R.I.P Larry Hagman

Dallas hade aldrig varit så bra utan Larry Hagman, punkt och slut.


Drömmar, dagdrömmar och tankar går inte att kontrollera ibland...

 

Lite dålig humor innan läggdags...

Har haft en helt underbar helg. 
Fredags kväll så var jag hemma hos hjärtat och mös. Skulle egentligen hem på kvällen men älsklingen somnade och likaså gjorde jag. Kvart i 5 på morgonen vaknade jag och upptäckte att jag la i "fel" säng. Och det var helt underbart. Åkte sedan hem på morgonen. Åkte till Kristianstad med en av bästa vännerna och handlade farsdagspresent och två plagg till mig själv. Kalas på kvällen, hjärtat fick följa med och träffa min mammas släkt för första gången, vi hade det trevligt och mysigt (hjärtat somnade på soffan också... *blink*)! Hjärtat sov här på natten tills denna dag och sedan åt vi frukostbuffé i Vä med mammas släkt som vi hade haft kalas med. Mums! Sedan var det kalkonmiddag hemma hos hjärtats farmor och farfar, mycket trevligt! Och hemåt bar det några timmar efter det. Så helt underbar helg måste jag säga! (Även ifall veckan började betydligt sämre...)

Men till grejen. Sjukt dålig humor men Gud vad jag skrattar åt dessa klippen... Enjoy.


När man tröttnar...

Har snabbt efter SM förra helgen redan tröttnat på stående skytte. Så provade på något helt nytt - knästående luftgevär! Förstår att det måste se roligt ut där jag sitter... Och för att inte tala om hur det såg ut när jag skulle klättre upp och ner för bordet.


Trailer till Mjällbyläktaren 2012

Längtar tills den riktiga videon...


Spännande

Nu är toppstriden spännande! BK Häcken är körda från guldet och det står nu bara mellan IF Elfsborg och Malmö FF. Förutom Mjällby i Allsvenskan så har jag en svag förtjusning i just Elfsborg och Malmö faktiskt, även om Mjällby är absolut favorit och laget i mitt hjärta. Men denna gången hoppas jag som jag har gjort hela året (om vi räknar bort just Mjällby här) - att Elfsborg tar guldet. Ville ju såklart inte att de skulle vinna mot Mjällby idag, dock att de skulle ta guldet. Och det ser bra ut efter ikväll.


Uppladdning

Mjällby AIF-IF Elfsborg, sista hemmamatchen för säsongen, nu kör vi! 


Mjällby AIF klara för Allsvenskan 2013!!!

Så fruktansvärt gott! Nu kommer nämligen inte Sundsvall på kvalplatsen ikapp Mjällby, vilket betyder att mitt kära MAIF är klara för Allsvenskan 2013! Forza MAIF ♥



Så här mycket har jag gjort på min biologiuppsats.

Tack läraren för att du inte har förklarat i princip ett dugg för mig om hur jag ska göra. Förstår ju verkligen då vad jag ska skriva...


RSS 2.0