Stop don't say that it's impossible 'cause I know it's possible

Popular - Eric Saade

Att vara positiv

Shuu mannar! Sitter vid ett bord och lyssnar på regnet som verkligen öser ner, lite småmysigt kan det vara om man inte är ute men om man är inne och lyssnar är det mysigt. Och om det är hyfsat torrt på morgonen när man ska cykla också.
Iallafall så sitter jag och småsjunger för mig själv, är så glad av någon anledning fast det mesta är skit. Vet ni varför? Jag tror jag vet. Jag har ändrat inställning helt när det gäller skyttet. Jag har blivit så positiv just när jag inte skjuter även hur dåligt det har gått så försöker jag att vara glad och snäll. Och det är så mycket bättre! Vår skytteförening förstår ni, Gammalstorp SKF, har en väldigt bra gemenskap tycker jag! Nästan alla, iallafall alla som skjuter regelbundet, är schyssta mot varandra och man lär känna nya folk! Jag älskar verkligen vår förening, alla är så snälla! Jag har ju varit där i... Det måste vara 3-4 år nu och jag känner ju de flesta mycket bra och vet att alla är supersnälla! Och dessutom är de ju såklart riktigt duktiga på skytte och lär en om det! Så om ni söker efter ett varmt välkomnande och fantastisk gemenskap så kom till Gammalstorp SKF och prova på skytte, vem vet, ni kanske blir uttagna till OS 2012? Hahaha kanske inte på den korta tiden men ja, 2016 kanske? Man vet ju aldrig. Iallafall, nåt jag lärt mig nu de senaste veckorna är att vara positiv mot andra även hur dåligt det har gått när man tex skjutit, då får man det positiva tillbaka!
Så om jag är lika positiv på boxningen som jag ska prova på imorgon, vem vet vilken respons jag får tillbaka, riktigt positiv kanske?
Men samtidigt är det svårt att vara positiv, särskilt i skolan... Det är verkligen inte bra där.
På tal om skolan, nu måste jag plugga till mitt prov imorgon. No, fysik, elektromagnetism, jag kan nästan ingenting känns det som, usch.
Var positiva!♣

'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs

Fireflies - Owl City

Klädsim och arabiska

Yo. Sen idag med skrivandet och idag hade jag anledning faktiskt! Var med Evelina (nej, inte mig själv) ändå från när skolan slutade till för en timme sen kanske. Roligt, det var riktigt längesen! Vi har inte gjort speciellt mycket, vi (jag) har babblat som in i, jag har så mycket att berätta, det har hänt så mycket det året vi inte har pratat! Annars gick vi också ner och köpte mjölk, chokladsås och lakritssås (blä). På vägen tillbaka såg vi en massa 7:or och typ en 8:a också, det var Lisa faktiskt. Så dom började ropa på oss så vi gick till dom då. Evelinas kusin var där så hon skulle krama Evelina och sen så sa hon till mig "Ååh Evelina jag får krama dig också!" eller något sånt och jag blev lite "chockad" faktiskt, jag har nästan aldrig pratat med henne! Men jag älskar människor som vill kramas, jag är själv kramgo och älskar kramar men har aldrig någon att krama. Kramar som är så mysiga ju! Annars så snodde Lisa lakritssåsen men gav sedan tillbaka den med ett "Uäh, lakrits!", hahaha.
Annars så har vi haft klädsim idag på idrotten som sista lektion. 16 längder, det kändes och känns lite än! Så jobbigt! Simmade ryggsim nästan hela tiden, det är lättare och inte lika ansträngande som bröstsim tycker jag. Trodde vi skulle ha livräddning också men det blev inte så. Istället tog jag en sån där bil som flyter, inte alls barnsligt.
Precis kollat klart på Sveriges Mästerkock, kollade inte så noga men jaja. Kollar annars på när bror spelar Desperados på datorn, minns när jag spelade det lite, det är svårt faktiskt.
Vet ni? Jag kanske ska börja på boxning! Evelina har precis börjat på det så nu ska jag följa med henne på träning på fredag! Skulle faktiskt behöva en sån träning, man tränar ju både kondition och styrka. Styrka behöver jag verkligen vid skyttet, jag är jättesvag... Och kondition kanske också behövs lite på ett sätt och sen såklart så är det ju hälsosamt! Det dumma är bara att träningarna är på tisdagar, torsdagar och fredagar. Jag har skytteträning på tisdagar och torsdagar så kan bara en dag i veckan! Men samtidigt så brukar jag inte träna skytte 2 gånger i veckan, bara ibland och boxningsträningarna slutar halv 7 och skyttet börjar ju klockan 6 eller halv 6, beror på om det är luft eller korthåll. Vi får se hur det blir helt enkelt!
En annan kul sak som var idag var på spanskan. Vi skulle översätta en mening i perfekt från svenska till spanska och så var det Hassans tur. Han kunde inte riktigt så Adelia skrev det istället men då så tyckte några att Hassan skulle skriva det på arabiska så han gjorde det och haha det såg lite kul ut! När han började skriva så sa Courtney "Hahah han skriver från höger till vänster!" och då vänder sig Hassan om, ser skitarg ut och nästan skriker ut "Man skriver så på arabiska!"! Började skratta för han lät så sur fast samtidigt inte! Sen fick han lov och säga meningen på arabiska också och många verkar nu vilja lära sig arabiska.
Men vet ni, en av de härligaste engelska dialekterna är geordie som de pratar i tex Newcastle! Minns när jag såg filmen Goal för första gången, det är ju i Newcastle som de är i, de har så härlig dialekt! "Welcome to the toon!"! Sen nåt jag fick veta idag är att när de ska säga "I'm going home" så säger de "I'm going yem", de har fått de från norskan/svenskan faktiskt! Ialllafall, härlig dialekt!
Men nu ska jag logga ut, see ya!

Så blev det det

Haha så skriver jag iallafall igen idag!

Fast hinner inte skriva så mycket, bara tillägga några saker om dagen kanske.

Enda fram till lite innan lunchen gick jag runt med endast en lins. Vänterlinsen gick sönder igår så hade bara högerlinsen i idag och det kändes väldigt konstigt, såg bara hur synen skar sig hela tiden, jobbigt! Men hämtade ut nya linser sen iallafall för de kom igår men kunde inte hämta dom då.
Fick tillbaka mitt ordkunskapsprov idag, fick MVG! Haha tror det är första gången jag fick MVG på ordkunskap, brukar bara ha G i det tror jag men denna gången hade jag ju faktiskt pluggat!
Läxförhör har det varit i so'n idag också, religion. Gick hyfsat tror jag, kunde bara verkligen inte förklara vad en biskop är eller vad en profet är... Jaja, hoppas på VG iallafall!
Kanelbullar är gott, gjorde det på elevens val, yummy!

Annars lämnar jag nu denna dator och övergår till ätande för att sedan få skjuts in till Norje och sen annan skjuts till Ringamåla för den nu så välkända skyttetävlingen, pang.

En sak till bara! Jag heter Ola-Stoffe Jollman.

Ingen större bloggning idag

Idag bjuder jag inte på många inlägg, just so you know. Why? Jo, jag ska snart gå ut och gå ner till busshållplatsen Klosterplan där jag ska stiga på bussen för att åka ut på landet till pappa så att jag senare kan åka till skyttet! Skyttetävling idag istället för träning, Kretsmästerskapet i Ringamåla blir det! Mamma kunde ju inte följa med ikväll men får ju skjuts av Johan istället, han ska ju också tävla såklart.
Just nu har jag lite bråttom, ska ut om 5-10 minuter. Fast sen kan jag också ta den senare bussen som går vid 16 men jag har inte lust att göra det så det blir den som går nu vid 15 istället. Hoppas att det sitter någon annan på bussen också, typ Evelina eller någon.
Just det, hade sällskap på vägen hem för en gångs skull haha! Okej inget speciellt med det men ändå. Fick sällskap en bit på vägen av Evelina, Frida och Lisa sen skulle Evelina spela trummor och Frida stannade där så jag och Lisa cyklade vidare och snackade mest fotboll hela vägen haha! Och imorgon kanske jag ska vara med Evelina om jag hinner efter konfirmationsträffen! En gammal vänskap som sagt som togs upp igen...
Men nu måste jag verkligen gå, vi hörs kanske senare ikväll!
5 dagar kvar!

I like to make myself believe that you for once will think of me

Sleepless - Eric Saade

Mitt superhemliga projekt gick ju...

Verkligen super.

Nej, det gick verkligen inte, jag fixar inte det här med koder och grejer, jag blir bara helt stum och galen! Nej, hjälp behöver jag med det isåfall.
Okej okej, jag ska sluta säga att det är ett superhemligt projekt nu. Men det låter så mycket coolare då.
Den här bilden gjorde man då i onödan... Visst är den liiite snygg? Jag menar, jag suger på sånt, allvarligt talat.
Nehe, så gick inte bilden att ladda upp för den var för stor... Det blir Print Screen antar jag, apa.


Okej, det gick ju alldeles utmärkt! Hmm jo jag är ganska nöjd med den här bilden förutom fyra bilder. Den på Tobbe på uppvärmningen, den på Eken, den när Musse hoppar upp på Berners rygg och den på Strandvallen i dagsljus, de täcks alldeles för mycket!
Sådana här bilder kommer bli min hobby nu i några dagar, det är ju en sak som är 99% säker.

