A little different

Det var nyss något på tvn som fick mig att tappa hakan och börja skratta. En stockholmare som är med i Halv Åtta Hos Mig som står med en Mjällbytröja och en Mjällbyhalsduk på sig! HUR OVANLIGT DÅ!? Hahahah shit vad jag blev... Förvånad faktiskt. Han bara stod där och sjöng nåt om sockerdricka och Mjällby är hans favoritlag! :D Hahaha okej han var nog bleking egentligen, det hördes på dialekten men han bor i Stockholm!

Go Mjällby I say!

Vindruvor

Mmmm... Vindruvor är så gott. Sitter och mumsar i mig det, så gott... Om man skulle ta ett glas apelsinjuice också!

Dagen har varit ordentligt ryckig hahaha! Vilken tur att jag blev på bättre humör för en sak igårkväll, gjorde verkligen så att jag var på gott humör idag :) Hahah shit vad jag och Felicia har skrattat! Hade ordentliga ryck i matsalen! Tex fick hon damp för att jag inte hade märkt att hon hade lagt mina nycklar i hennes glas! Sen slängde hon ut mina nycklar på golvet så att det ena hänget gick sönder! Så vi satt och skrattade, skrattade och skrattade som faaaan!

Gött har det varit idag iallafall! :D Nu blir det Simpsons!

Tjing!

Dagens kommentar

"Va söt du är" - Felicia de Mander kl 07.55.

Den behövde jag.

Handbollen

Jaa, handbollen igår gick ju inte så där... Jättebra. Bronsmatchen mellan Sverige-Spanien slutade 23-24... Sverige spelade mycket bra, iallafall i andra halvlek, och Johan Sjöstrand var en riktigt mur i målet! Räddade verkligen skitmånga skott! I anfallet lyckades inte vi lika bra, det var mycket slarv. Min favorit, Dalibor Doder, blev skadad i första och han saknades på plan! Han fick en smäll på höftkulan och det syntes att han hade ont! Och dessutom i andra halvlek så blev Jonas Källman också skadad men fortsatte ett tag tills han fick en till smäll på samma ställe! Aj aj aj...

Min reaktion efter förlusten var ungefär... FAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!

Sen var det final efter det, Frankrike-Danmark. Frankrike klassas ju som världens bästa handbollslag vilket märks.. Men Danmark spelade riktigt bra, lika bra som Frankrike! Matchen slutade 31-31 efter ordinarie tid efter att Danmarks Spellerberg hade kvitterat med 2 sekunder kvar! Då blev det ju alltså förlängning och allt som allt så slutade det 37-35.

Jag hejade på Danmark så min reaktion var ungefär... HEEEELVEEETEEE!!!!!!!!!

Men Sverige spelade ett riktigt bra VM och vi är i toppen för att stanna!


♣Dalibor Doder, Dado, min favorit!♣


Ett känslosvall

Sorry för att jag inte har bloggat idag! Men dagen har varit ett riktigt... Well, det har varit extremt mycket känslor upp och ner. Från förkrossad till... Mycket gladare nu framåt kvällen. Eller inte glad men... Lycklig som fan. Det var nog inte som jag hade befarat tack och lov. Inget att snacka mer om på den fronten.

Men imorn återkommer jag förhoppningsvis! Och då blir det mer om handbollen som var idag!

Tjingeling!

Gick ju verkligen superbra...

Plugga. Skrev jag innan att jag skulle plugga idag? Oj ja, det gick verkligen så bra, jag har pluggat jättemycket *hosthost*!

Haha nej men det blev inte tid till det faktiskt! Var ju faktiskt ute och gick/sprang en runda innan, blev faktiskt lite springande ändå men det var ganska svårt eftersom det var halt ute och ibland sprang hunden precis vid benen! Men hade inga större problem med hållen iallafall, var mest att benen började brännas efter ett tag!
Kom iallafall hem sen och käkade ett äpple! Intressant va? Jaja, sen ringde iallafall moster Marie och undrade om jag, mamma och bror ville äta tacos med henne och lillkusin Elin, självklart ville vi det! Så duschade och drog dit med detsamma! Mumsigt med tacos, finalen av Fångarna På Fortet, lite choklad och sånt!

Nej men nu kanske det blir lite plugg... Just nu bränner ögonen upp... Känner att tårar börja komma, helvete också.

Lever i en värld som bara luras...

Sov gott!

Träning och plugg

Godeftermiddag. Sitter på mitt rum och lyssnar på musik, har precis gjort lite sit-ups och andra träningssaker, behövligt. Funderar på att ut och gå/jogga/springer/vad-jag-orkar en runda med hunden.

Annars skulle detta varit en pluggdag som är mycket mer än välbehövlig! Ett teknikarbete som ska in om 2 veckor som jag knappt börjat på, aj aj aj... Det är faktiskt svårt att hitta information om kameran.

Nej men ut ska jag nog iallafall, kanske borde byta om till något lämpligare än jeansleggins ifall jag nu skulle få värsta energikicken och börja springa...? Dock har jag ju alltid i hela mitt liv haft jättelätt för att få håll, inte så bra när man verkligen vill springa och sen klarar man inte det pga smärta.

Aja, vi hörs!


Det underbara i sporten

Något jag verkligen fastnar för. Sporten, känslan i sporten. Lagkänslan, målen, vinsterna, förlusterna, känslorna. Nu under handbolls-VM när Sverige har jag varit i soffan och hållt tummen med högerhanden och hållt den mot mitt hjärta ibland när jag är nervös. Ja, så mycket kan sport betyda för mig. Jag kan sitta och skaka när jag är nervös för sport. Som ni märker är jag riktigt fast i sport. Ibland är sport så underbart så att man vill gråta. Särskilt när det gäller fotboll och handboll. Ishockey, curling, skidskytte och skidor kan också betyda väldigt mycket.

Så när jag läste 2 inlägg på David Elms blogg så blev jag... Helt förtrollad, helt fast. Så fantastisk läsning, en fantastisk bloggare. Han skriver fantastiskt bra. Läs och njut av den fantastiska fotbollshistorian som iallafall får mig på fall.

http://www.elmbrothers.se/blogg/david/ett-avslut-en-borjan-och-nagot-fantastiskt/
Det är också inlägget med rubriken 2008.

Underbart.

Helt slut

Denna veckan har verkligen varit jobbig. Är alldeles slutkört och däckar snart på soffan. Var ju tvungen att hålla mig uppe vid handbollen, var ju för fan skitviktigt! Nu är det Let's Dance... Kan gott sova under det, tycker inte det blir bättre förrän senare. Eller jag vet inte.

Pizza, cola och nu ska jag äta ostbågar! Lite onyttigheter kan man väl ha på en fredag? Behöver lägga mig tidigt ikväll egentligen men nej... Jag vill stanna uppe faktiskt.

Nu ska jag vila/sova på soffan... Ha en fortsatt trevlig kväll!

Det blev iallafall en bronsmatch

Känslor obeskrivliga. Hat och irritation som bubblar upp inom mig mot Frankrike och allt som har med det att göra. Har både sportsliga och privata skäl. Privata behöver vi inte gå in på.

Men nu ska vi inte deppa ihop! Om ni inte förstår vad jag pratar om så menar jag semifinalmatchen i handbolls-VM 2011, hemmaplan för Sverige, mellan Frankrike-Sverige. Matchen... Frankrike spelade inte som om de vore regerande olympiska, europeiska och världsmästare. Sverige spelade inte så bra i första halvlek. Vi kämpade, kämpade och kämpade ända in i slutet men matchen slutade trots detta 29-26 trots att Sverige hämtade upp riktigt bra i slutet från att ha legat under med 7 mål och sedan till 2 mål! Men som sagt... Frankrike är för bra.

Men vafan, vi har chans på medalj för första gången på 10 år! Vi kan vinna VM-brons! KOM IGEN! BLÅ-GULT♥

Orkar och hinner inte

Orkar inte och hinner verkligen inte blogga ikväll. Måste duscha nu innan jag ska lägga mig, är verkligen supertrött, ska försöka somna tidigare idag än jag brukar. Iallafall, dagen var hyfsad men lång!

Ajöss matroser och sov gott!

Aningens trött?

Håller på att svimma snart. Ärligt så har jag nog varit mer trött än jag tror idag, känns som om jag har gått och trillat på allt i min väg. Tog tex sönder ett provrör på no'n. Nu har jag också lyckats välta lampan och högtalarna i fönstret så lampan gick sönder. Oj. Så en aning trött är jag...

Därför blir det att tvätta ansiktet nu och sen soooova. Hoppas man kan lyckas somna innan kl 1 också, skulle vara bra ju när alarmet ringer kl 6.15. Kommer ju dock upp en aning senare hehehe...

Gonatt!

Dagens låt 26/1

One (Your Name) - Swedish House Mafia

I wanna know your name
You just killed me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that
I wanna know your name
You just killed me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that


Hey yeah

I wanna know your name…
Know your name…
I wanna know your name…
Know your name…

Uh!
Ooh yeah

I wanna know your name
You just killed me, could you at least do that?
I wanna know your name
Or better yet, stand there
Just do that

Hey yeah!
Ooh yeah!

I wanna know your name…
Know your name…
I wanna know your name…
Know your name…

Uh

Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}


A sad thing

Skepp ohoj matroser! Precis slängt i mig ett lass med potatismos och fiskpinnar, yummy. Nu börjar ett avsnitt av Scrubs också och sen blir det How I Met Your Mother, härligt!

