska den komma.

Har bara segat mig idag, duschat och ätit lite och nu väntar jag på fotbollen. Blir antagligen att göra något riktigt tråkigt ikväll... Nää, om man skulle lira lite Nintendo Gamecube ikväll? Maybe baby.
Nej, dags att dra ner och köpa matchen till tvn, kan ju vara bra om man vill se på fotbollen, höhö.
Hörs.

Funderar över livet

Ligger i sängen, precis kollat på ett par avsnitt av The Big Bang Theory och ett avsnitt av How I Met Your Mother. Brukar inte kolla på det förstnämnda men haha, jag älskar verkligen Sheldons stil! Den blir ännu mer effektfull av att han dessutom är så lång och gänglig. Och How I Met Your Mother är grymt som vanligt. Barney är grym. Awesome.

Funderar över livets små gåtor. Jag vill verkligen att denna sommaren ska bli den bästa i mitt liv och jag tror att jag kan få det - med kärlek. Jag vet vart jag har den kärleken men frågan är om jag också kan få hit den så att jag kan få känna den på riktigt. Alltså, jag känner riktig kärlek, helt klart, men jag vill känna den på riktigt. Ingen förstår mig för så mycket har jag inte avslöjat. Många vet utan att det ens är jag som har berättat det. Många vet för mycket tycker jag. Men det är kanske skitsamma.
En ytterst trött Evelina ska nu försöka sova lite vilket inte lär bli något problem. Sova och drömma mig bort till drömmarnas land och till det som jag hoppades/hoppas ska bli min sommar...
Godnatt♥


Jag? Gillar att ta foton på bakhuvuden? Nej då.


Check

Fotbollsinläggen - check.
Extra skytteträning - check.
Remträning - check. (AJ SOM IN I BOMBENS S*TANS H*LVETE AAAAAAAJ)
Prat om skytte och hur jag ska göra för att gå vidare - check.

Självförtroendet och självkänslan ligger på botten. Iallafall när det gäller skyttet. Detta är sista året jag är kuddskytt så det är absolut dags att börja träna med rem nu. Jag har bara obehagliga minnen från remmen i luftgeväret, blev ju tillslut att jag slutade med rem och gick vidare till stå direkt. Här är det inte riktigt samma sak.
Handen krampade något fruktansvärt och jag har ont, minst sagt. Men jag ska skjuta lite rem varje träning, det är bestämt iallafall.
Annars idag har det inte hänt så mycket. Legat och gapflabbat när jag hör att folk har somnat i skolan och dessutom har läraren låtit personen sova i några timmar! Hahaha, det hade aldrig våra lärare tillåtit...
Varit ute en promenad på en timme med Molly, jag ångrar att jag gick ut med långbyxor och långärmad tröja, det blev lite varmt så att säga.
Annars händer ingenting direkt roligt så där. Kanske snart... Vem vet. Gud.

Nu ska jag nog äta lite för jag har inget mer att säga... Jo, LEGOLAS REGERAR!

Ciao.


MAIF-IFK GBG

Mjällby AIF-IFK Göteborg
0-2 (0-2)

Två otursmål skulle jag vilja säga. Det första när Daniel Nicklasson olyckligt nog får bollen på handen och IFK får straff. Straffen slås och Asper är ytterst när att ta den, han slängde sig på rätt håll och var bara en liten bit från bollen. Andra målet kom i ett mycket misstänkt offsideläge. Tyvärr.

Något som jag ändå tyckte var bra var att Mjällby lyckades komma till några avslut denna matchen, kanske inte de farligaste, men ändå avslut. Och dessutom var Marcus Ekenberg inblandad i några.
Man kan inte säga att IFK ägde matchen men MAIF spelade inte särskilt bra. Inte IFK heller. Det var en ganska dålig match.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson, Patrick Osiako (Samuel Petrone), Daniel Nilsson, David Löfquist - Tobias Grahn (Adam Berner), Marcus Ekenberg (Robin Strömberg)

Topptrio enligt mig:
Daniel Nilsson
Jesper Westerberg
Mattias Asper




Sillastrybarna sjöng på bra.
Tobias Hysén är wannabe Bagarn.

Ekenberg har fått tillbaka lite gnista iallafall.
Tobias Grahn, lämnade Strandvallen innan matchens slut, fick flera stora rubriker.  Suddig bild men förstå känslorna!

Ut med en skadad Osiako och in med Sam!


Saaaaaaaaam!
Robin Strömberg fick komma in igen, han har verkligen fått ett förtroende vilket han helt klart är värd!

Adam Berner gjorde ett bra inhopp, han springer snabbt så att kameran verkligen inte lyckas fånga honom på bild ordentligt...


Alla avbytare som kom in, Adam, Sam och Robin, var anfallare och gjorde ett hyfsat jobb men det är otroligt svårt att ersätta Musse, det är det...


IFE-MAIF

IF Elfsborg-Mjällby AIF
4-0 (1-0)

Piss. Ett Mjällby där bara några vill spela boll fungerar inte, ALLA måste vilja spela boll!
Har inte mycket att säga om denna matchen, Elfsborg ägde inte matchen men de kom iallafall till avslut. Mjällby hade både ett dåligt försvar och anfall men mittfältet fungerade hyfsat.
Inte mycket mer att säga, laguppställning har jag glömt och har inte någon ork till att leta upp den. Det är ju ändå inte särskilt nödvändigt.