Superhemligt projekt och dans över motorvägen

Mwoopie, hur kan det komma sig att jag inte skriver förrän nu? Har till och med varit inloggad på bloggen utan att skriva något, hmm... Iallafall, jag sitter inne i köket för en gångs skull haha. På nåt sätt går det mycket "lättare" att sitta vid datorn här, jag har ingen aning om varför. Ett plant underlag gissar jag väl på. Håller på med ett litet "projekt", woo, vad har jag nu på gång? Nää, skojar, det är inget projekt, det är bara något som jag kallar det. Men hemligt än så länge iallafall. Inte för att det är väldens supergrej men ändå, ni vet hur man är med sådana saker! Det handlar om fotboll och Mjällby iallafall.
Annars idag har det väl inte hänt något speciellt. Har haft torra ögon hela dagen vilket gör så att linserna blir torra vilket i sin tur gör att ögonen gör ont och jag knappt kan se någonting. Så synen är absolut inte bra idag och nu ser jag knappt någonting på datorn. Tur att jag ska hämta ut nya linser imorgon. Vet inte om det hjälper men om jag har uppfattat det rätt så var det störra styrka på dessa, iallafall på högerlinsen tror jag det var ökat med 0.25. Vi får väl se.
En stund efter att jag hade kommit hem så ringde Marry och Chayma (vet inte hur hennes namn stavas) på dörren och ville sticka ut en stund, hade jag inte något emot. Vi stack till den så kallad bron. Hallelujah! Nää, men det är en bro som går ovanför motorvägen. Där stod Marry och Chayma och dansade lite och skulle se hur många bilar som tutade, det blev några stycken faktiskt! Efter ett tag var jag dock tvungen att sticka hem och käka lite.
Och nu sitter jag här och håller på med lite experiment med det ökända Paint. Yeap yeap, that's it.
And now I'll return to my supersecret project in Paint, see ya!

Don't wake me, 'cause I don't wanna leave this dream

Don't Wake Me - Skillet

Dagens låt 27/3

Don't Wake Me - Skillet

I went to bed I was thinking about you
Ain't the same since I'm living without you
All the memories are getting colder
All the things that I wanna do over
Went to bed I was thinking about you
I wanna talk and laugh like we used to
When I see you in my dreams at night
It's so real but it's in my mind

And now
I guess
This is as good as it gets

Don't wake me
'Cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me
'Cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of
I don't wanna wake up

I went to bed I was thinking about you
And how it felt when I finally found you
It's like a movie playing over in my head
Don't wanna look 'cause i know how it ends
All the words that I said that I wouldn't say
All the promises I made that I wouldn't break
It's last call, last song, last dance
'Cause I can't get you back, can't get a second chance

And now
I guess
This is as good as it gets

Don't wake me
'Cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me
'Cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of
I don't wanna wake up
Don't wake me
We're together just you and me
Don't wake me
'Cause we're happy like we used to be
I know I've gotta let you go
But I don't wanna be alone

These dreams of you keep on growing stronger
It ain't a lot but it's all I have
Nothing to do but keep sleeping longer
Don't wanna stop cause I want you back

Don't wake me
'Cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me
'Cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of
I don't wanna wake up
Don't wake me
We're together just you and me
Don't wake me
'Cause we're happy like we used to be
I know I've gotta let you go
But I don't wanna wake up

I went to bed I was thinking about you
‘Cause I don’t wanna leave this dream
It ain’t the same since I’m living without you.
‘Cause I never seem to stay asleep enough
I know I’ve gotta let you go
But I don’t wanna wake up.
Skillet – Don't Wake Me
http://www.youtube.com/watch?v=TDafY03vyTY
Den här sången stämmer verkligen in på mitt liv nu, den stämmer in alldeles perfekt! Vilket är negativt, tyvärr. Jag hatar detta.

När man precis hade blivit frisk

Sjuk. Eller något liknande. Har precis blivit frisk från min lindriga bihåleinflammation eller vad det nu var och nu är jag illamående och har ont i magen, känns som en stor spänd kula på magen och mellangärdet... Inte så roligt, mår skit.
Annars sitter jag och lyssnar på musik och tänker att det endast är en vecka kvar! Tills jag står där igen... På plats på mitt älskade Strandvallen♥ Mjällby AIF-Helsingborgs IF 3/4 kl 16.30, be there. Jag längtar ihjäl mig!
Idag har det inte hänt så mycket, sov ganska länge, är förvånad att jag ens kan sova med tanke på min mage. Sommartid fick man ju ställa om till när man vaknade också. Var tvungen och äta när jag hade vaknat, hade inte ätit sen kl.. halv 3 kanske dagen innan, när vi åt på Mc Donalds. Och jag var verkligen inte hungrig trots att det hade gått ungefär 21-22 timmar kanske. Jag är nog inte riktigt frisk.

Har gått en promenad inom stan också med mamma, Molly, bror och brors kompis. Efter lite blickar inifrån Ritz gick vi till Konsum och köpte glass. Jag mådde värre efter den såklart. Varför jag sen åt kladdkaka kan man ju fråga sig.
Nu ska jag surfa runt lite. Och då menar jag på nätet, inte surfa med surfbräda för det kan jag minsann inte.
Ajöss.

1000

Detta blir mitt hela 1000:e inlägg! Everybody goes WOW!

Och det ska handla om... Dagens skyttetävling!
Jajamensan, förbundsmästerskapet i Karlskrona var det. En bilresa på en timme, lite småsegt fast inte när man kan lyssna på pratglada Johan och mamma i bilen, jag vet inte hur många samtalsämnen de har gått igenom idag, det är allt från vart man äter mat till bilar till öl till mål för skyttet till ja... Allt möjligt.
Iallafall, framme till skyttet en halvtimme innan vi skulle skjuta. Det var ju min första skyttetävling på flera månader! Och dessutom min första stående tävling någonsin så ni kan ju gissa att jag var nervös. På med byxor, jacka, öronproppar, pannband, lapp för ögat och handske. Förbereder mig för provskott; 1:a provskottet, 10.8. 2:a provskottet 10.7. Förvånad minst sagt. Men sen gick det ju inte så bra, såklart, haha. Nej men sköt väldigt ojämnt men bättre och bättre hela tiden. Första 10-serien blev 80 och sista blev 91, lite skillnad va? Första 20-serien blev 164 och andra blev 181, skillnad där också ja? Slutresultatet blev då 345, jodå. Förvånande nog kom jag med i finalen också, med minsta marginal, hehe. 3:a i min klass, L15s, en liten fin skål blev det, en svart, perfekt till rummet i lägenheten! Märktes att priserna var ganska lika då Johan fick en likadan röd och Marlene en likadan lila... Snygga var dom iallafall!
Finalen gick väl lite så där, grymt nervös var jag. Jag brukar alltid ha tävlingsnerver och nu var det riktigt jobbigt. Uppladdningen inför finalen var bäst, jag och Johan slängde oss i soffan, hur seriösa är inte vi då? Mamma tyckte det iallafall.
Efter skyttetävlingen ville jag på fotboll, det var ju genrep! Mjällby-Åtvidaberg, det ville ju inte jag missa även om jag bara hade hunnit se 20 minuter! Men både mamma och Johan var hungriga och då återstod det mer att välja mellan. Mc Donalds eller Max. Till mitt nöje blev det Mc Donalds. Dock har jag mått fruktansvärt illa hela dagen så var knappt att jag orkade äta något. Men jag fick i mig maten iallafall och det bar iväg hemåt och lika pratglatt var det även på hemvägen, faktiskt skönt att sitta och lyssna till.
Nästa skyttetillfälle är minsann också en tävling! På tisdag i Ringamåla. Mamma ska iväg på kvällen men jag får skjuts av Johan iallafall, båda ska ju skjuta. Får väl hoppas att den tävlingen också går bra, kanske ännu bättre om jag har skickligheten och turen!
Förövrigt så slutade matchen mellan Mjällby-Åtvidaberg 2-1, mål gjorda av David Löfquist och Daniel Nicklasson. Great!

Nu ska jag försöka äta lite mat. Nej förresten, msn är roligare.
Pang.


.

Nej., jag bloggade inte igår. Ja, det var dåligt.

Men såklart att jag hade en anledning. För det första hade jag ingen dator. Jag kunde ha lånat mammas men nej jag orkade inte för jag gick och la mig så fort jag kunde i princip så fort jag kom till henne. Och till min egna dator hittar jag inte sladden och jag gör det fortfarande inte. För det andra fick jag ett totalt sammanbrott. Ett ganska stort men jag fick absolut inte ut allt jag hade, absolut inte. Men en riktigt sammanbrott som sitter kvar ännu som inte lär gå ur mig.

Imorgon är det skyttetävling, min första på riktigt länge. Vi får se hur det går, det är så mycket tankar just nu men förhoppningsvis koncentrerar jag mig på skotten imorgon. Och tävlingsnerver som jag alltid får får jag försöka hålla i styr.

Om jag hittar min datorsladd ska jag försöka återgå till normal blogging igen men det går inte nu när jag inte har min egna dator, tyvärr folket.

Ciao.