Ingen mening att blogga egentligen, hade inget speciellt att skriva. Mjo, det finns ju en sak faktiskt som jag tänkt på hela dan... Det är jävligt synd att Mjällby har sålt Juan Robledo. Har inte skrivit det innan men det är så synd! Han är ju så härlig, Listerlandets kelgris! Kommer sakna både hans spel och hur han var... Aja, lycka till med framtida karriären Juan! Är man stor måste man vara snäll, så är Juan Robledo!

Nu åter till tvn och varför inte slänga i sig ett par fiskpinnar till, ciao!


Tjosan

Tjosan! Sitter nere i fritan idag också, denna gången för att jag slutade 25 minuter tidigare från spanskan, var snabb med att bli klar med ett häfte, det är fint.

Nu spelas "Alejandro" med Lady Gaga på tvn, fy fan får sån lust att dansa. Fast nää.

Nu är det snart idrott, om ungefär.. 20 minuter.

Sitter helt själv här förresten, mobbat ._. Är några ungar vid biljarden också men vet inte vilka ^^

Nu måste jag gå, hörs sen när jag kommer hem eller senare! Ajöss.


Danmark-Sverige

Slutade tyvärr med förlust för Sverige, 27-24 blev resultatet! Danmark spelade bättre, Sverige spelade inte så bra som de brukar. Tyvärr...

Men vad säger jag? VI ÄR JU FÖR FAN I SEMIFINAL! Well well, vi kanske får möta det som är ett av världens bästa handbollslag, Frankrike, regerande VM-mästarna men dom ska vi klå upp, right?

Go Sweden! Dagens bästa spelare: Kim Ekdahl Du Rietz.

Allt folk, hallå

Hallå allt folk, idiotiska fjantar, äckliga fjortisar, stockholmska brats och det goá folket såklart!

Det är paus i handbollen just nu så passar på att blogga innan den börjar igen. Matchen går inte så värst bra tyvärr men det ska ändras!

Ååh, nyfönat hår... Så... Luftigt. Härligt hår har jag nu.

Dagen var ganska tråkig faktiskt men det hettade till lite emellanåt, wow. Gårdagen gav sina grejer. Haha ojsan där ja, jag kan vara lite avslöjande ibland. Några äcklade spyljud har det också blivit idag!

En i skolan har "hälsat" mig att jag är en tönt. Jag hälsade ungefär samma sak tillbaka, idiot (y)

Nu har handbollen börjat igen så måste sluta skriva nu, heja Sverige!

Handboll!

Nu är det dags för handboll, Danmark-Sverige! Heeeeja Sverige! Gult och blått är färgerna som finns i våra svenska hjärtan!♥


Tyvärr är Kim Andersson och Oscar Carlén skadade, Kim är borta resten av turneringen, och Oscar tillbaka snart förhoppningsvis!

Nu är det dags för nationalsången, handen på hjärtat!♥

Vilken är bäst?

Höjda kontraster, sänkta skuggor, lite höjd mättnad


Svart-vitt


Sepiaton


Cyanton


Oranget filter


Gult filter


Rött filter


Efter elevens val

Gó förmiddag! Sitter i fritan, har haft elevens val, bild. Jag och Felicia har börjat på en tavla nu (y)

Usch detta tangentbordet är så segt så att man bara vill slå sönder det. Fast... Dålig idé.

Nu är det snart so och jag har inget mer att skriva, goodbye, hörs!


Galen

Är helt galen denna kväll! Har lite rolig musik på som man kan dansa loss till vilket jag verkligen gör! Hoppar och studsar runt som en galning hahaha! Så jävla gött känns det!

Här är spellistan jag kan dansa runt till! Kommer säkert på mer låtar snart! Kom gärna själv med förslag om ni vill! :D
Mohombi – Bumpy Ride
Mohombi – Dirty Situation
Lady Gaga – Bad Romance
Lady Gaga – Just Dance
Lady Gaga – Alejandro
Nelly Furtado – Maneater
Ke$ha – TiK ToK
Shakira – Loca (Featuring Dizzee Rascal) - JS Mix (English Version)
DJ Mangoo Feat Deadline – Fanta & Rosé

Finns knappt nåt roligare just nu! :D Lite musik man även kan träna till också, det ska det fan bli! Ska träna magen igen när träningsvärken gått över (vilket är snart känns det som) sen blir det att fortsätta köra nu, ska fan ta mig komma i form! Nu gick ju inte det här med att börja på dans heller, var alldeles för sent. Jaja, så är det!

Nu ska jag hoppa och dansa lite till! Fan just det, lägga sig nån gång också... Aaw.

Dagens låt 24/1

Loca (English) - Shakira ft. Dizzee Rascal

Loca
Loca
Dance or die
Loca
Loca

She's playin' dumb all the time
Just to keep it fun
To get you on like (ahh!)
Be careful amigo
She talkin' and walkin' just to work you up
She'd die for your love
But your love's only mine, boy

Sigo tranquila
Like I'm on a beach in Anguilla
Sippin' on Corona
Like it's nothin' goin' on
I ain't leavin' you alone
What is meant for me
No other girl is gonna take
So keep them off

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
I'm crazy but you like it (loca, loca, loca)
And I'm crazy but you like it

That girl is a nutter
Hot though, I heat up when I touch her
Chica caliente
Got me rapping to merengue
I feel so el presidente
I'm runnin' shit and I'm lovin' it
She's got a mean lil' butt,
But you should see what she does with it
She keeps it down low (down low, down low)
I can never get enough (oh no, oh no)

She gives me the runaround,
But I stay chasin'
But I mean, yo, I'm in love
With a crazy girl
But it's all good
And it's fine by me
Just as long as I hear her say, "Ay, papi"

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
I'm crazy but you like it
And I'm crazy but you like it (loca, loca, loca)

You're the one for me
And for her no more
Now you think she's got it all
I got one kiki

You're the one for me
And for her no more
Now you think she's got it all
I got my kiki

I guess she doesn't know the things
That I do to please you
I take you to the malecon por un caminito
They say your girl is looking for me with a rifle
Cause we were dancin' Mambo
what she don't allow it??

I really can't help it
If I make the lady loca
I don't want no trouble
I just wanna hit the (Ooh!)

And I'm crazy, but you like it
'Cause the kinda girl like me
They're runnging out of in the market

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
I'm crazy but you like it (loca, loca, loca)
And I'm crazy but you like it (Dios Mío)

That girl is (loca)
That girl is (loca)
That girl is (loca)

Loca
That girl is (loca)
That girl is (loca)

You're the one for me
And for her no more
Now you think she's got it all
I got my kiki

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
La loca, la loca (loca), la loca (loca)
Loca (loca)

Shakira – Loca (Featuring Dizzee Rascal) - JS Mix (English Version)


Bevis på att jag är grym

Jag är grym.
Idag på slöjden så hade Elemina med sig gamla kläder till arbetet, vi gör sånt här återbruk. Jag gör en jeansväst btw. Och vet ni? Jag är så jävla grym att jag fick på mig hennes lillebror Jonathans tröja. Alltså... En 6:årings tröja! Och tro fan att den satt bra med med en "lång" vit t-shirt under, kunde fan behållt den! ;) Hahaha nej men den var faktiskt snygg tyckte jag! Synd att jag inte fick en bild på det men jaja... Så är det!
Ni får en annan bild bara för det... En gammal.

Skäms inte för att skratta!

Yo mannar, precis kollat klart på alla komediserier jag alltid kollar på varje dag, Simpsons, Family Guy, Scrubs och How I Met Your Mother! Bra som fan som vanligt!
Annars sitter jag och lyssnar på Mohombi och Lada Gaga på Spotify, nice!

Skolan idag var skrattig! Hahaha vilket jävla ryck jag och Felicia hade! Bara för att bevisa för folk att vi inte skäms över att gapskratta så mycket ;) På "10-rasten" så hade vi galet ryck när hon gick runt i fritan med mig på ryggen gapskrattandes! Hahaha fyfan va folket glodde, glo ni bara, spelar ingen roll ;) På en annan rast så skrattade vi mest åt några som "bråkade", hahaha löjligt! ^^ Mycket skratt var det idag iallafall, så jävla gött säger jag!
Yesbox, jag har funnit lite självförtroende, kanske märks? ;)

Annars inte mycket mer... Ett par roliga ord har kommit upp under dagen som tex pappersförsamling.

Gjort bort mig har jag också gjort faktiskt.. Jag skäms inte för att skratta jävligt mycket längre men det här var lite... Fail. Och en annan sak som också skrämmer mig hahaha fy!

Nu ska jag checka runt på detta internet! Bloglovin blir det kaa!

Jag och Felicia är helt klart bäst för fan! Här är det skratt och världens bästa humor som gäller, yexbox!

Ajöss till sjöss!

Handboll, Solsidan och Time Out

Gokväll på er! I skrivande stund sitter jag och kollar på Time Out, lika roligt som vanligt hahaha! Innan dess var det Solsidan, också det roligt! Och innan dess var det hanboll, Sverige-Kroatien! Matchen slutade 29-25 och Sverige spelade bra! Min favorit, Dalibor Doder, tycker iallafall jag spelade bäst! Och kommentatorerna tyckte också det! Han är grym!

