Wonderful

Det är helg, jag har pratat i massa, massa, massa timmar med en av de bästa, Mjällby vann med 3-0 och jag har varit med Evelina nu på kvällen och pratat en massa samt skrattat ihjäl oss åt Virus I Bataljonen! Wonderful!

Jag väckte även världens bästa genom att ringa på Skype och säga med världens gladaste min "Godmorgon", hehehe. Jag är bäst. Klockan var då nästan 14 så det kanske inte var godmorgon men iallafall.

Just nu känns allting helt underbart, fjärilarna i magen flyger omkring som aldrig förr och jag är alldeles varm i hela kroppen och hjärtat. När det är skola må jag vara väldigt deppig men som det är just nu så bryr jag mig inte. Jag trodde samma sak en gång men det förstördes. Men denna gången tror jag faktiskt det håller, för det är nog verkligen på riktigt.
Som ni förstår är jag galen. Helt galen.
Imorgon är det skyttetävling. Vi kan säga så här - så glad som jag är just nu så kan det gå bra. Men med tanke på fjärilarna så kanske det förstör min koncentration. Vi får väl hoppas på det första! Dessutom med tanke på att Mjällby vann gör mig ännu gladare!
En totalt lyckad valborg!

Snart dags att sova, skyttetävling imorgon förmiddag som sagt!
Godnatt.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan IFK Norrköping-Mjällby AIF slutar 2-2 och att Marcus Ekenberg och Moestafa El Kabir gör målen.
Vad tippar du?



Godmorgon...

Hrm ja, nu var man vaken! För 20 minuter sen iallafall. Var meningen att jag skulle bli väckt på ett lite speciellt sätt om det hade funkat men det funkade inte riktigt, hahaha...
Kvällen igår. Jag var hemma själv och hade det helt perfekt. Gårdagskvällen var verkligen helt perfekt, och hela natten för den delen också! 13 timmar, jahaaaa. Inget vet vad jag menar förutom en, en som jag tycker väldigt mycket om.
Inga ord beskriver hur mycket jag tycker om dig.

Och idag är det valborg, jahaaaa. Jag kommer börja säga jahaaa jättemycket nu bara för igår, hehe. Vad ska göras? Det ska höras av till Evelina om hon nu är vaken, ungen åkte på boxningsmatch igår och kom hem sent visserligen. Hörde att det hade hänt speciella grejer där, höhö. Jag tror både hon och jag har skitmycket att prata om. Minst sagt jag, hehe.
Sitter med ett leende på läpparna, soligt är det ute och jag mår helt plötsligt ganska bra. Fast jag är fortfarande trött fast det är nog inte så konstigt, hahaha.
Nu återgår jag och ser om jag kan få en lika bra dag som kvällen och natten jag hade igår/idag, see ya!

Fjärilar i magen

J A G  T Y C K E R  O M  D I G ♥



Städdag

Idag var det städdag på skolan. Ganska tråkigt men skönt att man fick vara ute i det soliga och varma vädret iallafall! Sen städade vi faktiskt bara en halvtimme men det kan ha varit för att vi kom lite sent också, haha.
Jag orkar inte skriva något mer. Allvarligt, jag är riktigt trött. Sov bara 4 timmar inatt, knappt det. Så går det när man tycker om någon, hehehe... Så är faktiskt riktigt trött nu, sov nog minst 1 timme på soffan innan, somnade till fågelkvitter och en kittlande mage med tanke på vem som är i mitt huvud.
Som ni märkt så tycker jag om någon. Riktigt mycket. Och personen tycker om mig tillbaka. Helt underbart. Jag tror jag är kär... Aldrig haft så mycket fjärilar i magen som jag har nu, ibland är det så mycket så att det kittlar till i magen så att jag nästan börjar skratta. Underbar känsla. Fjollig jag är men det känns gött!

Nu kollar jag på Simpsons, lite humor så där när man är trött.
Ikväll är jag hemma själv och mamma har köpt en burk räkor till mig, woho! Bäst att vi har någon majonäs hemma, annars vet jag inte vad jag gör. Och jag är helt seriös när jag säger det.
Imorgon är det valborg och jag antar att de flesta ska på fest och supa sig fulla? Själv håller jag mig till att inte dricka och va med Evelina! Antingen ska vi vara inne i stan och kolla på majbrasan och fyrverkerierna på Kaninholmen eller så ska vi vara hos hennes låtsasmamma i Krokås. Krokås ligger hyfsat nära Hällevik (fast nog för långt att gå) och det skulle vara något musikcafé i Hällevik, tror det hade blivit jättekul att kolla på, fast vi får väl se vad som händer.
Killarna i 9:an och manspersonalen fick sjunga in våren idag också. Kan ju säga att det var typ personalen och 3 killar som sjöng, duktigt! Sen skulle alla sjunga nationalsången också, det lät fett bra! Säger vi.
Nu ska jag kolla på tv igen, Family Guy har börjat, yeah.

Ett prov, en träning och en dusch senare

Nu är jag här igen. Musiklektionen gick sådär, jag kan inte bestämma mig om jag ska sjunga eller inte. Jag vill, men jag varken kan eller vågar, det är det som är problemet. Dessutom hatar jag att höra min röst i mikrofon. Jag står alldeles vit i ansiktet, nervös som in i tusan bara inför klassen även om det är tillsammans med två andra. Det känns i magen. Efter den lektionen var det No, vi började med allas favoritämne idag, SoS. Sex och samlevnad. Som väntat blev det en del fniss och så, inget förvånande.
På nolektionen pratade vi om hur kärlek kändes. När det känns bra känns det som fjärilar i magen. När det känns dåligt känns det som om man bara vill lägga sig och dö. Jag känner båda.

Matteprov efter det, ett jättelätt, det var A-delen på kapitlet Chans Och Risk. Klar på 10 minuter, brukar iallafall ta en kvart.
Spanska sen drog Evelina med hem till mig. Lagade lite mat snabbt och cyklade sen (med en anings problem) till boxningsträningen. Idag jobbade vi mycket med motorik. Och jag är riktigt dålig på boxning, det är en sak som är säkert. Jag får leva med en klagande Evelina, hehehe.
En lååång dusch efter det, grymt skönt. Nu sitter jag i shorts och beundrar min solbränna, haha. Nej, skojar bara men visst har man blivit lite brun iallafall fastän det knappt märks!
Imorgon är det städdag. Sjukt tråkigt. Slipper inte första lektionen, alltså ett dubbelpass i svenska, det är skit. Korvgrillning på torget efter det, glöm att jag äter det. Kan ju inte äta korv av någon anledning... Mår illa varje gång jag försöker. Får väl gå hungrig då. Måste också bestämma mig om jag ska cykla eller gå till skolan imorgon, vet inte eftersom vi ska gå ner ganska långt ifrån skolan och städa. Och ska vi ner till torget sen (ska ju vara avprickning också) så måste jag kanske gå upp till skolan och hämta cykeln, ganska långt. Äsch, jag klarar nog det. Fast kanske smartare att gå ändå?
Dagen har varit riktig skit. Jag förstår ingenting. Viskningar, stirra sönder, vad håller ni på med egentligen, vad hände? Ingen pratar med mig eller något. Varför jag?

Nu ska jag nog dunka lite musik, Spotify ändras ju totalt på söndag, 10 timmars musik i månaden och en låt får spelas max 5 gånger! Det där med timmarna kan jag väl överleva men att en låt bara får spelas 5 gånger!? Glöm det. Blir antagligen att köpa Spotify Premium eller leva på Grooveshark. Fast tycker Spotify är bättre.
Ciao.

När man ändå har tid

Just nu är klockan ungefär halv 12, jag sitter på min balkong och skulle egentligen ätit lunch nu. Men när man ändå har 1 timme och 20 minuters rast och inte har något att göra på rasten, varför inte bara ta och cykla hem de 10 minuter det tar? Sätta sig på balkongen i shorts och bikini och steka i solen. För att sedan cykla tillbaka till det tråkiga. När man ändå har tid.

Sen hade jag ju hemkunskap precis innan lunchen så mat har jag redan ätit. Vi gjorde biff stroganoff och ris! Jag och Emma är ju bäst på att laga mat, vår mat får alltid bra betyg från Bente! Vad vi älskar är mycket curry i risen och mycket creme fraiche i köttgrytan, muuums!
Nästa lektion börjar 12.20 sen, istället för So ska vi ha en extra musiklektion inför Melodifestivalen nästa vecka. Jag ska nog inte sjunga, jag vill verkligen inte längre.
Tur att någon var inne på msn annars hade jag haft urtråkigt nu.

Nej, ska sola lite till nu och sen är det fyra lektioner kvar och boxningsträning kl 17, jag som är så seg idag...
Ciao.

You're turning me upside down but I'm loving it

Still Loving It - Eric Saade

I wanna lay you down on a bed of.... Vitsippor


MAIF-GAIS

Mjällby AIF-GAIS
1-1 (1-0)

Mål:
1-0 Marcus Ekenberg

Varningar: William Leandersson

Publik: 3588

Hur ska man summera denna matchen? Första halvleken gör Mjällby okej, Mjällby och GAIS är ganska jämna. Ett tidigt mål av Marcus Ekenberg, visste ju att han skulle göra mål mot GAIS! Han och GAIS passar ihop förstår ni... Men i slutet av första halvlek när Mjällby får en straff när just herr Ekenberg blir fälld och ska lägga den så blir det ett dåligt skott och en GAIS-målvakt som slänger sig rätt. Inte bra för Marcus självförtroende, något jag tror han behöver just nu. Andra halvlek ägs av GAIS lätt. Mjällbys passningsspel är riktigt dåligt, ingen på mittfältet var bra. Mittfältet var verkligen Mjällbys svaghet denna match. Något som får pluspoäng är försvaret! Vår veteran Patrik Rosengren dominerade försvaret och var rysligt bra!
Något som hände i första halvlek var att Tobias Grahn helt plötsligt la sig ner och höll sig för ljumsken. Bårbärarna och allt sånt kom genast in på planen. Nu har det visat sig att det är en bristning i ljumsken. Tobias kan vara borta upp till två månader sägs det men sen har de också sagt att det kan vara 3 veckor. Tobias säger själv att han har bra läkkött så att det nog kommer gå ganska snabbt, bra det iallafall! Även ifall han inte spelade alls bra mot GAIS så är han en spelförare, särskilt i stora matcher.
Något annat som var uppmärksamt var att Marcus Ekenberg hade blivit av med kaptensbindeln. Den tillhör numera Patrik Rosengren. Jag tycker detta var ett ganska klokt beslut, det läggs kanske lite väl mycket press på Marcus isåfall, något jag tror att han verkligen inte behöver just nu. Båda är riktigt bra kaptener men Bagarn kan nog få ha kaptensbindeln nu.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Adam Berner), Tobias Grahn (Patrick Osiako), Daniel Nilsson, Pavel Zavadil (David Löfquist) - Peter Gitselov, Marcus Ekenberg

Ingen skottkarta eller något sånt har jag men kan ju säga att GAIS var bättre på den punkten.
Topptrio:
Patrik Rosengren
Mattias Asper
William Leandersson

Försvaret får all heder i denna matchen, utan dem hade det blivit en förlust. Helt klart.
Förresten så var det väldigt svårt att fotografera denna matchen. Bilderna blev helt konstiga eftersom att solen lyste rakt på kameran, bara så att ni vet det.

Mathias värmde upp publiken genom att sjunga Oboy! Och ja - publiken blev på gott humör!

Sillastrybarna var på bra humör! Skönt det! Härligt med en massa sång!


En sån här bild lägger jag ut varje match vare sig ni vill det eller inte, hah.


MAAAAUUUUL!



Robin Cederberg is da superninja



Man kan ju undra.



Dramatiskt. Tobias Grahn, bli bra snabbt snälla!



Den gamle GAIS-aren... Fast han var MAIF-are innan han spelade i GAIS också sen återvände han minsann, det är bra det Nicklasson!


Mattias Asper, oftast först på bollen. 1.98 i längd, jo man tackar för Allsvenskans bäste målvakt!


Osiako var tillbaka efter sin skada och fick ersätta Tobias Grahn när han blev skadad. Han gjorde arbetet... Okej.


Wille skötte sig bra denna matchen.



Deppigt. Tycker faktiskt riktigt synd om Gitselov, han är där framme och kämpar, kämpar, kämpar! Men han får aldrig till det, han saknar tekniken. Det är så synd för annars hade han varit riktigt målfarlig. Man ser ju verkligen hur han kämpar... Men det är bara till att fortsätta kämpa så kommer det snart!




