MAIF-IFK GBG

Mjällby AIF-IFK Göteborg
0-2 (0-2)

Två otursmål skulle jag vilja säga. Det första när Daniel Nicklasson olyckligt nog får bollen på handen och IFK får straff. Straffen slås och Asper är ytterst när att ta den, han slängde sig på rätt håll och var bara en liten bit från bollen. Andra målet kom i ett mycket misstänkt offsideläge. Tyvärr.

Något som jag ändå tyckte var bra var att Mjällby lyckades komma till några avslut denna matchen, kanske inte de farligaste, men ändå avslut. Och dessutom var Marcus Ekenberg inblandad i några.
Man kan inte säga att IFK ägde matchen men MAIF spelade inte särskilt bra. Inte IFK heller. Det var en ganska dålig match.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson, Patrick Osiako (Samuel Petrone), Daniel Nilsson, David Löfquist - Tobias Grahn (Adam Berner), Marcus Ekenberg (Robin Strömberg)

Topptrio enligt mig:
Daniel Nilsson
Jesper Westerberg
Mattias Asper




Sillastrybarna sjöng på bra.
Tobias Hysén är wannabe Bagarn.

Ekenberg har fått tillbaka lite gnista iallafall.
Tobias Grahn, lämnade Strandvallen innan matchens slut, fick flera stora rubriker.  Suddig bild men förstå känslorna!

Ut med en skadad Osiako och in med Sam!


Saaaaaaaaam!
Robin Strömberg fick komma in igen, han har verkligen fått ett förtroende vilket han helt klart är värd!

Adam Berner gjorde ett bra inhopp, han springer snabbt så att kameran verkligen inte lyckas fånga honom på bild ordentligt...


Alla avbytare som kom in, Adam, Sam och Robin, var anfallare och gjorde ett hyfsat jobb men det är otroligt svårt att ersätta Musse, det är det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0