Topptrio enligt mig:
Tobias Grahn
Daniel Nicklasson
Mattias Asper



Det här visste ni inte...

Jag är krönt till riddarinna av Borgholms slott. Jag är krönt under namnet Evelina den Smarta.
Riddarskola för några år sedan, fuck yeah.



Jag? Dålig på att skriva? Nääääää

Jag orkar bara inte. Även ifall jag har datorn igång hela dagen så skriver jag inte. Ingen ork eller lust alls.
Det händer ju ändå ingenting i mitt liv just nu ändå så. Det vanliga pratet på skype och i telefon. Sommarlov med dåligt väder, oh yes.
Inläggen om fotbollsmatcherna ska komma... Jag lovar.
Just nu pratar jag i telefon, underbart.
Ingen inspiration och jag ska vara social nu.
Ciao.

Min dag i bilder

Nintendo Gamecube + Skype med en av de bästa + regn = min första sommarlovsdag år 2011.
Vi ger plus för de två första och minus för det sista. Sommar, ska det inte vara sol då? Nää, regn ska det vara här.
Nu återgår jag till spelet för jag har inget att skriva om... Jo, fotboll. Äsch då.
Ögonen rinner något fruktansvärt... Jag har nog spelat för mycket, hehehe.

And it was all yellow

Yellow - Coldplay

Yellow


Söndag

Söndag. Tråkdag. Slappedag. Kalla det vad du vill, det är söndag.
Denna söndagen för mig har hitintills inneburit sova och vara vaken i perioder. När jag har varit vaken har jag vilat min blick på något underbart. När jag har sovit har jag... Sovit.
Nu har jag precis ätit lite, har knappt ätit någonting på 4 dagar eller något men jag är inte alls hungrig även om jag knappt äter någonting. Jag är lite konstig av mig, det är ingen nyhet.
Annars har det inte hänt något mer idag faktiskt. Jo, jag har duschat, ytterst intressant må jag säga. Kliat ihjäl mina myggbett. Jag har lyckan att alltid få minst 50 myggbett på benen samtidigt. Just nu är det bara 4 men sommaren har precis börjat. Och alla ärr från förra årets myggbett är inte borta så ni må tro att jag har världens snyggaste ben. Höhöhö.
Nu vill jag spela något skit. Shuu.

08'or är sämst

Det bevisade dagens domare i matchen. Sen var det också linjedomarens fel, hur i h*lvete kan man missa en sådan solklar offside!? Piss åt 08'or. För att jag redan avskyr dem men nu är det nästan värre.
Som ni förstår så förlorade Mjällby, 0-2. Mycket tidigt gjorda mål, tror båda var inne innan det hade gått 15-20 minuter. Första på straff, straffen var rättvis, synd ändå för Asper var nära att ta den... Andra målet kom efter en helt solklar offside, alltså så borde det inte ha blivit mål.
Matchen i sig var ganska jämn. Men herregud, varför tar de Osiako med från start!? Så fort han blev utbytt så gick spelet mycket snabbare och bättre! För de tog in Sam Petrone!!!! Haha jag vet inte varför men jag blev så glad när de bytte in honom, jag nästan hoppade upp och ner. Nej, skämt åsido så blir jag sådan när jag är övertrött.
Hoppar upp och ner, skriker, tappar saker, piper, somnar på soffan, drömmer mig bort till det som förhoppningsvis blir framtiden... Ja, sådant gör jag när jag är övertrött.
Och nu kanske det är dags att sova. Men jag hoppas att jag kan prata i telefon eller något istället.

Godnatt.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Mjällby AIF-IFK Göteborg slutar 1-0 och attTobias Grahn gör målet.
Vad tippar du?



En inte alltför vanlig imorgon

Gulligt att vakna upp och det första man ser är sin älskling ligga och sova. Även ifall denne person råkar befinna sig långt härifrån... Långt. För er som vill prova denna känslan - skaffa skype!
Ett försök att väcka personen i fråga ett x antal gånger, lyckades väl väcka men ändå inte. Nu har jag inte hört av honom på ett tag, han ligger väl där och sover på antagligen.
Själv är man också så trött så att man vill sova men jag har min plikt - fotboll.
Vilket påminner mig om att jag ännu inte har orkat göra ett inlägg om IFE-MAIF. Det finns inte så mycket att säga om den matchen men jag ska göra det någon gång men inte innan nästa match spelas eftersom att det är om... Ca 2 timmar.
IFK Göteborg är på besök idag på Strandvallen. Och jag ber till MAIF, Gud och alla andra - låt mitt älskade MAIF ta 3 poäng idag som de har förtjänat i många andra matcher där de har förlorat istället. SNÄLLA.
Vi höres.

Trött = panikslagen för allt

Igår somnade jag kl 16. Sov väl först till klockan 21.30 kanske, då väckte mamma mig och sa att jag skulle äta något, hade inte ätit sen lunchen på skolan. Jag sa att jag skulle, men jag somnade såklart igen. 23.30 väcker pappa mig och frågar om jag verkligen ska sova i kläder och allting på. Nej, då gick jag faktiskt upp och duschade, haha. 00.00 la jag mig igen. Kl 1 ringer telefonen och jag pratar i ungefär 40 minuter. Somnar som en stock.
Så ja - jag har sovit mycket länge och jag faktiskt piggare på morgonen än vanligt.
Men nu idag har jag gått runt, runt, runt... Nu är jag så trött så att jag blir panikslagen för riktigt mycket.
När vi körde hem hoppade det helt plötsligt ut en älg på vägen, jag börjar skrika som in i bomben och tar händerna för ansiktet. Jag var så rädd så att mamma började skratta åt mig. Tillslut grät jag av skratt själv.