Har inte orkat blogga... Saknar energi och inspiration. Går mest runt och tänker och hatar hela dagarna! Hatar allt folk som snackar skit om mig och Felicia. Vi vet att det är många som gör det då vi nog anses vara mycket irriterande. Hahaha, vad är det för fel på att skratta i skolan egentligen? Jag fattar inte...
Och tänker gör jag ju i princip alltid. Vill, vill, vill!

Nu började en film på tv, I, Robot. Den verkar hyfsat bra, blir kanske att se den.

Imorn skola... Fyfan, har sån lust att slå till vissa personer i ansiktet, en riktig bitchslap skulle de behöva (y)

Nu fick jag en oerhörd lust att göra en smoothie... Yummy.

Ni som snackar skit, dra åt helvete! Ni som är snälla och góa, ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Dalibor Doder, Dado♥


Sorry folket, har inte bloggat idag jag ve...

Sorry folket, har inte bloggat idag jag vet men jag är hos mormor och morfar nu och är supertrött. Serbien-Sverige spelade i handbollen idag och Sverige vann! Siffrorna kommer jag dock inte ihåg. Men nu ska jag nog lägga mig så jag kan drömma lite.. Hörs imorn!


Pluggkvällen blev till en träningskväll

Hallå allihopa, sitter hemma hos Felicia! Vi skulle ha pluggkväll med pizza ikväll men detta har ändrat sig till en träningskväll helt plötsligt! Felicia kan en del om träning (oavsett vad hon säger) och är numera som min personliga tränare, ni vet, jag är verkligen svag. Så nu ska muskler tränas upp, särskilt magen, magen får gärna vara mindre och gärna låren men Felicia blir sur på mig då :'( Haha men måste börja träna! Ska börja på dans, jag och Felicia! Hahaha, ja, jag gör typ allt med henne. Måste anmäla oss snart, sista dagen var på måndag, aj aj aj.
Nej men plugga ska vi också någon gång! Mycket behövligt annars riskeras dåligt betyg i teknik.. Fyfan, det vill jag inte ha! Inga jävla IG här!

Nu kanske man skulle börja plugga ja... Sitter i shorts och sport-bh vilket jag tycker är lustigt ^^

Ciao!

Förresten, vi pratar också om vårt hemska hat mot vissa nior ;) Hahaha ååh så jobbiga så vi bara vill strypas lite (a) Nej nu ska vi inte vara elaka... Nu skrattar vi åt ordet "pitta" istället!

Psyke och sträckningar

Tjena allihopa, sitter i soffan och väntar på att Polen-Sverige ska börja igen, står 12-14 än så länge, kom igen Sverige, ni måste vinna!

Somnar snart om jag ska vara ärlig, ögonlocken är väldigt tunga. Det var en lång skoldag med ett litet kämpande psykiskt. Eller ja, jag kämpar nästan alltid med mitt dåliga psyke, och idag fick jag kämpa återigen fast jag haft en liten paus de senaste dagarna. Hmm, vi får väl se hur det blir imorn.

Hade redskapsgymnastik igår på idrotten och jag tror att det är det som har resulterat i ett helvete idag. Helvetes sträckningar i armar. Har jävligt ont i armarna, nacken, axlarna och en del av ryggen. Yeap, ganska jobbigt. Men jag struntade i skyttet idag också så har inte tränat denna veckan alls. Men det skulle kanske inte gått så där superbra att försöka skjuta Centrumskottet när man ska stå upp men värk i hela övre ryggpartiet? Inte direkt.

Dessutom behöver jag vila. Ska nog lägga mig tidigt idag. Får ta en ipren till också och se om det hjälper.

Nu åter till handbollen, ciao!

♣Dalibor Doder♣

Rubrik okänd

Tja allihopa! Här ligger jag på min säng och lyssnar på musik, just nu spelas Here Without You, underbart bra är den, glad att jag började lyssna på den igen, hade glömt bort hur bra den är! Och den kan även spegla en del av mitt liv ibland.

Idag har det varit skola som vanligt, det var väl ganska roligt. Inte roligt så men ja, ni fattar vad jag menar. Vi i min hemkunskapsgrupp slapp so'n idag! :D Men istället så skulle vi på hälsosamtal med Åsa, tjoho! *hosthost* Det var väl segt eller nåt. Men ja, viktiga saker att veta är det ju!

Ååh jag är lite stolt över mig själv som börjar nå ett av mina mål... Känns så jävla gött! Särskilt för psyket och hur jag blir i allmänhet!

Efter skolan var det konfirmationsträff, riktigt segt som vanligt. Men gott med mackor och saft! Nää men vi skulle göra lite uppgifter och såna grejer. Rita 3 symboler som var viktiga i ens liv. Mina 3 symboler blev: Ett hjärta - kärlek. En Mjällbylogga - Mjällby AIF. 3 glada ansikten - vänner. De sakerna betyder mycket! 

Aja, nu ska jag gå och duscha, ciao!

Förresten... Fernando Torres finns i mitt skåp. Just so you know. 

Ny frisyr?

Vad sägs? Skulle man kunna köra på denna frisyren någon gång...?


Sorry guys

Sorry guys, har inte hunnit blogga idag som ni antagligen märkt! Har varit iväg nästan hela dan och kvällen och så orkar jag inte mobilblogga.

Iallafall har det ju varit skola, som började segt och tråkigt och slutade med jag och Nattis som gapskrattar, är hypra och ja... Super var det iallafall, jag börjar nå ett av mina egna mål nu, känns förjävla bra! :)

När jag kom hem sen så spelade jag lite Mario Kart Wii, kände för det hahah. Det gick... Inte så fruktansvärt bra. Och när det väl gick bra så skulle vi åka iväg.
Vi åkte iväg till Karlshamn och hämtade en sorts släp och möbler. Möbler till mammas nya lägenhet. Tänkte att det var dags att skriva det nu (kan ju väcka förvirring senare), att mamma ska flytta. Ja, mina föräldrar ska skiljas. Inget mer att snacka eller skriva om. Det var iallafall jag, mamma, pappa och morfar som gjorde detta. Sen åkte vi till Grödby och hämtade 2 resårbottnar, sen åkte vi till Hjortakroken (där mammas nya lägenhet är) och lämnade möblerna. Kan ju säga att lägenheten är långt ifrån klar, hela köket och ja, massa. De håller ju på att renovera där nu. Efter det åkte vi och lämnade släpet i Karlshamn igen och sen så åkte vi upp till Grödby igen för att käka middag hos Jeanette och Fredrik. Brorsan var också där, vi hade lämnat honom där innan.

Har också kollat på handbollen idag, Sverige-Argentina. Skit skit skit I say...

Nu ska jag kolla det sista på datorn innan jag ska lägga mig, somnar nog ganska tidigt idag för att vara mig, somnade redan i bilen på vägen mellan Karlshamn-Grödby, hehehe. Jag är trött.

Dagens låt 17/1

Enter Sandman - Metallica

Say your prayers, little one
Don't forget, my son,
To include everyone

Tuck you in, warm within
Keep you free from sin
Till the sandman he comes

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

Something's wrong, shut the light
Heavy thoughts tonight
And they aren't of Snow White

Dreams of war, dreams of liars
Dreams of dragon's fire
And of things that will bite

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

Now I lay me down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take

Hush little baby, don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beasts under your bed
In your closet, in your head

Exit: light
Enter: night
Grain of sand

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

Jay Smith – Enter Sandman

Metallica finns ju inte på Spotify så lägger in en länk där Jay Smith sjunger den istället. Men lika bra för det! :)


Jag är...

Sångaren i Aerosmith. Jag vill bara meddela att min framtand inte är så sne, den är rak, det är camen som gör så såklart ^^ Alltså bara så att ni vet.


En alien.


Nån som försöker komma in i det som jag kallar för "fettobubblan" på camen.


Nån som bara ser konstig ut.


Eller helt enkelt en unge med tekniska prylar.
Bild utan nån udda camfunktion för en gångs skull ^^


Och denna bilden är cool på något sätt.


Jag måste sluta med funktionerna i camen. Idag.

It's a hallelujah moment!



SER NI!? GRÄÄÄÄÄÄÄÄÄS! IT'S A MIRACLE!

Inte för att jag har nåt emot snön så där men ja, gräs är alltid underbart att se efter en lång tid av kyla.. GRÖNT ÄR SKÖNT! Men gult är fan i mig inte fult!

Today har jag blivit lite galen. Ni vet, positivt galen. Jag hoppas det är positivt iallafall :) Som jag och Nattis stod och gapskrattade och Felicia bara glodde på oss och vi var helt galna fan hahahaha! Så går det ;)

Hittade snögubben som varit spårlöst försvunnen, fin va?

Rekord till Guiness Rekordbok

Jag borde söka till rekord till Guiness Rekordbok för världens störta tunga... Eller käft.

Bjuder på mig själv

En konstig unge.


Ett öga som håller på att sprängas.
Kan förövrigt tillägga till Felicia att mina ögon är BLÅA med ett litet inslag av grönt, de är inte gröna. Det säger alla förutom du. Just so you know.


En dinosaurietass.


En sur jävel.


En fransman som blir skjuten.
Jag målar mustascher som Picasso, det har en fransk kille påstått faktiskt, jag lovar


Helt enkelt flum.


Webcam funktioner is da shit. Iallafall när man har tråkigt. Jag vill bara berätta för er att jag inte ser ut så här på riktigt, det är en funktion på webcamen så oroa er inte. Haha den är ju nästan bäst.