Vi är Mjällby från Hällevik


"Bagarn" om slutet

"Rosengren, Rosengren, han är Patrik Rosengren! Han har långa ben, han är aldrig sen, Patrik Rosengren!"

Bagarn!

Denna rethosta och dessa praoplatser

Godkväll.

Ligger tvärs över soffan och måste på toa. Fast nu var jag tvungen att flytta på mig så att andra också kunde sätta sig, wää.
Finns inte mycket att säga, jag är döseg idag. Har varit på teater på Furulundsskolan idag, den hette En lektion i kärlek. Den var lite speciell, går inte att beskriva riktigt men den var sjuk men det ligger sanning i allt.
Har också varit på synundersökning idag! Kom inte riktigt ihåg vad vi kom fram till men det var någonting med 0.25 iallafall, haha. Nej men jag har ju störra styrka på högerlinsen i och med mitt stora brytningsfel, har ju ett knappt märkbart på vänsterögat också men det behövs det inte göras något åt. Men nu är iallafall nya linser beställda så får förhoppningsvis dom innan onsdag nästa vecka, annars är jag linslös och glasögonen bär jag då inte. För det första har de alldeles för svag styrka så det blir knappt någon skillnad och för det andra så är dom grymt fula, förstår inte hur jag har kunnat ha dom. Nej, nya glasögon får det bli någon dag, måste ha glasögon när man är förkyld tex och det är jag ganska ofta, tex nu. Men blir nog markerade bågar då som man inte använder så ofta.
Jo, jag är förkyld - igen. Fast värre nu på ett sätt, har nog fått en lindrig bihåleinflammation eller liknande, grymt jobbigt. Dessutom har jag haft rethosta sen igår, också det grymt jobbigt.
Har även varit inom min praoplats idag där jag ska praoa nästnästa vecka, Zoo Träffen. Behövde få några uppgifter ifyllda av min handledare och dessutom fråga om jag kunde äta lunch på min skola. Jag menar, jag börjar kl 11 och ska äta lunch vid senast 12.10? Lite dålig tid kanske. Men lunch på skolan blir det iallafall! Arbetstider blir 11-17, bara 6 timmar ändå, trodde lätt att jag skulle få 8 timmar!
Nu ska jag fortsätta hosta lite, ciao.

Misslyckat och lycka

Godkväll. Vad göres folket? Själv sitter man och väntar på att House ska börja igen, inte för att jag är så inne i det idag. Jag sitter också med mitt livs första ansiktsmask, den håller verkligen på att torka in i ansiktet nu och jag har inte koll på tiden... Ehe. Iallafall, receptet jag gjorde funkade verkligen inte, fick göra en supertunn mask bara för att den inte skulle glida av ansiktet. Så nu har jag kvar så det räcker till flera masker. Det blev helt fail.
Annars har jag ju varit på skytte idag! Hade det lite jobbigt idag men ändå slog jag mitt rekord - 2 gånger! Först så sköt jag 173 (förra rekordet var 171) och sen sköt jag 20 skott till och det blev 177! Happy happy för det iallafall! Nu är jag dessutom anmäld till två tävlingar (jag är i princip tvungen så länge som jag har velat fram och tillbaka och några har tjatat väääldigt mycket på mig). Det blir förbundsmästerskapet i Karlskrona på lördag och kretsmästerskapet på tisdag! Får väl hoppas att det går bra, wish me luck?

Nu ska jag tvätta av "ansiktsmasken" om det nu verkligen är någon, höhö. Bye.

Godmorgon

06.44 - Segar mig upp ur sängen

07.00 - Står inne på toaletten och ska sminka mig och hålla på med allt sånt grejs som tjejer oftast gör på morgonen. Och nu pratade jag om smink och hår, inget annat.

07.23 - Kollar klockan, blir chockad över att jag har ca 25 minuter på mig att äta min frukost.

And now I'm here! Kollar på nyheterna, det enda som finns på tv så här dags på morgonen förutom Bolibompa såklart. Fast jag brukar välja nyheterna faktiskt så ni inte tror något annat, hehehe. Käkar också frukost, både cornflakes och macka idag, everybody goes WOW.

Dra till skolan om ca... 10 min!? Om jag ska få sällskap på vägen såklart, annars blir det en kvart. Då måste jag sticka nu.

Höres.

Score again!

Mouhahaha!

Score!

Jag är smartare än en femteklassare!

Är du?
Förvånas ändå vilka frågor det är ibland, det finns saker som jag alrig har lärt mig...

Are you ready?

Now You're Gone - Basshunter

Söta killar och doggie

Aaaw, stackars Jason Dolley på tvn, han är ledsen... Haha okej förlåt men han är så fruktansvärt söt så att det knappt är möjligt! Han och Ryan Corr! Eller iallafall hur Ryan såg ut förr... Okej, jag ska sluta prata om söta killar nu! Förlåt. Men de är de enda som ser helt perfekta ut enligt mig, hahaha. Eller ja, ungefär.
Men dagen har inte innehållit så mycket så det finns inte ens nåt att skriva om.
Aaaw, Jason gråter!

Jo, jag har ju en sak att berätta. Jag köpte kalvsylta idag inne på Konsum, oj så mumsigt. Skämt åsido, det är till vår lilla doggie som fyller 2 år idag! Fråga inte varför jag säger doggie.

Snart blir det nog att se på film tror jag, jag och bror är hemma själva och jag är väldigt uttråkad. Tänke också lägga på lite klet på ansiktet, även kallat ansiktsmask, för första gången i mitt liv faktiskt som kan vara väldigt förvånande. Men först behöver jag honung.
Bye.


Solsidan och Time Out

Godkväll. Sitter i soffan och ska snart gå och duscha innan jag ska lägga mig, känner mig verkligen trött redan nu, det är faktiskt lite ovanligt ändå om man menar trött så att jag kan sova.

Förövrigt har det varit sista avsnittet av Solsidan idag! Typiskt då, undrar om det var sista avsnittet för säsongen eller föralltid... Föralltid är ett ord som ibland kan brytas så snabbt. Det har också varit säsongsavslutning av Time Out, typiskt det med!

Från Time Out, namnleken;
Thomas - Målvakt, har spelat i Mjällby och sen...
Måns - Eeeh eeh, han.. Ravelli, Thomas Ravelli!
Jonas - Asper!
Thomas - Förnamn!
Jonas - Eeeh Mattias Asper!

För det första, kul att de kunde ha med en från Mjällby! Jag menar, det är ju en hyfsad liten klubb men Mattias Asper har ju faktiskt spelat också i AIK, Malmö, Besiktas och några till klubbar. För det andra, kul att faktiskt Thomas visste att han spelar i Mjällby, vissa vet faktiskt knappt om att Mjällby existerar eller vart de kommer ifrån. Minns han på AIK-matchen i våras, han var skåning tror jag för det lät som det. Han frågade vart Mjällby kom ifrån och så sa pappa Blekinge och han visste inte vart det la någonstans... Alltså jag menar, man brukar faktiskt ha en liten aning om vart Blekinge ligger någonstans särskilt om han nu var skåning.
För det tredje, Thomas Ravelli?
Nej, nu blir det att duscha och sen sova, godnatt!


You said you love me, you're a liar

Grenade - Bruno Mars

Bakom mina solglasögon

Idag är det sol! Våren håller på att komma nu, yes! Den snön som kom för några dagar sen är borta redan nu och det blir varmare och varmare!
Idag var jag utan jacka och la ute och solade på studsmattan med mina solglasögon och musik från mobilen, skönt! Många utropstecken det blir. Annars har det inte hänt något idag, har sovit ut ordentligt och sen bara varit ute.
Så gött att våren är här!
Ja, jag ser jätteglad ut på bilden. Fast det kan bero på att mamma sitter i andra änden av soffan och försöker ta foto på mig med hennes nya kamera och jag blir förbannad för jag har sagt till henne att sluta. Men meningen med bilden - solglasögon! Och sol på sidan! Just nu sitter jag med en filt över huvudet och datorn bara på grund av mamma med det börjar bli lite varmt om huvudet så tar nog av den nu.

Dagens låt 19/3

Europe‘s Skies - Alexander Rybak

Now I'm home, but I cannot stay
I dream of you every day
Got to know every inch of you
Will you make my dream come true?

There's no place like home they say
You're my home, so hear me pray.

I don't know you, but I need more time
Promise me you'll be mine
Birds are flying over Europe skies,
Tell me please why can't I?

Times have changed, but so have I
I view my life through your eyes
On the go in my tourist's shoes
But I'll stay truthful to you

Cause there's no place like home they say
You're my home, so I guess I'll stay.

I don't know you, but I need more time
Promise me you'll be mine
Birds are flying over Europe skies
Tell me please why can't I?

I don't know you, but I need more time
Promise me you'll be mine
Birds are flying over Europe skies
Tell me please why can't I?
Alexander Rybak – Europe`s Skies
http://www.youtube.com/watch?v=daqfr6DJsGc

Jag älskar känslan...

... När Vi Vill, Vi Kan, Vi Ska startar på Spotify eller mobilen♥
Låten finns inte på Spotify men jag har laddat ner den till datorn och fört in den på både Spotify och mobilen. Men länken kanske funkar ändå?
– Vi Vill, Vi Kan, Vi Ska.mp3
Låten hittas annars på Mjällby AIF's hemsida eller på Youtube.
Jag tycker den är helt fantastiskt, den ger mig riktig fotbolls- och lagkänsla!