Och nu för en stund sedan gick jag runt och typ skrek och pipte någonting om att jag inte kunde prata med någon... Sen loggade jag in på skype och blev genast lugnare när jag visst kunde prata med någon. Så snabbt gick den panikattacken över.
Jag är övertrött tror jag.

Dessutom så på 36 timmar så har jag ätit en chokladboll och typ två pannkakor.
Jag, behöver äta? Nää.

Look at this beatiful thing

Kolla, kolla, kolla! Ni ska bara veta hur länge jag har velat ha den här... Mamma sa att jag skulle få den om jag sköt 195 två gånger eller något tror jag, en gång kanske det var. Och nu har jag den, mouhahaha!
Underbar va? Till mitt lilla Thomas Sabo armband.

SOMMARLOV!

Nu lämnar vi skolan i 2 månader och 1 dag, så j*vla GÖTT!

Jag har slutat 8:an. Fattar ni? 8:AN!!!! 9 år i skolan är avklarade. Hur många som är kvar har jag ingen aning om men minst 1 såklart. Nästa läsår tillhör jag de äldsta på skolan. Svårt att förstå, man har alltid levt med de som är minst en årskurs högre, kommer sakna dem liiite. Men jag klarar nog mig.
Betygen har man också fått såklart, ni kanske får en liten titt på dem sen. Jag skäms inte för mina betyg fast jag vill gärna ha högre såklart.
Men jag kan tänka mig att det känns skönare för vissa... STUDENTERNA!

Såg Johan från skyttet ta studenten idag! Han fick ett bi eller något att hänga runt halsen av mig och mamma och kramar såklart. Har känt honom sen han var 15 eller något och nu har han tagit studenten! Det får mig att känna mig liten...
4 år tills jag tar studenten... Förhoppningsvis.

Här är lite bilder, enjoy.
2 månader och 1 dag tills jag passerar igenom här igen...


Med tanke på den här skylten och att eleverna i Johans klass hade byggt ett tak över vagnen, kan ni gissa vilket program han gick?


GRATTIS TILL ALLA STUDENTER 2011!

Once upon a time

Och nu är jag stora flickan som slutar årskurs 8.

Already home

Var hemma ca 12 idag, gött! Kom till skolan vid 8 som vanligt bara för att få veta att vi börjar kl 9, segt. Mycket segt faktiskt. Och någon gång under den väldigt korta dagen fick vi 45 minuters rast, segt det också. Jag vet inte om jag är den enda men jag är inte särskiltförtjust i långa raster, tycker det är grymt segt.
Dagen bestod inte av så mycket att göra, städa ur skåpet, alltså slänga de 6 mappar som var kvar och tvätta av med en svamp, inga större problem. Hamburgare ute till lunch efter det, 9:orna hade hela matsalen för sig själva idag, avslutningsmiddag.
Jag kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon. Jag har gått ut årskurs 8! Jag har gått i skolan i 9 år!

Vi får hoppas på ett underbart sommarlov. Om det som någon lovat ska hända händer så kommer det nog bli helt underbart, som det verkar nu iallafall.
Trött, trött, trött.
Tänkte g ut och lägga mig i solen lite, kritvit är man ju, som alltid. Somna i solen hade varit skönt faktiskt. Jag drar ut med datorn helt enkelt.

Ciao.

Slå den killar


<3


Ligger back i sömnen

Det var vad mamma sa att jag gör, ligger back i sömnen. Allså - jag behöver sova nu egentligen.
Dagen har varit ganska rolig iallafall! Började inte förrän 9.50, sweet. Samlades vid Glashyttan med klassen. Hälsade på ett par otroligt coola tuppar och hönor innan vi gick in i Glashyttan. Lyssnade på en glasblåsare när hon pratade om glasblåsning och sådant, sedan fick vi också testa att blåsa glas om vi ville. Jag hade ingen lust till det faktiskt så jag avstod. Har ju gjort det innan.
Lunch vid ruinen efter det, eller rättare sagt, på ruinen. Man måste ju sitta på ruinen, inte vid den, eller hur?
Glassbåten efter det! Dyrt som in i, men gott också. Mycket gott.
Hem och sitta och prata vid skype lite och ja, nu är jag här. Kan man säga.
Vet du varför tjejer har överdel på stranden?
För att de inte ska spilla ut mjölken?
Alltså... Jag skrattade som jag vet inte vad.

Och här kommer bilder, tadaaa!
Mmmm.... Glass. Och vet ni förresten? Igår fick jag äta laktosfri glass på elevens val. Läraren sa att den smakade precis lika gott som vanlig glass. Den smakade havre.


VI ÄLSKAR MOBILKVALITÉ!


Jag är... Hemligt ord.

Hehehehehehehehe. Här avslöjar vi icke privata saker.

Här är den som tänkte skriva för några timmar sen men snabbt fan sig upptagen med en början till sömn tills telefonen ringde, skype, skytte, duscha, skype, skrika "Vakna!!!", House och slutligen ett mycket intressant telefonsamtal, hehehe. Riktigt roligt, nu vet man lite nya saker. Nu får jag minsann sluta vara så mystisk... Hehehehehe.