Dagens låt 16/1

Fanta & Rosé - DJ Mangoo ft. Deadline

Vad gör vi?

Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!

Vad gör vi?
Vi kör!

En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä

Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!

Vad gör vi?

Vi kör!

En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä

Vad gör vi?

Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!
Vad gör vi?
Nu kör vi!

Vad gör vi?
Vi kör!

En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, ge mig fanta å rosé
En, två, tre, fanta å rosé
En, två, tre, alla brudar ner på knä

DJ Mangoo Feat Deadline – Fanta & Rosé

Vad gör vi? Nu kör vi!

Lyssnar ihjäl mig på låten Fanta Och Rosé, vad gör vi? Nu kör vi! Hahaha underbar festmusik eller nåt!

Annars idag har det inte hänt ett skit. Fick stiga upp när Felicia ringde och prata med henne en stund, allt slutade med att jag pratade med hennes syrra Tove istället. Sen ringde Nattis på mobilen mitt i allt och så pratade jag med henne istället hahaha. Ja just det vafan, Nattis ringde mig kvart över 1 i natt och vid 2 hahahah vafan xD Vi pratade all möjlig skit :D Fast när hon ringde vid 2 var jag på väg att somna så då svarade jag inte ^^

Just nu håller jag på att spränga öronen här... Bör skruva ner volymen på högtalarna, hehehe. Så... Nu blev det lite skönare för öronen och huvudet ^^

Aja, inget mer att skriva, ska nog kolla på en film snart! Tjobo!

Hahaha, lite bilder från spelet

Shrek 2 till datorn, ett ganska stört spel faktiskt. Gillar Shreks brytning (y)

Åsnan har bra repliker


Mästerkatten i stövlar, med spansk brytning och han spinner en massa


Älvan som sparar spelet, Roy heter han. Han är ju riktigt... Eh...


Jag hittade Snövit, OH.MY.GOD.


Efter förvandlingen, woogedy boogedy!


Jaa, spelet är helt stört och detta var inte ens det mest störda.

Handbollen mellan Slovakien-Sverige slutade 22-38. Storseger för Sverige, utklassning av Slovakien! Sverige spelade grymt bra! Det är fiiint!

Gurkburk

Såg nyss på handbollen att det var några fans från Sverige som hade skrivit på deras magar "Gurkburk". Jag tänkte på att det uttalas på många olika sätt av människor.
Så nu har jag en fråga:

Hur uttalar ni gurkburk? Kyrka? Curling?

Jag själv säger göökböök. Alla andra i familjen säger gurkburk. Jag är lite annorlunda av mig. Precis som att jag uttalar det kööka, cöörling, gööka, böök osv.

Handboll

Just nu är det handboll på tv. Slovakien-Sverige. Go Sweden!!! Dalibor Doder är min favorit.. Inte för att jag brukar kolla på handboll ofta men han har alltid varit min favorit! :) Han är grym!

Annars så spelar jag Shrek 2 på datorn, hahaha jävligt längesen sen man spelade det. Kan vara därför fodralet och skivan var möglad när man drog upp det från källarn. Det luktade inte särskilt gott. Det blev att slänga fodralet och tvätta av skivan lite försiktigt. Men funkar gör det! Såklart är det hyfsad dålig kvalité men spelet är ju ganska gammalt ^^ Ganska roligt är det iallafall!

Nu återgår jag till handbollen sen blir det att äta rester från tacosen igår!

Puss! Det var ju ovanligt att skriva för att vara mig... Höhöhö, ska börja med det nu bara för det.

GO SWEDEN AND DALIBOR DODER!

Sjukt inlägg igår, förlåt för det

Men jag mår dåligt nu både fysiskt och psykiskt. Så är det bara, jag kan inte hjälpa det just nu.

Idag har jag haft så ont i magen, eller nej, lite nedanför, vid buken ungefär. Haft kramp varje gång jag skrattat, och jag skrattar ju ofta. Har så jävla ont så jag bara vill gråta. Har nog feber nu ikväll också, helvete med.
Har iallafall skaffat hälinlägg till högerfoten nu, hoppas det hjälper.

Nu får jag lägga av med så här ledsna inlägg faktiskt, det är ju ingen kul läsning.

Idag har jag såklart varit i skolan och kompisarna har fått mig på gott humör, det är tur att dom finns♥ Skrattat har jag och förhoppningsvis slängde jag iväg ett leende :) Fick en blick som gjorde att jag log... Tack tack tack!
Nu kollar jag på Let's Dance och sen ska jag kolla på film, är mitt uppe i en haha! Och förhoppningsvis finns det någon social på msn ikväll, har redan pratat med några! Sociala på msn är det bästa ibland verkligen! :)

Ha det bra läsare!

Bild för 2½ månad sen, härlig är den, med troll-tuperat hår! :D Bjuder på lite bilder när det blir såna här konstiga inlägg! Så att ni inte ska bli utan något kul! :D


Ska hålla mig till det som gör mig på gott humör!

Vrickat

Allt är helt vrickat just nu för mig. Därför kanske jag inte orkar med bloggen så mycket just nu, tyvärr.

Men det är så mycket just nu... Skolan börjar igen och det tar verkligen på mig. Jag är så hemskt trött så att det inte är sant, jag somnar nästan på nästan varje lektion känns det som. Det tar nåt hemskt på mig. Jag äter egentligen knappt nånting säger alla, själv tycker jag ju det men inte de andra. Visst, jag kanske inte får i mig en bra frukost, en skål flingor, och inte en stor. Men jag hinner inte mer, så är det bara! Jag kanske inte äter grönsaker, nej, jag kan inte, det är inte jag som bestämmer min smak! Jag äter tomat och gurka i grönsaksväg... Nej, jag kanske inte äter som jag borde, jag vet! Men det är inte så lätt att ändra på!

Fick nu reda på att jag har fått en mobilräkning på typ 600 spänn. Jag kan säga att det var jävligt chockerande, min brukar ligga på 180. Jaa, grattis till mig, där rök julklappspengarna som skulle räcka till en Mjällbytröja. Duktigt, jag är så jävla misslyckad.

Jag plågar mina vänner. Jag är hemsk. Tjatig är jag, men jag vill dom deras bästa... Men jag är grymt jobbig, jag vet det och jag ber om ursäkt. Men jag vill bara det bästa för er! Förlåt.

Hemma är det också jättejobbigt just nu men det behöver vi inte gå närmare på nu.

Sammanfattning: Jag är grymt misslyckad som gör mig själv och andra olyckliga.

Jag har ingen kontroll på mina känslor alls, jag vet inte någonting. Det är så svårt, jag försöker se vad jag känner men det går bara inte.

Jag har en positiv sak i mitt liv just nu... En person, en underbar person som är grymt underbar. Visst kan denna person såra mig, har gjort men personen är så grymt viktig för mig!

Nu har jag varit hos skolläkaren och kollat upp min fot. Vad får jag reda på? Det kan vara fel på höften. Great. Jag överbelastar mitt högerben tror dom så jag går lite konstigt och foten är sne. De verkade grymt förvirrade över det. Nu ska jag köpa hälinlägg, ska använda det högra då i några veckor. Sen kommer jag tillbaka till skolläkaren och har det inte ändras ska jag gå till en ortoped. Fantastiskt va? Jävla skit.

Om ni läst allt detta fattar jag inte hur ni orkat. Förlåt för ledsna inlägg men jag känner mig inte bra just nu som ni förhoppningsvis förstår. Tack för att jag fick skriva av mig.

Lika i Buzz... Jag ville vinna!

Shuu! Andra dagen i skolan var det idag då, hård och lång dag med tre dubbelpass, i so, no och idrott, aj aj aj. Och när man kom in i so-klassrummet satt en ny elev där, 8c hälsar välkommen till Hassan! Verkar vara en schysst kille! Hahaha men det är alltid så här med vår klass... Alla nya slutar efter ett halvår eller lite till. Fredrik, Hlynur (eller Ninni som vi kallade honom) och nu senast stack Fitim. Och säkert några till. Om det är pga vår klass hahaha jaa, vi är ju lite speciella av oss. Men oroa er inte, alla beskriver oss som kanske ganska lata och jobbiga ibland men extremt gulliga, vi är ju inte elaka faktiskt ;)
Vi var 27 i klassen från början i 6:an tror jag... Nu i 8:an är vi 21 stycken.

Följde med Felicia hem efter skolan idag, vi lirade Guitar Hero II och Buzz Junior Monster Rumble! Hahaha vi körde ett maratonspel på Buzz och allt detta slutade LIKA. 25 spel och vi fick lika hahahaha! Jag ville ju vinna!

Imorn blir det att gå till skolläkaren. Får väl se om det går att göra något åt den snea foten. Blir att gå dit på hemkunskapen, Bente kommer bli sur på mig! :o

På idrotten idag var vi i gymmet sista halvan av dubbelpasset och Felicia lärde mig tekniken så jag kunde göra sit-ups igen! Var skitlänge sen jag kunde det och nu kan jag det liiite, iallafall på en sån bräda. Men jag skrattade en del innan jag lyckades. Vi stannade kvar i gymmet och tränade ungefär 20 minuter efter att lektionen hade slutat, tills Jocke, vår lärare, skulle låsa dörren. Men vi kunde ju vara kvar där tills dess när det var 45 minuter tills bussen skulle gå ändå så skadade inte med lite träning ändå ;P

Nu blir det att duscha... Och se om man kan fixa lite alarminställningar, min mobil är helt weird när det gäller alarmet...

