Niklas Skoooooog!

Sitter nu och kollar på Fångarna På Fortet, det är NHL-laget VS Fotbollslaget, mycket intressant! Hejar på fotbollslaget (nästan självklart fastän jag gillar hockey lite ändå?)! En av de få jag känner igen är Niklas Skoog, i fotbollslaget! Och han har ju spelat i Mjällby hösten 2008, det minns jag minsann! Tror även att det var hans sista proffsklubb också. 

Han verkar vara hjärnan i laget, han säger det själv! Har skickats upp på två stycken gåtor och löst båda, oh yeah! 

Annars idag har det varit en lång dag i skolan, gick till halv 4 idag, jobbigt. När det var matte tänkte man att det var eftermiddag men sanningen var att klockan var 10.45... Segt.

Imorgon är det klassens dag!
Ska kolla på en film, klassföreståndarens tecknade favorit, På Andra Sidan Häcken... Har ingen aning om varför vi ska kolla på en barnfilm men jaja, 100 gånger bättre än skräck! 

Blev skytteträning idag igen... Idag uppe på hemmabanan tillsammans med Johan. Blev en serie rem och så 20 skott kudde bara rakt av. Blev en sån rejäl skillnad efter att ha skjutit rem och sedan skjuta kudde, fick ju inte någon riktig koll på pricken, kändes riktigt konstigt! Blev inte bra att skjuta i ordning rem-kudde... Men blir så trött om jag skjuter i ordningen kudde-rem, suck. Tredje kvällen på rad med skytteträning nu då, hårdträning är det som gäller! Inget skytte imorgon med tävlingar på både lördag och söndag. Det krävs nu inför JSM och Skol-SM

NHL-laget vann... Mög. Man ska ju inte skylla på en individ med Robert Prytz var inte bra på något sätt! Var imponerad både av Skoog, Yksel och Hedman! Vi älskar er fotbollsgrabbar!

Nu blir det fortsättning av Fångarna På Fortet och se om någon rolig kan logga in på Skype.
Ciao.

Niklas Skoog!


Fort Boyard, där Fångarna På Fortet spelas in!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0