Går rakt på sak. Jag är trött och ska sova nu.

Imorgon är det klassföreståndarens dag, glasblåsning, skoj tror jag iallafall! Blåsa glas, klippa glas och märka glas. Slutligen glassbåten. Vilket påminner mig om att jag måste kolla ifall jag har pengar i väskan, argh. Orkar... Inte...
Jag har annat skoj att tänka på. Hehehehehehe.

VG+ i matte, på väg mot ett MVG i 9:an, nice. Alla rätt på förra provet! Stolt.

Nej, mot sängen! Som jag redan är i... Zzzz.

Mitt tangentbord är nästan helt friskt nu!

Bara högerpil som inte funkar nu verkar det som, allt annat fungerar som smort igen helt plötsligt, till och med backspace!
Ska väl ta och skriva om matchen igår, gissa hur mycket energi jag har? Noll.

Hade ett ytterst trevligt samtal med några 9:or idag när jag satt och pratade i telefon. Tydligen var jag riktigt ordentligt full i lördags på Sweden Rock när Ozzy Osbourne spelade, jag stod och spydde i en soptunna. Enligt dem då. Enligt mig själv satt jag hemma och pratade på skype och drack mjölk. Sen ska man tydligen ta mig på axlarna och säga att jag är king och att man diggar min stil.
Sakna 9:orna? Nja, lite kanske. De är härliga ibland men oftast - idioter. Svårt att förklara dudes.
Fick reda på mitt bildbetyg idag, sänkt från ett VG till ett G, f*n. Men jag hade förväntat mig det, förstod ju int varför jag hade ett VG från början och dessutom hade jag ju det lite svårt i mitten av terminen... Det påverkade nog bilden mest då min arbetsförmåga stod på noll.

Jag är helt nollad.

Kollar på en film på tvn nu som heter Avalon High, den verkar faktiskt ganska bra. En Disney film, fast inte som de tecknade då.

Sitter och drömmer mig bort... Till sådant som kan hända. Inom en väldigt kort framtid... Och kanske för all framtid.
Fick hem lite kläder idag som beställts frå internet. En tröja (typ magtröja eller något), en klänning och två par leggins. Skulle haft en blårutig skjorta också men den var slutsåld tyvärr.
Sista veckan påbörjad nu innan sommarlov... GÖTT!

Alltså vad i... Jag drömde att min telefon ringde och sen vaknade precis när jag drömde det av att telefonen ringde? Klockslag okänt, höhö. Så om jag drömmer saker kanske det bara dyker upp när jag vaknar? Hmm... Gissa om jag ska drömma saker, hehehehe...

Fortsatt tv-kväll antar jag.

Ciao.



En dag jag finner din hand

Tommy Nilsson - En Dag

Det börjar repa sig iallafall

Shift fungerar nu iallafall och därför frågetecken och utropstecken.

Enter fungerar nu helt plötsligt också! Trycker jag på backspace och inte är tillräckligt snabb att trycka på en ny knapp efter det så kommer det upp en massa ''''''''''' . Ja, ni förstår, det där tryckte jag inte ens på, det bara kom av sig själv när jag hade tryckt på backspace, jag har verkligen inte en normal dator efter att ha spillt några droppar mjölk...
Riktigt besviken på Mjällby idag. Idag var till och med försvarsarbetet dåligt. 4-0 förlust! Herregud...
Snälla ring, jag flippar ut snart...

Ska nog lägga mig nu, ringer det inte snart ska jag försöka sova också.
Godnatt.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan IF Elfsborg-Mjällby AIF slutar 0-2 och att Tobias Grahn och David Löfquist gör målen. Vad tippar du¿ Kan ju inte göra frågetecken, höhö... 

Det är verkligen irriterande på riktigt nu

De tangenterna jag nämnde igår plus sidoknapparna och utropstecknet fungerar inte alls nu. Det är inte så lätt att skriva då förstår ni, särskilt inte om man skriver fel då man måste markera och ersätta det med något eftersom suddaknappen inte fungerar. Alltså kan jag typ inte skriva någonting, det är jobbigt faktiskt. Nu börjar k bli trögt också, hurra. Ska se om jag kan få in datorn på lagning eller något, tror vi hade en försäkring för om något sånt här skulle hända. Alltså så kommer jag inte skriva särskilt mycket förrän datorn är lagad. Ciao.

Grymt lyckad jag är

Har lyckats spilla lite mjölk på tangentbordet och allting cpar något djävulskt nu. Just nu så fungerar inte shift, backspace och enter och ibland cpar det även till med vissa siffror och bokstäver. Det tog en grym tid att bara logga in på blogg.se och det tar en evighet att skrva detta inlägget. Hur kan lite mjölk förstöra så mycket... just det frågetecknet fungerar inte heller. Får se hur jag ska lösa det här...

Han är grym

Simon Westlund som vann Talang 2011, han är ju sjukt grym! Att ens kunna underhålla så bra med Rubiks kub är ju helt fantastikt faktist.
Så här får ni se honom lösa den med fötterna, 5 stycken på 1½ minut och med ögonbindel på 1½ minut, grymt!

Sjuk igen?