I go crazy, now you're gone

Now You're Gone - Basshunter

Mittback

Juan Robledos ersättare är hittad! I Mjällbys trupp finner vi nu det allra nyaste nyförvärvet Joachim Lantz!
Kopierat från Mjällby AIF;

Mjällby har idag gjort klart med Kalmars rutinerade mittback Joakim Lantz. Han är född 1977, 195 cm lång och har gjort 135 allsvenska matcher. Jocke har till att börja med ett 4-månaderskontrakt. Mjällby AIF hälsar Jocke mycket väkommen till klubben!

Välkommen till klubben säger jag också till Joachim! Bra att han får spela mittbackspar med Bagarn dessutom, de har ju spelat innan tillsammans! Visserligen är det bara ett 4-månaders kontrakt men det blir nog en förlängning om det går bra! Vilket det kommer, absolut!
Lite annat om Mjällby då, nåt nytt för inte er som vet? Mjällby AIF är just nu nere på Cypern för deras 2:a träningsläger. De har spelat 2 träningsmatcher där, en mot Gefle som slutade 0-2 och en mot Sundsvall som slutade 0-0. Så om man ska se det på resultaten så ser det ju faktiskt inte så där.. Super ut. Men jag tror att det kommer gå bra denna säsongen men tanke på truppen vi har!
Anton Dahlström har även blivit ett nyförvärv för Mjällby, välkommen!
Skadeläge; Det är ingen direkt skadad så där nu, det är Manne som har en en liten sträckning i baksidan av låret om jag inte minns fel och sen så har Musse lite ryggproblem men allt detta får vi hoppas vara fixat till premiären! Det är bara 16 dagar kvar om man räknar med idag.
3/4 kl 16.30. Mjällby AIF-Helsingborgs IF. Strandvallen. Be there.


Lite grejer i Kristianstad

Ingen uppdatering idag heller förrän nu, dåligt!

Men idag har jag varit upptagen så har inte varit så lätt, visst hade jag lite tid men hade samtidgt ingen ork till det.
Hänt idag då? Fick stiga upp vid 9, fy sjutton vad tidigt för att vara mig en lördag. Men eftersom det var jag som hade tjatat på mamma på att vi skulle till Kristianstad idag så fick det bli så. Skulla köpa täckstift och foundation, viktigt förstår ni. När jag kom hem var jag 435 kr och ett presentkort fattigare men samtidigt en sport-bh, en collegekofta, en tjocktröja, en foundation och ett täckstift rikare. Just nu sitter jag med den nya collegekoftan, samma märke och stil som den jag köpte för inte så länge sen! Fast denna är lite mintgrön men text och siffror på. Men från samma affär och samma bord, BikBok! Sport-bhn och tjocktröjan köptes på H&M och sminket köptes på Åhlens. På H&M stötte man även på kusin Annie, trevligt trevligt.
Har blivit helt galen i att handla kläder nu känner jag. Så går det när man helt plötsligt har lite pengar, hehe.
Efter Kristianstad så kom farmor och besökte oss. Vi käkade våfflor och jag käkade överlägset mest för jag var hungrig och extremt sugen på våfflor. Nu mår jag lite illa, hehehe. Fast nu är jag sugen på cola istället.. Tur att man äter lite nyttigt i skolan annars skulle jag ha varit körd.
Trött är jag också, tänkte kolla på en film ikväll men får se om det blir så, kan somna vilken sekund som helst. Whatever, film är bra. Harry Potter Och Dödsrelikerna Del 1 eller The Social Network? Vi får väl se, det kanske till och med blir någon annan.
Ajöss till sjöss.


Jag kände mig lite söt idag i min nya collegekofta och tänkte ta ett foto men ja... Ni ser ju själva hur det gick, inte så söt, ser så där väldigt konstig ut. Vilket jag kanske är då.

It's friday night, I barely made it trough this week

In The Club - Danny

Från fotoalbumet

Gör en ny kategori, Från fotoalbumet!

Upptäckte att jag har en massa foton och kan väl kanske visa 2-3 bilder per dag, från olika kategorier, allt från naturbilder till fotboll!

Enjoy.

Som rubrik till varje sånt inlägg ska jag försöka komma på en text från olika sånger.. Får väl se om jag kommer på varje dag. De kommer antagligen inte passa till inlägget men kanske till vad jag känner just då.

En återförenad vänskap

Today I did it. Jag återförenade en vänskap. En vänskap som har legat nere i mer än ett år nu. Visst kändes det bra på ett sätt men samtidigt... På något sätt känns det fel. Jag har ingen aning om varför och vad som känns fel egentligen men det är något som stör mig.

Dagen i övrigt har varit bra, lektionerna har gått hyfsat snabbt. En ansträngande idrottslektion som har fixat ännu mer träningsvärk i benen än vad jag redan hade.

Har förövrigt fått mina omdömen idag, de var.. Dåliga tycker jag. Mina omdömen brukar alltid vara bra på alla ämnen och inga IG-varningar, det har jag aldrig haft. Inte för att jag hade det denna gången heller men det står att jag har sänkt mig i några ämnen. Att jag jobbade bättre på höstterminen. Vad det beror på? Jag tror det är för hur jag har mått de senaste veckorna. Alltså inte bra. Jag börjar sakta men säkert må bättre men skolan är inte lätt nu ska ni veta. Det enda jag känner att jag har full koll på är engelskan där jag fortfarande ligger på MVG. Bra det iallafall. Hade ju hoppats på högre betyg till sommarlovet men ser inte ut att bli så utan tvärtom.

Det händer saker i skolan.. Allvarligt talat, det kan vara sant.

Nu blir jag återigen social på msn och ikväll är det Let's Dance, semifinal om jag inte minns fel? Men Alexander Rybak saknar jag.

Ciao.

Andning

Idag på skyttet har jag först och främst koncentrerat mig på andningen.

Grovriktning (andas in, andas ut) - Finriktning (andas ut nästan helt, håll andan) - Avfyrning (håll andan) - Efterriktning (håll andan ca 2 sek och andas ut).
Har tränat på det jättemycket idag! Vid varje skott tänkte jag precis vad jag skulle göra. Visserligen tar det nog längre tid att skjuta och det blir tråkigt men det blir lite bättre. Iallafall om jag kunde sluta misslyckas vid vissa skott. Vid de jag var riktigt koncentrerad blev det massa 9.6-9.9 och några 10:or. Sedan när jag var lite tröttare blev det mest 8:or. Och några misslyckade skott blev tillslut 171 och tror jag slog mitt rekord med 1 poäng.
Ska nog iallafall tävla nästa helg igen, Johan tjatar och nu har Anna frågat om jag inte ska på en skyttetävling snart. Har ju skippat det nästan hela säsongen i och med att jag har bytt till stående för att jag inte klarade av remmen.
Men nu ska jag börja koncentrera mig riktigt på andningen och riktigt koncentrera mig och försöka att inte tänka på resultatet hela tiden vilket är grymt svårt. Men med lite vilja så ska jag väl förhoppningsvis klara det! Wish me luck.
Nu blir det duschen och sen ska jag nog sova, ciao.

Snö

Snö, snö, snö... Idag på matten började det helt plötsligt snöa. Jag trodde faktiskt det började bli vår nu men tydligen inte. Snön har fastnat på marken men förhoppningsvis är den borta snart, är väldigt trött på snö nu.

Gissa om det var jobbigt att cykla hem och lämna cykeln för att sedan gå ner och vänta på bussen när det snöade hårt och blåste?

Nu hann jag blogga idag iallafall innan kvällen. Snart ska jag äta lite spaghetti och köttfärsås. Orkar knappt, har käkat kakor från hemkunskapen ju. Och faktiskt bjudit lite. Satt med Christopher och Kevin nere i fritan och då kom vi helt plötsligt in på ämnet hemkunskap och kakor. Så jag hämtade lite kakor och bjöd medans jag fick spela spel på Kevins mobil och han på min. Roliga spel fast inget slår mitt UNO! Annars har skolan varit... Okej idag. Ganska okej.

Men men, nu måste jag äta och sen är det skytte ikväll!

Ciao.

Dagens låt 17/3

Now You're Gone - Basshunter ft. DJ Menal Theos Bazzheadz

Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here,
Now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall

Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here,
Now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll go crazy,

Now you're gone
There's an empty place in my heart
Without my Anna it will break apart
It won't heal it never fades away
I will think about you everyday

(Ready for takeoff)

Now your gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here,
Now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll go crazy
Now you're gone

Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here
Now you're gone
I keep waiting here by the phone
With the pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll go crazy
Now you're gone

There's an empty place in my heart
Without my Anna it will break apart
It won't heal, it never fades away
I will think about you everyday
Basshunter feat. DJ Mental Theos Bazzheadz – Now You're Gone - Radio Edit
http://www.youtube.com/watch?v=BpJxXnR7DMI
Now you're gone... I miss you.

I fritan - igen

Återigen sitter jag här. Vid samma dator, med samma störda datormus och längst in i hörnet. MTV på tvn med musik i massor, nur är det nåt med Avril Lavinge. Och nu kom det massa folk in här... Och nu stack dom. De blev rädda när de såg mig, I bet.

