MAIF-AIK

Mjällby AIF-AIK

0-2 (0-0)

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Joachim Lantz, William Leandersson - Pavel Zavadil, Tobias Grahn, Patrick Osiako, David Löfquist - Pär Eriksson, Marcus Ekenberg

Ledsen men jag kom verkligen inte ihåg vilka som bytte med varandra, men vet iallafall att inhopparna var Erton Fejzullahu, Adam Berner och Daniel Nicklasson. Om det har blivit något fel ska jag rätta till det senare.

Varningar:
Patrick Osiako
Daniel Nicklasson


En match som jag tycker Mjällby spelade bäst. Mjällby höll i taktpinnen nästan hela matchen och flera målchanser skapades, några riktigt farliga också som man tycker borde gått in i mål ibland. Men mitt i allting skulle oturen komma fram när Joachim Lantz, mycket oturligt, styr ett inlägg från AIK i egen kasse. Att sedan AIK gör 0-2 är också ganska mycket otur. Men visst, allting är inte otur, det kan man inte alltid skylla på. Men denna matchen var otur. Dessutom tappade domaren helt greppet ibland, förstod inte alls några av hans beslut! Nej, denna matchen var Mjällbys och de borde ha vunnit den eller iallafall spelat lika. Det är otroligt synd att det inte ska lyckas, tyvärr. 

Jag vill verkligen ha Daniel Nilsson på planen, det blir bättre då! Tyvärr kunda han inte vara med i denna matchen då hans sambo väldigt snart ska föda barn och då kan antagligen inte Danne koncentrera sig, vilket är förståerligt. Men saknade verkligen han på planen!

Skottkarta:


Bilderna blev varken bra eller många pga mörkret, det blir helt enkelt inte bra bilder då. Därför kvällsmatcher på hösten inte är bra, svårt att ta bilder då! Bättre med matcher vid 16 eller 17, då blir det lättare att ta bilder.



Man måste ju skaka hand även med dumma domare...


Undrar vad den där minen ska betyda egentligen?


Tyvärr, Pärlan, inget mål idag...


Inte för Eken heller


Och nej - inte heller för dig Löken


Vem ska lägga frisparken?



Pärlan fattar inte vad domaren menar med sitt beslut riktigt... Inte många andra heller


Pavel slet och slet...


Pärlan ut - Erton in. Förstår inte varför Swärdh bytte ut Pärlan?


Jocke, målskytt idag, tyvärr på fel håll


Pavel har ajaj... 


Nicke får syna det gula - vad jag anser helt utan anledning


Och ändå - trots nederlag - så står Sillastrybarna, Mjällbys trogna supporterklack, upp och sjunger för sitt lag.

Mjällby, vi ger aldrig upp!


Nu krossar vi HIF i nästa omgång - för Mjällby - VI GER ALDRIG UPP!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0