Varför blir alla förvånade?

Vad är det med att alla blir så förvånade när jag säger att jag ska börja boxas!? Var på skytteträning idag och Johan blev också förvånad, helt ställd... Bara typ "Har DU gått på boxning!?". Nu hade han ju missuppfattat det som om jag hade tränat länge men jaja. Så svag är jag väl ändå inte...? Ehe. Haha okej jo men ändå. Anna reagerade likadant. Men ni måste förstå kära folk, det är för att jag ska bli tränad och så här börjar jag! Tadaa! Get it?
Praon var lugn idag också. Nu har jag inte bara råttbett, nu har jag också ett litet hundbett. Nej men det syns inte, var bara löst, så går det om man busar med hunden, höhö. Annars har jag fått kela lite med djuren, dammsugat, moppat och dessutom gjort om i skyltfönstret lite, nu ser det mer vårigt/somrigt ut! Fick också gå till Konsum och panta flaskor och burkar och köpa rengöringsmedel. Gick ut i bara t-shirt + kort skjorta på och det var varmt, frös inte alls! Solen riktigt stekte! Cyklade också och åt lunch i samma kläder utan jacka, skönt. Dock lite kallt sen när det började blåsa riktigt ordentligt.
Passade även på att gå till SYV när jag var på lunch så vi kunde fixa det sista med nästa praovecka men tror vi har löst det här med buss och så nu! Hoppas bara att busschauffören, den värsta som finns, på morgonen vet att jag ska åka med honom. Ni förstår, han brukar köra ifrån mig när jag är 10 meter från bussen och ska hem från skolan, idiot.
Imorgon är det sista dagen i djuraffären. Jovisst har det varit lite tråkigt men visst, klarar sig igenom det gör man ju. Fast en vecka till hade jag knappt orkat. Men trevligt har det varit, Emelie, handledaren, har varit jättetrevlig och så! Sen får vi se om dagis blir roligare, ska vara bland de minsta så frågan om blöjbyten är ju i huvudet. Hoppas inte.

Men nu får jag socialisera mig lite med Nattis på msn här, ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0