Argh, jag håller nog på att bli sjuk igen. Jag hade precis börjat bli frisk nu ju och så blir man sjuk igen, tjoho. Eller ja, det är vad mamma och pappa tror iallafall. Jag själv tror egentligen bara att jag är lite (mycket) sliten av skolan men jo - jag är nog sjuk. Har nog lite feber, sov sjukt mycket igår ju och har sovit länge idag tills jag blev väckt av telefonen som ringde. Det var någon som rabblade upp sjukt många gånger "Axel, axel, axel, axel, axel". Inte namnet Axel dock, utan axel på kroppen.
Han älskar min axel.

Det händer verkligen ingenting i mitt liv just nu som jag kan skriva om egentligen. Ingen blogginspiration alls, hjälp mig?

Jag orkar ingenting, inte ens flytta över lite bilder från en mapp till en annan, så trött är jag så att jag inte ens orkar göra det.
Det enda jag orkar göra nu är att sitta och längta... Och ner och värma lite mat i micron annars börjar min mage skrika ihjäl sig.
Maaaage.

Älskar mina kläder jag har på mig idag, bara så att ni vet. Kan ju vara roligt att veta... Verkligen.

En vecka kvar

En vecka kvar. En enda ynka vecka och sen är det äntligen SOMMARLOV! Vilket verkar vara akut nödvändigt just nu då jag är riktigt trött och då menar jag inte som vanligt utan riktigt ordentligt trött. Somnade nästan i skolan idag flera gånger och när jag kom hem sov jag i ca 6 timmar. Och nu är jag fortfarande trött fast ska hålla mig uppe ett tag till faktiskt.
Matteprov idag, A-del. Kapitlet som handlar om samband, hoppas jag kan få MVG på det! B-delen ska göras på måndag.
Fick reda på mitt svenskabetyg idag, ligger på ett VG+, ska absolut satsa på ett MVG till 9:an. Såg mina resultat på vissa prov och det jag kunde se var ganska spritt. Ett G+, ett VG och två MVG. Fick nästan MVG på det som jag hade VG på men ja, det var det som var en del av nationella proven till 9:an så jag kanske inte ska vara jättebesviken. Vi ska lära oss att skriva så riktigt ordentligt till det nästa termin.
Somnar nästan nu...

Nämen grrrrr....

Nej, nu ska jag hålla mig upptagen.
Natti.

SRF

Hallå och godkväll. Anledningen till att jag inte bloggade igår är enkel - Sweden Rock Festival.

Stack till lilla Norje direkt efter skolan med bussen tillsammans med Nattis, vi gick runt där i flera timmar och bara kollade på allt folk, åt langos och drack cola. Men jag märker direkt att jag inte är alldeles förtjust i SRF, jag vet inte riktigt varför. Men man märker att tex Killebom passar mig mycket bättre - iallafall förra året då jag hade grymt kul.
Som vanligt så är det några fulla personer som faktiskt är lite småroliga när det inte är för mycket. Idag har de sagt "Tjena ladies", frågat om vi hade eld (Nattis trodde de menade en brasa, ehm...?), och vi ville visa ringtån och om vi hade det bra. Det är alltid något sådant.

Just nu sitter jag mest och håller på att deppa ihop. Vill inte mina föräldrar att jag ska få träffa min kärlek, min älskade älskling? Det verkar inte som det men jag SKA göra det. För vet ni varför...?
JAG ÄLSKAR HONOM♥

Har inte orkat blogga idag heller och detta inlägget skulle kommit ut igårkväll men det funkade inte att publicera det konstigt nog. Skitsamma, det finns faktiskt viktigare saker i livet. Kärlek.

Förresten, igår fick jag reda på mitt resultat på SoS-provet! Och vet ni vad...? 67,5/70,5 poäng, MVG! Jag är faktiskt ganska stolt, jag brukar inte på MVG på no-prov! Imorgon ska vi ha A-delen på sista matteprovet och B-delen på måndag, det måste väl ändå vara sista provet...
Men nu ska jag nog faktiskt sova eller något, är grymt trött efter SRF igår och dessutom blir jag trött när jag är förbannad och ledsen. Men jag är glad ändå? Vet ni varför? Jag är kär. Grymt mycket.

Han funkar som en medicin också, visste ni det? Jag har ju stresshuvudvärk men när jag pratar med honom försvinner den... Hans lugnande röst har en lugnande effekt, bra va?



Band och artister för detta årets Sweden Rock Festival! Finns såklart fler säkert men detta är väl de största. Som ni ser - Ozzy Osbourne ska komma hit, till lilla Sölvesborg och Norje!



Ikväll var han kung

Sverige-Finland
5-0

Zlatan x3

Ikväll var Zlatan Ibrahimovic KUNG!

Ingen kickar fotboll som han
Zlatan, jag sa Zlatan
Svenskens hopp, vår superman
Zlatan, jag sa Zlatan
I love you, ich liebe dich
ZLATAN IBRAHIMOVIC



Läs

Tycker att alla, iallafall de som gillar fotboll, ska läsa detta inlägget som finns på David Elms blogg. Det handlar om de hemskheter som fotbollsspelare får tåla från publiken, de hånas och hackas på något så djävulskt. Men också, vad gör de som sitter bredvid och ser på? Ingenting. Det händer inte något förrän någon har gått in på planen och knuffat på en spelare och matchen avbryts.
Hemskt.

http://www.elmbrothers.se/blogg/david/om-yrket-och-varfor-vissa-saker-ar-som-de-ar-och-alltid-kommer-att-vara-sa/
En mycket klok person och bra fotbollsspelare.



