Chill sportlov

Yo, låg uppdatering här minst sagt.

Har ju sportlov just nu och har faktiskt varit hemma hela tiden (förutom 2 timmar på skyttet idag), ett slappt sportlov så att säga.

Elemina var här och sov lördag-söndag, vi kollade på Big Brother hela kvällen (tycker att det är ett idiotiskt och puckat program men god underhållning kvällar som dem), nice!

Resten av sportlovet har bara varit ett långt skypesamtal med min kärlek, vi är uppe på över fem dagar nu (om man inte räknar med de minutkorta uppehåll då internetet har försvunnit)! Vi gör väl egentligen inte så mycket, sitter mest och håller på med vårt eget, ibland ägnar vi oss åt varandra på något sätt, tex sitta och göra fula miner eller skicka slängkyssar, men det är skönt att ha honom på datorskärmen iallafall! Bättre kunde det ju vara ifall han var här men just nu går inte det så detta är det som gäller just nu!

Vi hade vår 2-månaders dag igår, tiden har verkligen gått fort! Älskar verkligen den grabben, fantastiskt!

Och nu ligger jag i sängen och kollar på den första Star Wars filmen, precis när Anakin blir friad. Sådan nörd jag är! Tycker dock att den sista filmen är bäst men ska se alla andra först!

Och nu ska jag se highlights från matchen PSV Eindhoven spelade idag!

Vidare.

Ciao.


Ny design på hemsida och två nya spelare!

Mjällby AIF har fått en ny design på sin hemsida! Fin fin tycker jag, vad tycker ni? In på maif.se och kolla runt vet jag!



Två nya spelare har också presenterats!

Den ena är mittbacken Anders Wikström från Elfsborg (utlånad till Norrköping förra säsongen)!



Och spelaren som jag velat ha till Mjällby igen efter hösten förra året... Spelaren jag fastnade för direkt, spelaren där man såg glädjen i ögonen, spelaren med lagkänslan... Spelaren jag ville skulle vara i Mjällby! Nu är han här...

Oh han kom till oss, oh han frälste oss...

PÄRLAN ERICSSON!!!!!!



Detta året kommer förhoppningsvis bli riktigt bra, vi har tappat några bra spelare men också fått in många!

HEJA MAIF!


Nej men tjohoppsan

Jag? Inte orkat skriva någonting här på några dagar? Nää.

Bara det att min dator har underhållts av skype nästan 24/7 de här senaste dagarna, iallafall när jag inte har varit i skolan eller på skyttet.

Alla hjärtans dag firade jag såklart med min sötnos, över skype visserligen men en trevlig kväll hade vi! Så fin han är den pojken ♥

De senaste dagarna har mest varit endast tröttsamma. Har bara skjutit en gång denna veckan, har känt mig så trött så orkade inte igår. Imorgon är det skyttetävling, skjuter dock inte förrän kl 12.45 och tävlingen är bara 10 minuter härifrån!

Är helt hemma själv den här helgen också, bara hunden också hemma, gött! Ska dricka tills jag spyr! Cola alltså. Haha skojar men ska nog bli skönt iallafall!

Sportlov nu, så sjukt skönt! Vill sova ut! Har inte gjort det på nästan 2 veckor nu! Katastrof.

Nu ska jag... Äta tror jag och sedan ska jag koppla in mammas högtalare till hennes dator eftersom hon har bättre Spotify än jag (jag har där man bara kan lyssna i några timmar och 5 gånger per låt, suger...), nice må jag säga!

Vi får se vad som händer annars i helgen!

Ciao.


You can't run, no you can't hide, everybody crash and burn sometime

In the Erik Grönwall mood, längesen.

Forever svengelskan.

Sliten efter lägret, mer träningsvärk än jag trodde att jag skulle få, sitter i anklarna, låren, ljumskarna, midjan, ryggen och axlarna. Verkligen härligt ja. Och sår på högra armbågen, skrapade båda armbågarna och knäna under fyspasset varav höger armbåge och höger knä började blöda. Verkligen härligt! Hrm.

Nej men lägret var helt okej! Mycket bättre än det förra. 

Fick reda på två provresultat idag, ett var om atom- och kärnfysik där jag fick ett mycket starkt VG! Det andra var svenska nationella läsförståelse och jag blev superstolt över mig själv att jag fick MVG! Tror det är första gången som jag får MVG på svenska läsförståelse och det passade ju bra nu när det var nationella! 

Seg dag annars, jag har haft världens humörssvägningar... Kan också varit så att jag tramsade ganska mycket. Hehe.

Helgen var ganska svår på ett sätt... Men det är löst nu, jag vet att vi klarar oss genom allt! Alltså, alla bråkar, eller hur? Väl...? Shh.

Ska nog sova nu, jag orkar allvarligt talat inte vara uppe längre, kommer aldrig orka med skolan imorgon annars, usch.

Ciao.

Crash And Burn - Erik Grönwall

Framtida hem?

Här sitter jag uppe på elevboendet till skyttegymnasiet i Sävsjö!

Väldigt trött och inte alls sugen på träning imorgon, varken skytte eller fys. 

