Varningar:
Mjällby - Pavel Zavadil, David Löfquist, Daniel Ivanovski, Mattias Asper, Patrick Osiako

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Daniel Ivanovski, Robin Cederberg, William Leandersson - Pavel Zavadil (Daniel Nicklasson), Tobias Grahn (Patrick Osiako), Daniel Nilsson, David Löfquist - Pär Eriksson, Marcus Ekenberg (Erton Fejzullahu)

Det Mjällby jag fick se denna matchen, det vill jag absolut fortsätta att se! Snyggt och kontrollerat spel hela matchen igenom och äntligen lyckas man sätta sina målchanser! Spelet har ju inte varit något direkt problem de senaste matcherna, är ju bara att de inte lyckats sätta målchanserna. Men idag lossnade det- det började med den nyblivna pappan till Wilma, min egen favoritspelare, Daniel Nilsson! Han satte in ett riktigt snyggt mål i nättaket i första halvlek!

Andra halvlek såg ungefär likadan ut som den första, Mjällby hade spelet i princip hela matchen igenom. Marcus Ekenberg gör ett mål som många verkligen trodde var mål tills man såg att flaggan var uppe - offside.
Bara några minuter senare slår Löken en läcker genomskärare till en Eken som bara springer rakt förbi 3-4 Elfsborgförsvarare som har full koll på Pärlan istället, skjuter mellan målvaktens ben och jubel utbrister. Helt underbart!

Elfsborg får en straff också, förstår inte riktigt varför. Visst, Ivan drar i Elm men Elm drar också i Ivan... Ishizaki satte den snyggt iallafall.

Alla varningar kan jag inte heller förstå - kan förstå Aspers och kanske Osiakos men inte resten, ingen aning om vart de kom ifrån?

Ska såklart stå "VISA HJÄRTA", a:et kom bara inte med

Vad skrattar domaren och Tobbe åt...?

Skyller du på gräset Anders...?

En stor idol! Och så med Danne i bakgrunden, mina favoritspelare här ju, nice!

Här gör Danne MAAAAUUUUL KAAAAA!!!!!

Eken har gjort ett mål och det jublades...

... Tills man upptäckte att flaggan var uppe - offside

Bara några minuter senare - Löken slår en riktigt snygg genomskärande pass...

... till Eken som bara har sprungit rakt förbi Elfsborgförsvaret, som hade full koll till Pärlan,...

... och bara skjuter bollen snyggt mellan målvaktens ben...

... och det blir MAUL KAA!

Så många glädjebilder... Kunde inte välja ut några speciella så det blev många, haha! Men såklart - GLÄDJE! Måste varit oerhört skönt för Eken också, det syntes!

High five!

Yes!

Pavel ut - Nicke in

Tobbe ut - Osiako in

Osiako blir fälld/filmar

Han blev i vilket fall som helst varad så jag antar att det var en filming. Om det nu var det han blev varnad för

Eken ut - Erton in

Heja MAIF!

Ivan fick något ryck... Vet inte riktigt vad det var men det måste varit roligt då Pavel skrattade!

Dagens två målskyttar, hand i hand! Båda var dessutom kaptener idag!

Måste ju bara tillägga att Elfsborgs spelarbuss är cool!

Perfekt dag att hämta sin nya Mjällbytröja! Daniel Nilsson♣ Målskytt och matchens bästa spelare!