Plugg, plugg, plugg

Råpluggar biologi.

Har senaste tiden haft svårt för att plugga med enbart boken, har svårt att komma ihåg innehållet i boken nuförtiden, förstår inte varför... Så provar att lyssna på det i boken över internet samtidigt som jag läser i boken. Det har faktiskt hjälpt en del måste jag säga, fast ja, jag har ju bara lyssnar på ett kapitel en så länge. Men vad ska man annars göra?

Känslorna svallar igen. "You don't know what you got until you missing it a lot". "When you finally got it, you don't want it". Två grejer som stämmer in på mig nu, och jag vet verkligen inte vad jag vill längre...

Ett telefonsamtal kanske kostade mig en del pengar, men att få höra den rösten, det fick min gråt att stanna och hela mig att lugna ner mig. All we need is patience.

Inte ska jag sitta här och deppa, fast jo, det gör jag. Tur att det finns folk, "bror", som får mig på gott humör iallafall!

Fortsatt plugg.

Ciao.

En sen natt

Det var tur att jag var galen igårkväll, annars hade jag aldrig stannat uppe så sent med ögonen kollandes på mobilen. Då hade aldrig jag spruckit upp i ett leende. Tack Gud för att jag åkte till min mosters pojkvän på kalas igår så att jag fick cola i mig!

Igårnatt blev det riktigt sent. Det blev morgon till och med. Men jag log i princip hela natten, för jag kunde äntligen le igen. Och jag vet vad jag vill åt så att säga, det krävs bara tålamodet och lösningar på vissa problem.

Well well, jag hoppas för allt i världen att allt ska bli bra till slut!

Farsdag idag. Pappa har fått sin present och vi har käkat middag, mer krävs inte. 

Vad ska jag göra nu? Jag ska se om jag kan fixa ihop en liten video hade jag tänkt. Det ska bli intressant vad det kan bli av det, hehehe.

Pluggas ska det också göra, biologi i första hand. 

Ciao.

Säng säng säng, sova sova sova

Zzzzz...

Är dödstrött men kan inte sova, har redan gjort det i ett par timmar när jag kom hem från skolan. Skitskönt att somna till musiken som dunkar högt från högtalarna och sedan vakna av ett sms, höhö. 

Men nu kan jag alltså inte sova. Har kollat på två Tintin-filmer istället, De Sju Kristallkulorna och Solens Tempel, love it. Samtidigt som jag är social med folk på msn och beundrar den übersöta katten som finns som en blinkning. Och jag har också hunnit med att lyssna på låtarna Haven't Met You Yet och Russian Unicorn, de hör samman och jag blev rekommenderad att kolla på dem, de var helt awesome.

Hade musikprov idag, gick faktiskt ganska hyfsat! En sak jag störde mig på rejält bara var frågan "Varför kallades JS Bach för kyrkoblablabla fader?". Kom på svaret precis när jag hade gått ut ur klassrummet, smart. Men men, hoppas på minst ett VG iallafall fast helst såklart MVG eftersom jag har chans att få det i musiken! 

Kollar på högen av gymnasieinformation som ligger på bordet... Usch, ryser. Bläääääääh!!!!!

Fast fick otrolig lust att börja på gymnasiet nu. På skyttegymnasiet. Men vissa dagar känner jag för att gå på någon bra linje på John Bauer. Och vissa dagar känner jag för att gå på IB på Söderport. Help me.

Jaja, inget att tjabba om nu. Ansökan till skyttegymnasiet ska ju bara vara inlämnad... 1 december. Shit. 

Ciao.

Nagellack luktar

Varför har jag nagellack!? Har väl det 3 gånger om året ungefär, höhöhö... Fult, jag passar inte i sådant skit. Varför har jag? Well, don't ask me. 

Har väl "tagit hand om" mig själv nu lite på kvällen, lång härlig dusch, ångat upp ansiktet (fattar ni...?), fotbad och sådant. Hah, inte vanligt mig direkt. Men det behövdes tror jag. Ska kanske ta och läsa lite i boken Du Äger!, har knappt läst i den alls och den är ju egentligen Evelinas... Hehe.

What the hell have I done?

Saknar någon något enormt nu... Men får inte tag på den personen, snyft.

Gymnasiemässa var det idag, usch, orkar inte berätta om alla programmen där. Var program som inte finns på Furulund som var där, program från Kristianstad, Karlshamn och Karlskrona. Något som jag aldrig trodde jag skulle bli intresserad av fanns där, sjöfartslinjen, restaurang- och livsmedelprogrammet och IB-programmet (orkar inte skriva ner det ordet som är på B, hehe).

Sjöfartslinjen, stod väl där och pratade minst i 20 minuter tror jag. Var Annas bror som vi (jag, Evelina och Natalie) pratade med så man typ... Okej, nej, vi känner inte honom men ändå! Var intressant faktiskt, men mest Evelina som är intresserad av det. Men mycket intressant, ska kolla närmare på det! 