See ya!

Första dagen i skolan efter jullovet...

Förvånande nog kom jag upp i tid imorse. Det var faktiskt inga större problem, 7 minuter efter att alarmet hade ringt satt jag upp på sängen (tro mig, för att vara mig är det fantastiskt). Klockan var då 06.22 och klockan 07.30 var jag ute vid busshållsplatsen utan att ha haft några större stressbesvär. Även om jag sov/vilade en minut eller två nån gång när toaletten inte var ledig. Frukost hann jag också äta ordentligt, som tur är.

Skolan då, började med matte, nåt snällare kan man ju börja med. SvD sa att vi skulle köra med hårdstart. Vi gjorde nästan ingenting på lektionen. Okej, om det är hårt arbete så visst! Sedan var det dags för elevens val, nu har vi bytt, jag fick bild denna terminen. Så det blev att hålla på med lite vattenfärger så där hux flux. Inte för att jag är bra men jaja, whatever. So, svenska och spanska, de tre s-ämnena, woogedy boogedy. Annars inget särskilt... Lite blickar här och var hahaha. Ja vi får se!

Nu ikväll har jag varit på skytteträning, tänkte ta en kort lugn träning. Men det tyckte inte Johan som direkt frågade mig om jag inte skulle ta och skjuta Poängjakten. Jag hade då ingen aning vad detta var. Fick ett papper med uppgifter man skulle skjuta. Ex 3 skott, 10 skott hur många 8:or eller högre, 5 skott osv... Var jobbigt faktiskt. Man fick olika poäng för hur bra man klarade det. Det gick inte särskilt bra. Jag hade problem med min andning, tjoho, kan inte andas ordentligt, får bara i mig lite luft så det blir små andetag, mycket jobbigt.
Bytte skyttejacka idag också, har haft en och samma skyttejacka nu i kanske 2-3 år, i samma lilla storlek, 152. Så ja, det var ganska dags att byta. Men vad är nästa storlek? En fucking 42:a. Passar verkligen inte, den är skitstor. Dom kunde väl haft typ 170 eller 36/38?

"An apetizer?" "Just nu är det många som ringer MEEEEEN jag behåller min plats i kön" "Hmmmm"
Hahahahahahaha.

Nu är jag trött som in i helvete... Alldeles svag i benen, hela kroppen är trött, behöver äta, dricka och vila lite.

Nu kan fan någon rolig logga in på msn... NU! Och så bara för det så skrev nån random till mig, hooray! En belg. Eller säger man en belgisk? En belgier? En från Belgien. För att ni ska förstå. 

Vi hörs imorn, orkar nog inte blogga mer idag!

Nu är det verkligen dags att nana...

Statistiken har ökat idag, sweet! Inte för att det blir många för det men ja, ni vet mig, ökar statistiken och kommer det fler kommentarer så blir jag glad!

Nu är det verkligen dags att nana lite... Som de sjöng när jag var liten, "Nu ska Lina sova och vara så snäll, annars kan det hända att Lina får smäll"... Lina, som jag alltid kallades som liten och även nu av mormor, moster, farbror och lillkusin.

Imorn är det skola.. Och de två jag verkligen kan va med ska kanske inte dit, iallafall inte Nattis och kanske inte Felicia. Denna jävla maginfluensa.. Vi får väl se hur det blir, känner faktiskt själv att jag börjar må illa... Inte bra :s

Gonatt på er, imorn blir det tidig uppstigning!

Fotbollsåret 2010

2011 har börjat för många dagar sen och det är mer än dags att summera fotbollsåret 2010. Och då summerar jag fotbollsåret för Mjällby AIF, så att ni inte tror något annat! (Om jag lägger in bilder från matcherna så är det väldigt dåliga omgång 1-17 då jag inte hade en systemkamera. Inte för att dom blir så mycket bättre sen.)
Då kör vi.

Omgång 1: AIK-Mjällby 0-0

Jag, Felicia, pappa, farbror och bror åkte med tåg upp till Stockholm och såg premiären i Allsvenskan för Mjällby. Det var självklart att vi skulle dit, första allsvenska på 25 år för Mjällby! De kallade matchen David mot Goliat, Eken mot Mutumba. Svenska mästarna mot nykomlingarna. Mjällby var tippade på förlust för de flesta. Och vad slutade det? 0-0. Vilka spelade bäst? Mjällby. En match helt klart värd att minnas, Moestafa El Kabirs första match slutade nästan med ett nickmål. Patrik Rosengren fick en läskig armbåge i ansiktet. Tobias Grahn gjorde också sin första match med Mjällby och det slutade med pussar mot AIK-publiken. Det slutade med en varning men det var verkligen värt det!
Tobias Grahn: Jag har fått en massa skit. Det var skönt att vi kunde komma upp här och få en poäng.
Bojan Djordjic: Det här är Råsunda, man gör inte så här. Du har gjort ditt, ni har tagit med er poäng - det räcker.
Bojan borde tänka på vad han säger och se på sig själv först.
 Grahn - Kung på Råsunda.


Omgång 2: Mjällby-GAIS 3-0
Marcus Ekenberg 3x

Tre chanser, tre mål, tre poäng.
Första allsvenska hemmamatchen på 25 år slutade med succé! Succé för Mjällby, succé för Marcus Ekenberg som gjorde alla mål!


Omgång 3: Örebro-Mjällby 0-2
Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir

Musse gjorde sitt första mål för Mjällby! Och Eken gick upp i skytteligaledning med sitt 4:e mål! Musse och Eken - nya radarparet.


Omgång 4: Mjällby-Gefle 1-3
Marcus Ekenberg

Mjällby spelade ganska bra men ändå blev det en tung första förlust. Dåligt. Wille blev skadad i matchen.

Omgång 5: Halmstad-Mjällby 1-2
Daniel Nicklasson, David Löfquist

Mjällby hade många spelare som inte kunde spela, pga skador och avstängning. Wille, Bagarn, Danne och Gits skadade och Grahn avstängd. Vi la under med 1-0 men lyckades kvittera och ta ledningen genom Nicke och Löken. V som i vidunderliga vikarier.

Omgång 6: Mjällby-Kalmar 0-0

En mycket jämn match. Det pratades om att det skulle bli världens snackduell mellan Grahn och Rydström. De som hoppades blev besvikna. Straff skulle det varit för Mjällby i 75:e minuten men nej, en idiot till Martin Hansson friade.


Omgång 7: Häcken-Mjällby 0-1
Moestafa El Kabir

Inte mycket att säga, Mjällby hade flest målchanser men inte de vassaste, det var en hyfsat jämn match med en Musse på löparhumör.


Omgång 8: Mjällby-Helsingborg 0-1

"En utvisning förstörde fotbollsfesten" stod det i tidningen dagen efter matchen.
Stämmer mycket bra, Helsingborg spelade först en aning bättre än Mjällby, dom gjorde ett mål men Mjällby försökte fortsätta kvittera. Då blev Musse stämplad och en Helsingborgsspelare blev utvisad. Detta resulterade i att Helsingborg gick ner helt i försvar och Mjällby kunde inte spräcka detta.


Omgång 9: Djurgården-Mjällby 0-1
Dålig match med ett mål i slutminuterna som sved.

Omgång 10: Mjällby-Göteborg 0-0
Göteborg hade egentligen ett mål och Mjällby hade egentligen en straff. Jämnt.

Omgång 11: Trelleborg-Mjällby 2-1
David Löfquist

En av säsongens sämsta matcher med hård vind och en usel plan. Inga kommentarer förutom att Mjällby lyckades spräcka nollan efter 3 matcher igen. Men det blev ändå 0 poäng.

Omgång 12: Mjällby-Elfsborg 2-0
Tobias Grahn, David Löfquist

"TOBBE GRAHN TOBBE GRAHN"
Tobias Grahn gjorde sitt första mål för Mjällby och det syntes på hela honom att det var riktigt skönt, han var klart överlycklig, sprang och kramade några i publiken! Riktigt skönt! Och när Löken gjorde sitt mål var det att hoppa upp på spelarna som gällde, haha!
Det var problem med planen innan och under matchen, den var alldeles för blöt vilket Anders "Gnällspiken" Svensson var noga att kommentera, dålig förlorare tro? Inget duger ju förutom Elfsborgs egna konstgräs. Inte för att jag brukar ha nåt emot Anders Svensson men just där är han överdriven, även ifall planen var dålig.
Vi hade varken Eken eller Musse på plan men bra gick det iallafall vilket bevisar att vi har en bra bänk!


Omgång 13: Mjällby-Malmö 4-2
Moestafa El Kabir 2x, David Löfquist, Daniel Nicklasson

"Knallen på Strandvallen"! Första halvlek såg ut som en säker seger med 3-0 i paus men andra halvlek blev det skillnad då Malmö lyckades reducera till först 3-1 och sedan till 3-2. I den 90:onde minuten satte ändå Nicke punkt för det med sitt vackra 4-2 mål.
Direkt efter matchen grävdes planen upp, den sista matchen på det gräset slutade 4-2, kalas!