En dag med massa religion

En temadag i skolan med religion och konfirmationsträff efter skolan, minst sagt en dag med en massa religion. Inte för att jag har något emot det, religion är ganska intressant.
En kvinna kom och pratade om den protestantiska kyrkan.
Fader Tiron kom och pratade om den ortodoxa kyrkan.
En kille som gick på vår skola förra året, Josip, kom och pratade om den katolska kyrkan.
Vi var också nere i frikyrkan och lyssnade där.
Jag måste säga att jag håller mig till den protestantiska kyrkan, tycker det är mest rimligt... Fast det tycker man väl om man är protestantisk från början? Höhö.
Om vi inte tänker på temadagen utan bara skoldagen var den piss. Känner mig riktigt dissad av vissa, känns sjukt surt men jag försöker att inte bry mig såklart! Jag har ju min lilla Evelina att vara med istället, synd att vi knappt aldrig har samma raster! Men gick upp med henne, Frida och Cajsa upp till Lasses på lunchen och köpte glass. Sen skulle jag ha rast jättelänge så stack hem och solade lite för att sedan sticka ner till frikyrkan. Sen bestämde jag och Evelina oss för att ta en fika på stan och ta den sena bussen hem! Gött! Satt och snackade all möjlig skit som vanligt. Kan tänka mig att jag är lite jobbig med allt mitt babbel men det händer ju så mycket ibland...
Konfirmationsträff efter det som sagt, vi fick prova kläderna idag! Ser ju ut som ett stort spöke i dem, hehe. Sen gick vi igenom själva konfirmationen också, vi måste ju veta vad vi ska göra... Sedan fick faktiskt Peter lov att skjutsa hem mig på sin cykel när jag inte "orkade" gå och jag säger er det - jag vinglar och han kan inte cykla ordentligt! Fyyy... Nästa gång är det sista konfirmationsträffen och då ska vi öva sånger och sånt! Lord I Lift Your Name On High och Du Omsluter Mig. Fina låtar. Jag längtar till konfirmationen, tror det kommer kännas så stort. I hela hjärtat.

Nu ska jag fixa inlägget om MAIF-GAIS, på tiden. Jag vet att inläggen suger och sånt men men, jag känner att jag måste skriva av mig om fotbollen, haha. Så ja, lev med det eller skit i att läsa helt enkelt! Bestäm själva.
Ciao.

Förresten, har aldrig berättat att jag har klippt mig.. Klippte mig igår, håret är lite kortare och mycket tunnare! Mycket bättre att ha det tunt! Är jag den enda som verkligen inte gillar att ha tjockt hår? Måste klippa mig oftare så att jag håller det så här tunt...

Sent ute

Oj oj oj, nu är jag verkligen sent ute. Hade tänkt göra inlägget om MAIF-GAIS idag men nu hinner jag inte det för jag ska duscha. Och imorgon tänkte jag att jag kan göra det och ett par bildinlägg till men imorgon är det faktiskt mycket att göra. Först är det ju skolan, sen är det konfirmationsträff och jag lär vara trött efteråt.
Vi får se hur det blir, jag har inte all tid bara.
Men nu ska jag duscha innan jag går och lägger mig, hoppas jag kan somna ganska tidigt denna natten, somnade nog inte innan 2 igårnatt, usch...
Godnatt.

Snart sommar...


Underbart väder

Det fina vädret håller i sig. Cyklade i jeansjacka till skolan bara, skööönt! När jag har kommit hem har jag varit ute och naturfotograferat lite. Nu ska jag på skytte så har inte mer tid att skriva egentligen.
"Aah, when Carla dies heaven is going to suuuuck" Hahaha, Scrubs♥

Skolan var skit förresten.
Ciao.

Idiotiskt, pinsamt

Hur idiotiska och pinsamma kan man vara då? Detta är precis en av anledningarna till att jag verkligen inte tycker om AIK, deras idiotiska supportrar beter sig som ren skit! Vart finns kärleken till själva fotbollen?
Man går inte på fotboll för att ställa till med en massa skit och bara förstöra för andra! Man går på fotboll för att kolla på fotboll! Hur svårt kan det vara för vissa supportrar att förstå det? Jag menar, kolla Mjällbys och Kalmars supportrar ställer inte till något (inte helt säker på Kalmar dock?) men AIKs, Helsingborgs och Malmös supportar kan ställa till med hur mycket skit som helst! Det är så fruktansvärt fel och förstör bara fotbollen! Puckat, idiotiskt, pinsamt, minst sagt.
Gå in på Sportbladet för att läsa artiklarna. Idiotiskt.

Skola imorgon igen

Godkväller. Jag har verkligen ingen lust att skriva men ändå... Idag har jag ju varit i Bromölla för att äta på restaurang, firade farmor lite, hon fyller år imorgon. Åt på ett ställe som heter Refill, namnet tycker jag bara lät som en bensinmack. Det var väl inte det bästa stället att äta på heller, personalen var lite dålig.
Skulle ju varit med Nattis efteråt men hon kunde inte sen men vi ska nog va efter skolan imorgon iallafall, bra det! Har en sjuk sak att berätta... Hahaha! Just det, skola imorgon igen... Jag vill verkligen inte, jag mår inte bra i skolan. Har varit så skönt att varit borta från skolan i 3 veckor nu! Gud, helt underbart. Men nu så ska man tillbaka. Jaja, bara 6 veckor eller nåt kvar i skolan tror jag och dessutom många dagar som går bort eller något roligt som händer iallafall!
Bla bla bla, inget intressant att skriva, är trött och seeeeg.
Ciao.

Det börjar lossna nu

Jag tror det börjar lossna för Mjällby nu. Mjällby-GAIS slutade 1-1, måltet gjordes av vår kära Mr. Mjällby 2.0, Marcus Ekenberg! Han och GAIS passar ihop, han gjorde 4 mål på dem ifjol varav ett hattrick i första hemmamatchen i Allsvenskan på 25 år! "3 chanser, 3 mål, 3 poäng!", det minns man med glädje!
Mer om matchen en annan dag, imorgon kanske om jag har tid.
Imorgon har jag faktiskt lite inplanerat. Ska tydligen ut och äta på restaurang, ska fira farmor och så. Sen ska jag träffa Nattis efter det, super! Planerade att gå och ta en fika men eftersom det är röd dag imorgon vet jag inte om caféerna är öppna... Ååh, GLASSBÅTEN! Glassbåten måste ju vara öppen! Det hade jag helt glömt bort... Hoppas! Kul ska det bli iallafall, finns så mycket att prata om fast samtidigt inte, haha!
Annars inte mycket mer att säga, trött i hela huvudet och förvirrad. Minst sagt förvirrad. Min lilla gamla kise ligger uppe på soffan, precis ovanför min axel, lilla söta lillmatte-lover, höhö. 19 år är hon detta året, min lilla gammelkatt!♥
Jag känner för att vara uppe riktigt länge inatt. Sitta uppe hela natten, dunka musik, kolla på film eller Dallas och prata med någon som är social kanske! Fint.
Ett två tre, ge mig fanta och rosé!

Fast jag vill inte ha rosé men fanta passar fint! Ni vet, det här med alkohol och så... Jag har "bara" smakat cider och lite vin på en nattvard. Och vet ni? Det smakade skit. Och jag tror det är bra att jag tycker så, jag vill inte dricka egentligen, jag känner inte att det fins någon mening till det. Och det är jag stolt över. Om det kommer hålla vet jag inte men man kan ju alltid hoppas! Det känns helt enkelt bäst så.
Nej, godnatt.

Gammelkatten min, Amanda♥



Jag hann inte skriva det här när jag var h...

Jag hann inte skriva det här när jag var hos mormor och morfar men jag tippar att matchen mellan Mjällby-GAIS slutar 2-1 och att Marcus Ekenberg och Patrik Rosengren gör målen. Vad tippar du? (Lyssnar på låten All Right Now i bilen, tänker tillbaka på MAIF-festen 2009 när Mjällby gick upp i Allsvenskan, vilken känsla!)


Sociala folk och ärlighet

Godmorgon! Eller förmiddag för er - morgon för oss sjusovare.
Varför är jag uppe så tidigt? Jag ska hem från mormor och morfar. Varför så tidigt? För att det är fotboll redan kl 14. Varför är det fotboll redan kl 14? Det vet inte jag. Era frågor är nu besvarade... Något mer att fråga?
Hah nej nu blir jag helt fjollig här. Bara för att det är kul att sitta och prata fotboll med helt okända folk! Jag älskar folk som är sociala, tyvärr så finns det inte många såna man träffar. Men över internet funkar ju också såklart men träffar ju helst folk på riktigt. Man kan ju inte veta hur de är på riktigt över internet egentligen... Fast har man pratat med dem länge och de verkar normalt trevliga så är det ju troligtvis så på riktigt också såklart. Tyvärr finns det ju många lögnare och fejkpersoner i världen... Jag själv pratar alltid sanning och är mig själv när jag pratar med folk, även över internet. Alltid, det har jag lovat mig själv. Ärligheten vara längst.

Så mycket svammel det blev nu då. Jaja, lev med det!
Ont i ryggen har jag ordentligt idag, lyckas aldrig sätta mig eller lägga mig utan att få ont i ryggen... Det är skit. Ont i halsen, börjar bli lite hes också. Huvudvärk som vanligt, frågan är varför jag aldrig tar en huvudvärkstablett...? Jag kan väl leva med det antar jag även ifall jag klagar.
Nej, nu måste jag faktiskt fly härifrån datorn till toaletten och typ... Täcka mitt röda ansikte som dock ser liiite bättre ut än vad det gjorde för två dagar sen. Och då pratar vi om ytterst lite. Skynda mig måste jag faktiskt göra annars hinner jag aldrig i tid till fotbollen! Den börjar om bara 3 timmar! Höhöhö...
Ciao.

Det här visste ni inte...

Jag kan nästan alla repliker i filmen Hitta Nemo. Varje gång jag kollar på filmen kan jag fylla i meningarna utan problem. Helt underbart barnslig man känner sig men coolt tycker jag det är.
"Du fick ingen mat, du fick ingen mat, nej nej nej, du fick ingen mat för du ska banta!"
"Hallau. Jag heter Bruce"



Now everybody put your hands in the air, yeah, yeah, yeah

Yeah 3x - Chris Brown

I wanna boom bang bang with your body-o

Tror texten går så? Vi säger så. Favoritlåten just nu, Bumpy Ride, helt underbar. Just nu, jag byter favoritlåt lite när som. För ett par veckor sen lyssnade jag ihjäl mig på låtar av Alexander Rybak ju men nu lyssnar jag knappt på honom längre. Nu är det såna här dansa-loss-till låtar som gäller. Och just Bumpy Ride är bäst, har även den som ringsignal.
Jag skriver inte "tidigt" längre för jag ligger ute och steker i solen hela dagarna. Typ något sånt där ja. Och först idag har jag sett ett minimalt resultat på mina ben, en svag rand där shortsen har varit. Det jag tycker är mest "roligt" är att min solbränna från förra året när jag somnade i en fåtölj i poolen är kvar. En stor rand efter min bikiniöverdel, riktigt snyggt, verkligen. Rött är det också, inte brunt eller något så. Ännu snyggare.
Annars mår jag skit. Huvudvärken och träningsvärken är kvar och dessutom är jag grymt förkyld. Ont i körtlarna vid halsen, ont i halsen, nyser, näsan rinner lite och är både trött och hängig. Yes, jag klagar men precis så är det. Jag har oftast ont hela tiden. Både i kropp och själ.

Mår illa nu också för jag har ätit choklad från mina två påskägg. Ändå har jag inte ätit så mycket men kan knappt äta ibland, så är det... Just det, fick ett påskägg igår av mormor och morfar och idag hade mamma gått ut och gömt mitt och brors påskägg i skogen! Schysst att gå ut och lägga det där... Nej, hahaha, skogen precis bakom mormor och morfars hus, precis bredvid trädgården så går man några meter så kommer man dit. Och äggen la nära trädgården, mitt bland alla sticksiga granar. Ännu schysstare!
Hur stavar ni till schysst? Finns så många olika stavningar...

Imorgon drar jag hemåt igen, fotboll ju. MAIF-GAIS imorgon kl 14.00, hoppas jag mår bättre då. Äsch då, har man gått och kollat på fotboll även ifall man haft hög feber och varit svimfärdig klarar jag väl det också. Allt för fotbollen. Kalla mig gärna tönt, jag bryr mig inte, fotbollen och Mjällby AIF är min kärlek. That's it.
Nu ska jag göra något annat.
Ciao.

Helluäh är ett fint ord.

Helluäh där hemma. Nej, ni förstår inte ordet helluäh men jag tycker det är ett ytterst fint ord, sagt av en okänd pojk. Helluäh, yesbox. Nu återgår vi till normala livet. Sitter i mormor och morfars soffa och lyssnar på min lillkusin, det är grymt kul att lyssna på henne då hon pratar riktigt Kristianstadskånska. Inte den grovaste skånska man kan hitta men skånska är det. "Men du fattar ju inte!!!" flera gånger om på skånska, hahaha. Energi har den lilla busen också, något som jag är helt uttömd på. Huvudvärk (för hög musik, lalala...) och grym träningsvärk i nästan hela kroppen efter boxningen igår. För att jag vet att jag knappt orkar någonting men det där var ett hårt pass! Låren och ryggen gör så där superont. Ryggen brukar jag alltid ha ont i (skyttets fel) men nu är det värre, usch. Hujeda mig! Ansiktet ser ut som ett rent h*lvete också, måste gå till skolsköterskan eller något för att se om jag kan få något recept på något att smörja i ansiktet eller något. För att mitt ansikte brukar se ruggigt ut men nu är det värre än jag-vet-inte-vad. Tonåren kan ta sig i röven.
Ingen social på msn, nej nej... Jo, pratade men en för en timme sen och en nästan precis men hoppas att en annan ska logga in. Fast jag vill helst prata i telefon men ingen ringer. Jag vill helst krama någon men ingen kramas. Jag vill så mycket, jag vill ha det ouppnåeliga. Jag är precis som J.D. i Scrubs.

