KFF-MAIF

Kalmar FF-Mjällby AIF
0-3 (0-0)

Målen:
David Löfquist (straff)
Patrick Osiako
Pär Ericsson



Tre mål på fyra minuter och 18 sekunder!
Det var helt galet. Ingen hade kunnat tro det innan Pärlan blev fälld och Löken skulle lägga straffen. Efter det så bara rullade det på... Kalmar dominerade dock matchen måste jag erkänna, inte överlägset men visst. Men i slutminuterna var det bara Mjällby. Läggas till ska Lökens skott i ribban, jag var nog inte den enda som nästan var bombsäker på att den skulle gå in!

Laguppställning:
Mattias Asper -Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Joachim Lantz, William Leandersson - Johan Svensson, Patrick Osiako, Tobias Grahn, Pavel Zavadil - Marcus Ekenberg, David Löfquist
(Kan vara något småfel i laguppställningen, kom inte riktigt ihåg och orkar inte leta upp den. Iallfall så minns jag att Anton Dahlström, Pär Ericsson och Daniel Nicklasson var inhoppare, och de gjorde det bra!)


En vacker syn som jag dock inte fick foto på var när Sillastrybarna anlände till Guldfågeln Arena. Det var ganska coolt när det kommer ett gulsvart tåg som hoppar och sjunger. Förresten, bästa sången; "Vad fan är Guldfågeln? Vad fan är Guldfågeln? Vad fan är Guldfåååågeeeln? För vi har Lagerbergs! För vi har Lagerbergs! För vi har Lagerbergs!"(melodi - studentsången "för vi har tagit studenten"), den passade så otroligt bra! Nej men trots det lite skrattframkallande namnet på arenan så var den riktigt fin!



Går inte så bra att ta foto på arenor med teleobjektiv dock... Tyvärr. 11 999 (Eller så var det 10 999...) på läktaren!
Storleken på Kalmar-klacken var inte den största jag sett... Lägg märke till en av banderollerna; "Jesus Lantz, en av oss". Joachim Lantz blev såklart hyllad! Och även Bagarn lite med såklart, men han har ju blivit hyllad innan. Lantz & Bagarn - mittbackspar när Kalmar vann SM-guld 2008. Nu mittbackspar i Mjällby!


Wille sköter som vanligt inkasten bra
Och Asper vaktar buren magnifikt!
Pavel får ta hand om många frisparkar och hörnor, kanske inte lika vassa som 2005 men absolut inte de sämsta heller
Ack så nära Jocke!
F*N!
Dala, riktigt bra!
Och så var det äntligen dags för Pär "Pärlan" Ericsson att göra sin debut i Mjällbys A-lag! Tillgänglig från och med den dag denna match spelades! Lånet från IFK Göteborg blev succé! Pressade genast jättemycket och det syntes att han var bra! Med nummer 18 på ryggen.


Erkänn att han är ganska lik Zlatan...?
Och Pärlan sliter sig in i straffområdet och blir fälld/dragen i hela kroppen (haha)! Straff till Mjällby!
Också Ekenberg fick sig en smäll i huvudet, ajajaj... Ett tag såg det riktigt illa ut, såg ut som om Löken försökte skaka liv i honom eller något, precis som om han var medvetslös. Usch.
På de två följande foton kom fokuset helt fel, men jaja.
Löken ska lägga straffen (Ekenberg blev ju skadad och utbytt).
Hjärtat dunkade... Nervositet på hög nivå.
MAUL KAA! 1-0 till Mjällby!


Bara ca 2 minuter senare sätter Osiako dit 2-0 till Mjällby! (Dock blev det bara något foto på en massa hoppande Sillastrybare, rättare sagt, bakhuvuden på dem.

1 minut senare. Debutanten Pärlan sätter 3-0 till Mjällby, oerhört skönt! Explosion av glädje och lättnad!
Lätt ett av mina favoritfoton här nedanför... Det beskriver så mycket underbara känslor!
SEGERN ÄR VÅR!


Lägg märke till att Patrick Osiako kramas med Abiola Dauda, goda vänner vad jag vet!
VÅGEN! Vi älskar Mjällby och Mjällby älskar oss!


Även den misslyckade bilder kan bli lyckad på ett sätt...


Det var alla bilder jag hade att bjuda på! Har inga bilder från MAIF-MFF eller MAIF-FCS då jag tyvärr inte närvarade vid någon av matcherna. Får försöka fotografera mycket nästa hemmamatch som är den 10:e september, grymt lång tid kvar...

HEJA MAIF!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0