GIF-MAIF

Gefle IF-Mjällby AIF
0-0 (0-0)

Varningar: Jesper Westerberg, Daniel Nilsson

Inte världens mest underhållande match precis om man får lov att säga det. Gefle börjar med en del chanser, bla ett farligt ribbskott som inte var långt ifrån målet. Mattias Asper gör flera räddningar också, vad hade vi gjort utan honom?
Gefle har kommandot i nästan hela första halvlek, det blev inte förrän i slutet även Mjällby började få en del chanser de också.
Olyckligt nog så i den 24:e minuten så faller helt plötsligt Musse medans han tar sig för låret. En muskelbristning och detta blev hans sista match för Mjällby. Tråkigt då han skulle vara med en bortamatch till!
Vi kommer verkligen sakna dig Musse!

Andra halvlek är ganska jämn, båda lagen har chanser. Hasse Bergren i Gefle skulle göra sin sista match och han - måste jag säga - kom till farliga skott. Men vår Mattias Asper var där och räddade skotten.
Matchen slutade som sagt 0-0 och måste väl säga att det var ett hyfsat rättvist resultat.
Laguppställning:
Mattias Asper - Jesper Westerberg, Patrik Rosengren, Robin Cederberg, William Leandersson - Daniel Nicklasson (Johan Svensson), Patrick Osiako, Daniel Nilsson, Pavel Zavadil (Robin Strömberg) - Marcus Ekenberg, Moestafa El Kabir (David Löfquist)
Måste ge allt beröm till backlinjen denna matchen, mycket bra jobb!

Topptrio:
Mattias Asper
Robin Cederberg
Patrik Rosengren

Nu är det uppehåll fram tills den 12:e juni. Antingen behövs uppehållet eller är det precis vad som inte ska hända när vi precis vunnit en och spelat en lika. Kollar man på tabellen är det ingen vacker syn, en placering från kvalplats. Men se det så här - vi har 6 poäng ner till botten, men också 6 poäng upp till 4:e plats och 9 poäng till 1:a plats. Så det är inte så hemskt som man faktiskt kan tro. Det är inte mycket poäng som skiljer.