Nej, nu ska läxor göras. Apa.
Ciao.


Det här visste ni inte...

Två av mina största laster är mjölk och oboy.



Hur lyckades det bli så många inlägg igår?

Kommer säkert bli max 2-3 idag, höhöhö. För det är schteekarväder idag och jag ligger ute på mormor och morfars trädäck eller vad man ska säga och steker axlarna av mig. Gött att dessutom inte ha någon solkräm, höhö.
Nu blir det fortsatt solande tll lyssnande av värsta partymusiken, yeah.

I'm in love with this feelin'

Yeah 3x - Chris Brown

Dagens låt 21/4

Yeah 3x-Explicit Version - Chris Brown

Move your body out on the floor
Put your troubles aside, start livin'
Anybody can let go
Throw away all your problems, 'cause right now it's party time
Girl don't feel outta place
'Cause I, I'm in love with this feelin' now, now ah
Hope that this will last a while, we should make it last a while

You like to drink? Yeah
So do we, yeah
Get more bottles, yeah,
bring 'em to me, yeah
Hold your glasses up, people everywhere
Now everybody put your hands in the air

Yeah, yeah, yeah, girl I wanna, yeah, yeah, yeah
I wanna see you tonight, oh, yeah
Yeah, yeah, yeah, girl I gotta, yeah, yeah, yeah
I wanna see you tonight

Oh, oh, yeah, oh
Let me see your hands
Oh, oh, dance, oh
Tonight is the night

Up in the moment, can't believe you're so beautiful
Feels like I'm in a dream
Baby we're going somewhere you've never been before
So take my hand and come with me
Girl, don't feel outta place
'Cause I, I'm in love with this feelin' now, now ah
Hope that this will last a while, we should make it last a while

You like to drink? Yeah
So do we, yeah
Get more bottles, yeah,
bring 'em to me, yeah
Hold your glasses up, people everywhere
Now everybody put your hands in the air

Yeah, yeah, yeah, girl I wanna, yeah, yeah, yeah,
I wanna see you tonight, oh, yeah
Yeah, yeah, yeah, girl I gotta, yeah, yeah, yeah
I gotta see you tonight

Oh, oh, yeah, oh
Let me see your hands
Oh, oh, dance, oh
Tonight, tonight is the night

All the pretty young things at the party, let me see your hands up
And if they mad and they don't wanna party, tell them shut the fuck up
So DJ turn it loud, then watch me turn it up
Don't worry about it, we here to party so jump, jump, jump, jump

Girl I wanna, I wanna see ya tonight
Yeah, girl I gotta I gotta I gotta
I gotta see ya tonight

Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Tonight is the night
Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version

Så sant som det är skrivet...

En aningens för stor tröja men vad gör det när texten är bäst? Och sann för den delen.

Hård träning och skitbra musik

Ååh, sitter med världens bästa musik i öronen! Så underbart med massa bas till musik som man bara kan dansa loss till, eller träna om man så vill det! Musik som bara får en att vilja springa upp och dansa, och massa bas! Underbart.
Låtar som Bumpy Ride, Hotel Room Service, One (Your Name), Like A G6, Fanta & Rosé och till och med Sture-P. Helt kär i låtarna, lyssnat sönder dem idag! Just nu Bumpy Ride, måste va den bästa av alla! Älska Mohombi!
Japp, precis så här blir jag några timmar efter att jag har tränat! Hahaha, lagom. Boxningsträningen idag var hård, vi var bara 4 stycken idag och tränaren körde med oss som in i. Böjde vi på ryggen istället för benen fick vi smisk med en järnpinne, schysst. Hahaha, nej inte riktigt så kanske men visst fick vi det, tur att man böjde på benen hela tiden då! Visst var det jobbigt men samtidigt är det underbart skönt att känna svetten rinna och när man får lägga sig och vila känns det riktigt bra. Då har man minsann rört på fläsket ordentligt!
Dock skulle jag väl kanske ätit något mer innan träningen, åt bara två knäckebröd 3 timmar innan, inte bra. Kanske hade orkat mer om jag hade ätit något mer innan? Jaja, jag klarade mig igenom träningen utan att svimma!
Efter träningen cyklade jag (väldigt trögt) hemåt och stack direkt till gudstjänst, behövde verkligen gå på en nu! Bara två konfirmationsträffar kvar förresten och då är det väl mest "roliga" saker som är kvar, repetioner och provning av kläderna. Längtar faktiskt tills jag konfirmeras, både för att ha det ur vägen men också för att... Ja, att konfirmera mig känns lite stort och bra. Det känns skönt. Och ja - man får presenter såklart. Jag gör det för att både få presenter men också för att.. Vet inte hur man ska förklara det men ja, för kristendomens skull. Fattar ni?
Nu skriver jag så mycket svammel medans jag diggar musiken i mina vit-guldiga wesc-hörlurar. Högsta volym med högsta bas, spränger nog snart öronen men skiter i det, min dunkadunka och dansmusik är bäst. Yeah.

Imorgon ska jag till mormor och morfar med mamma och bror, jag ska sitta och sola hela tiden ifall det funkar. Har inget bättre för mig där.
Ciao, meet me at the hotelroom.


Finally

Yes, fick äntligen tag i Evelina för en stund sedan, eller rättare sagt, hon fick tag i mig! Hon smsade mig och äntligen har jag nu hennes nummer igen, hahaha, så problematiskt allt ska vara då...
Nu blir det att sticka ner till Konsum och köpa kvällsposten och glass, yummy. Sen blir det boxningsträning efter det! Sau fint kaa!
Men vi hörs senare ikväll om jag har något att skriva då... Ciao.

MAIF-MFF

Malmö FF-Mjällby AIF
1-0 (0-0)

Varningar: Daniel Nicklasson, Moestafa El Kabir, Daniel Ivanovski, Peter Gitselov
Utvisningar: Daniel Ivanovski (2 gula)

Fotbollen är orättvis.
Ett Mjällby som ställde upp med en mycket bra startelva spelade bra i denna matchen. De spelade oftast bättre än Malmö, det var några gånger som Malmö hade ett bättre spel. Något Mjällby alltid hade var bättre målchanser men hade oturen att aldrig sätta dem och dessutom var Malmös målvakt, Mjällbys gamla, Dusan Melicharek ganska duktig idag. I andra halvleken så pressar Mjällby Malmö ordentligt men i 74:e minuten så kommer Malmö igenom Mjällbys försvar och trots att Asper sträcker ut sig i sin fulla längd (198 cm) så lyckas han inte nå bollen som Molins snyggt nickar in. Malmö får efter detta riktig fart men är ändå inte bättre än Mjällby. Marcus Ekenberg som blivit petad (precis som förra året, han behövde nog det igen) får två nickchanser men lyckas inte sätta någon av dem.
Så onödigt att Daniel Ivanovski fick två varningar och blev utvisad denna match, kom inte ihåg varför den första varningen kom men den andra varningen var självklar, hands. Det var faktiskt dåligt av Ivan. Och dessutom Musse, varnad, hans tredje varning i år på bara 4 matcher. Alltså är både Ivan och Musse avstängda nästa match på söndag mot laget som är i riktigt bra form nu, GAIS. Men vi kan slå dem iallafall, eller hur? Sluta aldrig tro på ditt lag.

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson (David Löfquist), Tobias Grahn, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil (Adam Berner) - Moestafa El Kabir, Peter Gitselov (Marcus Ekenberg)

Skottkarta:
! = Skott på mål
Boll = Mål
Som ni ser så hade Mjällby både fler skott och fler skott på mål. Och för oss som såg matchen så såg man att chanserna var mycket bättre och att Mjällby spelade bättre än Malmö de flesta stunderna.
Topptrio:
Moestafa El Kabir
Tobias Grahn
Daniel Nilsson

Nya tag! Det räcker inte med att spela bättre än motståndarna längre, nu måste det bli mål också!
KÄMPA MJÄLLBY, VI GER OSS ALDRIG!



Det här visste ni inte...

Jag har aldrig ätit Ben & Jerry's glass.



Nu är det schteeek igen

Underbart väder. Solen steker snart sönder mig härute på balkongen, nästan överdrivet varmt men man ska ju inte klaga nu när det väl är värme!
Tänkte hinna med lite boxningsträning idag, missade ju hela förra veckan, hehehe. Om man nu bara kunde få tag på Evelina också så kanske man kan höra om hon också ska dit för jag vill inte dit om inte hon ska, ehe. Ja, jag är lite feg av mig. Dessutom har jag extrem lust att gå ner och fika på stan eller något så tänkte höra ifall hon vill göra det! Eller se om glassbåten är öppen, den skulle nog öppna någon gång denna veckan? Äsch, bara till att höra på söndag när det är MAIF-GAIS, de säger alltid något om glassbåten när den är öppen i speakern där, det är alltid att man ska ta en sillamacka, hahaha. Det är ju faktiskt glass och sillabåten.
Jag schteeeks ihjäl här...

Jaja, ska försöka att ringa till Evelina nu igen och se om hon svarar denna gången! Mobilen har raderat bla hennes mobilnummer så måste få tag på det också, får försöka på hemnumret så länge. That's life dude.
Ciao.

Det här visste ni inte...

Ibland när Mjällby förlorar så kan jag börja gråta. Eller tårarna kan vara påväg iallafall. Jag förstår inte riktigt varför men ibland blir jag så ledsen och besviken. Och ibland kan jag gråta för att jag är lycklig också såklart.
Kärleken till Mjällby förlorar jag aldrig♥


Skriker snart

Snart skriker jag. Skriker så högt det bara går. Inget går bra längre, inte ens fotbollen. Jo, Mjällby spelade bättre än Malmö idag. De hade både fler och bättre chanser än Malmö... Men ändå lyckas de inte klämma dit bollen i målet och istället så ska Malmö göra mål. Något så in i bombens orättvist.

Nu är jag så sur. Världen är så orättvis. Allt går bara fel.
Nej, jag är inte en dålig förlorare. Jag är bara så trött på allt och till och med fotbollen börjar gå mig på nerverna.

Mjällby spelar bättre än Malmö - ja. Förlorar Mjällby - ja. Är fotbollen orättvis ibland - ja. Tyvärr så är den ju det.
Jaja. De finns ju de lag som fått en värre start på årets allsvenska. Göteborg ser ju dystert ut och samma gällande Trelleborg, dock inte lika stor överraskning där.
Extrem huvudvärk nu. Huvudet dunkar på som in i. Det är svårt att låta bli att svära när man är så här förbannad. Men jag håller mun istället.
Snart kommer ett inlägg till. Tänker börja skriva något inlägg om dagen om något ni inte vet om. Eller jo ni kanske vet om det men iallafall. Och det blir mest sanningar om mig själv men ibland lite allmänt kanske. Vi får väl se.
Orättvist var ordet.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Malmö FF-Mjällby AIF slutar 1-2 och att Moestafa El Kabir gör båda målen.
Vad tippar du?



Godmorgon (eller...?)

Skämt åsido, jag gick faktiskt upp för lite mer än 2 timmar sen. Yeah.

Idag har man alltså sovit länge, var vid datorn igår ganska länge så somnade sent också och då vaknar jag också sent. Också, också, också. Och ätit har jag inte gjort ännu, har i princip bara duschat och jag är fortfarande trött. Det schteeekiga vädret är som bortblåst men det ryktas att komma tillbaka iallafall!
Och ikväll är det match, tjoho! Nu tar vi 3 poäng mot Malmö idag, jajamensan! Ni vet, Musses favoritlag att göra mål på! Skulle gärna vilja vara på plats på Swedbank Stadion ikväll men men, storbildskärm istället.
Om jag någonsin skrivit Swedbank Arena istället för Swedbank Stadion så får ni ursäkta, jag blandar ihop det hela tiden.

Har ju minnen från Swedbank Stadion från i november, visst förlorade Mjällby men så härligt att se Malmö ta SM-guld, en upplevelse!
Nu blir det... Knäckebröd.

Att lita på folk

Godkväll. Ligger i sängen och har precis kollat klart på House, nu är det nyheter så satt nyss och skrattade åt ett brev de visade där de hade skrivit aklagas istället för anklagas, fail. Okej, lite dålig humor har jag väl kanske ibland då. Är väldigt trött nu, har svullna ögon för har gråtit lite... Behöver inte gå närmare på varför, det delar jag bara med... Ingen. Nej, ingen. Jag har det mesta för mig själv, det är väldigt lite jag delar med mig av. Nuförtiden har jag svårt att lita på folk, så sviken som jag har blivit.