Omgång 14: Åtvidaberg-Mjällby 1-2
Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir

Superduon!
Musse och Eken visade att dom kan spela riktigt bra tillsammans igen! Den sista matchen innan vm-uppehållet och jag, Felicia och pappa var på plats denna varma dag i maj. Detta befarades också vara Musses sista match men nej då, en popcornpåse ändrade på det!



Omgång 15: Mjällby-Brommapojkarna 0-0

Kommer inte ihåg något från matchen men bra var den nog inte.

Omgång 16: Brommapojkarna-Mjällby 1-0

Bad, bad, bad...

Omgång 17: Mjällby-AIK 0-0

Kommer inte ihåg nåt från denna matchen heller och inga tidningsurklipp har jag, men jag tror att Mjällby spelade hyfsat bra.

Omgång 18: GAIS-Mjällby 3-2
Marcus Ekenberg, Juan Robledo

Första halvlek var dålig. Andra lite bättre. Men ändå dåligt.

Omgång 19: Mjällby-Örebro 1-0
Marcus Ekenberg

Ekenberg petad.
Det pratades mycket om, och jag höll med om att han hade inte spelat så värst bra men samtidigt visste jag inte om det skulle löna sig att bänka honom, iallafall inte om han inte fick hoppa in. Han fick hoppa in i andra halvlek och gissa vad? MAUL KAA! Jag tror att petningen var nödvändig på ett sätt, Eken hade mycket energi i benen när han kom in och det var nog alltså en petning som behövdes. Matchen i sig var ganska jämn vad jag minns, Örebro var bättre i början av första halvlek men sen tog Mjällby över. Den här segern behövde Mjällby.


Omgång 20: Gefle-Mjällby 3-3
Moestafa El Kabir 2x, Juan Robledo

Gefles mål var ganska onödiga, alla på frisparkar. Vi gav bort en 1-2 ledning som Gefle vände till 3-2. Men i den 90:onde minuten kvitterade Juan Robledo till 3-3, på sin egen 31-årsdag!

Omgång 21: Mjällby-Trelleborg 1-1
Tobias Grahn

Redan i 6:e minuten gjorde Tobbe 1-0 och Mjällby spelade drömfotboll i en halvtimme men tappade greppet till slut så Trelleborg kunde kvittera.


Omgång 22: Elfsborg-Mjällby 2-0

Elfsborg fick sin revansch. Första målet på straff som enligt Westerberg var fel då han tyckte att spelaren slängde sig. Det var ju Westerberg som rev ner spelaren (tror vi) och fick utvisning. 
"Ska jag vänta tills de bryter benet av mig?". Musse, man kan inte annat än att hålla med dig, de svenska domarna är skit. Allvarligt, hur mycket Elfsborgsspelarna (och spelare från nästan alla andra lag också för den delen) än sparkar och håller på så är det alltid Musse som får skiten. Det är hemskt att nästan allt kan hänga på ryktet en spelare har.

Omgång 23: Mjällby-Häcken 2-2
David Löfquist, Mattias Asper

Hör och häpna, Mattias Asper, vår målvakt, gjorde mål och räddade en poäng mot Häcken!!!!
Första målet av en målvakt på 5 år (om jag inte har fel)! Med 15 sekunder kvar la Mjällby under med 2-1, surt värre. Mjällby fick en frispark på offensiv planhalva, sista chansen och Mattias Asper gick upp för att vi skulle få en extra spelare där uppe vid frisparken. Robin Cederberg slår frisparken, Johan Svensson lyfte in bollen på retur och Mattias Asper nickar in! MATCHHJÄLTE!



Omgång 24: Helsingborg-Mjällby 1-0

Mot Helsingborg går det bara inte.

Omgång 25: Mjällby-Djurgården 3-0
Moestafa El Kabir, Peter Gitselov 2x

Mjällby var tillbaka som dom var på våren och Peter Gitselov gjorde sitt första och andra mål för Mjällby! Och det andra målet satt som en riktig smäck! Matchen var riktigt bra och det bjöds på skön fotboll den kalla kvällen! Och dessutom så säkrades kontraktet till Allsvenskan 2011!




Omgång 26: Göteborg-Mjällby 0-0

Det det mest pratades om var Westerbergs chans... På eget mål.
 En annan sak det pratades om bara lite hux flux var att domaren sträckte sig och byttes ut. Fjärdedomaren som fick komma in var helt okej. Matchen var jämn och 0-0 var rättvist.

Omgång 27: Mjällby-Halmstad 2-0
Moestafa El Kabir, David Löfquist

Hade ett uppehåll här med tidningsartiklar och har inget minne men den lär ju ha varit bra i och med segern!

Omgång 28: Kalmar-Mjällby 1-1
Moestafa El Kabir

Mjällby och Kalmar är jämna... That's it.

Omgång 29: Mjällby-Åtvidaberg 2-1
Adam Berner, Marcus Ekenberg

Superinhopparen!
Adam Berner gjorde succé med sitt inhopp som resulterade i ett mål och en assist som gjorde att Mjällby vände 0-1 till 2-1!
Många påstod att det var ingen mening för oss att vinna, vi hade inget att spela om. Mjällby hade flera hundra tusen skäl att vinna. För det första, varför skulle det inte vara nån mening att vinna? För det andra, Mjällby hade chans på en plats till kvalet till Europa League! För det tredje, vi hade chans på en bronsmedalj!
Sista hemmamatchen för Mjällby AIF för Allsvenskan 2010... Och den mörkaste någonsin.


Omgång 30: Malmö-Mjällby 2-0

Den rafflande sista omgången där Mjällby spelade om en 4:e plats och Malmö om 1:a plats och guldet. Jag, pappa, bror, farbror och pappas kusin Lena var på plats, detta var ju inte nåt man fick missa. Fullt på hela arenan, över 24 000, publikrekord! Helt fantastiskt att uppleva och bara se allt det där! Mjällby hade Bagarn och Tobbe avstängda denna match. Jag visste att Tobbe hade sett fram emot den här matchen mot sitt gamla lag men på ett sätt tror jag det var bra att han inte fick spela, han kunde ha varit en aning övertänd och fått en varning eller utvisning i matchen. Malmö hade greppet om hela matchen, det finns inte mycket mer att säga.
Jag har redan berättat så mycket om denna matchen, det var helt fantastiskt att uppleva, publiken! Guld till Malmö och det var bara till att gratulera!



Så hörni, det var ett referat av Allsvenskan 2010! Fast det är faktiskt inte riktigt slut... Ni tror väl inte att jag är så dum så att jag har glömt nåt alldeles speciellt? Just det, Svenska Cupen.

16-delsfinal: Limhamn/Bunkeflo-Mjällby 0-1
Daniel Nicklasson

Mjällby gjorde inte mer än vad som behövdes och vann.

8-delsfinal: Mjällby-Malmö 4-1 (Strandvallen var ej tillgänglig och matchen spelades på Swedbank Stadion, Malmös hemmaplan)
Moestafa El Kabir 4x

"KA-BOOM! KA-BOOM! KA-BOOM! KA-BOOM! KA-BIR!"
Detta var Musses och Mjällbys match, inget snack om saken! 4 mål och tvåan satt dessutom som en bomb från 30 meters håll efter att Musse tagit ner den på brösten och slagit till på volley!

Kvartsfinal: Örebro-Mjällby 0-3
Daniel Nicklasson, Moestafa El Kabir, Peter Gitselov

Mjällby körde över Örebro och återigen var det Musse som verkligen stack ut. Han var verkligen cupmatchernas man! Och inte bara det, Allsvenskans också. Men vi får såklart inte glömma alla andra spelare, det är ju inte bara Musses förtjänst alltihop!

Semifinal: Helsingborg-Mjällby 0-2

Även på denna matchen var jag på plats med pappa och farbror.
Matchen i sig - inget vidare. Helsingborg är för svåra för oss, så är det bara. Men se det så här: Helsingborg är det ENDA laget som vunnit alla matcher mot Mjällby denna säsongen!


Jag kan stolt säga att jag har sett ALLA matcher i Allsvenskan. Jag har sett 14/15 hemmamatcher och 3/15 bortamatcher på plats och resten på tvn eller datorn. Jag, en stolt MAIF-are som aldrig sviker sitt gul-svarta lag!
♥Gul-svart rakt in i själen!♥


Ja hörni, och hela detta slutade med en 6:e plats och en semifinalplats i Svenska Cupen! Vi tippades som om vi skulle åka ut innan säsongen började, vi var nykomlingarna. Men vi visade vart skåpet skulle stå!

VI ÄR BÄSTA GULSVARTA LAGET!



Avslutar med en bild på världens finaste arena
Strandvallen


Skolan börjar imorn.... Vart tog jullovet vägen?

God eftermiddag på er folket. Jag sitter här i tv-soffan framför tvn och kollar på Scrubs, det är nice det! Har precis gjort och ätit lite pannkakor, blev en slags frukost faktiskt haha. Skulle ju gå upp i tid dag, vaknade vid 11 kanske och gick faktiskt upp. Sen sov jag 2 timmar på soffan istället haha. När jag vaknade vid 1 så var helt plötsligt hela familjen borta och så var jag hemma själv bara så där. Förutom hunden och katten då. Så stack upp och duschade, sen gick jag ner igen med datorn och började laga pannkakor...  Jaa, typ det jag har hunnit med.

