Newbie at photoshopping


Tjenare från Danmark!

Återigen har jag inte skrivit här på ett tag vilket är riktigt dålit gjort av mig, jag vet. Men så är det och jag har faktiskt spenderat det mesta av tiden sedan mitt förra inlägg med att vara med min pojkvän så ja, där har ni väl förklaringen antar jag. 

Just nu så är jag faktiskt hemma hos honom i Danmark. Eller ja, egentligen hemma hos hans mammas pojkvän, mer plats för oss som bor här än i deras lägenhet. Vi har eget rum och allting och får låna gästbadrummet, riktigt schysst och fint ställe här! 

Åkte hit igår, med färjan Varberg-Grenå. Innan dess hade älsklingen kommit på fredagen veckan innan och varit hos mig i lite mer än en vecka då, har varit de bästa dagarna i mitt liv! Har gjort allt möjligt och han har även träffat några i min familj utöver mamma, pappa och bror då. Var också och besökte Killebom, festivalen i Sölvesborg, onsdag, torsdag och fredag. På fredagskvällen åkte vi karuseller för det mesta, testade på 50 m (?) höga Booster som snurrar i upp till 100 km/h (informationen är från någon random bild på google, tror den stämmer)! Wow, verkligen wow... Skoj som bara den! Sen fick vi sitta där uppe i luften ett par minuter och bara kolla ut över dimmiga natt Sölvesborg när de i den andra änden av Booster skulle kliva av och nya skulle på. 

Här i Danmark ska vi till Legoland iallafall, på onsdag tror jag, så förväntansfull! Barnslig som jag är så älskar jag lego. Och här i Danmark lär jag mig även att älska Pokémon. Spelar redan kortspelet och ett spel på datorn, mobba mig inte snälla... This is me. 

Vet inte vad jag mer ska skriva egentligen... EM är slut och Allsvenskans uppehåll är därmed slut. Mjällby har spelat två matcher sedan dess, en förlust och en lika. Spanien vann EM, super! 

Jag har en ny dator nu efter att min gamla gick sönder, den gick inte att laga. Har dock en bättre dator nu, känns faktiskt jättebra! En 15 tums compaq, basdator, men mer behöver jag nog faktiskt inte, är nog inte en jätteavancerad datoranvändare så att säga, hehe. 

Har också varit på en skyttetävling, SSM fält. 33/36 träff, ingen aning vilken placering det blev av det men inte jättebra. I den klassen jag tävlar i nu som även är mot seniorer så har man inte råd att förlora en enda träff om man vill vinna guld, kanske också medalj överhuvudtaget. Men men... 

Älsklingen är och duschar och rakar sig och sen ska vi ut och hjälpa till med maten om det behövs. Sen blir det att träffa några av hans släktingar. Nervös... Nu kom älsklingen ut dessutom, massa pussar på honom!

Ska nog skiljas från detta blogginlägg nu, efter ett par bilder.

Förresten, jag och älsklingen har också haft vår 3 månaders dag, känns helt underbart med honom! Igår återvände vi faktiskt till bänken i Varberg där vi hade vår första kyss... Wow ♥

Ciao.

Älskar dig, fruktansvärt mycket ♥


RSS 2.0