Korthåll var det ju iallafall ikväll! Prisutdelning var det ju först och visst blev det lite priser och så. Fick höra att det är väldigt lite luftgevärsträningar jag har varit på, skärpning! Men korthåll får man ju träna ordentligt, är ju redan anmäld (inte helt frivilligt) till en tävling på söndag nästa helg så det blir träna, träna, träna! Hann också med att skjuta ikväll, sköt 190 och det är bra för första träningen (tror jag)! Det kan jag skjuta mitt i säsongen utan problem, haha. Nej men det var kul att skjuta korthåll! Kändes oerhört skönt att få skjuta med stöd nu i korthåll istället för stående i luftgevär, allt blir helt plötsligt så mycket stadigare! Men sen är det ju det här med rekylen, man måste hålla fast i vapnet ordentligt också, det studsar ju eller vad man ska säga. Tänk då om man skulle prova att skjuta mauser någon gång, usch...
Nu orkar jag nog faktiskt inte skriva mer, ska nog sova snart, blir alltid så trött efter att jag har gråtit. Äta skulle jag ju också göra, blir knäckebröd ikväll och en huvudvärkstablett kanske man kan trycka ner, har huvudvärk nästan varje dag nu... Blä.
Godnatt! Skillz att ha godkväll och godnatt i samma inlägg, yeah.

MAIF-KFF

Mjällby AIF-Kalmar FF
1-0 (0-0)

Mål:
1-0 Moestafa El Kabir

Varningar: Daniel Nilsson, Tobias Grahn, Moestafa El Kabir

Publik: 3047

Kom till Strandvallen med två förluster i baken mot HIF och AIK, hatlagen. Men såklart trodde man på sitt älskade MAIF och hoppades på seger! Och den skulle komma...
En lite sådär spelat match, på gränsen till okej. MAIF och KFF spelade ungefär lika bra. Många säger att KFF spelade bättre bara för att de hade fler målchanser men om sanningen ska komma fram var det bara ett skott på mål för dem, vi hade fler. Många skott för KFF gick visserligen ganska nära målet, både utanför och över men Asper hade full koll på skotten, det syntes. Så en jämn match, 0-0 hade väl mer speglat matchen men en seger klagar man ju inte över direkt!
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Pavel Zavadil, Daniel Nilsson, Tobias Grahn (Emanuel Svensson), David Löfquist (Daniel Nicklasson)- Marcus Ekenberg (Peter Gitselov), Moestafa El Kabir

Som ni ser så var Daniel Nilsson tillbaka från sin skada, min favoritspelare, så glad jag blev över att han fick spela! Också hade Robin Cederberg blivit petad så Daniel Ivanovski fick (till säkert väldigt stor glädje) hoppa in och spela från start för första gången på länge! Både Danne och Ivan gjorde sitt jobb duktigt!
I den 73:e minuten hände det ÄNTLIGEN! MAAAUUL! Efter mycket sjabbel vid Kalmars mål efter en hörna så lyckades vår Musse peta in bollen, knappt över mållinjen men mål var det minsann! Och vilken glädje på Strandvallen, nästan alla sträckte upp händerna och jublade! Inklusive jag såklart.
Skottkarta:
! = Skott på mål
Boll= Mål
Som ni ser var Mjällbys skott färre men mer på mål.
Men nu tror jag att Mjällby har kommit igång lite faktiskt, var nog ett mål som behövdes. Man såg ju direkt efter målet att de började spela bättre så fortsätt så där nu! Malmö på onsdag (imorgon), Musse, du satte dit 6 mål på dem förra året, du klarar det igen! Tyvärr ska jag inte till Malmö som jag var i november förra året när de vann SM-guld men får se det på tv istället såklart, ingen match ska missas!
Topptrio:
Daniel Ivanovski
Tobias Grahn
Patrik Rosengren

Och här några bilder, som sagt tog kamerabatteriet nästan slut så sparade mer till slutet. Fortfarande alldeles ovan vid att fota vid fotboll igen så bilderna suger som vanligt men njut iallafall av segerbilder!


Musse is on the big screen!

Kapten Ekenberg hade inte sin bästa dag idag...

Pavel ser fundersam ut

Vem är bakom Kalmarspelarnas röv tro? Och vad gör han där för den delen?

Steget före

Ivan (i mitten) var tillbaka och var riktigt bra!

Och också min favoritspelare, Danne, var tillbaka och gjorde det bra han också, städgumman!

MAAAAUUUL!

Glada miner!


Slutresultatet

Glöm inte att hålla handen pojkar!

Korthåll!

Nu är det snart dags att dra till första korthållsträningen för säsongen! Korthåll är roligt att skjuta, så prova om ni vill, bara att komma upp till skjutbanan i Bjäraryd! Men vet ni... När man skjuter fält, då är det som allra bäst!
Håller på med inlägget om MAIF-KFF nu iallafall, har fått hit kameran så nu är bilderna inlagda på datorn och så! Bra det iallafall så har vi snart det avklarat. Och så är det match redan imorgon också, Malmö-Mjällby, spännande!
Nu måste jag göra mig klar iallafall, träningen började egentligen för 3 minuten sedan. Nej, man behöver inte vara där exakt kl halv 6 så det gör detsamma. Men det är prisutdelning kl 6 om jag inte minns fel så nu behöver vi faktiskt köra...
Ciao.

Språkresor och sanningar

Återigen sitter jag ute på balkongen i den stekheta solen. Några grader svalare idag men men, varmt är det minsann iallafall! Faktiskt nästan för varmt, det är shorts och bikiniöverdel som gäller och ändå svettas man nästan!
Steg upp lite tidigare idag - ungefär en kvart, hehehe.
Sitter och läser lite om språkresor, fy bubblan vad det hade varit kul att åka på en språkresa! Antingen till Spanien eller England då. Om jag skulle få välja har jag faktiskt ingen aning, tror att Spanien är lite mer... Roligare kanske men pratar mycket bättre och mer engelska än spanska trots att jag har MVG i båda ämnena, hahaha. Nej men jag har jättelätt för engelska, så är det bara. Synd att språkresor är så dyra bara...
Nu ska man väl fortsätta läsa drömmande om de där språkresorna och sen försöker jag komma på en sanningar-om-mig-själv-lista, det är faktiskt en del man har kommit på. Något om glass och något på Liseberg tex.
Ciao, njut av värmen!

"Den gyllene regeln"

Sitter och pratar om konfirmationen med mamma, Maria, Marie och Jeanette.
Mamma - Jag minns att jag fick läsa den gyllene regeln.
Jag - "Betrakta alltid ett vapen som laddat"?
Alla - Hahahahaha!
Nehe... Det kanske var fel gyllene regel?

När man nu sitter framför internet i mobilen istället

Då blir det helt enkelt inte mycket bloggning. Ni fattar väl? Sen jag stack ner till Konsum och gick en ganska lång runda så har jag inte haft datorn startat överhuvudtaget, känns ändå faktiskt ganska skönt! Solen var visserligen nästan borta från balkongen men mamma hade gäster här sen så har suttit och snackat med dem istället, eller ja, lyssnat när dem har pratat haha. Nej, vi har faktiskt pratat lite konfirmation och gymnasium och sånt. Eftersom jag är bra och är intresserad av språk så föreslog mamma något gymnasium i närheten av Båstad, eeh... Sen finns det ju skyttegymnasium i Östersund och rymdgymnasium i Kiruna! Hahaha, vi får väl se vart det hela slutar... Jag har faktiskt ingen aning.

Sitter nu och snackar på msn lite, annars händer väl ingenting. En gäst är kvar här så lyssnar lite på vad mamma och hon säger. Ibland älskar jag att bara sitta och lyssna på folk utan att behöva prata själv.
Nu sitter jag helt inne i gymnasiefunderingar... Herregud. Jaja, dags att... Dricka mer påskmust.

Svettas ihjäl i värmen!

Det är vaaaarmt! På balkongen är det 44 grader i solen! Okej, det är alltid överdrivet att sätta termometern mitt i solen så jag satte den i skuggan också och då blev det 28 grader så då är det ändå varmt! Sitter i solen med shorts och tunn tröja och håller på att svettas ihjäl! Ska snart dra ner till Konsum, inköp av solkräm är lite välbehövligt faktiskt. Och andra saker också för den delen, glass skulle vara jättegott nu, mmm...
Det är normal att hälla kolsyrat vatten med smak av citron och lime i en vattenflaska bara för att man inte orkar ta ut både flaska och glas va? Jo, tänkte väl det.
Synd att man sov ända till kl 12 idag, visserligen välbehövligt när man somnade kl 4 eller något inatt men hade ju varit skönt att njuta ännu mer av värmen. Våren är verkligen kommen!

Jaja, nu måste jag gå iallafall så hörs vi senare, ciao.

Ojsan

Nää, jag har inte alls glömt bort att skriva lite i bloggen idag, inte alls. Jag har inte alls suttit med mobilen hela dagen och fixat med den istället så jag kan ha internet på den istället, inte alls. Jag har inte alls laddat ner massa appar till mobilen bara för att slippa sitta vid datorn så länge och dessutom för att ha lite roliga spel till mobilen, inte alls. Nää just det, inte alls.

Okej jo, det har jag. Och nu är mobilen uppdaterad vilket suger för meddelanden och vissa kontakter är puts väck. Är förvånad över att musiken, fotona och de flesta av kontakterna ens är kvar. Det fungerade inte att säkerhetskopiera filerna. Eller jo det gjorde det men jag fick inte tillbaka dem? Väldigt bra Evelina, verkligen. Jag suger verkligen på sånt. Har laddat ner spelet Angry Bird Rio till mobilen, vilket beroende jag fick direkt alltså, hahaha! Men just nu är jag lite sur för att bilddagbokenappen inte fungerar, jag kan inte logga in, verkligen schysst. Äsch, brukar ju ändå inte vara inne där så spelar ingen större roll. Datorn kommer ändå startas varenda dag så. Dels för bloggning och dels för msn. Well well.

Kameran har jag glömt hemma i huset och kamerasladden är här i lägenheten så ja... Bilder eller något inlägg om MAIF-KFF kommer inte idag heller. Dessutom är jag väldigt trött. Inte trött så jag kan sova, sov ända till 14 eller något idag men trött är jag i ögonen och så. Borde vara lite mer social på msn också faktiskt nu.
Annars idag har det inte hänt någonting. Har bara fixat med mobilen hela dagen. Uppdateringen tog väldigt lång tid och batteriet är nästan helt slut på mobilen efter bara ungefär 8-9 timmar. 25% kvar av batteriet, yiho.
En ny app jag har är Annoying Orange ljuden. Hehehe, jag kommer bli grymt störig. Och jag har också en tuta med olika ljud, hehehe. Ännu mer störig, mouhahah!
Nää, bää, buu, Nalle Puh. Godnatt, jag är jättetrött och orkar inte blogga mer för min hals gör ont. Jag tror jag håller på att få halsfluss eller något. Jippie.

Film och El Clásico

Godkväll. Eller bör man säga godnatt? Klockan är ju trots allt över midnatt nu.
Tänkte precis gå och ta mig en knäckemacka, har inte ätit sen... Kl 14 kanske? Så känner mig lite hungrig faktiskt. Annars ikväll så har jag kollat på filmen 27 Dresses som gick på 4:an, den är faktiskt ganska bra! Nu är det någon thriller... Blod. Jag tror jag ändrar kanal, jag gillar faktiskt inte skräckfilmer så där rysligt mycket. Samtidigt som jag kollade på filmen så satt jag framför Everysport och höll koll på El Clásico! Och för er som faktiskt konstigt nog kanske inte vet vilken match som är just El Clásico så är det matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Fast de flesta människor vet nog faktiskt det. Matchen slutade iallafall 1-1, första gången Real Madrid inte förlorar och Barcelona inte vinner i El Clásico om jag inte har fel? Well well.
Nu ska jag nog sova, fast just det, äta knäckemacka eller något först.
Natti.

JAAAAAAAAA!!!!!!!

JAAAA!!! Äntligen mål och 3 poäng till Mjällby!

Efter 2 förluster fick vi äntligen vår första seger i Allsvenskan 2011! Och detta efter ett ståhej i Kalmars straffområde efter en hörna lagd av Pavel Zavadil och Moestafa El Kabir får in bollen i mål, knappt över linjen men MÅL är det! Vilken glädje det var på hela vallen!
Men mer om det senare om jag orkar skriva om det, måste ladda batteriet till kameran först för att ens kunna föra över bilderna och sen ska de ökas lite med mättnad i färgen och lite skärpa och så. Förresten så tog jag inte så många bilder för batteriet höll på att ta slut och jag var ju tvungen till att spara till vågen, eller hur? Men nu är det helt slut så måste ladda det först. Jaja, så är det! Men är lite trött nu så skriver antagligen inlägget imorgon.
Nu ska jag faktiskt kolla på Körslaget för en gångs skull. Glor aldrig på det, vet inte varför faktiskt.
Haha dom sjunger ju Michelangelo på skånska nu på körslaget, det är minsann värt att titta på.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan Mjällby AIF-Kalmar FF slutar 2-0 och att Moestafa El Kabir och Tobias Grahn gör målen.
Vad tippar du?