IMORN BÖRJAR SKOLAN! Det var ju inte alls längesen den slutade? Jullovet gick ju jättesnabbt, iallafall nu sista tiden, början var ju inte så bra. Men shit... Jag har inte gjort min teknikuppgift, har inte ens börjat! Tack och lov är det en månad kvar innan vi ska lämna in den men ändå, hade ju kanske mer tid på jullovet fast jag var iväg ofta. Jag har inte ens bestämt riktigt vad jag ska skriva om på uppgiften men blir antagligen om kameror. Vi får väl se hur det blir iallafall.
Börjar med matte imorn... Great.

Men det jobbigaste med allt är ju ändå att stiga upp så förbannat tidigt.. Ett nytt nyårslöfte är kanske att kämpa för att komma upp i tid, vad sägs om det? Jaa, det låter bra tycker jag.

Och skolan börjar... I övermorgon! :o

Gokväll! Sitter framför tvn och kollar lite på Morden i Midsomer. Lite så där halvt spännande faktiskt. Men britter... De är helt obeskrivliga.

Var ju på gudstjänst idag inne i stan, den var ju ganska seg. Hahaha såklart men inte lika seg som i Ysane, varade inte alls lika länge och prästerna är "bättre" eller vad man ska säga. Jag satt och blundade och böjde ner på huvudet... Inte för att jag var trött, jag bara tänkte och jag tänker bättre när jag blundar. Hehe, hoppas ingen trodde jag sov.
Efter gudstjänsten gick jag och Felicia hem till henne och planerade sommaren på vägen. Hahaha nej men hoppas på att jag ska kunna följa med henne till Nynäshamn eller någon där stans i en vecka, hon ska dit med sin kusin och hennes kusins kille så hon vill ha en kompis med sig ^^ Och jag vill :D
Både var vrålhungriga så vi gick ner till Konsum och köpte laxfilé! Så det blev ris och lax till mat, göttigt.
Sen var det hockey på kvällen, SIK ledde med 3-0 men tappade det till 4-6, dåligt! Har lyckats bränna tungan på varm choklad också, känns verkligen jätteskönt.

Nu blir det att kolla saker på datorn och sen blir det antingen att gå och lägga sig tidigt eller se på en film kanske, vi får se! Imorn får jag stiga upp i vettig tid, måste ju vänja mig till skolan, den börjar ju... I ÖVERMORGON!!! Shit... Jullovet gick snabbt.

Morning again!

Goodmorning fuckers and suckers! Här sitter jag på min säng med datorn i knät och borde egentligen äta frukost då jag ska iväg om ca 5 minuter. Återigen har jag gått upp tidigt, jag börjar inte bli mig själv här! Denna förmiddagen är det för att jag ska på gudstjänst inne i stan med Felicia då, ni vet, hon hänger med på nästan allt ;P Hahah nej men båda ska ju konfirmera sig så ^^

Shit nu måste jag verkligen sticka, vi hörs ikväll när jag kommer hem för jag ska också på hockey innan jag åker hem, SIK-Trelleborg, goodbye!

Smart att glömma sitt presentkort

Var ju i Kristianstad idag tillsammans med Felicia och gick runt lite och kollade. Köpte en tröja, ett par jeansleggins och mascara på H&M. Smart som jag är glömde jag mitt presentkort på 150 kr på H&M hemma, mina pengar tog ju fan nästan slut hahaha. Nej okej, inte så att jag är pank, jag har lagt undan 700 kr som jag ska ha till en Mjällby-tröja :) En liten hamburgare och dricka hann man med på McDonalds också, en McFlurry Toblerone åts det också på. Glass på vintern funkar alldeles utmärkt. Fyfan va god den glassen var!
Åkte hem med tåget vid 20 i 4 sen, pappa körde tåget så jag och Felicia fick åka gratis, inne i hytten hahaha! Har gjort det en gång innan och fyfan, det är jävligt ostadigt! Och man kan må illa, man ska helst sitta ner i tåg ^^

Nu kollar jag iallafall på film på tv, John Tucker Must Die heter den.

Aja, får se om jag ska publicera inlägget om fotbollsåret 2010 nu ikväll! See ya!


Beger mig mot Kristianstad

Morning. Vad gör jag uppe så här "tidigt" tänker ni? Jag vet att ni tänker det. Jag vaknade faktiskt till Jay Smith som sjöng Bad Romance klockan 8 denna morgon och har nu duschat och lite annat sånt crap. Jag är förövrigt alldeles svag i kroppen, anledning okänd.
Jaja, varför jag är uppe är för att jag ska åka in med tåget till Kristianstad med Felicia. Och jag har inte lång tid kvar på mig nu så det är bäst att jag går och fönar håret och massa annat crap. Ja, jag gillar att säga det just nu.

Hörs när vi hörs, om inte senare!

Naria, The Voyage Of The Dawn Treader

Idag var ju jag och Felicia på bio och vi såg Narnia, The Voyage Of The Dawn Treader, även kallad Narnia, Kung Caspian Och Skeppet Gryningen på svenska. Jag har faktiskt läst alla Narnia-böcker. Har dock inget större minne ifrån dom eftersom det var för 2-3 år sen. Men visst minns man ungefär vad det skulle handla om så hade ju en aning om filmen. Jag hade mina förväntningar från de förra Narnia-filmerna. Men filmerna ändras faktiskt, den 1:a är något, den 2:a är något och den 3:e är något. De är så olika men ändå lika. Men bra var den iallafall! Jag gillar Narnia.

Skall vi dansa? (norska)

Jag bloggade inte igår, hörde inte av mig överhuvudtaget. Ni måste ju undra vafan som hade hänt mig!? Tänk om jag bara hade försvunnit!? Nej, jag var i Mjällby, kan räknas som likadant. Var och besökte the Blom family, Line & co. Skratt och ryck som vanligt. Och lite glass och fanta. En tripp till affären som var SMOCKFULL! 4 personer, jag, Line och två i personalen!

Hanna Graaf sa "lol" på tvn nyss med skyhög röst... Ehm.

Efter att ha varit i Mjällby sov jag över hos Felicia, vi blev sams igen så att säga. Vi var egentligen aldrig osams men ja, lite konstigt iallafall. Ja, vi satt iallafall vid datorn och så, gapskrattade åt hennes hund Mollie som har häng. Sen somnade vi någon gång mellan halv 2-2 kanske. Idag så har vi kollat på bio i Bromölla!

Alexander Rybak nu i Let's Dance... Herregud så söt man får lov att va då. Och han dansade bra också, nice! Höga poäng fick han fan, fiiint! Wow, nu fattar dom faktiskt att Alexander Rybak är från Vitryssland, grattis, sånt borde ni kanske ha koll på programledare. Bara för att jag visste det hahaha.

Norska "Skall vi dansa?" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Let's Dance låter ganska mycket bättre.

Aja, nu återgår jag till tvn! Ciao!


Revy ikväll!

Blev ett litet ledset inlägg där igår jaa... Jag mår inte speciellt bättre idag. Plus så har jag fått en jävla ryggvärk på köpet, great.

Men ikväll hoppas jag på att jag kommer få skratta! För då blir det nyårsrevyn inne i stan! Inne i skolan faktiskt, i aulan. Känns väl lite sådär att va i skolan 6 dagar för tidigt! Hahaha nej skojar bara, jag ska ju bara sitta inne i aulan!

Jag var ju på revyn förra året också faktiskt och då var det mycket att skratta åt så hoppas det blir lika kul i år! Jag är faktiskt ganska sugen på och se om dom har hittat på nåt kul om Mjällby också, borde ju ha gjort det haha ^^ Förra året så sjöng dom en låt men den var ju inte så där "rolig", sen pratade dom om Strandvallen, har för mig att det var det om att Strandvallen skulle byta namn. Men hoppas på en kul kväll iallafall!

Haha ja jag minns då det var några förslag i tidningen om vad Strandvallen kunde heta i framtiden...
Chippen Arena - jovisst kanske...
Swedbank Arena - för likt Malmö
BLT Stadium - hahaha usch nej
Chicken Arena - NEJ NEJ OCH ÅTERIGEN NEJ!
Det ska alltid vara Strandvallen!


Hahahah denna scenen minns jag från förra året!


Men nu måste jag fixa mig lite, shuuubre!

All alone

De enda två ord som existerar i min hjärna just nu.

Just nu känns allt förjävligt. Seriöst. Just nu för kanske 20 minuter sedan gick allt snett - igen. Allt jag har jobbat för. Med mitt eviga prat och jag trodde att denna person verkligen började fatta. Men allt var kanske rent onödigt nu när det gick fel igen. Just nu gör jag allt för att försöka fixa det nu.

I'm all alone and I need you now...♥ Om du bara kunde logga in på msn nu...

Jag mår inte så bra just nu, ett par tårar har faktiskt börjat rinna ner från kinderna. Fattar inte riktigt varför, detta har knappt med mig att göra. Men jag bryr mig om folk och vill deras bästa, så är det och oftast får jag skit för detta. Jag talar alltid sanning, iallafall till mina kompisar men oftast får jag skit för det också. Jag förstår inte det.

Gör jag nånsin någonting rätt?

Tre kor som gjorde mig platt

För ett par timmar sen blev jag mosad av tre kor så att jag och min bil blev platt där på grusvägen. Vilken tur att det bara dröjde några sekunder innan jag och bilen magiskt poffade upp igen och körde vidare.

Jag gillar att spela Mario Kart Wii, man kan komma på så dramatiska historier.

