MAIF-MFF

Malmö FF-Mjällby AIF
1-0 (0-0)

Varningar: Daniel Nicklasson, Moestafa El Kabir, Daniel Ivanovski, Peter Gitselov
Utvisningar: Daniel Ivanovski (2 gula)

Fotbollen är orättvis.
Ett Mjällby som ställde upp med en mycket bra startelva spelade bra i denna matchen. De spelade oftast bättre än Malmö, det var några gånger som Malmö hade ett bättre spel. Något Mjällby alltid hade var bättre målchanser men hade oturen att aldrig sätta dem och dessutom var Malmös målvakt, Mjällbys gamla, Dusan Melicharek ganska duktig idag. I andra halvleken så pressar Mjällby Malmö ordentligt men i 74:e minuten så kommer Malmö igenom Mjällbys försvar och trots att Asper sträcker ut sig i sin fulla längd (198 cm) så lyckas han inte nå bollen som Molins snyggt nickar in. Malmö får efter detta riktig fart men är ändå inte bättre än Mjällby. Marcus Ekenberg som blivit petad (precis som förra året, han behövde nog det igen) får två nickchanser men lyckas inte sätta någon av dem.
Så onödigt att Daniel Ivanovski fick två varningar och blev utvisad denna match, kom inte ihåg varför den första varningen kom men den andra varningen var självklar, hands. Det var faktiskt dåligt av Ivan. Och dessutom Musse, varnad, hans tredje varning i år på bara 4 matcher. Alltså är både Ivan och Musse avstängda nästa match på söndag mot laget som är i riktigt bra form nu, GAIS. Men vi kan slå dem iallafall, eller hur? Sluta aldrig tro på ditt lag.

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Daniel Nicklasson (David Löfquist), Tobias Grahn, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil (Adam Berner) - Moestafa El Kabir, Peter Gitselov (Marcus Ekenberg)

Skottkarta:
! = Skott på mål
Boll = Mål
Som ni ser så hade Mjällby både fler skott och fler skott på mål. Och för oss som såg matchen så såg man att chanserna var mycket bättre och att Mjällby spelade bättre än Malmö de flesta stunderna.
Topptrio:
Moestafa El Kabir
Tobias Grahn
Daniel Nilsson

Nya tag! Det räcker inte med att spela bättre än motståndarna längre, nu måste det bli mål också!
KÄMPA MJÄLLBY, VI GER OSS ALDRIG!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0