Kvällen har varit trevlig iallafall, sköt lite grann idag bara men det gick bra! 

Satt och försökte fixa med internetet till datorn (fixat nu via mobilen, yehoo!) då det knackade på dörren och några andra deltagare på lägret (som också sökt till skyttegymnasiet, bara vi som bor på elevhemmet, de andra får bo på Boda Borg) och undrade om jag ville spela kort. Så det slutade med att alla vi som sökt dit plus en kille som går i 1:an där satt och spelade kort och sen bara ställde en massa frågor till varandra och så, trevlig kväll var det! 

Trivs mycket bättre här än på det förra skyttelägret! Än så länge iallafall...

Har egna rum och så och tycker om rummen, nice! Kanske här man ska bo i framtiden ju... 

Ska nog sova nu, ska upp tidigt imorgon och jag börjar bli riktigt trött nu.

Ciao.

Rummet!



Hej svejs, gnus och gnejs

Ooooh, så kul det var med svenskauppsats idag, verkligen! Nästan skakade av upphetsning (tolka hur ni vill men det är inte så kul som kan tro). Haha nej men nationellt prov i svenska idag, uppsatsskrivning.

Men inte så farligt, det är det faktiskt inte. Om man väl bara kommer på vad man ska skriva (vilket jag personligen tycker är förbannat svårt) så brukar det lösa sig ganska bra utan någon större ansträngning. 

Jag skrev iallafall 7 sidor om ett ögonblick som förändrade mitt liv. Vad jag skrev om håller jag hemligt för de flesta dock, hehe. Men det är om mig själv och hända förra månaden iallafall, mycket lättare om man skriver om sig själv och det inte hände för så längesedan. 

Imorgon åker jag på mitt 2:a skytteläger. Denna gången är det uppe i Sävsjö och vi ska inte sova i militärsängar! Vi som kommer dit för att vi har ansökt till det gymnasiet där uppe (annars är lägret för 97:or och 98:or) ska sova i de hyreslägenheter som eleverna där bor i! Supernice. Ska ha datorn också med mig för det skulle den personen jag känner som ska dit ha så jag tar faktiskt också det.

Annars då? Ingenting. Typ. 

Ska ta en dusch nu innan träningen (ja, jag är så annorlunda att jag duschar innan en träning!) och får hoppas att det går bra på skyttet ikväll, är familjetävling! 

Efter träningen ska jag packa inför skyttelägret för jag har rent ut sagt inte tänkt på att packa en enda sak. Skyttekläderna är på skyttet så de ska jag ta ikväll iallafall. Så dumt när man tar de kläderna, ser ut som man ska iväg i flera veckor med den megastora resväskan, jisses. 

Ciao.

För att jag är lat

Jag orkar allvarligt inte skriva!

Nu ska jag kolla på hjärtat som spelar tv-spel och skickar slängkyssar då och då, den sötnosen! Sen soooooova...

Godnatt fuckers and suckers.

Ciao.


Testing


Godmorgon...

Orkar inte med sångrubriker längre, de kommer säkert någon gång ibland dock...

Var uppe ungefär 21 timmar igår och det sliter på kroppen. Sov visserligen en halvtimme efter att jag hade kommit hem från skyttet men det var inte någon sömn som direkt piggade upp mig.

Vi hade iallafall kalas för pappa igårkväll och det var väl hyfsat kul. Gick upp och ner mellan datorn och släkten hela tiden, haha. Men kusinerna var uppe med mig så satt ju inte här uppe bara för datorns skull!

Jaha, det här inlägget började jag på vid 1 och nu är klockan nästan 2... Kul när annat fångar ens uppmärksamhet verkligen! Haha, nej, men det som fångade upp mig kanske blir en ny header! Även ifall jag skarpt gillar den jag har nu... Vi får se.

Jag tror jag ska sova en halvtimme till i brist på något att göra. 

Ciao.

Pärlan...?

Detta läste jag på wikipedia igår och blev såklart så förbannat glad och hoppade upp och ner med smilbanden långt upp över öronen!

Men idag är det borta och han var inte spelaren som presenterades på presskonferensen igår som Mjällby hade... Men Mjällby står fortfarande som nuvarandra klubb dock enligt wikipedia.

Alltså... Snälla låt Pärlan komma tillbaka till Mjällby!!!



Pärlan♥



Bild by me

Marcus Pode klar för Mjällby!





Artikel från maif.se
Bild från google


*happyface*

Det på bilden känns ganska så där mycket bra. En bronsmedalj och inbjudan till riksfinalen i skyttiaden i Eskilstuna i mars. Jag hade verkligen inte för ett ögonblick trott att jag skulle gå vidare...! Och personliga rekord slog jag, både på 20 och 40 skott! Mitt nya rekord på 20 är 195 och det nya på 40 är 385, jag är så jäkla nöjd! Tänk att jag slog mitt personliga igår på 40 också men då fick jag 377... Jisses!

Och innan skjutningen, jag var så nervös så jag skakade, mådde illa och ett par tårar rann ner för kinderna, nervositet på hög nivå. Ändå lyckades jag bättre än någonsin!