Fäller en liten tår

Har fällt en liten tår idag. Idag var det ju nämligen sista dagen på praon på dagiset. Gud, jag saknar redan allihopa! Den jättetrevliga personalen, alla ungar, busungen som säger "Nina!" hela tiden saknar man jättemycket! När jag skulle gå till bussen var faktiskt några tårar nära att rinna ner på kinderna, jag förstår faktiskt men samtidigt inte. Jag menar, det är bara en praoplats? Men samtidigt, dessa underbara människor, barn, busungar! Det går bara inte att hålla några tårar inne.
Dagen har varit helt underbar med alla personer! Leka med småttingarna, kolla på dom söta små liven när dom försöker göra olika saker, tex klättra upp på mjuka kuddar för att sedan trilla och säga "Oj oj!", hahaha. Något annat kul de flesta säger är när de ska säga en mening, de säger alltid jag i början och i slutet, tex; Jag vill pärla jag! Jag är törstig jag!. Hahah sött. Soligt väder var det ute i slutet av dagen, varmt och skönt. När jag skulle ta farväl av alla barnen, vilken smärta. Det känns kanske konstigt att säga det, men när jag skulle säga hejdå till den lilla busungen som säger "Nina!" var det en värre smärta. Det var riktig smärta i hjärtat. Jag kan inte förstå det, att en liten söt unge ska kunna påverka en så mycket. Lilla busungen, han kommer jag minsann minnas mer än någon annan! Alla på dagiset var såklart jättesöta men just den här lillen, rakt i hjärtat träffade han mig, aaw. Fick sitta med honom i famnen idag också efter att han hade sovit, det är så mysigt ska ni veta. Och när jag kom tillbaka från lunchen så skulle de precis lägga sig för att sova och då hörde jag honom ropa "Nina!" flera gånger och vilken känsla jag fick, ett stort leende på läpparna.
Den här praon har varit så bra, jag tror faktiskt jag kanske vill jobba med barn i framtiden!
Önskar jag kunde skriva ännu mer om allt som hänt där men det är ju faktiskt det här med sekretess och sånt, tex därför jag inte nämner några namn även ifall det blir svårare att förklara då. Men det är så det är.
Nu är jag verkligen grymt trött. Känner mig helt borta, förlorad i tankar, tänker på människorna jag varit med denna veckan... Okej, jag kan kolla på Simpsons. Men ändå, helt borta.
Ciao, så hörs vi kanske, måste förbättre uppdateringen starkt, hmm...

I just want to feel real love


Orkar och vill inte

Fet huvudvärk, trött, yr i huvudet, tankar som går åt saker som de inte borde gå åt. Det här funkar verkligen inte och jag eller orkar verkligen inte. Blir så här varje gång jag kommer hem. Jag har det mycket bättre nu när jag är och praoar på dagiset, alla är så snälla och mysiga där medans här... Usch, jag vill inte.
Så härliga ungar på dagiset, alla är så mysiga. Busungen som säger "Nina!" jätteofta var med mig jättemycket idag, buse och sa "Nina!" lika ofta såklart, buse!
Skytte idag också, gick sådär. Blir så varmt med kofta under skyttejackan så känner hur jaga blir alldeles yr, ostadig, varm och börjar nästan svettas. Nej, inte så bra när man ska skjuta faktiskt. Särskilt inte det där med ostadigheten, är ju superviktigt. Var sista luftgevärsträningen för i år! Nästa vecka blir det korthåll, kul som in i! Eller ja, det beror faktiskt ganska mycket på hur det går men ändå haha, fält är ju faktiskt superkul, går nästan alltid bra där! Nej, men det är jättekul att skjuta fält även ifall det kanske inte går så bra ibland.
Nu ska jag nog ta och lägga mig. Pågrund av dålig uppdatering så kan ni få lite icke-bra-naturbiler i ett inlägg snart men sen ska jag sova, är hur trött som helst, just nu mest för att jag mår dåligt säkert.
Godnatt.

"Nina!"

Dessa söta små dagisbarn. De är så oerhört söta och små. Det är kul att praoa på dagiset även ifall det kan bli lite småtråkigt, men att se barnen springa omkring är ju så kul ändå!
Angående rubriken så är det busungen jag skrev om igår som har börjat säga "Nina!" jätteofta nu. Aaw, han är så gullig! När jag satt med honom i famnen efter att han hade sovit, han satt där och vilade mot mig och höll om mig, så söt. Han hade tydligen sagt "Nina!" när han la i vagnen och skulle sova, gulligt. Om ni inte fattar så är Nina jag. Det är bara två dagar kvar nu på dagiset, det har gått minst dubbelt så snabbt som att jobba i djuraffären även om det är 7½ timmars arbete. Eller ja, ungefär en timmes lunch med men jaja. Det räknas in. Jag är ju med småungar på lunchen också ju. Kommer sakna dagiset efter praon, det vet jag. Men en av dagislärarna sa något om att hälsa på och det gör jag så gärna så!
Såg en sak nyss som gjorde att tårarna direkt börja rinna hur mycket jag än stod emot. Jag kan inte hjälpa det, det kan jag verkligen inte. Det här med kärlek... Det är så komplicerat, eller hur? Men nu ska jag ha ett svar på allt. Förhoppningsvis. Om jag blir lycklig av det - det vet jag inte, men jag vill veta sanningen.

Annars händer väl inte mycket. Ska väl göra mat någon gång men med tanke på vissa saker är jag inte alls hungrig längre, blir alltid så. När jag mår dåligt så är jag oftast inte hungrig och vägrar äta. Nu är jag lite trött också, fast inte så trött som igår iallafall. Läxa för engelska har jag också fått på mail nu från engelskalärararen. Och andra läxor har jag också, skriva någon slags liten uppsats om statarna, skriva om maträtten jag och Emma valde att göra på hemkunskapen och dessutom några uppgifter om praon som då måste göras snabbt. Usch.
Ciao.

I don't want to live this life anymore


Shadows


Molly

Nya bilder nu från april, söta lilla flicka♥

Precis innan Molly gäspade, schteeek ute på balkongen.



Bus!

Cooling!


Dagisets busunge

Hahaha aaw. Idag var det flera barn på dagiset som jag inte träffat förut och en av dom var typ dagisets busunge, personalen kallade han en liten pajas. Och han verkade bli väldigt förtjust eller något i mig, han var så gullig! Han lekte jättemycket med mig och gick med mig och höll i min hand och ville bli buren jätteofta faktiskt.
Alla barn på dagiset är verkligen jättegulliga men den här ungen satte sig riktigt i hjärtat direkt. Så söt och snäll!
Trivs verkligen på dagiset även om det är liiite halvtråkigt ibland!
Just nu sitter jag och snackar med en kompis på msn och kollar på Scrubs. Naaw, J.D började gråta, stackaren...
Blir skytteträning sen tror jag, sista veckan med luftgevär nu och så blir det korthåll nästa vecka, super! Tror det är sista gången någonsin jag är i luftgevärshallen i Norje också i och med att det byggs en ny uppe i Bjäraryd. Visst behövs det en ny men man kommer ändå sakna källaren i Norje!
Jaja, ciao for the moment. Yeah, tre språk i en mening, score.

MAIF-HIF (bilder)

Var på väg till Strandvallen med ett stort leende på läpparna, äntligen premiär!

"Vi vill, vi kan, vi ska"



Pinsamt beteende till fotbollen HIF's supportrar!!



Och så visar vi rövarna mot HIF...



Gits sprang mycket, kämpa på!



Bästa fotot från matchen! Pavel Zavadil, frälsaren från 2005 är tillbaka och gör det bra!



Tobbe är arg. Mycket arg.



Hela Mjällbyhögen samlade på ett ställe, Helsingborgarna flyr men vart är bollen?


Jaha, där var det slut på bilder. Ska försöka få in bilder från nästa hemmamatch samtidigt som inlägget om matchen. Självklart. Och nej, bilderna var inte alls bra, måste skaffa ett teleobjektiv, räcker inte med ett vanligt, argh.

En bra praodag med prat om gamla goá tider

Godkväll. Har nu suttit inne ett tag och fixat med lite bilder, bland annat från MAIF-HIF som ska läggas ut snart, minst sagt på tiden! Över en vecka sent nu, ehehehe... Jaja, skit samma.
Jag är helt seg på att skriva nu, förstår inte, det brukar gå snabbt och bra när jag skriver men nu går det segt och jag skriver fel hela tiden. Vet inte hur lång tid det tog att skriva föregående mening men med tanke på hur många gånger jag suddade så kan det ha tagit upp mot en halvminut, höhö.
Praon idag iallafall! Fick ju åka med brors buss, busschauffören, den värsta som finns typ, blängde mycket på mig. Skulle ju börja praon kl 8 idag men var framme redan lite efter halv 8. Möttes av väldigt trevlig dagisfröknar, alla var mycket välkomnande! Småungarna som var där då var (såklart) lite stirriga, det fattar man ju själv när någon helt ny kommer in. Men söta småungar var det! Ungarna och personalen åt frukost, jag stod och kollade på ett foto från hela dagisgruppen. Där såg jag en av lärarna och kände igen henne direkt! Min gamla dagisfröken! För nästan 9 år sen, herregud! Så när hon kom satt vi och pratade lite om gamla goá tiden. Hahaha skämt åsido, hon talade om lite saker för mig som jag faktiskt inte visste. Att jag var en av dom första någonsin att börja på det dagiset, det öppnade tydligen 1997. Och att när jag började på dagis så kunde jag inte gå så jag hasade mig fram tydligen! Jag frågade mamma om detta när hon kom hem och hon sa att jag inte kunde gå förrän jag var 17 månader! Då kände jag mig efter när hon sa det. Hehe.
Gick iallafall och åt lunch på Högtofta skola, och där blev jag minsann nerstirrad värre än dom på dagis! Alla satt och vände sig om och stirrade. Och två tjejer ställde sig rakt framför bordet och började viska och peka, verkligen diskret. Ååh, Högtofta har mindre brickor än vad jag kan minnas. Skämt åsido.
När jag kom tillbaka efter lunchen så sov barnen så jag la mig på soffan och läste en barnbok och somnade faktiskt nästan på soffan, så trött var jag. Sen när man känner en hand på huvudet och en vänlig röst som säger "Är du lite trött Evelina? Man kan ju bli lite sleten första praodagen, så mycket nya intryck och så" och sedan se människan slänga iväg ett stort leende mot en så kändes det som om man gick på dagis och var liten igen. Jag önskar jag kunde göra det fortfarande, vara liten. Allt var så bekymmersfritt då.
Mellanmål efter det, så gott! Då kände jag mig extra mycket som ett litet barn. Jag önskar verkligen att jag var ett litet barn. Personalen var så snäll så att de tänkte på bussen så att jag fick åka med den som går 15.30 istället för 16.30. Mina arbetstider är ju 8-16 men eftersom jag kommer tidigare än 8 så får jag också sluta tidigare än 16, de är så snälla där!
När jag kom hem var det strålande solsken som ni märkte i förra inlägget så var ute och schteeekte med Molly. Jag måste sluta skriva schteeek hela tiden. Schteeek. Äsch, det gick inte. Fotade lite, bilder kommer senare, kanske idag, kanske imorgon. Antagligen imorgon för jag är grymt sleten och trött. Men då blir det kanske i övermorgon för imorgon ska jag på träning - antingen skytte eller boxning eller både och. Så kommer inte blogga förrän sent imoron antagligen.
Fick nyss reda på att Simon och Thomas, ni vet de gubbarna, är bögar och dessutom ett par. Bögar kunde man väl räkna ut men ett par? Nej, det visste jag inte. Ja, jag är ganska efter ibland.

Men nu ska jag göra ett inlägg med bilder från MAIF-HIF, förbered er inte på några bra bilder men ändå! Det är bättre när de är lite redigerade iallafall, tänk hur mättnaden i färgen kan ändra så mycket...

Återkommer

Det är ett riktigt stekarväder. Jag tar min kamera, mina solglasögon, sommarkläder, uppsatt hår, hunden och ett leende ut och fotograferar och solar på studsmattan! Här ska det schteeekas!
Berättar om praon idag sen, kan iallafall säga nu att detta känns mycket bättre!
Ciao, ut och sola med er kaars!

AIK-MAIF

AIK-Mjällby AIF
3-0 (2-0)

Såg inte den första kvarten av matchen men vad jag har hört var den likadan som större delen av första halvleken. Första halvleken var spelad som en typisk 0-0 match. Få chanser. Mjällby spelade konstigt nog knappt några långbollar alls, bara kort passningsspel, vet inte varför. Mjällby hade överlägset bollinnehav hela första halvlek, i paus var det 38-62 om jag inte minns fel. Men i den 40:nde minuten händer det. En av AIK's spelare får en bra boll och bara drämmer iväg den rakt i målet, i princip otagbart för Asper. Och AIK får energi direkt. Avspark och Mjällby sjabblar bort bollen nästan direkt, en passning till Cederberg som får den nya Bangura i AIK bakom ryggen som bara går och tar bollen från Cederberg. Sen om man ska beskylla det på Cederberg eller för att han inte visste om det och att det var dålig kommunkation, det kan inte jag avgöra. Bangura får världens jätteläge.
Första halvlek - sådär
Andra halvlek. Tänkte att nu går vi ut och tar dom. Men AIK får en hörna, Bangura står helt omarkerat och kan lätt få in bollen bakom Aspers rygg. Detta efter ett misstag av Cederberg och Westerberg, problem med kommunikation igen antar jag. Efter det var det bara AIK.
Skottkarta:
12-3 i skott och 6-1 i skott på mål säger en del om matchen, särskilt om andra halvlek.
Boll = Mål
! = Skott på mål
Laguppställning: Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - David Löfquist, Tobias Grahn (Daniel Nicklasson), Pavel Zavadil (Emanuel Svensson), Peter Gitselov - Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir (Adam Berner)

Topptrio enligt mig:
Jesper Westerberg
Pavel Zavadil
William Leandersson

Varningar - Tobias Grahn, Peter Gitselov, Moestafa El Kabir, Jesper Westerberg
Onödiga varningar. Tror att alla var för snack förutom Peter Gitselovs. Men det var surt idag, helt klart. Domaren, Daniel Stålhammar, var inte bra idag. Helt rätt att bli sura men hörrni - snacka inte för mycket!
Nej grabbar, skärpning! Kommunikation, anfallet! Så här som ni spelade idag, det funkar absolut inte!
Kalmar tar vi! PUNKT.