Glass och kartprov

Godkväll.

Solen har stekt riktigt ordentligt idag, var ute och solade innan precis efter att poolen hade satts upp, gött. Sen ska man ju inte klaga - men - ibland är det faktiskt jobbigt varmt. Till och med i skuggan och då är det riktigt jobbigt.
Magen kurrar på här, det senaste jag åt var en glass vid halv 3 tiden. Gick ner efter skolan och köpte glass med Nattis och Thomas samtidigt som jag pratade i den väl använda telefonen, höhö. Thomas är förresten en som ska börja i vår klass nästa år om jag inte minns helt fel. Fast det är ju bara en Thomas, det finns ju såklart flera, hehehe...

Kartprov idag i skolan, har ju övat stenhårt på Seterra! Kunde alla länder och huvudstäder i Europa förutom huvudstäderna i Serbien och Slovakien, f*****n att jag inte kom på dem! Belgrad och Bratislava, det borde jag faktiskt ha kommit ihåg.

Skytte var det ikväll också, gick faktiskt hyfsat ändå, iallafall andra gången jag sköt. Skulle först skjuta in ett resultat till Elitserien (20 skott) och fick där först 97 men sen så sköt jag 93, fy vad dåligt! 97 är ju mycket bra men 93!? Usch.
Sköt sedan in ett resultat till Svenska Dagbladet (25 skott), gick mycket bättre! På 20 skott hade jag skjutit 194 och på 25 skott så fick jag 242 så det är jag nöjd med! Jämna serier också, 49, 49, 48, 48, 48. Fint det iallafall, kom in i något bra läge där som behövdes.
Landskamp är det någon gång också, Sverige-Finland så får dra ner och kolla när det börjar om jag orkar kolla på det.

Ciao.

6:e juni - Sveriges Nationaldag

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna
Din sol, Din Himmel, Dina ängder gröna

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad Du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
Dig trohet till döden vill jag svära.
Din rätt skall jag värna med håg och med hand,
Din fana, högt din bragderika bära
Din fana, högt din bragderika bära

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden



I don't know what I'm doing

Att ha engelska rubriker är bäst, okej?

Jag förstår verkligen inte vad jag håller på med. När jag skjuter, vad är det egentligen jag gör? Jag tänker inte alls, jag bara lägger mig ner och skjuter mycket snabbt och går därifrån. Analyserar aldrig, tänker aldrig på hur jag ligger eller någonting.
Denna säsongen har hittills bara gått riktigt kasst. Jag har ingen aning om vad jag gör för fel men något skit är det jag håller på med.
Orkar inte skriva om detta mer, det är något jag får ha i mina egna tankar.
Tävlingen idag: 30 skott, 283/300 poäng, gick in som 2:a i stödfinalen, slutade också 2:a, väldigt mycket vind och är inte alls nöjd över resultatet.
En pokal och en liten sorts... "Medalj" hem.
Själva resan var desto roligare. Ni ska veta det, man kan aldrig ha tråkigt med Johan, Roger och Camilla i bilen! "Du är inte dum, du är bara lite småblåst!" Hahahaha, herregud.
Käkade pizza med dem efter tävlingen och sedan fikade vi också hemma hos Roger och Camilla innan jag och Johan drog vidare hemåt till vårt Blekinge.
Tre silvermedaljörer blev det iallafall - jag i stöd, Camilla i rem och Johan i ställning.
Annat är att jag måste börja träna med den h*lvetiska remmen nu. Detta är mitt sista år med kudde i korthåll så det är dags nu. Men Roger säger att han ska hjälpa mig varje gång han är på träningarna och även med lite annat också. Fast ska jag vara ärlig - jag behöver nog mest hjälp med det mentala.

En bra och väldigt varm dag idag får bli meningen innan jag säger GODNATT!

Godmorning world!

Godmorgon, pigg är jag verkligen, jag riktigt studsar upponer av lycka för att jag fick stiga upp kl 6. Eller inte. Jag är mycket trött men blev väckt på ett ytterst smart sätt, först ringer alarmet och precis när jag stänger av det så ringer telefonen och så pratar man i telefon i 20 minuter istället, då hade jag faktiskt "vaknat"! Duktigt va?

Är nästan klar nu iallafall, håller på att packa matsäck sen ska jag bara äta frukost, sedan är jag klar minsann! Känner att jag kommer somna i bilen, stackars Johan, kommer inte att ha någon att prata med. Inte för att jag brukar prata men... Skitsamma.

"Godnatt! (Det är okej att du ringer)" HAHAHAHA, förlåt men det var faktiskt roligt, eller hur?

Dags att kolla vad min telefon vill och sedan bli riktigt klar. Vi laddar ju för skyttetävling.

Ciao.

Efter en tipsrunda och glass

Så är man lagom trött. Jag fick äran att hitta på frågor till en tipsrunda, jag hade nämligen megatråkigt på kalaset. Gjorde 12 frågor, lillkusin fick säga ämnet till en fråga och fick en fråga från person i telefon. Grymt jobbigt att skriva person i telefon/person på skype hela tiden, någon dag kanske ni får reda på vem det är.

Två frågor fick ingen rätt på, mouhahaha!
De var:
Hur många Coca-Cola varianter finns det? 1. 10 X. 13 2. 17
Hur många språk ger Jehovas Vittnen ut litteratur på? 1. 94 X. 178 2. 226

Dem ni!