Som rubriken säger... *happyface*


Och allt detta med fotbollen som jag har missat...

Vi kör på fusk och kör printscreen på de senaste händelserna i Mjällby... 

Vi börjar med det positiva!




Vet inte om jag har nämnt Mahmet Özen och Haris Radetinac också? Iallafall så tillhör de Mjällby numera!

Och så tar vi dagens negativa händelse! Många som dock är väldigt positiva till detta och jag har väl själv lite blandade känslor men klart, jag tycker inte det är kul att förlora en spelare iallafall...



Emanuel Svensson och Johan Svensson är dessutom utlånade till Kristianstad FF. 

David Löfquist, som numera är i Italien och spelar, har blivit utlånad av Parma bara strax efter att de haffade åt sig honom. Utlånad till ett Serie B lag...

Vår kära Moestafa El Kabir är på fötterna igen och sitter på bänken i Cagliari, såg honom hoppa in mot Milan, vilket ryck jag fick såklart, hehe! Musse VS Zlatan...! 

Mattias Asper har en knäskada men positivt är att på magnetröntgen så visade den sig vara lindrig så han är snart på fötter igen!

Mattias Asper kan inte spela träningsmatchen mot Åtvidaberg imorgon men vi önskar allt lycka till till yngligen Alexander Lundin istället! Han kan, det vet jag!

Det var nog allt jag hade att komma med...! 


Forza MAIF!

And from your lips you drew the hallelujah

Har verkligen legat på latsidan vad gäller detta skriveriet.

Men eftersom skype tar det mesta av min datortid så blir det inget annat på datorn och att mobilblogga är inte så aktuellt för mig. Min dator är ju en mini-pc och internetet är ganska segt så hela datorn blir helt sjutusan seg om jag har något annat startat om jag är i något skypesamtal. Sen beror det såklart på hur bra anslutning personen i den andra änden av samtalet har, haha. Jaja.

En ganska seg dag i skolan men helt okej, alla lektioner gick snabbt och så. Träning efter skolan, helt själv i skyttehallen! Första gången som jag verkligen är helt själv! Lugnt, tyst och skönt var det. Och det visade sig på resultaten på 40 skott, 377 poäng och jag slog mitt personbästa på 40 med 4 poäng, härligt! Och sista 20-serien var dessutom på 190 och sista 10 var på 96, gött. Jo, ni som inte fattar kan ju ignorera, heh... Iallafall, körde att jag sköt 5 skott, gick ifrån, sköt 5 skott, gick ifrån osv så är ju nöjd i och med att jag gjorde så, känner mig ju ganska säker i skjutställningen.

Annars rullar det på bara. Kollade igenom mina provresultat hittills detta läsåret och är nöjd. Fullproppat med VG, kanske 5 MVG och 3 G. Och vissa är ju VG+ också, gött. Bara att fortsätta kämpa så! Svenska nationella som gäller nästa vecka, ett på tisdag och ett på torsdag. Läsförståelse och uppsats. 

Reaktionen när J.R helt plötsligt börjar prata japanska på Dallas... Jisses.

Jo, såklart kollar jag på Dallas just nu

Imorgon är det skyttetävling som gäller, ska stiga upp redan vid 5-halv 6, usch! Jag och mamma ska hämta Johan vid halv 7 och det tar en hyfsat bra tid att åka upp till Rottne där vi ska skjuta så nu fick det bli så. Wish me luck dudes! Var ju bra uppladdning idag iallafall!

Jag fattar ibland inte grejen med Dallas... 50-åriga gubbar som raggar på 30-åringar kvinnor som redan har en man och kvinnan vill ha gubben! Man bara... Bläh. Nej, jag tycker att 2½ år äldre är precis lagom *smile*

En dusch blir det efter Dallas iallafall och så hör väl älsklingen av sig på skype någon gång innan jag somnar (han nördar spel och måste snacka med sin kompis på skype, bara överger mig sådär, snyft! *blink*)

Well well.

Ciao.

Hallelujah - Rufus Wainwright



I love rock'n roll, so come and take the time and dance with me

Gud så seg dag.

Tillbaka till skolan efter att inte ha varit där sen onsdag förmiddag. Tack och lov är vi lediga imorgon (idag blir det ju nu egentligen), studiedag! Superskönt!

Sitter just nu på uppe på rummet tillsammans med Emma som spenderar natten här ikväll. Hade önskat att kärleken fanns på skype också men jag tror att jag tyvärr loggade in långt efter honom så har inte blivit någon prat med honom idag. Gud vad jag saknar honom redan! Jisses, jag är svag...

Har skyttetränat och så idag; helt omöjligt att skjuta bra när det är folk omkring. Märks direkt!

Men gick bättre innan och efter allt folk iallafall, körde lite teknikträning eller vad man ska säga idag. 5 skott, gick iväg, 5 skott, gick iväg osv. Funkade bra, kom alltid tillbaka i samma ställning! 

Nu ikväll har det bara varit chill och det ska jag och Emma fortsätta med så får vi se hur länge vi stannar uppe! 

Ciao.

I Love Rock And Roll - Joan Jett

RSS 2.0