MAIF-IFK Norrköping

Mjällby AIF-IFK Norrköping
0-0 (0-0)

Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Joachim Lantz, Daniel Ivanovski, William Leandersson - David Löfquist (Daniel Nicklasson), Daniel Nilsson, Tobias Grahn, Erton Fejzullahu (Adam Berner) - Pär Eriksson (Pavel Zavadil), Marcus Ekenberg

Ett hav av offensiva krafter helt plötsligt! Med de mest offensiva i startelvan (Eken, Pärlan, Erton, Löken, Tobbe...) visste jag inte riktigt om det skulle bli succé eller bara för mycket. Det visade sig att det blev nog lite för mycket. Positionerna passade inte riktigt spelarna så att säga, tycker inte att de kom in i sina roller direkt. Ingen direkt syntes eller gjorde något magiskt där framme. Men visst - sådan är fotbollen ibland. Frågan är - hur ska startelvan se ut egentligen för att funka som bäst? Försvaret är givet med Jeppe, Jocke, Bagarn och Wille. Visst gjorde Ivan en bra insats i Bagarns frånvaro men Bagarn är snäppet bättre. Just nu iallafall. 
Mittfältet och offensiven är lite svårare att bestämma. Så många offensiva krafter som ändå kanske inte ska användas på samma gång för då blir bara positionerna fel! Man märkte ju att tex Erton inte trivdes i rollen som yttermittfältare för han är anfallare. Så vad ska man göra åt det? Det återstår att se.

Matchen i sig tycker jag gick lite fram och tillbaka men Mjällby dominerade mest. Mjällby började mycket starkt, sen blev det mer och mer Norrköping för att tillslut åter vara mycket Mjällby. Jag är ju ingen expert men lite kan jag väl få säga ändå, hehe. Min bild av matchen iallafall. 

Skottkarta:


Men visst - 0-0 var väl ett hyfsat rättvist resultat.

Inga större klagomål hos domaren heller, var lite feg med kortet (inget kort delades ut ju!) men han var bra när det gällde att dömma frisparkar iallafall. Hellre att vara lite feg med kortet än att vifta med det hur som helst, eller hur? 

Nu kör vi bilder!



Alexander Lundin, nästa Mattias Asper?


Eller... Professionell dansare av något slag? Indisk stil detta kanske?


Daniel och Niklas, de två kandidaterna för Mjällby till Supporterlaget 2011! Bara en av de kan väljas, rösta här!



Grahn kör den chilla stilen! (Slår vad om att alla med kamerorna försöker fota Erton...)



Riktigt gött att se Erton tillbaka på Strandvallen! Starka minnen från 2009 från honom och förhoppningsvis ska det skapas nya, bra då förstås!


Asper hade inte särskilt mycket att göra i målet


Skulle ta en bild på Wille. Känner att ett antal fler spelare kom med... Vad jag kan se är det nog 6 stycken va? Undrar om det är sektionen för Mjällbyspelare som inte spelar just den dagen


Pärlan har ajaj...


Tobbe sprang och slet


I andra havlek tyckte jag att det hände mycket vid hörnorna, synd att ingen boll gick in bara! Var andra chanser också såklart, bla visade Erton att han har kvar sin teknik!

Pavel gör sig redo för inhopp


Pärlan ut - Pavel in


Pavel gjorde ett bra inhopp!


Löken ut - Nicke in


Wille, en av de bästa spelarna i matchen! Här fick han tyvärr inte frispark...


Erton ut - Berner in (Berner, störst i Mjällby!)


Den avslutande hörnan resulterade tyvärr inte i något mål den heller... Även ifall det var nära!


Just det, vi får ju inte glömma manifestationen som pågick! Under de första 10 minuterna så var det inga Sillastrybare på plats där de brukar stå, inga! Detta som en protest mot vad SvFF håller på med, de visade hur det kommer att sluta ifall SvFF fortsätter att hålla på så här! Tyvärr var det vissa som inte fattade vad vara tyst var för något, även ifall de blev tillsagda, suck. Och visst var det tyst. När de sedan kommer in och börjar sjunga så hör man Norrköpingsklacken ropa "SvFF" och Sillastrybarna replikera med "Fotbollsmördare!". Och när de hållt på så ett tag så avslutas det med applåder från båda parterna. Jag undrar när SvFF ska förstå att de är fotbollsmördare...

För vad skulle Mjällby vara utan sina Sillastrybare? Eller ja, alla lag utan sina supportrar?


Det är bara till att svälja det här och gå vidare, krossa AIK på torsdag!



Kommentarer
Postat av: Sillastrybarna

Tjena!

Gillar verkligen alla bilder från Mjällby, mycket bra jobb!

Något som jag saknar är mer bilder på Sillastrybarna och klacken. Kan lugnt säga att det hadeuppskattas enormt mycket med några bilder per match, 5-10 st, där du fotar klacken.

Vi i sillastrybarna saknar en fotograf och om du hade fixat några bilder, så lovar jag att bilderna skulle komma upp på Sillastrybarnas hemsida!

Hoppas du kan lösa detta, hade varit riktigt tacksamt!

Krossa Gnaget!!



/ Styrelsemedlem i Sillastrybarna

2011-09-13 @ 19:12:44
Postat av: Bäckis

Mycket bra rapprterat och fantastiska bilder!

2011-09-25 @ 19:27:14
URL: http://snokanorrkoping.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0