Någon dag kanke ni också får frågorna och då får ni minsann svara också! Fast jag säger ju alltid "någon dag" och så händer det aldrig. Vad hände med bilderna från familjedagen tex?
Imorgon ska jag stiga upp kl 6 ungefär, kl halv/kvart i 8 ungefär hämtar Johan mig och så drar vi till Älmhult till Roger och Camilla och så drar alla upp till Jönköping för skyttetävling.
Sen är det ju också nationaldagen imorgon! Yaaaay!

En sista sak innan jag går och lägger mig; Big Brother är ett riktigt skitprogram.

Godnight.


R.I.P

Ett år sedan idag.

Ett helt år sedan du lämnade vår jord för att stiga upp i himlen.

R.I.P Robin Zimmerdahl

Ingen rubrik påkommen

Skepp ohoj matroser! Vad händer och fötter? Här händer mycket som dock inte bör berättas. Är så trött på det. Jag själv sitter i min egna lilla värld istället, Skype och mobilen. Just nu finns människorna jag älskar där. Alltså, de är ju verkliga ockå men jag kan inte vara med dem just nu... Ja, ni fattar. Annars är ni lite dumma tycker jag. Fast det är ju bara min åsikt.
Senare ska det vara kalas här. Tjoho, 19 personer i detta lilla rucklet. Nej, jag skojar bara. Fast jag gillar inte huset speciell mycket men det får väl duga antar jag, jag är ju inte riktigt så stor så jag kan flytta hemifrån ännu. Iallafall inte själv. Jag är ju ett gränsfall som pappa säger - varken barn eller vuxen.

Nu ska här plattas hår för jag har oerhörd lust med det!
Ciao.

Vilda lekar... Eller ja, ungefär.

Hello there. Hemkommen och även välbehållen, det var ett lite vilda lekar på kalaset! Haha nej jag skojar bara men lekar var det faktiskt, för en gångs skull...
Spotta råttor fick några köra först, jag var inte med då jag inte klarar av att ens känna konsistensen av godis i min mun. Och tänka sig - själva födelsedagsbarnet vann!
Efter det skulle man para ihop sig med någon, eller rättare sagt, man blev ihopparad. Det var flickvän och pojkvän som blev ihopparade, alltså par. Nu har ju inte jag en partner (lustigt ord), iallafall inte här..., så jag och bror fick köra. Köra skottkärra. En skulle köra med en ögonbindel på sig och den andra skulle sitta i skottkärran och säga vart den andra skulle gå. Alltså... Det gick verkligen inte bra.

Ganska trevlig kväll var det iallafall!

Imorgon blir det kalas igen... Ööh. Min förkylning har faktiskt blivit värre igen så jag varnar alla som kommer hit, ni kan bli smittade, woogedy boogedy!
Yes, jag är trött, det märks.

Godnatt darlings!

Och nu drar jag iväg igen...

Snart drar jag iväg - igen. Kalas mitt i ingemansland utanför Kristianstad för min kusins pappa. Okej, jag erkänner väl att jag ändå har varit hemma i ungefär 3 timmar och kunnat blogga och allt möjligt skit men ni vet, när man är hemma själv, har ett playstation, ett Singstar och en underbart hes röst så är det bara till att rocka loss framför mikrofonen! Hehehehe... Det är vad jag har gjort väldigt länge och nu har jag ont i halsen. Smart tänkt.

Förkylningen fortsätter. Snörvel, snörvel, host, host.
Sverige vann fotbollen igår med hela 4-1! Superdupermegadunderbra. Att jag och Evelina var väldigt okoncentrerade under första halvlek och inte ens på plats under andra halvlek är ju en sak. Right?
Kul hade vi iallafall och kvällen/natten avslutades med film, först Fyra Födelsedagar Och Ett Fiasko och sedan Varannan Vecka. Jag sov under halva andra filmen, hade pratat i telefon och varit ledsen och förbannad och då blir jag automatiskt trött. Men det är löst nu, oroa er inte. Älskling, jag tänker på dig♥

Nej nu minsann, klänningen är på, det är meeeegavaaaaaarmt så att man håller på att smälta bort i solen. Och då överdriver jag verkligen inte.

Ciao.

Go go Sweden!

Det blir att jag åker till Evelina ikväll trots allt! Vi ska heja fram Sverige ikväll, det är ju Moldavien-Sverige som spelar fotboll, go go Sweden!

Ska bli riktigt gött! Hoppas jag kan ha internet där borta bara, ska ju sova över och allt.
See ya!

Välj kläder med omsorg...


Mår lite bättre

Äntligen har jag börjat må iallafall lite bättre nu! Det är hostan och snörvlet som är kvar, kanske febern också. Men har nästan inte ont i halsen eller bihålorna längre, skönt!
Så det kanske blir så att jag är hos Evelina ikväll, men tror faktiskt inte det, jag hostar verkligen jättemycket.
Vaknade inte lika sent idag som igår, tack och lov! Vaknade av telefonen som ringde, var väl bra att jag blev väckt? Kollade klart på en film efter det, Good Luck Chuck, haha, jag älskar den filmen! Tyckte den var riktigt bra!
Nu är jag verkligen megahungrig. Åt en skål med flingor igår efter att inte ha ätit på typ... 29 timmar. Jag tror jag behöver äta nu.