Skratt, skolkataloger och film

Vaknade upp idag till tvn i Evelinas hus som hade Zack & Codys Ljuva Hotelliv på. Lyssnade på två hela avsnitt utan att kolla eller något, bara la ner på madrassen och lyssnade hahaha. Förstod inte på mig själv riktigt. Somnade igen och vaknade några gånger innan klockan blev halv 12 och Evelina väckte mig ordentligt, höhö. Vi gick ut och solade en stund tills det var dags för mig att åka hem faktiskt, skulle ju hinna hem till den katastrofala fotbollen som var idag. Mer om fotbollen i ett annat inlägg.

Igårkväll bestods av mycket skratt och kollande i skolkatalogen för gymnasieskolorna i västra Blekinge från förra året. Kul att se folk man känner igen faktiskt som man inte har sett på ett tag! Annars minns jag inte om vi gjorde något mer, pratade en massa skit! Vi kollade också på filmen Rosa Pantern 2, löjligt rolig!
Jag är helt dödstrött. Har äntligen min kamera och kamerasladd på samma ställe nu men ikväll orkar jag inte fixa med några bilder från MAIF-HIF, det blev ju inga bra ändå så förutom en.
Imorgon inleds den andra praoveckan. Har som sagt ändrat det till ett dagis, Högtofta förskola på avdelningen smultronet. Det betyder alltså småbarn, tror det är från ålder 1-3 eller 1-2 eller något sånt så riktigt små. Men ungar vid 4-5 brukar väl vara pain in the ass så riktigt små ungar kanske inte är så jättejobbiga? Eller...? Hoppas som sagt att få slippa blöjbyten.
Men nu ska jag påbörja ett inlägg om fotbollen som var idag så jag har det avklarat. Det blir inget roligt inlägg.

Förövrigt så fick jag nästan ett utbrott nyss av okänd anledning. Sur blev jag iallafall. Är rädd för att få ett riktigt psykutbrott igen. Jag tror jag behöver hjälp.

Ciao.

Jag tippar...

Jag tippar att matchen mellan AIK-Mjällby AIF slutar 0-2 och att Moestafa El Kabir och Marcus Ekenberg gör målen.
Vad tippar du?


Har en känsla av att jag kommer göra inlägg som har just rubriken "Jag tippar...". Skojsigt va? Men då får ni se till att ni också tippar, släng in en kommentar bara!

Jag - shorts, resten - långbyxor

Hallau och godkväller. Kväll redan? Det är ju så ljust så att det kunde vara kl 14 mitt i vintern. Fast nu är det ju april så det är väl så här det ska vara.
Stekarvädret är tyvärr slut nu, nu är det ganska kyligt ute. Men innan när jag skulle leta efter bror så gick jag ut i shorts och det var ganska hyfsat varmt men alla som gick där ute hade långbyxor och dom stirrade på mig som om jag vore världens konstigaste. Jag kanske inte ska säga något, jag är väl ganska konstig av mig. Men ändå, det var varmt.

Snart så ska jag åka iväg ut till landet mitt i ingenstans, närmare bestämt till Evelina då! Ska sova över där och så och så får vi väl se vad vi hittar på.
Bestämt är att jag måste vara hemma innan kl 14 imorgon, det har jag bestämt själv, för då är det fotboll! AIK-Mjällby AIF! Sau fint kaa!
Men nu dags att logga ut tror jag!
Ciao.

Dagens låt 9/4

Sky's The Limit - Ola

Every girl around the world 
I wanna show ya... 

When I was like ten had no worries 
So many dreams inside of my mind 
But growing about I understand 
That it's bumpy on this rocky road ride 

One, two, tree 
Count to the beat 
The steps I'm taking all through my life 
And it culd be 
Heaven I see 
Think I finally found it 
Now I am free 

Every girl around the world 
I wanna show ya... 
Sky's the limit for you 
Every boy around the world 
Get up and listen 
Life is short you miss it 

Completely emotionally bounded 
To every little thing that I do 
Take chances were never I'II have to 
Even if I looked like a fool 
So one, two, tree 
Count to the beat 
The steps I'm taking all through my life 
And it culd be 
Heaven I see 
Think I finally found it 
Now I am free 

Every girl around the world 
I wanna show ya... 
Sky's the limit for you 
Every boy around the world 
Get up and listen (Get up and listen) 
Life is short you miss it 

Anywhere, anytime 
Take a chance 
Touch the sky 
Anywhere, anytime 
Free your mind 

Say what you wanna say 
Sky's the limit 
(Say what you wanna say) 
(Sky's the limit) 
(Say what you wanna say) 
(Sky's the limit) 
Say what you wanna say 
Sky's the limit 
Say what you wanna say... 

Every girl around the world 
I wanna show you 
Sky's the limit for you 
Every boy around the world 
Get up and listen 
Life is short you miss it... 

Every girl around the world 
(I wanna show ya...) 
(I wanna show ya...) 
(Sky's the limit for you) 
Every boy around the world 
(Get up and listen ) 
(Get up and listen) 
(Life is short you miss it) 


Anywhere, anytime (Anywhere, anytime) 
Take a chance 
(Take a chance) 
Touch the sky 
(Touch the sky) 
Anywhere, 
(Anywhere) 
Anytime 
(Anytime) 
Free your mind 
(Free your mind) 

Say what you wanna say 
Sky's the limit 

Hey, hey 
Oh,oh 
Get up 
Live your life, live your life, live your life 
Oh, oh 

Say what you wanna say 
Sky's the limit
Ola – Sky's The Limit
Den här låten gör mig så glad och positiv!♣

In my life, like a song, I will still hear you

Someone New - Eskobar

Schteeek


Skytte och sol

Jaha, här sitter man ute på balkongen i bikiniöverdel och shorts! Innan var det 37 grader i solen och 27 grader i skuggan här på balkongen, nu är det lite svalare. 21 grader i skuggan nu. Är jag verkligen i Sverige? Yesbox, I am! Det är riktigt varmt på balkongen idag, solen steker! Nu börjar den dock gå bort tyvärr men skönt så länge det varar! Våren är nog verkligen kommen nu!
Inte lika varmt någon annanstans här omkring såklart, det är ju balkongen som steks.
Idag har det varit skyttetävling, Skol-DM. Jag tror jag har hittat ett ganska bra skytteställning nu. Sköt massa 9:or istället för 8:or - men - det blev många misstagsskott tyvärr. Alldeles för många så jag är inte nöjd med resultatet faktiskt. Tyvärr. Men jag går vidare! Svettades som en gris nere i skyttehallen, svetten rann längs ryggen och fick torka svett i ansiktet, vad i...!? Det var varmt där nere!
Annars inte mycket idag faktikst. Nu är det stek som gäller. Mouhaha.

Det här med att steka bacon

Ikväll stekte jag bacon för första gången. Höhöhö, lite mobbat ja. Men jo, hyfsat gick det, hade bara en aning för hög värme men gott blev det!
Här är min lilla måltid, åhja, jag gör världens bästa mat också.
Suddigt foto men ja ni vet, webcam och varm tallrik. Bacon, spaghetti, ost, ketchup och fetaost, voila! Yummy.
Nu ska jag käka upp det också!
Jag älskar spaghetti.

Cykling, boxning, hockey

Så mycket sport. Sport är livet. Hahah nej men jag menar bara att jag har cyklat mycket idag, jag har tränat boxning och nu kollar jag på ishockey, Sverige-Tyskland.

Boxningsträning, vad ska man säga om det. Jag tycker att uppvärmningen är jobbigast hahah! Bara för att då tränar man kondition, sen när man slår och sånt så är det ju styrka man tränar mest. Bara för att jag och Evelina är lite så här lagom efter så fick vi lite specialträning idag! Haha nej men vi är ju nybörjare så. Vi fick lära oss grunderna av en som heter Felix, känns lite pinsamt då han går på vår skola, i 7:an, höhöhö. Sen fick Omar, vår tränare då (eller så har vi olika tränare varje gång, jag vet inte riktigt) göra lite repetion om grunderna och lära oss hur man förflyttar sig. Ganska svårt men när man väl har fått in det så går det ganska lätt! Men det är ju allt det här med rakt slag, uppercat och krok och det är massa om hur man ska vrida sig när man slår och sånt. Jo, ganska jobbigt att komma ihåg men har lärt mig lite iallafall.

Var ju sista dagen i djuraffären idag! Och vet ni? Nu är jag grymt sugen på att skaffa mig en hamster igen! Bara för att jag har varit så mycket bland gulliga smådjur nu hela veckan. Men då ska jag nog ha en angorahamster tror jag. Nästa vecka blir det dagis, blir jag sugen på att skaffa en unge då tro? Hahah nää men. Kanske en hamster!

Nu är jag rejält hungrig och svettig efter träningen. Så det blir dusch nu och så lite käk sen. Imorgon är det skyttetävling kl 10, dock är det här inne i Sölvesborg så tar ju inte lång tid att ta sig dit om man säger så.

Hörs kanske senare ikväll.

Varför blir alla förvånade?

Vad är det med att alla blir så förvånade när jag säger att jag ska börja boxas!? Var på skytteträning idag och Johan blev också förvånad, helt ställd... Bara typ "Har DU gått på boxning!?". Nu hade han ju missuppfattat det som om jag hade tränat länge men jaja. Så svag är jag väl ändå inte...? Ehe. Haha okej jo men ändå. Anna reagerade likadant. Men ni måste förstå kära folk, det är för att jag ska bli tränad och så här börjar jag! Tadaa! Get it?
Praon var lugn idag också. Nu har jag inte bara råttbett, nu har jag också ett litet hundbett. Nej men det syns inte, var bara löst, så går det om man busar med hunden, höhö. Annars har jag fått kela lite med djuren, dammsugat, moppat och dessutom gjort om i skyltfönstret lite, nu ser det mer vårigt/somrigt ut! Fick också gå till Konsum och panta flaskor och burkar och köpa rengöringsmedel. Gick ut i bara t-shirt + kort skjorta på och det var varmt, frös inte alls! Solen riktigt stekte! Cyklade också och åt lunch i samma kläder utan jacka, skönt. Dock lite kallt sen när det började blåsa riktigt ordentligt.
Passade även på att gå till SYV när jag var på lunch så vi kunde fixa det sista med nästa praovecka men tror vi har löst det här med buss och så nu! Hoppas bara att busschauffören, den värsta som finns, på morgonen vet att jag ska åka med honom. Ni förstår, han brukar köra ifrån mig när jag är 10 meter från bussen och ska hem från skolan, idiot.
Imorgon är det sista dagen i djuraffären. Jovisst har det varit lite tråkigt men visst, klarar sig igenom det gör man ju. Fast en vecka till hade jag knappt orkat. Men trevligt har det varit, Emelie, handledaren, har varit jättetrevlig och så! Sen får vi se om dagis blir roligare, ska vara bland de minsta så frågan om blöjbyten är ju i huvudet. Hoppas inte.

Men nu får jag socialisera mig lite med Nattis på msn här, ciao.

Dagens låt 7/4

One Of Us - Lejonkungen 2, Simbas Skatt

Deception
Disgrace
Evil as plain as the scar on his face

Deception (An outrage!)
Disgrace (For shame!)
He asked for trouble the moment he came

Deception (An outrage!)
(He can't change his stripes)
Disgrace (For shame!)
(You know these Outsider types)
He asked for trouble the moment he came
(See you later, agitator!)
Deception (An outrage!)
(Just leave us alone!)
Disgrace (For shame!)
(Traitor, go back with your own!)
He asked for trouble the moment he came
(See you later, agitator!)

Born in grief
Raised in hate
Helpless to defy his fate
Let him run
Let him live

But do not forget what we cannot forgive

And he is not one of us
He has never been one of us
He is not part of us
Not our kind

Someone once lied to us
Now we're not so blind
For we knew he would do what he's done
And we know that he'll never be one of us

He is not one of us

Deception

Disgrace

Deception

Disgrace

Deception

Disney Characters – One Of Us


Born in grief, raised in hate, helpless do defy his fate


One Of Us - Lejonkungen 2, Simbas Skatt

Trööött

Är verkligen skittrött idag. Jag brukar faktiskt vara ganska pigg nu när jag kan gå upp kl halv 9 varje morgon men idag var jag jättetrött. Får hoppas jag piggnar till innan praon iallafall.
Annars inte mycket, prat med en vän på msn, synd att vänner bor så långt bort... Jaja, någon dag kanske man träffar dom, man vet aldrig. Förresten, min vän som jag snackar med nu då, han fyllde år igår så stoooort grattis till honom!
Blir snart frukost tror jag, hungrig. Och sminka sig och sånt vanligt morgontjafs som man alltid ska hålla på med. Föna håret får jag också lov och göra.
Ja, inte mycket mer att säga, nu får jag lov att vara lite mer social.
Tjarå.