Hahaha ja som ni förstår har jag spelat lite Mario Kart Wii idag med mamma, mamma som spelade för första gången mot mig som nördade det en gång i tiden. Tro mig, mitt protokoll är fullt av guldmedaljer!
Just nu kollar jag lite på Rena Rama Rolf, Rolf och Nisse gör Rödluvan och vargen... Ehm, det ser lite udda ut. När Rolf jagar Nisse med en motorsåg och Nisse skriker lite lagom tjejigt.

Annars har jag ätit 6 stycken små ostmackor. Smält ost då såklart. Fy fabian va länge sen det var jag åt det.

Nu pratar dom om Let's Dance på tvn, det börjar ju på fredag. Jag tror att Alexander Rybak kan dansa bra, han har ju trots allt dansat mycket i sina musikvideos, lite på scenen? Kanske inte sån dans men iallafall ^^ Alexander Rybak är faktiskt ganska grym.

Nu tänkte jag dra upp datorn och mig själv till mitt rum istället, kanske se nån film eller jobba klart med bilderna till ett inlägg. We'll se.


Really need some sleep...

Nu behöver jag verkligen sova.
Har suttit och jobbat på inlägget om fotbollsåret nu i 1-2 timmar och är riktigt trött. Och ja, jag skulle lägga mig ganska tidigt idag men kände att inlägget måste bli klart snart. Funderade på att dela upp det i två delar så att jag skrev om omgång 1-15 först och sen i del två om omgång 16-30 men nu har jag faktiskt skrivit ner alla omgångar. Känns otroligt skönt. Även ifall jag inte har skrivit ner så mycket så ska man ju leta upp vilka Mjällby spelade mot i den omgången, vad resultaten blev (om jag inte visste det själv alltså), målskyttarna och ja, massa sånt. Kollar ju först och främst i min Mjällbypärm som är full med tidningsurklipp, försökt få med så många som möjligt med ibland har det ju blivit ett uppehåll då man inte orkat eller har varit på semester. Eller så har helt enkelt tidningarna slängts innan man hunnit få tag på dom. Nu är det bara bilder som ska läggas in iallafall och med tanke på att en bild tar en evighet att ladda upp så kan det dröja lite... Iallafall med bilderna från systemkameran tar det en riktig evighet.

Nu ska jag ner och borsta tänderna, sen kanske läsa lite, skulle ju läsa hela lovet, gick ju superbra... Nej men måste läsa lite, det får mig att bli tröttare så att jag kan sova. Visserligen har jag provat ett nytt knep på att sova de senaste dagarna.. Fast det är en aning pinsamt att skriva här. Det har iallafall med tankarna att göra och nu när jag är lycklig med de tankarna så går det lättare att somna har jag märkt nu. Känns helt underbart.

Sov gott nu folket!

The Girl Next Door

En liten tonårsfilm jag såg igår. Faktiskt så är den bra och det jag gillar också dessutom är att för att vara 1.40 lång så innehåller den mycket! Den kunde lika gärna varit slut efter en tredjedel kanske eller något sånt. Så rekommenderar denna, jag rekommenderar ju alltid en film hahaha men jag har svårt för att inte gilla filmer ^^

Lite videos där ja

Nu fick ni 2 videos att kolla på! Det ska ni skatta er lyckliga för, mouhahah! Den videon där jag spelar saxofon som jag har sagt att jag ska visa kommer jag inte visa för tydligen så funkar inte ljudet på den.. Aja, den var ändå inte rolig ^^

Idag steg jag upp sent som vanligt, orkade inte åka med till farmor idag... Har ännu inte ätit något, är på snäppet till att bli jävligt hungrig nu, måste verkligen äta nåt. Har haft huvudet ovanför en gryta med väldigt varmt vatten vilket var jobbigt när man skulle andas. Spotify och skit är det som gäller nu, blir väl och se en film snart tror jag, ska även prova att bränna lite dvd-skivor så jag slipper ha alla filmer på datorn, det är 45 filmer nu, och jag kommer på nya jätteofta, hehe, minnet lär snart vara slut på datorn eller nåt.

Ajöss till sjöss så länge!

En liten blooper

En 8 sekunder lång blooper på "bröllopsvideon", den är inte rolig men jag tycker det var roligt att Felicia sa "hej" i början!


När Evert Taube och Felicia gifte sig

Här har ni en video på när Evert Taube ska gifta sig med Felicia! En och annan japan ingår. Varsågod och kolla på våra fail, enjoy I say!


Pensionärer är faktiskt ganska trevliga (om man bortser från dom på "Pensionärsjävlar")

Aj caramba, jag hade bestämt några till nyårslöften och ett av dom var att blogga bättre, gick ju verkligen super!

Idag har jag helt enkelt inte haft orken, var ju på högmässa idag i Ysane kyrka, segt, och en djupt troende gubbe framför mig och Felicia, han var lite småläskig. Alltså, jag fattar ju att han är väldigt djupt troende men man kan inte låta bli att kolla lite när han gör korset (är det inte katoliker som gör det...?) hela tiden och gör något med händerna när man sjunger höga toner och viftar med fingret när en sång börjar.. Mjo, lite annorlunda var han.
Åkte sedan hem till Felicia med värsta kyrkobussen där alla var (överdrivet nästan) trevliga. Jag svär, fullt med pensionärer som var allvarligt talat skitglada. Det är ju kul så men som sagt lite annorlunda...

Gubbe - Ååh det här var ett nytt ansikte! Åkte du inte med in?
Jag - Nej, det gjorde jag inte...
Gubbe - Amen det är trevligt att du åker här nu!
Jag - Ehm, jaa...
Gubbe - Gott nytt år på dig! *klappar mig på axeln*
Jag - Ehh jaa detsamma!
Kvinna - Jaa, nu får jag ju iallafall någon på ena sidan om mig!
Jag - Eh jaa, haha...

Kände mig lite skyldig sen, jag visste ju inte att dom skulle vara så trevliga och glada hahah ^^

Sen var jag ju iallafall i stan med Felicia, känns som om jag är där varje dag nu haha ^^ Vi var hungriga efter högmässan så ringde och beställde en pizza (vi äter lite väl mycket pizza nuförtiden, hehe). Gick ner och hämtade den, glashalt i nerförsbacken! Han som gav oss pizzan kollade surt på oss och han som stod bakom och bakade kollade intresserat med en gapande mun och log lite... Lite småläskigt. Kebabpizza såklart var det ju också, gott som fan och mätt blev man verkligen!

Jobbar fortfarande på inlägget om fotbollsåret 2010, det tar sin lilla tid och kan nog dröja ett tag till, är inte ens klar med hälften ännu...

Vi kollade på Little Miss Sunshine idag också, så sjukt härlig hahaha! Han som inte pratar, det första han säger i filmen: "FUUUUUUUUUCK", hahah naaw nej tycker synd om honom, ligger där och gråter... Killar som gråter är söta, killar som säger "killar gråter inte" är töntar. Söt var han iallafall.. Han skulle föreställa 15 men egentligen var han 22, amerikanerna är bra på att dra ner på åldern!

Nu tänkte jag se en film, see ya tomorrow (idag blir det ju faktiskt)!

Dagens låt 2/1

Like A Prayer - Madonna (eller Jay Smith som jag föredrar)

Life is a mystery, everyone must stand alone
I hear you call my name
And it feels like home

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

I hear your voice, it's like an angel sighing
I have no choice, I hear your voice
Feels like flying
I close my eyes, Oh God I think I'm falling
Out of the sky, I close my eyes
Heaven help me

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

Like a child you whisper softly to me
You're in control just like a child
Now I'm dancing
It's like a dream, no end and no beginning
You're here with me, it's like a dream
Let the choir sing

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

Just like a prayer, your voice can take me there
Just like a muse to me, you are a mystery
Just like a dream, you are not what you seem
Just like a prayer, no choice your voice can take me there

Just like a prayer, I'll take you there
It's like a dream to me

Madonna – Like A Prayer
Jay Smith – Like A Prayer


Ska man konfirmera sig så måste man...

Shit, jag måste verkligen sova nu, ska till Ysane kyrka imorn kl 11 för högmässa. Det är ju sånt man måste göra om man ska konfirmera sig, jaja.. Får stiga upp tidigt imorn då.

Annars idag så har jag ju varit hos Felicia idag, och vi var lite med Nattis också. Vi har inte gjort så mycket, bara snackat typ.

Så glad är jag... Eller kanske inte glad... Men lycklig♥

Enter Sandman med Jay Smith!!!! UNDERBART SÄGER JAG!

Nu ska jag kolla det sista sen får jag fan lägga mig nån gång.. Och dricka något, är skittörstig som vanligt, hehe.

Gonatt sweet asses!


1.1.11

Får slänga in ett inlägg nu 1.1.11, har 5 minuter på mig från och med nu!

Och jag skriver mitt nyårslöfte: Att våga mer!

Året 2010 - förändringens år skulle jag själv säga. Jag har förändrats (enormt) mycket på både utsida och insida, särskilt det senare halvåret. Och till det bättre dessutom! Så det är helt great! 2011 ska bli galet bra, det ska jag se till, med hjälp av mitt nyårslöfte! Välkommen 2011!


Om man jämför detta fotot med de från början av året... Skillnad.

Håller på med ett inlägg om fotbollsåret 2010 också men det tar evigheter att göra så dröjer nog innan det kommer upp...


RSS 2.0