Restaurang- och livsmedelprogrammet. Moster och pappa säger "NEJ, NEJ, NEJ". Låga löner, slavarbete, blablabla. Visst, det är väl sant men man ska väl jobba med det man TRIVS med också? I skolan älskar jag att laga mat, dock inte hemma. Men lät intressant det programmet också. 

IB-programmet. Programmet där undervisningen är på engelska helt enkelt. Och man kan ganska fritt sätta ihop sin utbildning och det känns faktiskt riktigt bra! Väldigt intressant!

Annat intressant program var spetsutbildning för 3D, animationer och något jag inte kommer ihåg (det är något fel på min hjärna idag/alltid). Fast det bästa var att det var en lärare som var från Frankrike, man ska inte göra så, men jag satt och gapflabbade åt hur han pratar. Dumt av mig men det lät ju så roligt! 

Diggar gärnet till Sexy And I Know It. Oh yeah.

Nej, nu ska jag prata med Natalie och Emma på skype, Emma vill något om Liseberg så bäst och få detta överstökat!

Ciao.

Inget att säga

Vad ska man skriva?

Livet är ointressant och hemskt just nu fast ändå inte.

Skyttet gick piss idag. 

Rockar loss till All The Small Things istället.

Går och lägger mig tidigt.

Imorgon är det gymnasiemässa. Mjällbyelever kommer också, tjoho...

Nej, nu orkar jag inte skriva här mer, helt ointressant ändå.

Ciao.

Aldrig ska man vara nöjd

Slog mitt personbästa igen på skyttet idag, 188. Är jag nöjd? NEJ.

Resultatet är jag absolut nöjd med men skyttet känns bara skit och ostabilt. Inte direkt så jag vill ha det när jag skjuter, resultatet ska ju helt kännas. Jag vill ju känna att skotten sitter bra och så. Kommer väl med tiden efter lite (mycket) träning antar jag.

Missade bussen imorse, hehe. Men jag stod ute länge och väntade på den andra bussen för det ska komma två. Kom den andra? Nej. Inte igår heller, för den första bussen för överfull igår och så ska det inte vara om den andra bussen också kommer. 
Iallafall så fick jag vänta tills pappa kom hem och var vid skolan 10 över 10 istället, missade inget viktigt så ingen fara. Ganska chill skoldag annars, skönt. 

Nu är det dags. Jag måste byta livsstil. Äta mer nyttigt, bli starkare och få bättre kondition, dricka mer vatten osv... Framförallt just det med maten just nu, har det lite värre med träningen. Bygger ju upp lite armmuskler när jag skjuter iallafall, behövligt minst sagt. Får väl bli några hundpromenader för konditionens skull också.

Sådana här ryck har jag fått innan och de har snabbt gått över tyvärr... Men nu vill jag göra det för skyttets skull också! Och för livet - jag mår ju inte bra på något sätt. Nu sviktar kärleken också, det är hemskt... Men jag ska fixa det!

House på tvn nu och jag behöver snart lite sömn. Så nu skiljer jag mig från skriveriet här. 

Ciao.

Låten på min hjärna

Fix you - Coldplay

Finns ingen bättre låt just nu... Har nu lyssnat på den flera gången i sträck och jag tröttnar inte än.

Med det säger jag tack och godnatt för det finns inget mer att säga om dagen, den var helt normal och tråkig. 

Tre nya plagg från Brokiga Boden idag visserligen, men jaja.

Ciao.


Alla dessa val

Wind Of Change med Scorpions, beskriver väl min känsla just nu. "So close like brothers", jag har en vän, långt härifrån visserligen, men en vän som förstår mig så bra och står mig så nära trots avståndet. "The wind of change", jo självklart, det blir förändringar, minst sagt.

De tre stora valen just nu är gymnasie (skola, program och inriktning...), mobil och något annat som inte ska nämnas här. Det är jobbigt, särskilt för en sådan person som jag som får beslutsångest vad det än gäller.

Det är inte lätt att vara i ungdomens år och välja sin framtid. Absolut inte. Men livet ska väl inte vara lätt, eller hur? 

Och imorgon är det skola, usch! Två prov denna veckan också som jag måste plugga stenhårt till, ett biologiprov och ett musikprov. Människokroppen och musikhistoria. Människokroppen är mest intressant, har alltid varit intresserad av den men det är ett stort område och mycket att lära sig så det är inte lätt. 

Gymnasieprogram och inriktning. Fortfarande är jag sugen på att gå på Aleholmsskolan, skyttegymnasiet då. Jag var inne på samhällsprogrammet men såklart så finns inte inriktningen jag ville gå där. Så det blir att tänka om! Just nu - naturvetenskapsprogrammet med inriktning samhälle. Alltså ett natur och samhällsprogram. Egentligen borde ju inte naturvetenskapsprogrammet vara något för mig då jag inte är mycket för no-ämnena, iallafall inte fysik och kemi. Förstår ingenting om hur saker och sådant fungerar! Men, om man blandar ihop natur och samhäll kanske det blir bättre, sen kan det också bero på lärare och sådant såklart.