Iallafall, hinner kanske inte blogga när jag kommer hem idag, ska iväg på skytte ju så det kanske inte blir förrän väldigt sent som vanligt, typiskt mig nuförtiden?

Har bara haft engelska och hemkunskap än så länge, kvar är so, no, matte och spanska. På hemkunskapen har vi gjort knäckkakor och nu ligger de flesta i mitt skåp, det luktar ganska ljuvligt. Och man kan ju inte sluta frestas, dock får man väldigt ont i magen av dom och de är väldigt söta så.. Inte just nu tack.

Vi börjar inte förrän om en halvtimme. Och vi har redan haft rast i 50 minuter. Gissa om lunchen på torsdagar är sega?

Vi hörs.

2 år sedan

Ciara

Född: 16-03-2001
Död: 16-03-2009

Minns dagen... Så hemsk. På din 8-årsdag på allt också. Idag skulle du ha fyllt 10.
Saknaden är enorm♥


R.I.P Ciara.

Dagens låt 16/3

Over You - Daughtry

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.
Daughtry – Over You
http://www.youtube.com/watch?v=m02-RHN_hQE
But I'm not over you...♥
Not even close to it.

Varför?

Hur kommer det sig att alltid när jag ska blogga efter att jag har kommit hem så blir det jättesent?

Man kan ju ställa sig frågan. Men, har iallafall fixat saker idag som skulle fixas;
Beställt synundersökning till onsdag nästa vecka, kommer då också beställa linser.
Skickat iväg ett mail till fotograf Serny om prao, hoppas att jag får praoa en vecka där men har samtidigt svårt för att tro det.
Kvar som jag nu ska göra är;
Öva på engelska glosor (går på 5 minuter sen sitter de som smäck)
Öva på hemkunskapsprovet som jag ska ha imorgon.
Just nu sitter jag och kollar på Maif-Tv, sau brau kaa! Inte alls länge tills fotbollen börjar nu, ååh...
Lägger snart in dagens låt, promise.
Shalom.

Snart so igen

Godförmiddag. Sitter nere i fritan och ska snart sticka upp till so'n igen. För jag tror att Bente sa att jag skulle komma tillbaka kvart i... Jag kanske hörde fel. Men hon måste ha sagt något med kvart. Om jag kommer försent blir jag galen för hon är redan lite besviken med tanke på mitt resultat på läxförhöret idag. Men jag sa till henne att jag inte hade hunnit öva igår (fick läxan igår eftersom jag har varit iväg) eftersom vi var iväg och så. Men men...

Nej, nu får jag sticka upp för jag blev uttråkad när 21 Guns med Green Day slutade spelas på MTV.

Bye.

Trött minst sagt

Jag är trött. Och då menar jag inte bara vanligt trött. Jag menar riktigt trött.
Skolböcker, kläder och saker ligger utspritt över golvet, jag kommer sova med blött hår. Denna dagen är helt... Kaos. Somnade i skolan på svenskan och nästan på matten, är glad att ingen upptäckte mig. När jag träffar mamma efter skolan berättar hon vi inte kommer ha någon bil idag och förmodligen inte imorgon heller så vi var tvungna att köra upp till mormor och morfar för att låna deras bil. Och det är ca 9 mil till dom så det blev lite bilåkning där. Tur att vi stannade på Börjes och åt lite där, det var därifrån räkmackan kom som jag skickade ett inlägg om! Börjes är ju kända för sina räkmackor. Inte så konstigt. Och nu för en stund sedan gick min vänsterlins sönder och nu har jag endast ett par linser kvar och jag äger inte några glasögon (som jag kan se med iallafall).
Så imorgon har jag en del att göra.
Gå till optikern och beställa nya linser och synundersökning för både linser och glasögon.
Mejla Fotograf Serny och se om jag kan praoa där en vecka. Vill lära mig om fotografering och dessutom tror jag det blir tråkigt att praoa två veckor i djuraffären så vill dela upp det istället.
Ha ett läxförhör som jag fick reda på idag, om religion.
Sova, sova, sova. Måste sova.
Nighty.

Hmm, undrar vart jag hittade denna gudomli...

mms_img46145 (MMS)

Hmm, undrar vart jag hittade denna gudomligt mumsiga sak, någon som kan gissa? Yummy.


Kenny Begins

Såg denna filmen ikväll när jag var helt uttråkad. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om filmen... Den är dålig på ett sätt, det är väldigt fejk eller vad man ska säga. Men samtidigt är den bra och rolig! Det är en bra film, helt klart! Det jag gillar med är att det är så bra skådespelare bla Johan Rheborg, Bill Skarsgård, Björn Gustafsson och Johan Glans. Bill Skarsgård såg jag ju först i filmen I Rymden Finns Inga Känslor och tyckte direkt att han är en väldigt bra skådespelare, han har ett sånt speciellt sätt att uttrycka sig på eller vad man ska säga. Riktigt duktig, märks att han hör till familjen Skarsgård! Begåvad.
Så filmen att kolla på, varför inte? En svensk komedi som är lite sjuk.

Sova

Godeftermiddag.
Är hemma själv nu, ska vara det till ungefär 9 ikväll tror jag. Skönt. Fast samtidigt tråkigt också, har ingenting att göra. Därför tänker jag spendera en tid på att sova, jag är riktigt trött känner jag.
Idag har det inte hänt någonting. Har varit själv... Var med Elemina lite på lunchen. Men det värsta är nog ändå inte att vara själv utan det är att känna hur nerstirrad jag blir av de som var mina vänner. Jag fattar inte vad som är grejen? Bara stirra ner en tex när man är med en av sina två riktiga vänner i skolan som jag knappt aldrig träffar, vad är det för fel med det?
Stack hem efter musiken då. På vägen hem stötte jag på Kevin, Berfin och Christoffer och gick med dom hem. I vanliga fall brukar det ta ungefär 10 minuter eller mindre att komma hem på cykel. Idag tog det 45. Haha, ja, vi var ganska stillastående. Kul var det iallafall att få prata med några, träffar aldrig dom i skolan nästan så ja, då har man ingen att va med. Sen känner jag inte dom så väl heller, är mest deras kompis Mari jag känner ju. Jaja, de är nice ändå!
Nej, sova var det ja.

Steg upp kl 15

Har inte bloggat idag, jag vet. Så går det när man vaknar kl 15! Smart, verkligen smart. Behövde väl sova ut antagligen så ja, så blev det. Var ändå inte uppe så länge inatt, till halv 1-1 kanske. Okej, vänta lite nu.. 2 var det. Ojsan. Sak samma.
Idag har det inte hänt någonting så det finns inget att blogga om. För det kan ni få en bild istället och så hörs vi imorgon för nu ska jag kolla på Bröllopsfotografen.
Kunde inte hålla mig för skratt på bilden, hehe. Så därför blev minen helt konstig.

Dagens låt 13/3

Popular - Eric Saade

Stop, don’t say that it’s impossible
‘Cause I know it’s possible
Though I know you never look my way
I can say, you will one day
I can say, you will one day

I will be popular, I will be popular
I’m gonna get there, popular
My body wants you girl, my body wants you girl
I get you when I’m popular

I put my hands up in the lights
You see me dancing for my life
I will be popular, I will be popular
I’m gonna get there, popular

Spread the news, I’m gonna take the fight
For the spotlight day and night
I can’t take this to the number one
Be someone before you’re gone
Be someone before you’re gone

I will be popular, I will be popular
I’m gonna get there, popular
My body wants you girl, my body wants you girl
I get you when I’m popular

I put my hands up in the lights
You see me dancing for my life
I will be popular, I will be popular
I’m gonna get there, popular

Oh-oh-pop oh-oh-pop oh-oh-popular
Oh-oh-pop oh-oh-pop oh-oh-popular
Oh-oh-pop oh-oh-pop oh-oh-popular
Oh-oh-oh oh-oh-ooh…

I will be popular, I will be popular
I’m gonna get there…
My body wants you girl, my body wants you girl
I get you when I’m popular

I put my hands up in the lights
You see me dancing for my life
I will be popular, I will be popular
Popular

Eric Saade – Popular
http://www.youtube.com/watch?v=u5TIDDus-34
Kommer förmodligen börja lägga in både youtube länkar och bilder på artisten/gruppen som sjunger "Dagens låt", just so you know.


Melodifestivalen

Jag visste att det skulle bli så här. Folk säger att de inte kollar på Melodifestivalen och sen ser på nu på facebook direkt efter finalen hur många statusar och kommentarer det kommer upp! Mycket blandat mellan hat, fjortisaktigt, överdrivet hat och kloka människor.
Själv säger jag så här - Det var helt rätt att Eric Saade vann. Mina favoritlåtar i årets Melodifestival har varit Popular, Social Butterfly (inte med i finalen), In The Club och The King. Härliga låtar. Men om man ska gå in på det som Melodifestivalen faktiskt är - en schlagerfestival - så är det ingen tvekan om vilken låt som faktiskt är schlager! Precis, Linda Bengtzing med E De Fel På Mej. Men Melodifestivalen är inte schlager längre.
Sen får man också tänka på de som kan gå längst i Europa! Inte illa menat mot förra årets vinnare, Anna Bergendahl, men herregud, hur tänker de när de skickar iväg henne till Europa? Nej, det funkar inte, pinsamt. Men en kille som Eric Saade, han har glädjen i ögonen, ja hela ansiktet faktiskt, han har ett utseende som kan påverka röstningen även ifall det inte ska vara så, han är hyfsat känd vad jag vet i Europa men också det viktigaste - han har en bra låt, han sjunger bra och gör ett bra framträdande! På ett sätt kanske Danny hade varit bättre för jag tror att han är mer känd internationellt än vad Eric är. Men samtidigt så uttrycker sig Eric på ett annat sätt, han har verkligen glädjen! Inte för att Danny inte har det men Eric har nog snäppet mer.
Så vad jag säger - helt rätt att Eric Saade vann.