Radio

Lite intressant och rolig radio!

Varje onsdag kl 10 så ska det vara intervjuer med olika Mjällbyspelare verkar det som, kul!
Lyssnar just nu på Moestafa El Kabir, det är verkligen imponerande att han pratar svenska hela intervjuen när han bara bott i Sverige i lite mer än ett år!
Här är länkar till de två intervjuer som har varit med Moestafa El Kabir och Robin Cederberg, enjoy!
http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=63&play=2994778&playtype=S%C3%A4ndning&t=696
http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=63&play=3010031&playtype=S%C3%A4ndning&t=655

Dagens låt 6/4

Anyone Of Us (Stupid Mistake) - Gareth Gates

I've been letting you down, down
Girl I know I've been such a fool
Giving in to temptation
When I should've played it cool
The situation got out of hand
I hope you understand

It can happen to..
Anyone of us, anyone you think of
Anyone can fall
Anyone can hurt someone they love
Hearts will break
'Cause I made a stupid mistake
It can happen to..
Anyone of us, say you will forgive me
Anyone can fail
Say you will believe me
I can't take my heart will break
'Cause I made a stupid mistake
A stupid mistake

She was kind of exciting
A little crazy I should've known
She must have altered my senses
'Cause I offered to walk her home
The situation got out of hand
I hope you understand

It can happen to..
Anyone of us, anyone you think of
Anyone can fall
Anyone can hurt someone they love
Hearts will break
'Cause I made a stupid mistake
It can happen to..
Anyone of us, say you will forgive me
Anyone can fail
Say you will believe me
I can't take my heart will break
'Cause I made a stupid mistake
A stupid mistake

A stupid mistake
she means nothing to me
(nothing to me)
I swear every word is true
don't wanna lose you
Gareth Gates – Anyone Of Us (Stupid Mistake)

I dont want to die but I ain't keen on living either

Feel - Robbie Williams

Råttbett och ny praoplats

Sorry för den sena uppdateringen men har inte haft orken att starta datorn, har roat mig med att kolla på Tintin ikväll istället, så längesen man gjorde det! Kollade på Kung Ottokars Spira, Krabban Med Guldklorna och nästan hela Plan 714 till Sydney. De är så bra! Fast det märks att de är gjorda vid typ 60-talet eller något sånt men ändå!
Vet ni vad? Jag har bytt plats till min nästa praovecka! Var hos SYV idag på skolan innan jag började i djuraffären och frågade om jag kunde få göra det. Hon frågade vad jag kunde tänka mig. Jag visste faktiskt inte men hade funderat på om inte skola skulle passa bra. Ringde upp till Högtofta skola men där kunde jag inte praoa på grund av att det redan fanns sökande dit och att jag har min bror som går där. Men jag ringde upp till dagiset där istället och de verkade vara glada över att få en praktikant! Visserligen får jag jobba 2 timmar mer men tror ändå tiden går snabbare. Blir jobb från 8-16. Nu återstår bara problemet av transport dit och hem. Dit har jag nog fixat men hem är ett större problem. Men ska prata med SYV imorgon också vid lunchen så ska vi se om jag kan fixa något. Har redan varit där 2 gånger idag, hur många gånger ska man behöva vara där egentligen? Jaja.
Praon idag var ganska lugn och inte med för mycket jobb. Städa lite inne på kontoret och ute i butiken. Sen det dagliga med att städa djurens kisshörnor, det luktar ju. Råttorna och mössen inne på kontoret luktar verkligen mycket, förståerligt särskilt när det är minst 20 möss i en bur. Och det är flera burar. Aaw, det är en bur där det är små musbebisar, ungefär 20 stycken där tror jag, så små, nakna, kan inte se men ändå så är de gulliga! Fick lyfta över dom från ett ställe till ett annat idag, så små att ta i! Annars idag har jag fått kela med djuren också, mest med en fluffig kanin och en hamster som gillade att klättra upp till min axel, ganska mysigt faktiskt med de små tassarna! Fick också rengöra akvariumen idag på utsidan, så som man rengör fönster ni vet. Inte jobbigt. Undrar vad jag ska göra imorgon.

Huuungrig... Inte ätit sen lunch, nöff.

Annars är det väl inte mycket mer att säga. Tintin äger. Är sur för att vi inte har dvder på när de är i rymden, har bara de på vhs och ett av banden är sönder. Men det finns säkert på ekohallen!

Jo, jag har fått råttbett idag, två stycken, de gör oooont! Det började störtblöda. Och annars så har en undulat flygit runt idag, den hade rymt från buren inatt eller något så fick jaga den. Samma sak hände igår med samma lilla fågel, den är jobbig medans alla andra duktigt sitter kvar i buren.

Ciao and see you tomorrow!



Musse lämnar Mjällby för serie-A laget Cagliari

Kopierat från Expressen;

Moestafa El Kabir lämnar Mjällby - för serie A-laget Cagliari. 
Den italienska klubben lånar El Kabir, och har därefter en option på att köpa loss honom. 
- Det känns väldigt bra att ha levererat en spelare till en av europas största ligor, säger Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson till FotbollsExpressen.se.

Mjällby förlorade premiären mot Helsingborg i söndags med 1-0-
Nu kommer nästa smäll: 22-årige stjärnforwarden Moestafa El Kabir, som gjorde tio mål i allsvenskan förra säsongen, är klar för italienska Cagliari.
Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson: 
- Vi är överens med Cagliari om en övergång. Det känns väldigt bra att ha levererat en spelare till en av europas största ligor. Han kommer att spela med oss fram till uppehållet i sommar.
Handlar det om en utlåning eller köp?
- Jag tänker inte kommentera några detaljer. Vi är överens med Cagliari. Sedan är det upp till spelaren själv och klubben att komma överens
Italienska källor säger till FotbollsExpressen.se att El Kabir lämnar Mjällby och allsvenskan i sommar.
Affären ska ha gått snabbt. Representanter för klubbarna träffades i Malmö nyligen och kom snabbt överrens om övergången.
Det är ett lån till att börja med, som kostar Cagliari 500 000 euro men en köpoption på 1,5 miljoner, enligt tuttomercatoweb.
Under torsdagen kommer anfallaren kommer att läkarundersökas på Sicilien, och därefter skriva på för klubben.

"Rätt spelare"


– Ja, vi har värvat honom, nu saknas bara underskrifterna. Han tillhör Cagliari, säger Cagliaris president Massimo Cellino till Corriere dello Sport.
– Det är rätt spelare, han har rätt kvaliteter. Men få mig inte att säga mer nu, jag vill inte överdriva min entusiasm, säger Cellino - men kan sen inte låta bli att tillägga:
– Om han gör hälften av det han gjort i Mjällby, så kommer vi ha roligt.
Han fick sitt holländska pass den 30 januari, enligt Corriere dello Sport, och eftersom fönstret stängde den 31 januari så hann Cagliari inte göra något då.

"Tråkigt"

Cagliari ska ha slagits om honom med Udinese, Cesena, Brescia och Everton.
Moestafa El Kabir kommer spela sin sista match med Mjällby i juli.
- Det har varit mycket rykten och på gång ett tag. Nu känns det bra att det är klart, samtidigt som det är tråkigt att förlora honom rent sportligt, säger Jörgen Martinsson.


Ja, detta är väl vad vi hade väntat oss. Kommer inte som en överraskning men tråkigt såklart. Nu har vi bara vår Musse kvar till sommaren sen sticker han.
Moestafa 'Musse' El Kabir, lycka till i Italien! Du är alltid i vårt gulsvarta hjärta, en av våra hjältar!♥

Glöm aldrig alla mål mot Malmö FF! Och alla andra mål såklart!



Finns inte bilder nog för att beskriva allt!

Godkväller

Godkväll godkväll alla små och stora där ute. Sitter framför tvn, småkollar på reprisen av Så Ska Det Låta medans andra kollar på annat på datorn. Erik Segerstedt sjunger Eloise, nice. Snackar med lite folk. Är helt skakig och slut i kroppen, jag har nämligen tränat boxning idag för första gången tillsammans med Evelina! Klubben jag förhoppningsvis ska orka fortsätta träna med trots att jag är världssämst heter BK Revansch förresten. Någon kanske har hört talats om Tommy Månsson, årets eldsjäl 2010? Han är ju i den föreningen. Min tränares tränare om jag inte har fel!
Iallafall, jobbigt var det klart, hoppa hopprep var jobbigt. Allt var jobbigt. Men så skönt efteråt, det är det verkligen efter ett träningspass! Och tränaren, Omar, sa att detta bara var ett lätt pass. Hmm, undrar vad ett hårt pass är.
Men ska nog fortsätta iallafall! Kommer inte kunna minst 1 gång i veckan i och med att jag har skytte minst 1 gång i veckan. Och nu denna veckan och nästa vecka kommer jag försent på grund av praon som slutar kl 17, boxningen börjar samma tid. Men sa det till Tommy men jag kanske skulle sagt det till Omar istället? Smart.

Praon idag då? Jobbigt. Idag var det städa akvariumen som gällde, vet inte hur länge jag höll på med att suga upp smuts bland stenarna för att sedan fylla på vatten i alla akvarium. Det tog tiiiiiiiid och jag var tvungen att böja armarna på flera olika sätt hela tiden så på grund av det och boxningen har jag skitont i armar, axlar och rygg. Imorgon är det städning av själva butiken som gäller. Städa, städa, städa. Blä.
Nej, nu är jag verkligen trött. Och egentligen har jag en del att skriva i någon praobok som vi har fått som jag knappt rört. Har ingen lust med det. Vill sova.

Ciao.


Everytime you smile at me angels walk on trough

Coming True - Daniel Lindström

Vill inte

Vill inte alls praoa idag. Ingen lust alls faktiskt. Vill bara stanna hemma och sova, är trött och har ont i ryggen och armar sen praon igår. Och rispor på högerhanden från råttburen som gör svinont.
Inte så härligt väder idag som det var igår. Igår var rena drömmen att vandra till lunchen, solen sken, värmen stekte en i ryggen, ingen jacka eller något på, bara vanliga kläder, skööönt.
Vet ni vad? Jag har nog varit på skyttet för mycket nu. Jag har till och med börjat drömma om hur jag ska sikta. Lite annorlunda? Drömde det inatt, att jag bara ändrade mitt sikte... Hahaha. Något annat jag drömde om inatt var att jag fick magsår och då sa mamma att jag inte fick dricka mjölk men då hade jag redan gjort det och var på väg att hälla upp ett glas mjölk till (jag älskar mjölk). Sen sa hon att det inte alls var mjölk jag inte fick dricka utan det var kranvatten. Hmm... Ja, annorlunda var jag ja. Sen drömmer man om annat också men det angår bara mig, mouhahaha.
Nää, nu är det bara 1 timme och en kvart tills jag ska cykla så jag borde kanske börja äta frukost och göra mig iordning? Sitter med blött hår men kläder har jag fått på mig iallafall, en början!
Hörs efter en förhoppningsvis bättre praodag.

Never an honest word but that was when I ruled the world

Viva La Vida - Coldplay

Djuraffären som praoplats... Inte så kul.

Nää hörrni, att praoa i djuraffären var inte alls kul. Nu har jag ju bara varit där i 1 dag men är redan trött på det. Det är bara städa, städa, städa eller göra ingenting. Det är verkligen urtrist. Men som mamma sa, det är så praon brukar vara, den brukar inte vara rolig. Men lite roligare kunde jag ju haft, kändes som en evighet de timmar jag var där.
Idag städade jag burarna för hamstrarna, marsvinen, råttorna, mössen och kaninerna. Alltså, ni ska bara veta hur många råttor och möss som finns där! Det är inte bara de i djuraffären utan det finns inne på kontoret också, fullt! Det var en ganska liten bur som innehöll ungefär 20 likadana möss och sådana burar var det två av! Sen ovanpå de burarna var det nästan lika många i andra burar som hade nästan nyfödda nakna små musungar! Och råttor var det på hyllorna. Och en som jag börjat kalla för dampmusen. Inget illa menat men den hängde och gnagde på buren och hoppade runt från kant till kant hela tiden förutom när den sov! Råttorna kan vara lite läskiga, tycker svansen är lite rälig, den är ju så stor... Men jaja, det är ju tamråttor iallafall!
Fick städa lite i akvariet också, min kofta och arm blev alldeles blöta! Och imorgon ska vi städa akvariumen på riktigt.
Håvat upp döda fiskar och spolat ner dom i toaletten fick jag också göra. Uppe på plattorna ovanför akvariumen la det torkade fiskskelett... Ryser av tanken. Nej, att håva upp döda fiskar var inte alls trevligt faktiskt. Att få små guppys naffsande på händerna var inte så farligt.
Nu ska jag kolla på en film tror jag. Eller rentav sova, kan till och med klara det tror jag. Eller tänka på en grymt rolig sak som någon skrev på facebook. Eller faktiskt publicera en sak jag läste från ens bilddagbok som stämmer in på mig. Here it comes;
Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
Men i mörkrets skugga jag viskar:
"Jag orkar inte mer."

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar.
Men i mörkrets skugga jag undrar:
"Varför är det ingen som fattar?"

