MAIF-HBK

Mjällby AIF-Halmstad BK
2-0 (2-0)

Målskyttar:
Mjällby - Marcus Ekenberg, David Löfquist



Varningar:
Mjällby - Tobias Grahn

Startelva:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Patrik Rosengren, William Leandersson - Pavel Zavadil (Daniel Nicklasson), Tobias Grahn (Patrick Osiako), Daniel Nilsson, David Löfquist - Erton Fejzullahu (Pär Eriksson), Marcus Ekenberg


En bra avslutning! Iallafall om man ser till resultatet. Man kan säga att Mjällby gjorde vad de behövde göra och avgjorde matchen i första halvlek, inte något mer. De spelade inte lysande, men helt okej. Mot Halmstad krävdes inget mer denna dag. 

Finns egentligen inte mer att säga om matchen. Vill väl utmärka Pavel Zavadil kanske, tyckte han gjorde en jättebra match! Många har ju klagat på honom hela säsongen för att han inte har levt upp till ens förväntningar... Men samtidigt, man kan inte förvänta sig de där 2005-frisparkarna, det var ju faktiskt 6 år sen! Men jag tycker iallafall att han har gjort en bra säsong!

Det var domaren Martin Ingvarsson sista match kan ju också tilläggas. Det syntes när han blåste av matchen, han kollade rakt upp i himlen, kan nästan gissa att någon tår fanns i ögat också. Trots att jag inte tycker om domare kan jag ändå tacka Martin Ingvarsson för hans domartid och gratulera honom till att han fick ge hans sista varning till Tobias Grahn (förvånande, nej)! 

Härlig sol innan och under första halvlek. Tyvärr nu när vi har gått in på hösten så försvinner den ganska snabbt och det blev snabbt kallt och mörkt, vilket också gjorde bilderna sämre tyvärr. Men på ett sätt gillar jag det, för när man går ifrån Strandvallen och tittar bak så ser det oerhört häftigt ut. Precis som mot Åtvidaberg förra året i sista matchen! Vårt kära Strandvallen som behöver en massa förändringar på grund av SvFF:s helt orimliga krav för småklubbarna... 

SvFF - fotbollsmördare! 

Och så blir det säsongens sista bilder! Enjoy *bugar*!


Den här matchen så hämtade Evelina ut sin nya Mjällbytröja! Så nu är vi en "Nilsson" och en "Zavadil", fint!


Varsågod!


Sista matchen man såg Osiako antar jag! Önskar Osiako all lycka i framtiden! (Trots att jag inte är ett så stort fan...)



Sista matchen för Bagarn?


Och Löken är väl ute efter en proffskarriär antar jag, han har utvecklast något enormt!


Kanske även Tobbes sista match i Mjällbytröjan... Han är väl en bråkstake och kanske inte så bra varje match men själv tycker jag att Mjällby behöver en sådan person i laget. Det är faktiskt bra på ett sätt, att visa den där kaxiga attityden ibland!


Tack för allt Martin Ingvarsson!


MAUL KAA!


MAUL KAA! 2-0 till de gulsvarta!


MIN BOLL!


Erton ut - Pärlan in


Antagligen sista matchen för Pärlan i Mjällbytröjan... Men jag hoppas verkligen att Mjällby kan köpa loss till honom, jag tycker verkligen om Pärlan!

Och han kom till oss, och han frälste oss, Pärlan Eriksson!


Tobbe ut - Osiako in


Tyvärr räddade Halmstad precis vid mållinjen här, symd!


Om man ser förbi Osiako, Pavel ut - Nicke in


Ingen kan slå vårt gulsvarta gäng!


Jag vet att Mjällby älskar Pärlan och tror även bestämt att Pärlan älskar Mjällby! Det syns ganska tydligt faktiskt, det gillar vi! Snälla Pärlan, stanna hos oss! (Och Bagarn, Löken och Grahn också snälla!)


Utanför Strandvallen när det är mörkt, coolt!


Och så var då säsongen 2011 över. Vi har gått igenom det som folk kallar "det svåra andra året" och vi har till slut klarat det. Det såg inte så ljust ut i våras men nu på hösten släppte det ordentligt och det slutade med en 10:onde plats i tabellen och faktiskt bara 3 poäng sämre än förra året som ansågs som en "succésäsong"! Det är inte illa för ett smålag!

Mjällby har visat att de kan vända på steken och att de faktiskt hör hemma i Allsvenskan. I våras så spelade de i princip lika bra fotboll som topplagen, bara att de inte fick in bollarna. I höst har det varit tvärtom - de har inte spelat särskilt bra och fin fotboll, men målen har trillat in och det är ju faktiskt trots allt det som räknas i fotbollen. Fint spel är väl såklart inte en nackdel heller.

Någon gång ska det vara tufft också, det går inte alltid som en dans på rosor. Och i år har det helt enkelt inte gjort det.

Men personligen tycker jag att Mjällby ändå ska vara nöjda med säsongen, för de lyckades faktiskt till slut resa sig och klara sig kvar i Allsvenskan, vilket ändå var ett rimligt mål? 

Nu siktar vi på att på riktigt allvar etablera oss i Allsvenskan och en ny, fin säsong år 2012! 

HEJA MAIF! I med och motgång, förevigt och alltid ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0