Fint väder är det ute också, kanske ska ut och sola lite? Vi får väl se vad dagen har att erbjuda för sjuklingar som jag!





Seterranörden?

Laddade ner Seterra för ett par dagar sen bara så att jag kunde öva lite på Europas länder och så... Ska jag vara ärlig så tror jag att jag behöver öva mer då dessa bilder är tagna från 1:a eller 2:a försöket, hehe.
Fråga inte hur det gick sen på Afrikas länder eller Norges städer, hehehe...

Jag har alltid gillat kartkunskap, vet inte riktigt varför.


Snälla Evelina

Snälla Evelina åkte nyss en sväng förbi mig bara för att lämna lite Vicks till mig, snällt!

Det svider verkligen mycket nu under näsan! Och det känns som om det rinner från den med fast det inte gör det, bara denna salvan...
Nu får vi hoppas att det funkar bara, hon gör allt för att jag ska kunna vara med henne imorgon, höhö!


Host, host, host

Och lite till host. Hostar fruktansvärt mycket just nu. Och snörvlar eller är täppt i näsan. Jaja, man kan väl glädja sig åt att bihålorna inte gör så fruktansvärt ont längre!
Somnade framför datorn igår, framför skype och allt. Vaknar upp vid 8 och ser att det är skrivit till mig på skype också med gullig text, naaw. Stänger av datorn och sover tills klockan 17, fullt normalt va? Så har sovit i över 12 timmar. Sen hade jag inte ätit på över ett dygn men var inte hungrig eller någonting, men var tvungen att äta något kände jag. Efter det har jag bara legat i sängen och hostat. Mamma tror att jag har feber nu också, det såg ut som det sa hon. Perfekt, verkligen.

Helgen ska ju vara fullsmockad med grejer också. Imorgon tänkte jag vara med Evelina och kolla på fotboll på tvn och så, på lördag ska jag på kalas, på söndag är det kalas här hemma och på måndag ska jag ju till Jönköping för skyttetävling. Inte så där fullt härligt när man är sjuk. Egentligen skulle jag nog tränat boxning idag också men det går ju inte. Tror jag ska sluta på boxningen dessutom, det är inte något för mig. Jag är så grymt dålig att jag skäms.

Blir nog en film eller något nu.

Ciao.



I'm so sorry

Men med mig sjuk och att blogga fungerar inte riktigt.

Det blir verkligen bara värre och värre. Halsen, bihålorna, hostningar, nysningar och rinnande, fy fabian säger jag bara! Idag var jag nog ganska nära att svimma i skolan också, helt plöstligt så bara blev allting alldeles vitt nästan... Man brukar ju säga att det svartnar för ögonen men är jag den enda som tycker att det vitnar för ögonen? Men jo, jag är ju lite onormal.
För att fortsätta med klagandet så har ju jag haft spända axlar ända sen jag började med skyttet och nu har det blivit något rejält skit i vänsteraxeln, det är svullet, spänt och gör verkligen skitont. Som pappa sa, jag behöver nog gymnastik av något slag och massage. Ont i benet/foten av okänd anledning. Kan bero på vandringen igår men kanske också den snea foten som det tydligen inte är något fel på fast jag vet att den blev sne när jag skadade mig och att den kan göra ont ibland och är extra känslig... Något måste nästan vara fel. Eller är jag onormal såklart.
Okej, nu räcker det med klagandet. *stresshuvudvärken maler på*

Kände mig tvungen att gå till skolan idag trots att jag inte mår särskilt bra, hade ett prov att göra, viktigt att göra idag för det var (tror jag) den enda chansen att göra det provet om man skulle få betyg till 8:an för det, annars hade det kommit på 9:ans betyg. Det var SoS-provet och jag använde nästan hela lektionen, 80 minuter, till att göra klart det! Förstår inte hur det kunde ta så lång tid... Fick byta klassrum två gånger bara för att ingen var kvar i det jag var i första och andra gången. Så tillslut satt jag i ett klassrum tillsammans med en till. Jaja, jag blev inte helt sist iallafall, den andra i klassrummet blev det. Inget att hurra för.

Pizza till lunch med elevrådet sen, ganska trevligt var det väl. Pallade inte hela pizzan, inte i närheten, så mätt.
På idrotten, som jag fixade intyg till så att jag inte skulle vara med, så spelade vi golf, det kunde jag vara med på iallafall. Men herregud vad jag är dålig på det, jag lyckades ju inte ens träffa bollen de flesta gångerna. Sen vet jag inte om jag spelar golf som högerhänt eller vänsterhänt. Jag är ju högerhänt med spelar nog golf som vänsterhänt. Alla är vi olika.

Stora och läskiga blixtar och dunder igårnatt, jag var faktiskt ganska rädd för det skakade tydligen i marken sa mamma nu precis. Jag skulle precis sova när det började så jag släckte lampan, la mig med ryggen emot fönstret och helt plötsligt bara ser jag ett ljus. Jag blev faktiskt rädd för det var riktigt stora blixtar. Annars brukar jag inte vara rädd för blixtar och dunder. Ja, blixtar och dunder kommer från låten Diggi-loo Diggi-ley som jag älskar.

Nu ska här sovas tror jag. Har nu långhelg, fram tills tisdag, skönt! Ska försöka sova bort den rejäla förkylningen om det går.

Godnatt!

RSS 2.0