Mittback

Juan Robledos ersättare är hittad! I Mjällbys trupp finner vi nu det allra nyaste nyförvärvet Joachim Lantz!
Kopierat från Mjällby AIF;

Mjällby har idag gjort klart med Kalmars rutinerade mittback Joakim Lantz. Han är född 1977, 195 cm lång och har gjort 135 allsvenska matcher. Jocke har till att börja med ett 4-månaderskontrakt. Mjällby AIF hälsar Jocke mycket väkommen till klubben!

Välkommen till klubben säger jag också till Joachim! Bra att han får spela mittbackspar med Bagarn dessutom, de har ju spelat innan tillsammans! Visserligen är det bara ett 4-månaders kontrakt men det blir nog en förlängning om det går bra! Vilket det kommer, absolut!
Lite annat om Mjällby då, nåt nytt för inte er som vet? Mjällby AIF är just nu nere på Cypern för deras 2:a träningsläger. De har spelat 2 träningsmatcher där, en mot Gefle som slutade 0-2 och en mot Sundsvall som slutade 0-0. Så om man ska se det på resultaten så ser det ju faktiskt inte så där.. Super ut. Men jag tror att det kommer gå bra denna säsongen men tanke på truppen vi har!
Anton Dahlström har även blivit ett nyförvärv för Mjällby, välkommen!
Skadeläge; Det är ingen direkt skadad så där nu, det är Manne som har en en liten sträckning i baksidan av låret om jag inte minns fel och sen så har Musse lite ryggproblem men allt detta får vi hoppas vara fixat till premiären! Det är bara 16 dagar kvar om man räknar med idag.
3/4 kl 16.30. Mjällby AIF-Helsingborgs IF. Strandvallen. Be there.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0