Någon förstår väl ändå vad jag menar?
Ni ser glädjen i hela honom va? Det är precis så det ska vara hos en härlig människa. Och det är ändå inte ur den bästa vinkeln.
Tror dessutom det känns extra skönt för honom efter förra årets 3:e plats men den lika bra låten Manboy.

Låten är faktiskt riktigt bra. Alarmsignal på mobilen haha! Ringsignal är Social Butterfly med Rasmus Viberg.

Mitt Liv Som Hellner

Precis kollat på några avsnitt av Mitt Liv Som Hellner. Otroligt inspirerande måste jag säga.
Mitt Liv Som Hellner och lektionen om skytte idag har båda varit inspirerande vad gäller både fysiskt och psykiskt. Jag ska börja träna hur jobbigt det än är. Jag ska, ska, ska! Och jag ska övervinna det otroligt dåliga psyke jag har. Jag kan stå på mina egna ben, helt själv.
Nya nya mål, nya höjder och ett nytt liv!


I'm going crazy

Jag vet inte vad jag känner. Jag blir helt galen. Jag flippar ut, negativt eller positivt - jag vet inte.
Jag blir precis som Luigi på den här bilden. Skämt åsido, jag bara gillar bilden och vad Bowser säger.


Prov

Har gjort ett prov idag! Hur tänker jag? Bara vara i skolan en lördag och göra ett prov!? Nja, inte riktigt.
Gjorde ett skytteprov som ska göras för att ta gevärsskyttekortet! Var helt oförberedd på ett prov idag men det gick bra iallafall, tror jag fick alla rätt, det var faktiskt inte svårt. Men det var en del saker jag inte hade haft koll på om jag inte hade fått reda på det på lektionen vi hade innan provet idag.
Sen om vi ska göra ett skjutprov också, det vet jag inte, jag menar, Martin (läraren och skytt) vet ju att vi kan skjuta.
Men fint att ha det avklarat iallafall!

Härligt skratt och mysiga röster

Vet ni vad? Jag måste sluta somna framför datorn när någon försöker prata med mig. Allvarligt talat, tror detta är tredje gången minst fast det var första gången med denna personen och så har det hänt 2 gånger men en annan (inga namn näms).
Men det var ju mitt i natten så inte klaga. Inte för att någon har klagat men ändå.
Iallafall, det var igårkväll då, satt och snackade med min norska kompis. Han blev tydligen trött på msn så jag fick ladda ner något program istället, det heter TeamSpeak 3 och där pratar man i mikrofon om man håller in en knapp och sen kan man skriva vanligt också. Så jag loggade in där och så och tänkte snacka då men då bara var det någon annan som han kände också inne, någon från Österrike. Och dom satt och pratade om något spel! Hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig åt han från Österrike... Bara för att han är från Österrike så pratar han med samma dialekt som Arnold Schwarzenegger och då tänker jag ju bara på presidenten i Simpsons! Fast jag vet ju att grejen med honom är Terminator men iallafall. Och hans skratt var grymt härligt, haha!
Jag tycker norskars röster är.. Mysiga eller vad man ska säga. Allvarligt talat :$ Hihi.
Efter att han från Österrike hade loggat ut så snackade jag och min kompis lite grann och ja, sen somnade jag. Vaknade lite efter 5 igen och såg att han hade skrivit för en och en halv timme sen, han undrade vart jag var och sen skrev han att han skulle gå och lägga sig. Ojsan.
Jaja, sak samma.
Kom ni ihåg det jag skrev om badvakten och Ryan Corr igår? Ryan Corr är bara ungefär 3 månader äldre än badvakten! Nej, jag kollade inte upp det genom att se badvaktens tatuering och kolla Ryan Corr på wikipedia, inte alls...

Wikipedia är faktiskt en ganska bra sida om man vill ha information. Vem visste tex att familjen Weasley är släkt med familjen Black? Nej, just det.

Tricolored


Nya maif.se

Mjällby AIF's hemsida har fått en ny design! Riktigt snygg om jag får säga det själv!
Kan även dela med mig lite länkar till härliga videos! En ny här... Helt underbar!
http://www.youtube.com/watch?v=g9kUc80Q9Ag&feature=related
Och även här lite äldre men ändå så bra!
http://www.youtube.com/watch?v=4ysmiDh8Uz8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mlWAnfZQjYk
Så mycket minnen... Så mycket nya minnen som ska skapas!

Som Ryan Corr såg ut

Hallau kaars.

Sitter i soffan och kollar på Parlamentet, alla komiker lika kvicktänkta och roliga som vanligt. Några andra som är ganska kvicktänkta är David Hellenius och Alexander Rybak. Kvicktänkta personer är härliga.
Som sagt, hemma i Sverige nu igen! Känns väl ganska skönt men Danmark är ganska härligt ändå.
Ett par timmars bad idag också och dessutom så var jag, mamma och Tina i bastun, dom hade någonting där, minns inte vad det hette. Det är iallafall att man sitter i bastun, en badvakt står och häller på väldigt mycket vatten blandat med någon olja och sen slänger runt med en handduk och skvätter vatten och olja på folk med handduken. Ganska dåligt förklarat men ja, saken.. Det var det varmaste jag har varit med om. I slutet så brände det riktigt in i huden, har ingen aning om hur varmt det var därinne men jag kan ju säga att det inte bara var på grund av badvakten. Hoho, där satt den. Han såg precis ut som Ryan Corr gjorde när han var med i Blue Water High.
Nu är Parlamentet slut och snart börjar Let's Dance igen. Imorgon är det final i Melodifestivalen. Jag hoppas att för en gångs skull även om Melodifestivalen har förlorat vad det går ut på - att det är en schlagerfestival - så kan väl svenska folket rösta fram någon som faktiskt kan gå vidare i Europa?
Nu väntar en video på youtube, kanske delar länk sen, ciao.

Tack och adjö för denna gången Danmark och...

Tack och adjö för denna gången Danmark och hallå Sverige igen! I Malmö nu, precis ätit lunch på McDonalds Öresund. Hörde nyss att det blev medaljmiss för Sverige i skidskyttet, rackarns rabarber.


Helt slut

Badminton, pingis och flera timmars bad, jag är helt slut.
Inte så lätt att blogga heller när man är här på "semester", det hoppas jag att ni har förståelse för.
Men imorgon bär det av hemåt igen! Danmark i all ära men Sverige är kanske lite bättre iallafall. Vi har godare ketchup.
Det har varit gött att känna att man kan bada både inne och ute när man ser och känner hur det kalla regnet åker ner från himlen. Fast när man ska gå från bubbelpoolen ute till dörren som leder inåt är det inte så skönt att stå där i ett par få plusgrader i bikini. Nej, inte alls skönt faktiskt.
Goodnight.


I won

Jag vann bowlingen! Eller okej, delad 1:a plats och vi var tre som spelade. Ska jag vara ärlig gick det riktigt dåligt.
Men pizzabuffén var ganska god iallafall! Fast åt för mycket, mår illa nu. Varför jag då åt glass efteråt är en bra fråga. Men ni ska veta, kebabsåsen smakar inte bra här i Danmark, inte heller ketchupen.
Nu skäller bror på mig för att datorn lyser och det låter när jag skriver. Mina svar; Vänd bort huvudet och höj volymen på din cd-spelare. Jag kan ju inte somna på grund av hans snarkningar och hans eviga kliande.
Nu ska jag underhålla mig med ds. Ciao.

Mör i kroppen

Shalom. Ligger uppe på loftet här i vår gula stuga, spelar ds och sånt. Ska snart gå in till Lalandia centret och käka pizzabuffé, yummy! Tro mig, där har dom verkligen olika pizzor... Vad sägs om en pizza med spaghetti och korv på? Nej, jag tror jag väljer skinkpizza som vanligt.
Är alldeles mör i kroppen, har badat idag i ca 3 timmar tror jag. Badlandet är så uttjatat här och vi ska bada där imorn och på fredag också, rackarns rabarber.
Måste platta håret nu, dags att gå!
Hörs.