Jag är olycklig, även om jag ser ut som jag är glá.
Men i mörkrets skugga jag tänker:
"Är det så här det ska vá?"
Jag är död, även om mitt hjärta slår
Men i mörkrets skugga jag gråter:
Varför är det ingen som fattar hur jag egentligen mår?


Jag försöker att inte må såhär.
Men för varje dag som kommer så
faller jag ihop mer och mer.

F*n ta allt förutom fotbollen säger jag.

Förresten, läste kommentarer från Expressen om en artikel om Musse som uttalar sig vad han tycker om HIF. "Ett skitlag med skitspelare från en skitstad" om jag minns rätt. Död åt alla som kommenterar skit. Moestafa har helt rätt när han säger att HIF spelar tråkig fotboll. Och deras supportrar (inte HIF's fel) är riktigt skit. Så osportsligt beteende! Nej, fy och usch för HIF's och AIK's supportrar. Ja, hipp och hurra för MAIF's supportrar där det aldrig är slagsmål eller något sånt skit! Sann fotbollsanda, passion för fotbollen är det enda som hör hemma här!

The captain has spoken. Ciao.

Morning morning

Godmorgon. Förlåt för mitt ryck igår men jag känner att jag måste vara väldigt ärlig när jag skriver (vissa saker får jag inte skriva som jag ska vara ärlig om) så ja, jag skrev det jag kände.
Nu är det lite bättre tack och lov. Sitter och pratar med min kompis från Norge och smsar lite med Anna. Annars är jag ganska hungrig nu, brukar ju äta frukost ungefär 7.45 men ja, nu är klockan aningens mer.
Iallafall, idag steg jag upp kl 8.30, ska bli så skönt med sovmorgon nu varje dag i 3 veckor framöver! Först 2 veckors prao där jag jobbar från 11-17 och sen påsklov direkt efter det! Så ingen skola på 3 veckor! Dock ska jag till skolan men det är bara för att äta lunch så det räknas minsann inte.
Dock börjar jag fundera över valet av praoplts. Det känns inte alls bra med djuraffären längre faktiskt. Hade hellre valt tex... En skola eller något om jag ska vara helt ärlig. Men vi får hoppas på det bästa iallafall!
Sitter annars bara och är glad för fotbollen såklart. Så härligt att det äntligen är igång!

Men nu blir det nog frukost.. Nej göra iordning sig först så har man det klart i tid.
Ciao.

Helt plötsligt

Helt plötsligt när man läser något händer det. Det man inte trodde eller ville skulle hända. Tårar som börjar rinna, man kämpar för att de inte ska göra det men de kommer. Man tycker inte att det är värt att gråta för men man gör det ändå. Man drömmer om det, gråter i sömnen. Skulle inte förvåna mig om jag viskar ett namn i sömnen också, ett namn som jag gråter för. Ett namn som betyder, ett namn som försvinner sakta.
Men så här har jag tänkt innan och så har det löst sig på något sätt. Hur? Varför? Jag vet vad du håller på med, jag kan se det. Du kan inte undvika mig någonting, jag kan se det. Så försök inte slippa undan. 

Ändå kommer tårarna rinnandes och jag vet inte vad jag ska göra.
Sa jag att leendet på mina läppar var svårt att få bort? Detta fick bort det. Visst sitter ett litet leende kvar men just nu är det bara tårar.
Sova igenom det och glömma - glömma allt.
Godnatt.


MAIF-HIF

Mjällby AIF-Helsingborgs IF
0-1 (0-1)
Publik: 5019

Det må ha varit en förlust! Men jag måste säga det att Mjällby spelade bättre än Helsingborg och då säger jag inte det bara för att vara snäll och trösta mig själv utan då menar jag verkligen det och det är inte bara jag som säger det! På radion hörde man hur Mjällby blev överlägsna i andra halvlek och det stämmer - när Musse fick hoppa in blev det fart och fläkt!
Mjällby hade flest målchanser men de ville aldrig sitta riktigt i målet och jag måste säga det att HIF's målvakt var bra, riktigt bra. Annars imponerades jag inte av HIF. HIF själva hade väldigt få chanser och satte en. Suck...
Pavel Zavadil var tillbaka i Mjällbytröjan och spelade riktigt bra! Peter Gitselov kämpade ordentligt! Mjällby spelade bra och håller dom det har spelet klarar de sig kvar i Allsvenskan utan problem.
Laguppställning: Mattias Asper - Jesper Westerberg, Robin Cederberg, Patrik Rosengren, William Leandersson - Emanuel Svensson (Moestafa El Kabir), Pavel Zavadil, Tobias Grahn, David Löfquist (Adam Berner) - Marcus Ekenberg, Peter Gitselov (Samuel Petrone)

Bollinnehavet var absolut störst för MAIF.
Något jag verkligen måste klaga på är HIF's publik. De som säger att de har ett bra sportsligt beteende kan jag inte förstå mig på. Att heja och jubla för sitt lag - en sak. Att stå och sjunga att Hällevik är fullt med skit - en helt annan, totalt omogen sak att göra! Fy fabian vad omoget! Och att skapa slagsmål med dom själva så att polisen måste komma och sedan riva ner både reklam och nät bakom målet, hur omoget är inte det då!? Och sen så läser man en artikel på MAIF's hemsida så blir man bara så j*vla förbannad!
Kolla bara här, hur omoget är inte det då!?
Usch nej, fy och skäms på HIF (HIV)! De ligger näst längst upp på min lista över hatlag. Överst ligger AIK, såklart. Måste bara säga att det var mycket underhållande att höra HIF's klack tystna så fort Malmö hade gjort mål och det visades på storbildsskärmen, då blev det minsann knäpptyst!
Men annars var det bara helt underbart att vara tillbaka på vackra Strandvallen, helt fantastiskt. Att få känna fotbollsandan spridas igenom en är som en dröm. En dröm jag har väntat på i flera månader nu, fantastiskt. Premiärnerver till tusen och med hopp och förväntan. Visst en förlust - men ett bra spel! Och jag ler fortfarande, leendet sitter fastklistrat på läpparna, i princip inget kan få bort det just nu. Underbart.

Här är en skottkarta, tagen från Livescore, kommer antagligen ta en skottkarta därifrån varje match, de har bra skottkartor att visa. Som ni ser hade Mjällby fler chanser på mål. Bollinnehavet blev förresten 58-42 tillslut.
! = Skott på mål
Boll = Mål
Topptrio enligt mig:
Peter Gitselov
Pavel Zavadil
David Löfquist

Bra spelat Mjällby, på söndag blir det råttkross, nu tar vi AIK!
Bilderna jag tog idag blev inte alls bra, fick en bra bild på Pavel men har inte kamerasladden här så det får bli när jag får tag i kamerasladden som någon bild kommer kanske, är lite ringrostig på det här med fotografering just nu. Men men, man lär sig!

Mjällby AIF♥


Ett stort flin

I mitt ansikte är där just nu ett stort flin. Ett stort flin som suttit där i timmar nu, antagligen hela natten.
Mamma frågade innan vid frukosten vad som krävdes för att få bort det här stora flinet. Jag kan bara säga att det krävs oerhört mycket för idag hörrni, idag är det dags! FOTBOLL!!! Jag är så... Ska jag vara helt ärlig? Jag har legat och haft fjärilar i magen inatt innan jag somnade. Och imorse när jag vaknade. Magkänslan är så härlig, nervös och underbar. Det var ungefär samma känsla som jag hade när Christer Fuglesang skulle åka upp till rymden den där natten för lite mer än 4 år sedan. Lika nervös då som nu.
Som ni förstår - fotbollen, Mjällby AIF, betyder så oerhört mycket för mig som jag säkert redan sagt innan men ni kommer ändå inte förstå allt. Det är i mitt gul-svarta hjärta förevigt♥
Nu är det endast 5 timmar kvar tills matchstart ungefär. 3½ timme tills vi ska vara där. Jag längtar, längtar, längtar! Och med tanke på tiden som är kvar hinner jag inte skriva mer just nu för jag ska duscha och dessutom ringa runt lite till personer som ska med och se den underbara fotbollen.
Fotboll och Mjällby AIF för livet!

16 timmar

Det är nu endast 16 timmar kvar... 16 timmar tills något av det bästa i mitt liv startar.
16 timmar tills jag får återvända till Strandvallen, en av de vackraste arenorna.
Vi vill, vi kan, vi ska.

Mjällby AIF förevigt♥

We're leaving together, but still it's farewell

The Final Countdown - Europe

Shakespeare In Love

Just sett Shakespeare In Love, underbar film! Tyckte den var skitbra! Trodde visserligen att det skulle vara lite komedi i den men det var drama men det är riktigt bra det med såklart! Ni måste se den, bra bra bra!

Endast 1 dag kvar!

Nu hörrni, nu är det bara 1 dag kvar till livet! Det underbara, något av det bästa, fotboll, Mjällby AIF! Ni förstår verkligen inte hur mycket jag älskar det!

Just nu så följer jag den första allsvenska matchen för i år, Halmstads BK-Kalmar FF, det står 0-0.

Annars så är jag hemma själv och kommer vara hela kvällen. Har inget humör alls för något idag. Faster och min ena kusin hade kalas idag men jag orkade allvarligt inte vara där, jag kan inte prata med någon där. Och jag har inte alls någon lust att träffa någon idag så är hellre hemma själv och kollar på film hela kvällen. Lagar någon god mat om jag lyckas kanske. Just nu kollar jag på en film som är på tv, vet inte vad den heter men bra är den iallafall.

Annars inte mycket att säga, sov jättelänge idag, sov till kl 10 först, åt lite frukost och sen gick jag och la mig och sov till 14 kanske. Och nu är jag vrålhungrig.

Men nu fortsätter jag kolla på filmen och följa fotbollen, bye!

Dagens låt 1/4

I'm Yours - Jason Mraz

Well you've done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon its again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment people dance and sing, we're just one big family
It's our God-forsaken right to be loved loved loved loved loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure

There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Do you want to, come on, scootch over closer dear
And I will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and I laughed
I guess what I'll be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanities and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find that the sky is yours
so please don't, please don't, please don't.
There's no need to complicate
'cause our time is short
This oh, this oh, this is our fate, I'm yours
Jason Mraz – I'm Yours
http://www.youtube.com/watch?v=NGCJNH1oX68

The riddle of life it's just like a maze that changes every second

Still Loving It - Eric Saade

1:a april

Haha här sitter jag och försöker skriva! Men det kommer upp nya kommentarer och grejer på facebook hela tiden nu helt plötsligt, vet inte vad det är för något överflöd! Något om skytte, något om fotboll och något om att jag ska åka på taket, cykla eller åka i bakluckan till fotbollen på söndag ifall inte alla skulle få plats i bilen. Höhöhö.
Ny kommentar... Återvänder snart.

And I'm back. Today... Svenskaprov på morgonen, inget man skulle träna till. Det var läsförståelsetest, usch. Men hoppas på MVG, det kändes ganska bra! Hade också noprov idag, fysik, elektromagnetism, ett riktigt svårt område för min del. Visserligen tycker jag alla områden i no är svåra, möjligen astronomi eftersom jag har älskat planeter och grejer sen barnsben. Och kroppen har jag också älskat sen dess. När jag var kanske 2 år eller något satt jag och läste i mammas stora bok om kroppen Så Fungerar Du, det har jag minsann bildbevis på! Men provet iallafall... Första sidan klarade jag nog helt men andra sidan blev det frågor på VG-MVG nivå som jag inte har förstått riktigt, det här men generatorer och transformatorer. Hur en ringklocka fungerar kunde jag inte riktigt förklara heller.
Två nya händelser, det händer mycket här!

Hur mår jag annars då? Lite kinkig nu, gnällig för jag är hungrig. Ni skulle fått höra hur det låter när jag gnäller som jag kallar det.. Det låtar som om jag säger "Njjjää!". Jag tycker jag låter riktigt gullig. Skämt åsido, jag gillar bara att säga så av någon anledning. Annars så mår jag väl som vanligt, lite halv om halvt. Glad för det ena, ledsen för det andra.
Skulle ju ha provat på boxning idag men blev inte så för Evelina är sjuk och kan inte träna då och jag vill inte gå dit själv första gången. Men nästa vecka så! Evelina påstår att deras tränare, Omar, kör med dom ganska mycket, att han är lite småkaxig. Han har redan kört med mig idag så det kanske räcker för idag! Ni förstår, Omar praktiserar hos idrottslärarna på skolan och idag var han med oss och vi skulle spela tennis. För det första så säger han "Du, du har tappat något" och jag kollar såklart ner och då säger han "April april! Yes, äntligen hahaha!" och jag bara "Öööh va?", hängde inte med riktigt där. För det andra så spelade vi 2 mot 2 på tennisen, jag och Martin mot Omar och Thomas. Då tyckte Omar att vi skulle slå vad om att den som förlorade en match först upp till 12 poäng skulle få göra 10 armhävningar. Vi gick med på utmaningen - och förlorade två gånger men knappa poängen. Och medans vi gjorde armhävningarna så stod Omar och jublade och ropade "Victory! Känn den ljuva doften av seger!" och stod och gjorde massa gester. Ja, såna tränare kan ju nog få folk att gå långt också.
Nu är jag superhungrig så går och tar mig en ostmacka eller två!
Det är bara 2 dagar kvar till livet!♥

Ajöss.

RSS 2.0