Vi får se vart det hela slutar helt enkelt. Usch.

Nu ska jag somna i biologiboken och sussa sött. Helst utan att vakna upp med ont i ryggen...

Ciao.

Sådan far, sådan son

Om jag vet en far och en son som är så grymt lika så är det Glenn och Tobias Hysén. Bara kom och tänka på det nu i och med autografen från Glenn...

Men allvarligt, vilken likhet!

Glenn Hysén då


Tobias Hysén nu


Plus att då Tobias spelar i Göteborg, precis som Glenn gjorde... Här snackar vi äkta, lika Göteborgare, jisses.

Son och far. Tjoho. Detta var inte roligt, hoho.


En autograf som jag inte ens skaffade själv

Nej men kolla vilkens autograf jag har!

Den här autografen fixade mormors arbetskamrat Emil till mig! 

Som tack får jag väl önska den här Emil lycka till i sitt försök att få spela fotboll för Kristianstad, hoppas han kommer med i laget!

Gissa vems autograf...?



Gissa, gissa, gissa...

Det är.........

Glenn Hyséns! 



Final i Svenska Cupen

Kollar på tv, final i Svenska Cupen.

Helsingborg-Kalmar.
Själv är jag inget större fan av något av lagen men hejar på Kalmar i och med att jag hatar Helsinborg, hehe... 

2008 hejade jag dock på Kalmar i Allsvenskan, men det var mest för att jag tyckte om bröderna Elm. Vilket jag fortfarande gör. Då var det mest Rasmus, nu är det mest David. Snart kanske jag avgudar Viktor? Who knows.

Det står 2-1 till HIF för tillfället förresten. Skit.

Nu ska jag äta en söt liten glass... Tjoho!

Nej men ska kolla på fotbollen nu såklart! Kom igen Kalmar!

Ciao.

Gråter snart av filmen på tv...

Det närmar sig slutet på Marley And Me, snälla Marley, dö inte!

Jag vet inte hur filmen slutar men antagligen kommer Marley dö... Jag klarar inte av sådant, inte ens på film, jag är sjukt känslig... Mög. Fast detta är väl kanske lite extra känsligt, minns själv hur det var när min förra hund dog... Jag grät hela skoldagen när hon var hos veterinären och på slutet av dagen fick jag reda på att hon skulle sövas ner. R.I.P Ciara♥

Befinner mig i Småland, hos mormor och morfar. Ska vara här tills söndag. Vet inte riktigt vad som ska hittas på denna helgen... Vi får se!

Just nu är det skit att man bara har 100 sms i månaden, skulle verkligen behövt 3000 nu!

Ska inte säga så mycket mer, dags att sova tycker jag. 

Ciao.

Klarade körprovet!

Sorry för att jag inte skrev igår men hade mycket att göra och att tänka på så det blev bara så.

Eftersom jag är extremt trött nu så orkar jag inte skriva så mycket om vad jag har hittat på. Så vi tar det kortfattat!

Igår:
Teoridag på körskolan, segt men ett måste.
Bio, The Adventures Of Tintin - The Secret Of The Unicorn. Som en Tintin-älskare var detta ett måste och ja, jag älskade filmen. Jag är numera kär i Tintin också, yeah.
Köra lite med mopeden, tränade på att vända, gick väl sådär... Skjutsa gick bra iallafall! 

Idag:
Återigen körskolan, denna gången med körning. Koner, skjutsa, landsvägs- och stadskörning blev det. Det gick väl inte superbra (jag sög allvarligt talat) men jag blev godkänd iallafall! Så nu är det bara teoriprovet kvar och klarar jag det har jag mitt körkort!

Sen jag har kommit hem har jag bara sovit nästan... Och nu tänkte jag antagligen sova lite till. Eller spela playstation!

Ciao.



Jag gillar rymden. I rymden finns det inga problem, inga missförstånd och inget kaos. För i rymden finns inga känslor.

I rymden finns inga känslor.

God kväll!

Imorse var det upp tidigt som gällde, halv 8 ringde alarmet på mobilen. Att jag inte steg upp förren 9 är ju en sak, hehe. Det blev att åka in till Kristianstad med Evelina (och hennes pappa och bror)! Lite shopping tänkte jag mig, blev "bara" 3 tröjor men också en film! I Rymden Finns Inga Känslor! Har velat se den i en evighet men aldrig tänkt på att köpa den och den har inte gått att ladda ner men nu har jag den, och ja, jag har redan sett den. Kom ihåg när jag såg den på bio, helt underbar tyckte jag att den var! Och fortfarande tycker jag så!

Nu kollar jag på House och snackar med en fin kompis! 

Här är kläderna iallafall... Jag är sämst på att ta sådana här bilder, de suger verkligen. Well well, screw it.

Linne, H&M, 99 :-


T-shirt, JC, 129 :- (- 50%)


3/4 ärmströja (hahaha???), JC, 199 :- (-50%)


Och så filmen såklart!!! Wiiieee!!!!


RSS 2.0