Again

Klockan är mycket. Igen. Varför blir det alltid så här?
Kort beskrivelse innan jag går och lägger mig, ska upp tidigt imorn men ändå senare än vanligt eftersom jag är på Lalandia, skönt.
Bilresan gick snabbt, har spelat på brorsans ds som jag får låna.
Det blev en timme i Tyskland så har varit i 3 länder idag.
Har blivit utskälld av en dansk för att jag gick upp ett steg på rutschkanan på fel håll för att kolla om Line och Thindra skulle åka ner. Förlåt så mycket då...
Kollat på fotboll på en storskärm inne vid centret, Champions League, Barcelona-Arsenal. Barcelona överlägsna och vinst med 3-1. Avslut: 19-0 sa pappa. Säger mycket om matchen. Arsenals mål var självmål av Barcelona så att ni fattar det.
På brorsans ds har han ett kul spel som handlar om att man ska rädda miljön, det är faktiskt roligt.
Jag har tagit jättesnygga *host* bilder som säkert ska visas här någon dag.
Coca-colan i Danmark är smaklös. Pommes strips här smakar super.
Det går ganska bra att lära mig att sluta svära. Rackarns rabarber, fy fabian och hällevik försöker jag säga istället.
En sak gjorde mig liiite glad idag. Det värmer i hjärtat men ännu har jag inte sett nåt underbart med livet. Det kommer väl snart hoppas jag.
Imorn ska det badas, femte året i rad nu i samma badhus? Nej, det är inte jätteroligt längre.

Ajöss Sverige. Skepp ohoj Danmark och även...

Ajöss Sverige. Skepp ohoj Danmark och även Tyskland.


Mina två räddare

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag kan ju berätta att helgen har verkligen varit superrolig när det väl kom igång, inte på grund av alla ungdomar som var där utan på grund av ledarna. De 6 härliga ledarna, Emma, David L, Marie, Anton, Sofia och David A. Helt fantastiskt underbara var dom! De vågade verkligen bjuda på sig själva, de hade sjuk humor, ungefär sån som jag själv har vilket kan vara svårt att hitta några som har den humorn. I de lekar de lekte med oss så var man tvungen att bjuda på sig själv och de lärde oss att göra det.
Hela lägret var som en lärdom för mig. Jag lärde mig verkligen saker. Och då pratar jag inte om sånglektionerna (fast de lärde jag mig av) eller att vi lärde oss nåt nytt om Gud och Jesus. Nej, jag pratar om att jag lärde mig nåt om livet. Vad går inte att sätta fingret på.
Det är som en djup känsla inom mig. På lördagskvällen, när vi var i kapellet bara brast det. När vackra sånger spelades av Emma på pianot så bara kom det. Tårarna började rinna nerför kinderna, jag orkade inte mer. När vi skulle gå därifrån för att gå och lägga oss så gick jag sist av alla. Ståendes några sekunder i trappan för att torka bort tårarna kom David L, en av mina två räddare. Han frågade om jag ville att han skulle be en bön för mig. Jag satte mig på en stol, han bad en lång bön för mig, jag lyssnade noga på varje ord medans tårarna rann. Vad som sades är mellan mig, David och Gud. Två kramar och ord om hur underbart livet är och att jag kommer få uppleva det. I kort mening.
Dagen efter kom min andra räddare, Emma. Hon undrade hur det var med mig, jag stod och väntade på att få gå och hade nog en tår på kinden faktiskt. Vi gick till hennes rum och pratade, ganska länge, vi kom försent till lunchen. Hon pratade verkligen med mig och också hon bad en bön för mig. Också dessa ord lyssnade jag noga på och även tårarna rann då.
Mina två räddare, David L och Emma kommer jag aldrig att glömma. Att äntligen få känna att jag kan prata ut med några, gråta inför och känna att några faktiskt bryr sig.

Vi fick alla ledarnas mobilnummer ifall vi ville prata med dom eller smsa dom. Idag har jag skickat ett varsitt tack-sms till både David och Emma. Jag fick svar från båda. Ett svar om att jag var en underbar människa och gärna fick ringa och prata. Ett svar som undrade hur jag hade haft det idag och att jag gärna fick ringa eller skicka meddelande på facebook om jag inte hade tid att prata i telefon.
När jag skulle svara på hur jag hade haft det idag stocknade halsen. Hur har jag haft det idag? Jag gråter bara av tanken. Helt ensam. Nerstirrad och pratad om, säkert skit. Jag fattar bara inte vad jag har gjort för fel, varför alla verkar vilja mig illa, varför man tar alla vänner ifrån en. Varför man vill göra så att jag snart bara faller ihop. Jag får snart ett psyskisk sammanbrott.

Därför ska det vara skönt att vara borta från skolan de resterande dagarna av denna skolveckan. Bort från det j*vla h*lvetet. Jag ska försöka sluta svära, och därför sluta skriva svärord också. Ska säga som Sofia lärde oss att säga, rackarns rabarber. Bara bort från allt falsk, lögnaktigt och så vidare. Jag orkar inte med det mer. Visst, Lalandia är kanske inte det roligaste man kan hitta på när det är fjärde eller femte året i rad men ändå. Man kommer iväg, har ledigt, det är skönt att bara gå runt att titta där.
Under lägret insåg jag också en annan sak som berörde mig mycket. Jag tror på Gud. Allt detta som har varit på lägret har berört mig så pass mycket att jag verkligen har börjat tro. Jag har också börjat be. Jag har aldrig riktigt vågat säga inför andra att jag tror på Gud, jag säger mest att jag inte vet. Men jag vill stå för min tro och kunna säga att jag tror på Gud.
Dags att packa färdigt nu, sen blir det sängen. Just nu vill jag tillbaka till lägret och prata med David och Emma igen. Vi får se om jag ringer till dom någon gång. Till mina två räddare.

Någon annan dag

Berättar om lägret någon av de kommande dagarna. Kan säga så länge att det var mycket skratt, leenden, lekar och sång, jag kände en riktig gemenskap tillsammans med ledarna. Särskilt med ledarna David L och Emma, berättar mer om varför sen.
Nu är det dags att sova, gonatt.

Godmorgon. Sitter på bussen påväg mot Södr...

Godmorgon. Sitter på bussen påväg mot Södra Hoka för konfirmationsläger. En tidig morgon och jag är trött. Nu ska jag koppla i hörlurarna, lyssna på musik och se om jag kan sova. Hörs senare tror jag. Ajöss till sjöss matroser!


Upp om 5 timmar

Klockan är återigen alldeles för mycket.

Iallafall för mycket för att gå upp kl 5.45, ja idag blir det ju. Jag ska alltså gå upp om ungefär 5 timmar. Känns ju aningens sådär.
Känner att det kommer bli ett helvete på konfirmationslägret. Fast så ska man ju inte tänka, får väl tänka att jag ska träffa 19 okända ungdomar från Ysane och däromkring som jag aldrig har träffat förut, möjligen sett dom 1-2 gånger i livet. Sen finns det ju också de från min konfirmationsgrupp men frågan är om jag kan umgås med dom? Möjligtvis.
Iallafall så får jag se om jag hinner blogga imorn på morgonen annars hör jag säkert av mig från mobilen eller så får ni helt enkelt vänta tills söndag. Vi får väl se hur det blir.
Ajöss och godnatt.

All alone

Nu står jag helt ensam. Helt på egna ben, inga vänner har jag längre, möjligtvis Elemina. Ingen att vara med i skolan, min bästa kompis svek, ljög och kaxade och ljög dessutom sen för en annan och fick bort den vännen ifrån mig också. Så nu står jag verkligen ensam.
Längtar till fotbollen börjar, den räddar mig ganska mycket. En månad kvar nu, ååh...

När man cyklade hem idag, kände hur en tår kom på kinden, kan vara både känslor och att det blåste i ögonen. Hemskt är det iallafall. Jag har inte någon.

Så nu kan man ju tänka att det är jävligt skönt med helg då nu när det sviktar men nej. Det är konfirmationsläger i helgen och jag vill verkligen inte nu. Ingen att sova med, kommer säkert inte få någon att prata med, hur kul kommer det att bli då?
Det är ju så att jag har problem med att skaffa nya vänner. Det är inte det att jag är osocial, jag har bara problem med att ta kontakt med en helt ny person. På internet - inga problem. I verkliga livet - stora problem. Jag hatar det.

Molly sover med huvudet på mitt knä nu, mys. Hon har gnällt jättemycket, mitt inne i höglöpet nu, hon skriker efter en pojkvän.

Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska orka fortsätta. Men "vänner" som snackar skit om en kanske ändå inte värda att ha? Nej, då står jag hellre på egna ben.

Klockan är mycket

Nu är klockan verkligen mycket. Alldeles för mycket, långt efter jag borde ha gått och lagt mig. Men jaja, somnar jag inte tidigare ändå hur mycket tidigare jag går och lägger mig spelar det ingen roll, är ytterst få tillfällen jag somnar innan klockan tolv. Och det betyder att jag sover mindre än 7 timmar per natt om man inte räknar med helger, inte så bra kanske.
Går och tar återfuktningskräm på händerna, de är helt förstörda. Har aldrig haft problem med torrhet innan, inte som så här men nu är jag väldigt torr på händerna, mellan fingrarna.

Har tagit en dusch och fönat håret så det är därför jag inte har lagt mig ännu, jag duschar väldigt länge nämligen. Nu känns det att jag inte har ätit på ett tag också, fast det är skönt att jag kan vara hungrig igen, på ett sätt faktiskt. Fast jag mår fortfarande illa efter att ha ätit, spelar ingen roll om det är mycket eller lite, jag mår ändå jävligt illa.
Kladdkakan förresten var inte så jättegod. Eller jo, god var den väl men den var torr. Jag brukar annars vara känd för att göra kladdiga saker, muffins och kladdkaka då. Kladdigt är bäst när det gäller det.

