MAIF-DIF

Mjällby AIF-Djurgårdens IF
3-0 (2-0)

Målskyttar:
1-0 Pavel Zavadil
2-0 Moestafa El Kabir
3-0 Moestafa El Kabir

Varningar: Moestafa El Kabir

Publik: 4109



ÄNTLIGEN!

En sådan här seger var precis vad Mjällby behövde nu!
En inte allt för underhållande match men inte så få chanser heller för den delen, många farliga, mest från Mjällbys sida. Djurgården hade fler skott men färre skott på mål, och de hade bollinnehavet på sin sida också hela matchen. Men vad hjälper det när deras försvar är kasst och Mjällbys anfall på målhumör? Nej, just det.

Stående ovationer när spelarna gick in, alla stod upp för vår älskade Musse som gjorde sin sista hemmamatch för Mjällby innan han lämnar för Cagliari i Italien!

Jag var ju helt inne i mitt nya teleobjektiv denna matchen så koncentrationen las mest på fotograferingen som ni då kanske förstår. Trånga platser dessutom som gjorde det lite svårt att se. Men man fick ändå se snygga mål av Mjällby!
Redan i den 9:onde minuten skickar Pavel Zavadil in en läcker frispark av 2005-klass, en sådan man bara har längtat efter!
Moestafa El Kabir tar bollen från en Djurgårdsförsvarare och bara petar in den så förbannat snyggt rakt in i nätet!
3-0 målet kom efter ett lite... Knäppt väggspel? Snyggt var det iallafall, bollen bara stusade från spelare till spelare fram till Musse som skickade in den säkert i målet.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Johan Svensson), Patrik Osiako, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil - Moestafa El Kabir (David Löfquist), Marcus Ekenberg (Robin Strömberg)

En del förändringar i truppen sen senast. Patrick Osiako var tillbaka i startelvan men... Nja, jag tycker inte han är något så där rysligt bra som många beskriver honom. Han är så grymt... Långsam. Lite ego, passar inte när han ska passa. Det är inte bra, jag förstår inte varför han inte bara kan passa och inte försöka dribbla själv för att bara tappa bollen?
En glad överraskning var att unga Robin Strömberg fick komma in i matchen! Det första han gör är att fixa en hörna. Ett skott skickade han även iväg som jag inte tror var allt för ofarligt? Spelsugen var han iallafall, det syntes. Och det är så det ska vara, spelsugna spelare, det är vad man behöver! Robin är nog ett framtidshopp att lita på.
Topptrio:
Moestafa El Kabir
Patrik Rosengren
Pavel Zavadil





2005-frisparken ska läggas...


... Och det blir maaaauuul!


Så nära.


Men här har det minsann blivit 2-0!


Slitvargen som som vanligt gjorde sitt jobb i det tysta.


Långt där borta syns det att Musse, vår stora lilla anfallare, har gjort 3-0.


Musse blir för sista gången utbytt på Strandvallen, stående ovationer!


The new guy, Robin Strömberg!



UNDERBART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0