Gonatt.

Johnny English

Ytterligare en film som setts i skolan, på engelskan denna gången!

Denna rekommenderas verkligen om man gillar Mr. Bean, samma skådespelare och lika dum är han! Förlåt Rowan Atkinson. Men den är rolig, en sån dum spion som till och med blir kung för Storbrittanien för en stund! Och nästan drar av näsan av ärkebiskopen av Canterbury. Hur det går till... Ja ni.

The Patriot

Denna filmen har vi sett på so'n, The Patriot.

Filmen handlar om den amerikanska revolutionen och jag tyckte den var riktigt bra! Älskade hela filmen, den var spännande och man visste aldrig vad som skulle hända. Rekommenderas att se!

Mysig hemkunskapslektion

Hade en riktigt "mysig" hemkunskapslektion idag!

Första 40 minuterna var väl inte så mysiga, en tandhygienist var på besök. Men resten så var det bra! Vi skulle göra frukostmat idag och vi var bara 5 stycken idag. Det var jag, Hassan, Sebastian, Mårten och Felix. De andra 4 fick göra två olika grötar, mannagrynsgröt och grahamsgrynsgröt och jag fick duka fram bröd, pålägg och annat sånt. Sen efter det fick jag och Hassan duka fram tallkrikar och sånt. Vi satte ihop två bord så att alla fick sitta tillsammans, vi blev 6 stycken med läraren Bente då. Så satte vi oss ner vid ett bord med lite gröt i skålarna, bröd på tallrikarna och apelsinjuice i glasen och började prata. Bente frågade massa frågor till oss alla och vi lärde Hassan skillnaden mellan blekingska och skånska, han själv pratar norrländska, haha! Sen sa Bente det att vi var som en familj, vi satt där och vi var som Bentes små barn sa hon eftersom vi tydligen inte tar tillräckligt ansvar, hehehe. Ni förstår... Vi är Bentes små gullungar.

Jaja "mysigt" var det iallafall att vara så få personer på lektionen!
Lika mysigt som att jag håller på att baka kladdkaka nu, blev grymt sugen på det nu när jag har kunnat börja äta lite mer igen!
Annars är det inte så mycket att säga mer än att jag fortfarande är förvirrad över många saker. Och just nu verkar det som om jag står helt ensam dessutom.
Nu är det dags att ta ut kladdkakan ur ugnen, ciao.

Dagens låt 3/3

Everybody's Changing - Martin Stenmarck

You say you wander your own land 
But when I think about it 
I don't see how you can 
You're aching you're breaking 
And I can see the pain in your eyes 
Says everybody's changing 
And I don't know why 

So little time 
Try to understand that I'm 
Trying to make a move just to stay in the game 
I try to stay awake and remember my name 
But everybody's changing 
And I don't feel the same 

You're gone from here 
And soon you will disappear 
Fading into beautiful light 
Cause everybody's changing 
And I don't feel right 

So little time 
Try to understand that I'm 
Trying to make a move just to stay in the game 
I try to stay awake and remember my name 
But everybody's changing 
And I don't feel the same 

So little time 
Try to understand that I'm 
Trying to make a move just to stay in the game 
I try to stay awake and remember my name 
But everybody's changing 
And I don't feel the same
Martin Stenmarck – Everybody's Changing

Dagens låt 2/3

Masquerade - Eric Saade

She's surreal
She's dangerous and no one else can match those eyes
She’s concealed 
So mysterious, that nobody can catch her lies

Drop this game of fame
No one can win
I believe this can be serious if I can get under her skin

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The girl behind the mask
Our love was just a masquerade
I wanna get to know you
The girl behind the mask
I want a chance to feel you
The girl behind the mask
A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Everytime we sit around and talk I try to turn her inside out
I get closer but still miles away from getting what she's all about

Stop this masquerade
No one can win
I believe this can be serious 
If I can get under your skin

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The girl behind the mask
Our love was just a masquerade 
I wanna get to know you
The girl behind the mask
I want a chance to feel you
The girl behind the mask
A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Our love was just a masquerade 
I wanna get to know you
The girl behind the mask
I want a chance to feel you
The girl behind the mask

A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

I’m confused and I just don’t know what to be for you
I’m so vulnerable I need you to confess your love for me

A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade
A masquerade, a masquerade

We're both in this masquerade
What can I do to see you
The girl behind the mask
Our love was just a masquerade 
I wanna get to know you
The girl behind the mask
I want a chance to feel you
The girl behind the mask
 
A masquerade
A masquerade
A masquerade
A masquerade

Our love was just a masquerade 
I wanna get to know you
The girl behind the mask
I want a chance to feel you
The girl behind the mask
Eric Saade – Masquerade

Allt är en jävla maskerad. Jag vet inte vad du vill.

Everybody's changing

Allt och alla förändras. Jag vet bara inte om jag gillar eller ogillar förändringen.

Lögner, svek - inte en bra förändring
Mer "mystiska" saker i skolan - bra förändring

Vet inte vad jag ska göra.

Sitter i en säng och lyssnar på musik på Spotify, just nu startades Just The Way You Are med Bruno Mars, underbart.
When I see your face, there's not a thing that I would change, cause you're amazing, just the way you are.

Idag har det varit en lång skoldag. Onsdagar innebär tre dubbelpass, no, so och idrott. Fixade några underskrifter till till min ledighet nästa vecka, krävs ju från varje lärare man missar lektion med och eftersom jag är borta tisdag-fredag blir det underskrift från alla förutom musikläraren Herman. Hade jag inte haft bild som elevens val hade jag inte behövt Jans underskrift heller. Ja, annars då? Dagen har varit helt konstig, alla är så konstiga. Kollar på en när den går förbi, de få gånger det händer, fattar inte varför bara? Snacka skit om mig och sen kolla på mig, inte elakt eller så utan bara... Kolla. Kan inte tyda blicken riktigt.
Sen finns det det negativa sättet, gick med min kompis Mari och hennes kompis Kevin, alla fjortisar stirrade som in i helvete. Jag fattar inte! Låt folk gå som de vill, tack snälla.
På idrotten hade vår idrottslärare en ny praktikant, Omar från 2:an på gymnasiet. Han var en schysst kille, han fick vara med och lära oss att smasha volleybollen, det gick fan bra med! Eller, tycker jag iallafall. Dessutom tycker jag namnet Omar är coolt.
Efter skolan var det konfirmationsträff. Gud (passligt att skriva gud?) vad segt det var. Som vanligt då. Denna gången jobbade vi lite med uppgifter om ondska. Vi pratade också lite om konfirmationslägret som ska vara nu redan till helgen. Vi ska till Södra Hoka, 8 från Gammalstorp och 19 från Ysane/Norje. Alltså de vi kallar för Mjällbybarn. Eftersom de går på Mjällby skola. Vet inte om det kommer bli kul... Känner ingen från Ysane/Norje, får väl umgås med de från Gammalstorp, alltså där där jag är om ni inte har fattat det.
Herrejävlar vad långt inlägg. Jag måste börja skriva fler och kortare inlägg, det här håller ju inte. Men men, har man inte tillgång till datorn hela dan så...
Ciao.

Ojsan!

Har helt glömt bort att blogga idag, har inte ens tänkt på det. Oj, oj, oj... Ketchupstyle!

Idag har det väl inte hänt så mycket, det gör det ju inte för mig direkt. Mår lika illa som vanligt, särskilt precis efter jag har ätit, då mår jag riktigt illa. Svimfärdig, yr.. Ja, sånt som har varit i drygt en vecka nu. Kommer inte bli bra till nästa vecka!
Just det, jag har nog inte berättat vart jag ska nästa vecka! Jag ska nämligen till Lalandia, för er som inte vet vart det ligger så ligger det i Danmark, i Rödby närmare bestämt. Finns också ett Lalandia i Billund som är ganska nybyggt faktiskt. Detta blir nog fjärde eller femte året i rad som vi är där. Ska jag vara ärlig? Jag är grymt trött på det. Förra året så somnade jag ju i en plaststol inne på badhuset för att jag var totalt uttråkad! I år blir det förhoppningsvis inte lika mycket bad detta året, jag hoppas att vi kan vara mer utanför badhuset istället, det är så mysigt där inne i "centret" eller vad man ska säga. Och så finns det ju en sporthall också som man kanske kan prova på att vara i!
Om skidorna på nyheterna nu, gud vilket misslyckande för svenskarna! De vill inte skylla på vallarna men det var det som var felet, det var dåligt vallat. Synd...

Annars i skolan idag har det väl inte hänt nånting. Har tagit en lapp om att byta elevens val, bild är faktiskt riktigt segt när man har elevens val. Tänkte byta till hemkunskap istället, det må vara en hemsk lärare vid namn Gunilla men det är roligare att ha hemkunskap, hade det innan!
Såg på en film på so'n idag, om prao. Killen i filmen var lik Rut... Bara en månad kvar så kanske jag får se Rut! Galet.

Okej, det har hänt en del andra saker, två närmare bestämt som jag tänker på... Men de kan jag inte skriva här! Nej nej nej, det är lite.. Nää.
Nu blev detta ett långt inlägg, så blir det på kvällar när man inte bloggar innan. Gonatt.

RSS 2.0